PDA

View Full Version : Magyar szerverek


Light554
10/11/2009, 04:39 PM
Magyar szerverek

Itt reklámozhatja bárki nyugodtan a saját szerverét.


Minden szervert csak egyszer szabad reklámozni
Egy rövid bemutató szöveg a szerverről
Máshonnan a reklámozás ki lesz törülve!

Gergo1352
10/11/2009, 04:47 PM
Név: [HUN] West Role Play - SA:MP 0.3a R3 || pwd by Clans.hu
IP cím: 80.249.173.122:7777
Játékmód: WRP_Mode v0.3
Helyszín: Los Santos
Weboldal: www.wrp.try.hu (http://www.wrp.try.hu)

A szerveren futó szrkiptről:
Saját RP szerverem, elég sokat töltöttünk a fejlesztéssel, sajnos a szkriptelésbe utólag kapcsolódtam be, ezért kitartottunk a GF alap mellett, de szerintem a bugok majdnem teljesen javítva lettek és számos új funkciót vezettünk be, ezért is közel 50.000 soros a mode.

Játékosokról:
A játékosok száma igaz nincs az egekben, bár nem szeretnénk annyi játékost, mint más magyar RP szervereken, (60+) mert nagyon nehéz ennyi emberre figyelni, sajnos ez legtöbbször az RP rovására megy. Inkább próbálunk 20-30 emberrel egy RP-s közösséget kialakítani, ami szerintem többé-kevésbé sikerült is.


Akinek a leírásból megtetszett a szerver, azt szívesen látjuk fent, de kérlek titeket, hogy előtte olvassátok el a honlapon (http://wrp.try.hu) a szabályzatot és a leírásokat, így rengeteg felesleges kérdést és félreértést meg lehet spórolni.

[HpT]KiLL][3][R
21/11/2009, 12:58 PM
Név: [HUN]Littletown RPG v0.9 @skyhosting.hu
IP Cím:80.249.173.230:2223
Játékmód: Little Town RP v0.9
Oldal: littletownrpg.atw.hu

A játékmódról:
A játékmód saját készítésű, ezért is különbözik a KeresztApa módtól. A mód nagyon hosszú(nem tudom mennyi, mert nem én vagyok a főadmin). Vannak benne még bugok(rosszul írtuk meg), de nagyon jó módunk van. A módot Horváth_Péter(GaNg) és Jex írja.

Munkák:
Vezetős munkák: Rendőr, Mentő, Rádiós, Taxitársaság
Sima munkák: Hentes, Szerelő, Pizzás és nemsokára Postás

Szabályzat
Üdvözöllek itt a LittleTown RPG(Kis Város )szerverén. Ez egy kis faluban játszódó RolePlay szerver.
Azoknak röviden akik nemtudják mi az a RolePlay, azt jelenti szerepjáték, vagyis mindent úgy teszel, cselekszel mint a való életben. Tehát vannak bizonyos dolgok amiket be kell tartani, és ha ezeket nem tartjuk be, számolnunk kell adminnal, és a börtönnel, rosszabb esetben a bannal (végleges kitiltással).
Nos Akkor a főbb szabályok amiket be kell tartani:

Ezen a szerveren nincs DM ( DeathMatch ) Folytonos öldöklés

Ezen a szerveren nincs RK ( RevengeKill ) Halál után visszamenni és bosszút állni

Ezen a szerveren nincs SK ( SpawnKill ) A Spawnhelyén mindig megölni a Playereket

Ezen a szerveren nincs DB ( DriveBy ) Kocsival ráálni valakire és úgy megöli, vagy folytonosan elcsapkodni

Ezen a szerveren nincs MG ( MetaGame ) Szerepen kívüli adat felhasználása szerepben

Ezen a szerveren nincs PG ( PowerGame ) OLyat teszel amire a való életben nem lennél képes

Mindenekfelett tiszteld az admint!!


Mint az életben itt is vannak mukák, de itt 2 féle van, úgyértem 2 csport szerint vannak elosztva.
Vannak a Leaderes (főnökös), és vannak a sima alapmunkák.
Nos akkor kezdjük is az alapmunkákkal:

Pizzás: Gondolom ezen nem kell sokat magyarázkodnom A Pizzázónál [>>ITT<<] felveszed a pizzás melót. Majd kimész, ráülsz egy pizzásmotorra, és kapni fogod a hívásokat hogy ide vigyél pizzát, odavigyél pizzát. A Pizza kivitelére 30mp áll rendelkezésedre, utána kihül a pizza és elúszott a 20$ és az 1 XP amit kaptál volna érte... De ennek fejében még neked is kell kifizetni azt a 20$-t.

Disznóvágó(hentes): Először is felveszed a munkát [>>ITT<<], majd elmész [>>IDE<<] és ott az lesz a feladatod hogy elkezded kergetni azt a disznót (Dinsznónak kinéző tárgyat ). Közben persze az ütés gombot kell nyomogatnod. Majd ha megfogtad láncfűrésszel levágod és igyekszel vissza oda ahol felvetted a munkát. Ha későn érsz vissza a hús megromlik és nem kapsz semmit...

Autószerelő: Ez a munka az autók javításáról szól. Neked lesz az a dolgod hogyha valaki szerelőt hív te megjavítsd a kocsiját. És ha éppen találsz egy rosszul parkoló kocsit te elvontasd. A munkát [>>ITT<<] tudod felvenni.

Földműves: A földműves munkát [>>ITT<<] tudod felvenni. A fő feladatod: kapsz egy kombájnt és azzal kell menned a földeken bele a CP-be, ha megvan kapsz 50$-t és 3XP-t. Kezdőknek megéri!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most pedig jönnek a leaderes munkák:

Rendőrség: Gondolom ismeritek a rendőrséget. Itt találjátok meg L.T.P.D.-t. Figyelni kell az utcákon mivel sok a bűnöző, főleg a kreszt nem ismerő. Lényege a munkának hogy elkapd a bűnözőket és lecsukd őket, de ha ide akarsz bekerülni RP-snek kell lenned, mivel ide nehéz bekerülni. Ide a rendőrfőnök tud csak felvenni, nem olyan hogy odamész valahova és /elfogad. Ha a rendőrfőnök nem vesz fel akkor így jártál, később újrapróbálkozol. A lényeg hpgy ide a leader vesz fel!! Ha itt akarsz leader lenni akkor viszont admint keress. Ő tud csak betenni leadernek.

Mentősök: A mentősök feladata hogy segítsenek LittleTown polgárainak. Ha valaki éppen elájul, vagy csak rosszul lesz, az ő feladatuk hogy segítsenek rajtuk. Itt úgyszintén az érvényes mint a rendőrségnél, ide is csak a leader vehet fel. Ha valaki mentőt hív azt te látni fogod a térképen, egy CP jelzi. A gyógyításért XP-t és pénzt kapsz.
A mentőállomást [>>ITT<<] találod meg.

Bandák/szervezetek: Gondolom érthető ezeknek a dolga Mennek, bűnöznek, embereket rabolnak, narkóznak és egyéb ilyen fincsiségek.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na akkor most pedig mindenki örömére következzék a vegyesbolt! A vegyesboltban sok minden kapható, a /vesz kilistáz mindent ami csak kapható ott. Természetesen én mindent leírok itt részletesen. A vegyesbolt [>>ITT<<] található meg.

Telefonkönyv - szerintem ez érthető
Kötél - Az emberek megkötözésére való, nem sziklamászásra
GPS - Ha van ilyened, akkor látod az utcák nevét ahol éppen jársz
Laptop - Ez a bankrablásokkor nagy segítség a bűnözőknek
Óra - Ez szintén érthető Látod az időt

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most pedig had mutassam be nektek a város fontosabb helyeit, leírással.

Városháza - Ez a város szákhelye. Ez a polgármester dolgozóirodája. Ha bejebb mész az előtérnél, a rendőrök letartóztathatnak engedély nélküli behatolás, avagy birtokháborítás miatt is. A Városházát [>>ITT<<] találod meg.

Fegyverbolt - Itt tudsz fegyvereket venni /fegyvervesz parancsal. A fegyvert persze nem DM-re kell használni!! A fegyverboltot [>>ITT<<] találod meg.

Benzinkút - Mielőtt teljesen kifogyna a kocsidból a benzin, és szerelőt kéne hívnod. Jobb ha ide bejössz, olcsón megy a benzin LittleTown-ban. /újratölt parancsal tudod megtankolni a kocsidat. A benzinkutat [>>ITT<<] találod meg.

Mentőállomás - Nincs különösebb jelentősége. A mentősök [>>ITT<<] pihennek meg egy-egy hívás között. Persze RP szempontjából igencsak fontos hely!

Banda HQ - Egyes bandának a gyülekező helye. Itt beszélek meg a nagyobb terveiket, esetleg itt Drogoznak, isznak egy jót... Ez a banda HQ [>>ITT<<] található meg.

Oktató HQ - Itt tudod letenni az autóra a vizsgát. Csak be kell menned és követned az utasításokat. a Vizsga összesen 500$-ba kerül!! Az Oktató HQ-t [>>ITT<<] találod meg.

Bank - Ide beteheted az összes pénzedet, itt tuti nem veszik el, ha KP-ban van akkor lehet hogy ellopják, de így tuti nem! És még kamatozik is óránként, nagyon megéri!! A bankparancsok odabent találhatóak az i-betűn. A bank [>>ITT<<] található meg.

Ruhabolt - Ezen a helyen tudsz ruhát váltani. A belépés 100$ de utána annyi ruhát próbálsz fel amennyit akarsz! De csak egy ruhával mehetsz ki Közvetlenül a Bank mellet található meg a Ruhabolt.

Autószalon - Itt tudsz autót vásárolni magadnak. A kocsik a minőségüktől, csoportok szerint drágulnak. Kocsit lvltől függetlenül vehetsz. Az autószalont [>>ITT<<] találod meg.

Autószerelő telep - Ezt a helyet a pizzázó mögött, [>>ITT<<] találod meg. A szerelők ide vontatják a helytlenül parkoló kocsikat, és persze itt vannak a szerszámaik, munkakocsijaik is.

Kocsma - Ide járnak az alkoholista emberek. No meg azok akik egy kis kalandra várnak! És egy kis plusz $-ra. Hiszen itt érhetők el még + küldetések is amikért pénzt és XP-t kapunk! A kocsmát [>>ITT<<] találod meg.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A szintlépés.

Nos hogy hogyan is lehet szintet lépni ezen a szerveren? Máris mondom neketek! 2 alapvető dolog kell hogy használatba vehesd a /buylevel parancsot.
Először is kell hozzá bizonyos mennyiségű XP és Pénz. XP-t munkákkal szerezhetsz, és fizetéssel. Mivel mi itt igen tisztességesen játszunk, ezért nem mindig --:00-kor van fizetés, hanem ha lejátszottad az egész 1 órát. a /stats-ban tekintheted meg hogy mennyit játszottál eddig, és hogy mennyi kell az 1 órához. A fizetéskor pénzt és XP-t kapsz, no meg a kamat ami a bankba van pénzednek. Ha megvan a pénz, és az XP akkor veheted is az új levelt!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most pedig jöjjön az RP-s vezetés!

Parkolni gondolom nem kell hogy megtanítsalak, de azért a gyengébbek kedvéért megmutatom: Ha van parkoló , Ha nincs parkoló , Helytelen
Az útnak mindig a JOBB oldalán vezetünk nem pedig a BALON, kivétel az előzés.
Ezek voltak a Fontosabb RP-s vezetési szabályok!

Magic_Man
21/11/2009, 10:58 PM
-törölve-

Secur
03/12/2009, 05:48 PM
HostName: >[HUN]Hell Clan és PartyServer[HUN]< Sec-Host
Address: 195.184.30.95:7777
Players: X / 20
Ping: X
Mode: HUN-Hell-Mod
Map: San Andreas

A szerverről:
TGF-ON = Keressük a Driftelni és Stuntolni tudók, vágyó játékosokat!
A szerver Clan & Party Szerver is!

Ha valaki szeretne felvehet msn-re, mint mondtam clantagokat keresünk!!
Kérlek vegyél fel msn-re ha clantag akarsz lenni vagy van valami kérdésed!! MSN-em: [email protected]

A szerver még 0.2X-es verzióval működik!

Frissítve: By Secur

godknightx
08/12/2009, 03:22 PM
Név:
[HUN]See RPG

IP:
ip.seerpg.net:9999

Játékmód:
RolePlay - Szerepjáték (Azaz olyan, mint a valóság - Munkák, Üzletek, Házak, Bizniszek, stb.)

Szabályzat, ismertető, leírások a szerver honlapján, fórumán, illetve wikipédiáján található.

Mindenkit szeretettel várunk!

SeeRPG.net (http://seerpg.net)

MobbX
30/12/2009, 09:46 PM
LittleTown RPG v1.0

(Ez a szervermód nem GodFather, vagy LARP, vagy akármi átirat, ez egy teljesen saját mód, és a sorszáma majdnem megyegyezik a GodFatheréval, de csak sajnos majdnem (~18.000sor))

Egyéb Info:
Scripterek:
-Jex Alapegno(hivatalos)
-Horváth Péter(hivatalos)
-Jaco_Jackson(segéd)
Adminok:
Jex Alapegno = Főadmin / Tulaj (Szint:1000)

Horvath Peter = Főadmin / Tulaj (Szint:1000)

JohnPaul Keller = Főadmin (Szint:1000)

Bill Jokabro = Admin (Szint:502)

Patrik Gonzalez = Admin (Szint:450)

William Blake = Admin (Szint:200)

Billy White = Admin (Szint:100)

Jonas Alves = Admin (Szint:100)

Varga Gergo = Admin (Szint:100)

Jaco Jackson = Admin (Szint:30)

Deee Speler = Admin (Szint:30)

Tony Vince = Admin (Szint:10)

Peter Jeans = Admin (Szint:1)

Paul Mall = Admin (Szint:1)
Azért van ilyen sok admin, mert 10 playernél 3-man nem vagyunk elegek.Akkor 30playernél???
Leaderes munkák:
-Rendőr - Kapd el LittleTown bűnözőit!
-Mentős - vizsgálj, gyógyíts: /vizsgál ID, utána bedobja a tünetet.Majd /gyógyít ID
-Taxis - Taxit hívni /taxi-val lehet, ekkor megjeleníti a taxisoknak a checkpointot ahol áll az illető..
-Rádiós - /r szöveg...nem kell elmagyaráznom sztem
"Hobbi" munkák:
-Autószerelő - /javít ID ár, /vontat, ennyi
-Pizzás - Bemész kajáldába, hátul van egy info pickup abba /elfogad.Kimész a robogóhoz, oda kell menned a pizzázó ablakához...felveszed a rendelést....és megjelenít egy másik checkpointot ami mindig máshol an.Ismét vissza az ablakhoz, és vissza valamelyik házhoz. Egy pizza ára 20$
-Postás: Vedd fel a csomagokat, és szállítsd el a megfelelő helyre
Betanulható munkák:
-Programozó - Programozni kell, had ne írjam le, nézzétek inkább meg
-Lakberendező - Tárgyakat tud letenni más házába
-Építész:
-Normál - Megadott helyre tud házat csinálni
-Speciális:Akárhova tud házat csinálni
Bandák:
-Cyclers
-BrotherHood
-Divizion(A.C.A.B.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Érdekességek:
-Jogosítvány rendszer:Bemész az iskolába(egy fehér kockaház ), ott van egy info pickup belemész, beírod /kresz, bedob egy ismertetőt, utánna be kell írni /kreszvizsga és kérdéseket tesz fel belőle.ha 5/5 akkor mentél át rajta. a pótvizsga 50$.Utána jön a rutinvizsga, egy pályán.Pótvizsga 50$.Utána jön a forgalmi vizsga ami a városban történik. Pótvizsga 50$.
-Disznóvágás : Van egy "Generátor" ami tök olyan mint egy disznó . Admin beírja /disznóvágás ID, és akkor elkezd szaladgálni a "disznó" , az ember meg sokszor elesik(anim)Számolja hány másodperce megy, ha végeztél akkor ad egy láncfűrész és le kell "szúrni" vele a disznót.Ekkor kapsz tapasztalatot ("XP"), és pénzt, és kiírja mindenkinek hogy Joska_PIsta elkapta a disznót 100 másodperc alatt.
-Autószalon; van egy pickup bele kell menni, kidob egy menüt: Terepjárók, Luxusautók, ...stb sok kategória azokon belül az összes autó.Kiválasztasz egyet bedob még egy menüt, a színmenüt.Kék.Piros,Fekete,Sárga, és "ID szerint", vagyis beírhatsz egy ID-t.Ha mindez kész, akkor be kell írni a kocsidnak a saját rendszámát.Nemsokára elkészül a kocsid, és abba csak Te és az adminok tudnak beszállni
-A kajáldában "Extrém" kaják xD: pl Ehető fogkrém, stb
-Kocsma-Be tudsz rúgni
-Diszkó: Be tudsz drogozni rúgni, tudsz táncolni
-Házak vétele, vagy akár bérlése
-A chatboxba nem írja ki a neved, csak az üzenetedet, kivéve ha /üdv -öt beírod, meg kell várnod amíg elfogadja az illető a bemutatkozást, /elfogad-al.!
-SMS-Hírdetés
-Dialógus regisztrációs rendszer
-Dialógus SMS
-A hívás és az SMS-t úgy kell csinálnod, hogy megnyomod a TABot, és rákattintazs kétszer a játékosra(persze ha van telefonkönyved!)
-Edzőterem:Különböző harcstílusok tanulása
-Az elején választhatsz történeteket
-Alapos szerverbemutató az elején
-Bank rendszer
-Bankrablás
-Bandatagnak kell lenned, és lehetsz:-Navigátor aki figyeli laptoppal a városi kamerákat(Minél meszebb vagy a városházától, annál "homályosab a kép)Lehetsz Vezető, és Tank!
-Ragoz a mód(pl Joska_Pistának fáj a feje)
-Két város
-Mind két városba külön polgármester van!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ebbe a módba, sok idő van beleölve!Ha akarjátok menjetek fel rá:

HostName: [HUN]Littletown RPG v1.0 @ skyhosting.hu
Address: 80.249.173.230:2223
Players: x / 30
Ping: x
Mode: Little Town RP v1.0
Map: Little Town
http://littletownrpg.info

_[HuN]_Epsilon_
31/12/2009, 02:20 PM
Szerver adatok:


HostName: [HUN]Left 4 Dead San Andreas[ENG]|szerverberles.hu
Address: 80.249.169.1:7778
Players: x / 20
Ping: x
Mode: L4D Zombies
Map: x


Nyitóbeszéd:

Sokakat elvarázsolt már az elterjed Left 4 Dead játék és lehetőséget láttam Szilorddal arra, hogy ehhez hasonlót alkossunk SA:MP-ba. Ez természetesen nem sikerült, hisz sem én sem pedig a kolléga nem próbálta még ki a neves játékot, viszont annyit biztosan mindenki tud róla, hogy zombik vannak benn. Ezeket a fertőzött személyeket azért megpróbáltuk elrepíteni különböző pályákon át hozzátok, hogy legyen mibe golyót ereszteni.

Mint, ahogy már említettem nem játszottunk -mi készítők- a játékkal ezért fantáziánkat alkalmaztuk a játékmód készítése során.

A játék indításához legalább 2 játékos szükséges, míg ez nincs meg az az egy játékos szabadon futkorászhat az éppen aktuális pályán. Amint megvan a két játékos a rendszer kiválaszt egy szerencsétlent és megfertőzi. Ő fogja terjeszteni a betegséget a többi játékosra át, azzal hogy felfalja vagy megöli őket. (Ötlet a Counter Strikeból)

A zombi: A zombi a játékosok számától függően kiszámolt életpontokkal indul és fegyvertelenül.

Képességek:

Harapás - A játékosok közelében könnyen megsebesítheti őket a jobb egérgomb nyomogatásával. Így saját életét is feltölti. Ha a játékos élete elfogy zombivá válik.

Füstölés - Leguggolva a /mob parancsot alkalmazva füstöt képezhet egy adott, helyen a láthatóság csökkentése érdekében. A füstnek életponti hatása nincs. Ez a zombiknak egy pontba kerül. Az újabb füstölés felülírja a régit.

Sebző halál - Mikor a zombi meghal erősen megsebzi a közelében tartózkodó embereket is.

Végső mozdulat - Ez a lehetőség a zombiknak a kétségbeesését szimbolizálja, ugyanis ha a játékos beírja, hogy /kamikaze a karaktere beleüt egyet a földbe és hatalmas robbanás mellett elpatkol

Túlélők: A fertőzött csúfságok ellen 16 bátor túlélő harcol pályáról pályára 3 lőfegyverrel;
Country Rifle,AK47 és a zombik számától függően Combat Shotgun.

A játékos véletlenszerűen búj bele az alábbi 16 túlélő egyikébe:


Ashley
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/211.png Phill
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/100.png Gordon
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/50.png Rick
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/25.png Vicky
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/11.png Matt
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/125.png Harvey
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/101.png Alice
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/41.png Brian
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/37.png Greg
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/26.png Lilly
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/233.png Zoey
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/193.png Lui
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/263.png Jim
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/181.png Rom
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/291.png Carther
http://weedarr.wikidot.com/local--files/skinlistc/285.png
Képességek:

Taposóakna elhelyezése - A túlélők pontjaikért taposóaknát helyezhetnek el amelyeket akár egy kis trükkel láthatatlanná is tehetnek. Ezek felrobbannak ha valaki rájuk lép.

Robbanó hordó - Szintén egy pontért elhelyezhetnek egy robbanó hordót amit szétlőve jobban megsebzik az áldozatot.

Ész - A két fent említett képességek kombinálásával zombipusztító csapdák hozhatóak létre.Ahogy fent olvasható, a játékosok nem választhatják ki, hogy mely karakterrel lövöldöznek, mivel a karakterválasztót egy nyelv választó helyettesíti ahol angol vagy magyar nyelvet választhatunk. Ez a játékbéli üzeneteket befolyásolja
Készülőben van egy "Dühöngő" party mód is, ahol a zombik nem játékosok lesznek és ott már lehetőség nyílik kedvenc karakter választására is.
A partymódot admin majd indíthatja el.

Készítők:

Epsilon

- Alap kiinduló játékmód megírása
- Ötletek
- Magyar verzió
- Angol fordítás
- 0.3 korszerűsítése újítások elvégzése
- 14 pálya kialakítása


Szilord

- Adminisztrációs felület létrehozása
- 3 megmaradt pálya hozzáadása
- Ötletek

Köszönet nekik:


Matyi10012: A szerver szpnzorálásért.


Mike: Ötleteiért és tesztszerver ideiglenes biztosításáért.


Rotary: Ötleteiért és tesztszerver ideiglenes biztosításáért.

Végezetül pedig ittvan a régi 0.2x-es zombi játékmód videója, amit egy akkori játékos Joker készített. Azóta persze nagy vonalakban változott a játékmód, de hangulatteremtőnek megfelel ;)

Left For Dead Zombie server (http://www.youtube.com/watch?v=GYA-Jt86xEs#normal)


Szerk:

Így a második napon teli szerveren élvezhettük a 17 pályát ;)
http://f.imagehost.org/0633/full.jpg

Epsilon

Danx
01/01/2010, 03:51 AM
....

milofiza
06/01/2010, 05:57 PM
Szerver Név: [HUN] Gang RPG

IP: Dinamikus DNS -> gangrpg.game-server.cc

Weboldal: www.GANGRPG.ATW.hu

Játékmód: Gang RPG v1.0

Helyszín: Los Santos (Később SF & LV is)

A Szerverről:

Szerverünk még csak 2-3 hete fut ,de ez idő alatt folyamatosan a Fejlesztésére és a Lefordítására koncentráltunk ,és koncentrálunk is! Az RP jelentése ' Role Play ' ,azaz a Valós Életet akarjuk szimulálni. Ennek érdekében várjuk ötleteiteket a Fórum -> Ötletek Topicban ,hogy egyre élethűbb lehessen a játék. A Fórdításra visszatérve: A szövegek kb. 70%-a (ha nem több) már Magyar ,ilyen mértékű fordítást még egyetlen Magyar RP szerveren sem láttam.

!A Legújabb Frissítéseket mindig megtaláljátok a Főoldalon!

Reméljük benéztek ,és ha megtetszik a Szerver maradtok is ;)

szileni
06/02/2010, 11:58 AM
HostName: [Hun]Fantasy-RPG Szerver[0.3a] | pwb: clans.hu
IP: 80.249.173.121:29751
Slot: x/33
Map: LV
Weboldal: www.fantasy-rp.atw.hu[/url] (http://) (http://)
Mode: Fantasy RolePlay

Szerverünkön több féle munka közül választhatnak a playerek, vannak legális és illegális munkáink egyaránt, néhányat felsorolok: postás, buszsofőr, farmer, szemétszállító, bányász, stb.
Többféle leaderes melóval várunk titeket, ilyenek: mentő, rendőrség, riporter meló, stb.
A szerveren tagja lehetsz egy bandának vagy családnak, jelenleg két banda üzemel!
A szerveren még sok javítás történik majd, mivel most átköltöztünk LV-be 3 kis falucskába.
Rengeteg ház és autó várja, hogy valaki megvegye, mindenkit várunk, akinek csak egy kicsi fogalma is van arról, hogy mi az RP.
A modot folyamatosan fejlesztjük és javítjuk, amiről be tudok számolni: nem rég raktunk be egy időjárás scriptet, mely óránként változtatja az időjárást évszakoknak megfelelően, illetve a rendvédelmi szervek hamis neveket használhatnak+rendelkeznek mobilbemérési lehetőséggel, de ez csak egy kis ízelítő volt a minap történt újításokból!

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/100205/fatnasy-rpkep1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]http://kepfeltoltes.hu/thumb/100205/fatnasy-rpkep1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://)http://kepfeltoltes.hu/thumb/100205/fatnasy-rpkep2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://kepfeltoltes.hu/view/100205/fatnasy-rpkep2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)http://kepfeltoltes.hu/thumb/100205/fatnasy-rpkep3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://kepfeltoltes.hu/view/100205/fatnasy-rpkep3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Várunk mindenkit szeretettel!

DaNeEe9
11/02/2010, 03:38 PM
HostName: [HUN] >>>Stunt~Race~Server<<<
Address: 81.89.48.237:7247
Max players: 100
Ping: 16
Mode: <<<Stunt_race>>>
Map: STUNT _ RACE


nézzetek fel

dusa bence
12/02/2010, 08:55 AM
Hello!Itt az én szerverem gyertek fel nézétek meg!
INFÓK:[RBT]Gamemode (ez az eredeti)

Napi 10-15-játékosunk van

Jo hangulat
IP:79.121.41.230:7777

WEB:www.rbtmode.lapunk.hu

[Hun]SnicKerS
18/02/2010, 06:16 PM
eLife Gaming - eLife RPG v1.0
By skynny & Snickers

Sziasztok!
Egy ideje fut egy szerver, ami az rpre, a jó társaságra törekszik, egy jó módra, sok játékosra!
Ez a szerver az eLife RPG! Éld az "E" életed ezen a szerveren!
A játék Los Santosban található. Elszórva találsz bizniszeket, kocsikat, frakcióhqkat, házakat... jó részükbe be is mehetsz!
Rengeteg ház/biznisz vár rád!

A szerveren elvárható az rp. Bármilyen nonrpt, adminjail-al "jutalmazunk", és szigorúan vesszük a bannokat is.
Honlap:
elife.atw.hu (http://elife.atw.hu)

WaRDoG
04/03/2010, 03:40 PM
The Streets of San Andreas

:arrow: A TSOSA egy bandaháborús - versenyzős szerver ahol egyenlőre 7 banda közül lehet választani :!:
:arrow: Jelenleg még csak Los Santos területén lehet harcolni de a későbbiekben San Fierroban is lesznek elérhető bandák :!:

:arrow: A szerveren 10 percenként indulnak különböző versenyek (Rally,Motorverseny,lowrider verseny stb...)


Szerver IP:
82.141.180.81:7778

Több információért:
www.tsosa.ucoz.hu

dusa bence
26/03/2010, 03:12 PM
Üdv Aki szeret RP-zni és tudja is mi az én ezt a szervert ajánlom!

!Little Village RPG!

Fő adminok:Dusa_Bence&EndySanchez

A játék LV-től nemeszi kis falukba van!
Sok munkalehetöséget választhattok!
Felsorolom öket!:Autószerelő,Ku''''Va,Pizzás,Detektiv,Ügyvéd!
Vannak leaderes munkák!
Felsorolom öket:FPD,ChooperHood,FMD,Taxi Copamni,Riporter,ELnök(Ide csak testöröket vsznek fel)

Adres:79.121.41.230:7777
Player:0/15
Ping:5
Mode:CG-RP v1.5
MAP:Little Village
WEB:peneszlek-rp.atw.hu
Remélem tecik majd!
Szeretetel várunk mindenkit!

bpeterson
29/03/2010, 11:54 AM
Overdose Funserver
IP: 188.72.230.20:1337

Szerver információk:

Hostname: Overdose Funserver
Players: * / 20
Mode: Achievements/DM/Stunt/Freeroam
Map: San Andreas

Leírás:

Hol is kezdjem? Rengeteg lehetőség vár a szerveren. Igaz angol tudás szükséges, mivel angolul ír mindent a szerver, természetesen a társalgás mehet bármilyen nyelven, ameddig ez nem okoz semmi problémát. Vannak küldetések ( pl.: kamionos, ami annyit tesz, hogy fel kell venned az árut, majd ezt elszállítani egy megadott helyre ) Aztán vannak versenyek ( /race - a szerver méri az idődet ) , lehet halászni, a nagy fogásokat a szerver elmenti a rekordok közé, ezeket a rekordokat bárki megtekintheti. Van 2 DM és 1 stunt pálya ( több várható ), vannak autóba szerelhető bombák - jó poén amikor a kocsi tulaja vezeti a kocsiját, Te pedig korábban elhelyeztél egy bombát benne és aztán BOOM :) , vannak botok, 3 buszsofőr minden városban és 1 vonatvezető, nagyon jó admin rendszerünk van, a bannolt játékosoknak szinte esélyük sincs visszajönni a szerverre. Vannak clubok ( haladó játékosok-, támogató játékosok- és adminok klubja ) Nagyon jó statisztika parancsaink vannak ( /stats vagy /i ) Lehet füvezni :D ez feltölti az életed és hozzájárul még az úgynevezett "drunk" animáció is, a képernyőd elkezd dülöngélni, az adminok rendesek, mindig segíteni fognak, van hivatalos weboldalunk, chatünk, fórumunk, rengeteg animációnk van, jól megírt gamemode, tehát nincs tele bugokkal, group chat ( létrehozhatsz csapatokat és velük chatelhetsz ) és ez még csak a kezdet! Rengeteg dolog vár hozzáadásra, pl.: tudsz majd venni állatokat, házat, stb.. Gyere és élvezd!

Elérhetőségek:

www.overdose-funserver.co.cc (http://www.overdose-funserver.co.cc)
forum-ofs.co.cc (http://forum-ofs.co.cc)
Chat: FFSNetwork - #ofs

Adminok:

bpeterson - tulaj
Code_Red - admin
Hawkseye - admin
LobbyZ - hosting, admin
joemomma53 - admin

Téged is várunk!

lac19
29/03/2010, 03:05 PM
Üdv! :!:

Információk: :?:

Az RKB nevű szervert szeretném most nektek bemutatni.
Ez egy Cops And Robbers szerver.
Az egész szerver saját készítésű.
A szerver állandó frissítés alatt.
További infó a fórumunkon és a weboldalunkon található. ;)

Szerver információk: :idea:

:arrow: :arrow: :arrow:Név: [R]endőrség,[K]atonaság,[ B ]ünözők
:arrow: :arrow: :arrow:Mód: RKB (saját)
:arrow: :arrow: :arrow:Weboldal: www.rkbklan.atw.hu
:arrow: :arrow: :arrow:Szerver IP címe: [color=red] 79.121.124.93:7777

Videók: 1. videó: http://www.youtube.com/watch?v=1phikJAJW5o
2. videó: http://www.youtube.com/watch?v=RNwZMRAsMCo


Az RKB legyen veled!

antiganye11
30/03/2010, 09:08 AM
Üdvözlök mindenkit!
Szeretném bemutatni az utolsó ilyen jellegű projektemet, ami egy Mini-Mission szerver. Aki nem tudja, mi az:
Ezek lényegében kis küldetések, amiket meg kell csinálnod. Ez több játékossal igazán élvezető, úgyhogy várunk mindenkit szeretettel.
A szeverünk még 0.2x-ben indult, ám mivel akkor nem volt pénz a hostolásra, leálltunk a fejlesztéssel.

Milyen mode-k vannak?
Hoodies 4 Hoodies [CT - Car Theft | Lopd el az ellenséges banda kocsiját, és vidd el a garázsodhoz]
Area 51 [TDM - Team Deathmatch | Egyszerű TDM, 5 percig ölitek egymást]
Destruction Derby [DD - Magáért beszél | A feladatod, hogy elérd a level 10-et, mielőtt a többiek elérnék azt. A kocsikat ha feldöntöd, akkor kezdhetik előről]
Law Enforcement [CTF - Capture the Flag | Egyszerű CTF mod. Elmész az ellenséges szervezet területére (gangzone-val jelölve van), belesétálsz az 'i' betübe, és elmész a te HQ-dra]
LSD Parade [Search & Destroy | Egyszerű S&D mod, a rendőröknek fel kell robbantaniuk a mafia droggyárát, a mafia igyekezik ezt megakadályozni]
Outburst [RACE | Egyszerű verseny, Gokarttal kell LS-ben menni. (mivel f*** vagyok race szerkesztésből, ezért ezek AdrenalineX átiratok!) ]
Speeder [RACE | Szintén egyszerű verseny, motorcsónakos]
Freewheel [RACE | Újabb egyszerű verseny]
Kamikazee [S&D | Keres és elpusztít, bele kell menni a starfish toronyba, a katonák minigunnal és RPG-vel probálnak megakadályozni benne]
Manhunt LV [DM | Egyszerű DM mod, egy véletlenszerűen kiválasztott embert kell legyilkolni. Alap 0.2x Gamemode]
Lyse [CT | Car theft, lopd el az ellenséged kocsiját, és vidd a te területedre, alap 0.2x Gamemode]Milyen mode-k várhatóak?
Még további egyedi modok

Értem, és hol lehet ezt elérni?
A szerverünk IP címe: 80.249.173.230:7739

Kik az adminok?
Egyenlőre csak én, Damian. Ám, admin felvételt tartunk. Feltételek: Minimum 1 hónap játszott idő, előzőleges admin tapasztalat, 12 év feletti életkor. Tiszta Sprunkbuster rekord, és egy 2 bekezdéses leírás, miért is akarsz admin lenni.

Hol az oldal?
Az oldal fejlesztés alatt áll, hamarosan nyitva lesz.

gergo11
30/03/2010, 10:02 AM
HostName: [HuN]>>>Stunter's United Extreme<<<
Address: 188.72.225.172:7777
Players: x / 30
Ping: x
Mode: MeGa Stunt/DM/Race/Drift HUN
Map: San Andreas

Több infó a szerveren, a Hosted fülben is megtalálható.

szekelyzsolt
03/04/2010, 08:03 AM
Név : [HUN]..::FuN::.. Stunt-Drift-Parkour Server

IP : 80.249.165.73:7740

Most nem rég indult de még nagyon sok dolgot kell fejlesszunk
Adodtak egy par hibak (reméljuk kijavitottuk)

Ha valaki szeretne segitesni a szeroba lehet jelentkezni mapernek/scripternek az alabbi E-mail-nal : [email protected]

reqries
10/04/2010, 08:25 PM
HostName: [HUN]SkyRPG [pwd: bY: Fps-System]
Address: 80.249.173.160:8001
Players: * / 150
Ping: *
Mode: [HUN]Sky RPG
Map: • Los Santos •

Szerverünk RPG szerver.
3 Fontos szabály: Ne cheatelj,Légy RP-s,Tudd a fogalmakat
Fogalmak: DM (deathmatch) ok nélküli ölés(ez Tilos)
DB (drive by) kocsiból való ölés PL: elütsz valakit, ménsz 200-al és lősz 1 emberre (ez Tilos)
RP: (Roleplay)szerepjáték.Tehát ugy kell játsz ahogy igazából is ,IRL is.Tehát 1 10 emeletes tömbházból nem ugrassz ki mert gondolod úgy is újrakezded.Ha pedig meghalsz mindent elfelejtesz
RK : (Revenge Kill) Bósszu ölés.Tehát ha valaki megől te nem ménsz vissza visszaőlni mert elkell felejtsd (ez Tilos)
PG: (Power Gaming ) Hősködés.PL: Fegyvert fognak többen rád vagy többen körbe vesznek PL 1 banda te engedelmeskedsz nem kezded őket el ütni,főleg ha fegyver van náluk.Könnyebben: ha IRL fegyvert fognak rád nem ütöd az embereket hanem megállsz és engedelmeskedsz(ez TILOS)
MG: (Meta Gaming) PL OOC t felhasználsz IC be .Beszélsz valakivel TS en és szólsz elraboltak stb és úgy a társaid megmentenek.Vagy ebből a példából tudtok még kihozni (ez TILOS)
IC: In Character .Szerepen belüli dolog
OOC: Out Of Character: Szerepen kivüli dolog.Pl mondod hogy lebannoltatlak adminnal ezt /b be kell ird mert IRL nem mondod azt hogy Lebannoltatlak az adminnal
/b : OOC chat.Szerepen kivüli chat
IRL: In Real Life . Az igazi élet
/me: /me t akkor kell használj ha cselekvést csinálsz.pl fegyvert veszel elő.vagy oat amit a társaid nem látnak a játék miatt ezért tuggyák mit csinálsz /me t használsz .Pl karambolózól: /me beüti a fejét és betörik a feje.

Gamemodenk: saját Gamemode.
Pro scripterek
Adminok/főadminok: Martin Roderich (főadmin) MSN: [email protected],Xfire: reqries
Dobo Attila (főadmin) MSN:[email protected]
Fellner Balázs (főadmin) MSN: [email protected]
Admin /AS Felvétel NINCS továbbra se.

A scriptelés sok időt vett igénybe tehát nem akarjuk csak úgy otthagyni.

Mindent ki lehet tapasztalni a szerveren.Többit.

Honlap: http://skyrpg.info/ (hamarosan fejlesztjük)

Nézz fel ha tetszik mi örülünk ha maradsz :)

ChrisMTASAKukac
13/04/2010, 07:46 PM
[HUN]Fantasy RPG!
Egy élethű szerver, csatlakoz te is, www.fantasy-rp.atw.hu !!!

[HUN]Hunter
18/04/2010, 02:21 PM
[HUN][SAS] San Andeas Stunt szerver
0.3 server
IP:80.99.116.137:4000
TGF:ON!
néhány szabály:
csitelni tilos
ne spamoljatok
nem szabad 5nél több kocsit lehívni
ne káromkodj
ne szidd az admint
........
a szerver naponta 14:00-este 21:00 ig megy

ja és keresek egy jó moddingert mert egy uj modomban kéne segíteni :)

leonidasss
18/04/2010, 04:30 PM
Üdv felhívom minden kedves játékos figyelmét, hogy scriptereket keresünk a szerverünkhöz.
Hunter ha tudsz scriptelni mi szivesen fogadunk.
Szerver : Nonstop ( 0-24 )
HostName: [Hun] North-West Role Player <<pwd by. Skyhosting.hu>>
Address: 80.249.173.238:7751
Web: www.northwest.hupont.hu

[HUN]Hunter
18/04/2010, 06:16 PM
Hát nem vagyok profi de azért értek hozzá :)

MPKaboose
18/04/2010, 06:53 PM
Hunter ]
Hát nem vagyok profi de azért értek hozzá :)
Ezt oldjátok meg PM-ben vagy máshol mert ez offtopik

[HUN]Hunter
19/04/2010, 12:44 PM
oks bocs :-[

[HUN]Fanatik
01/05/2010, 10:58 AM
[HUN]LocalRPG szervere[/font]

HostName: [HUN]Local RPG [pwd by SKYHosting.hu]
Address: 80.249.173.238:7757
Players: x / 30
Ping: 18
Mode: LocalRPG 0.1x
Map: Local City

Szerverről
:arrow:Jó játékélmény rengeteg frakció
:arrow:Mentős és Rádiós leader felvétel
:arrow:Segítőkész adminok
:arrow:Magyar mód RP-s társaság

MPKaboose
01/05/2010, 12:38 PM
Udv elindult egy uj szerver ha akajatok gyertek fel ra!
A honlap allapota 20%-os a szerver forditasa 65%-os!
Szoval felig magyar!
Cim:http://lossantosliferp.atw.hu/
A SZERVEREN ADMINOKAT ES LEADEREKET KERESUNK!!!!


Webmester:Fekete Patrik
Szerver Fordito:Jo magam vagyis Jack Hunter

[HUN]Fanatik
06/05/2010, 01:20 PM
LocalRPG szervere
HostName: [HUN]Local RPG [pwd by SKYHosting.hu]
Address: 80.249.173.238:7757
Players: x / 30
Ping: 26
Mode: LocalRPG 0.3x
Map: Local City

-Bevezetés
A szerver a LARP modot használja amit átirtunk és magyarosítottuk és rengeteg új dolgot tartalmaz!!!!
-Szeverröl/Játékrol
:arrow:Több mint 26 féle munka közül lehet válogatni
:arrow:3 banda + rendőrség mentős taxis stb
:arrow:jogosítványt megkell venni nem kell oktatóleadertől kérni
:arrow:segítőkész adminok laggmentes környezet
:arrow:kevés ember rp-s társaság
:arrow:rengeteg újítás bugmentesség
:arrow:bizniszeket házakat kocsikat vehetesz 3 fajta kereskedésböl
:arrow:Los Santos és 1 falura kiterjedő helyszín
:arrow:weblapunk:www.localrpg.atw.hu

dusa bence
11/05/2010, 09:15 AM
------------------------------Little Village RPG---------------------------------


Ezen a szerveren Sok SOk SOk... Uj dolog van..
Van rengeteg leaderes munka fel is sorolom őket!
Leadere Munkák:
L.V.P.D=Little Village Police Deparment
Katonaság=Millitary
Mentők=Ambulance
Taxi Cob
Riporter

Illegális szervezetek!
GSF=Groove Street Family
HITMAN
Chooper Hood

Civil Munkák:
Autó Szerelő
Prostituált
Fegyver Kereskedő
Drog Kereskedő
Pizza Futár
Út Tisztitó=Még Dolgozunk rajta..

Töb mint 60-eladó ház!
Töb mint 6-Biznisz!

Jó Társaság
Jó Adminok!

Helyszín:
San Fiero-és Las Ventiras Közöti Kis Faluk a Sivatagi reptérnél!

Sok felfedezni való Van még Little Village-Ben Gyere és játsz!

Elérhetőségek:
IP:79.121.41.205:7777
Web:www.little-rpg.gportal.hu
MSN:[email protected]

Reméljük jól érzed majd magad! :)

MPKaboose
13/05/2010, 03:37 PM
dv.! Ez egy legujabb RP szerver, ahol már kezdünk elég sokan lenni, a szerveren munkákat vállalhatsz( pizafutár rendőrség fbi bérgyilkos stb.... ) És egy igazi RP szerveren játszhatsz! Tehát ezen a szerveren, a valóságot próbáljuk utánozni, megéri benézni, hid el! Elérhetőségek

www.futurerpg.atw.hu[/url] (http://)[url=http://]
IP cim: 80.249.173.160:8001

HA SAMP AKOR FUTURE RPG!

LauuraWellingston1
23/05/2010, 06:33 PM
http://www.inkrpg.atw.hu/
80.249.166.128:22000
Új RPG szerver, a Royal RPGnek új és fejlesztet verziólja, várjuk vissza a régi játékosokat.

LauuraWellingston1
28/05/2010, 04:29 PM
Server: -InK City RPG-
Address: 80.249.166.128:22000
Web: http://www.inkrpg.atw.hu/
Players: x/30 - Átlag (10/30)
Map: Las Venturas
Mode: A régi Royal RPG Fejlesztve.

Gyertek sokkan ! Magyar RPG Szerverünkre!

DavidS
05/06/2010, 03:09 PM
Név: [HUN] Integrity RPG [pwd by WARhosting.hu]
IP cím: 80.249.165.71:7887
Játékmód: † Integrity RPG †
Helyszín: Las Ventauras
Weboldal: Hamarosan lesz

A szerveren futó szrkiptről:
Saját RP szerverem, elég sokat töltöttünk a fejlesztéssel, Nagyon jó és szépen sikerült. Amit eltud képezelni az ember.
KB 50000 soros a mod és regisztrálásnál olyanokat is kiválaaszthatunk hogy Honan jöttünk: Magyaroszág oroszország és soksoksok más ország. Vallás: Iszlám, Buddhizmus, Zsidó és még soksoksok más. Fajta: Cigány, Skinhead, Normál, Elvarázsolt. Zene stílus: Zenegyűlülő Rap Techno és megint csak soksoksok más XD.
Játékosokról:
A játékosok száma igaz nincs az egekben, Sajnos de hamarosan remélem megsokszorozódik a számuk. Várunk mindenkit szeretettel


Akinek a leírásból megtetszett a szerver, azt szívesen látjuk fent, de kérlek titeket, hogy előtte olvassátok el a honlapon a szabályzatot és a leírásokat, így rengeteg felesleges kérdést és félreértést meg lehet spórolni.

lacxo
14/06/2010, 12:06 PM
MEGNYITOTTUNK!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

hostname:[HUN].:::>>>PRO $TUNT and DM<<<:::.


IP:80.249.165.73:7816
modname:[HUN] THE BEST

ÚJ SZERVER, NAGY TAPASZTALATTAL HÁTA MÖGÖTT!
NÉZZ FEL RÁ!!!!!!!!!!!

TOVAÁBBI INFORMÁCIÓÉRT: www.samp-BEST.mlap.hu :P :P :P :P :P :P :P :P :P

petya1488
17/06/2010, 03:51 PM
Ha Stuntolni Akartok Nézzetek Fel IDE!!!


145.236.208.219:7777

Mishi
17/06/2010, 04:21 PM
Üdvözlök mindenkit!
Körülbelül 3 hete elindult a GetLife csoport Angel Pine: RolePlay nevű szervere.
A szerepjáték Angel Pine nevű kis faluban játszódik.
A szervernek van kb. 12-13 fix játékosa, és napi aktivitás is magas
A főadminok: Mike Toreno (bviktorhun), Steven Reynoalds (krisk - a magyar RP forradalmasítója), John McLain (kiváló magyar RP-s arc)
Adminok: Kobayasi Mishima, Max Sanchez, Valerij Karisev

A szerver célja, hogy egy jó kis RP-s közösséget hozzon létre, amit semmilyen idióta szabály nem korlátoz, csak a legszükségesebbek. Mindenkitől elvárjuk az RP-zést a szerveren, sokat tanítgatjuk a kezdő játékosokat.

Egy kis ízelítő a leírásból:
"A legális leaderes munkák
A szerveren elérhető legális leaderes munkák: Rendőrség, FBI, Oktatók, Katonaság.

Az illegális leaderes munkák
Locotes, és a The BallaZ.
Ők terrorban tartják a várost, rabolgatnak, közös programokat csinálnak, fegyveralkatrészeket gyűjtenek, droggal kereskednek, bankot, ember rabolnak, stb..


A bankrablás menete a szerveren
Először is dinamitot kell gyártanod. Ehhez szükséged lesz 2 alapanyagra: Nitroglicerinre, és Abszorbens földre. Ezeket a Feketepiacon szerezheted be. Miután meg van mindkettő, használd a /makebomb parancsot, és elkészítessz egy dinamitot. Ha ez meg van, ajánlott Tűzoltókészüléket is venni.
Ezután menj el a bankba, menj le a széfhez, utána a széf ajtajához és tedd le a bombát a /plantbomb paranccsal. Miután ez is meg van, hátrálj és várj. Miután kirobbant az ajtó ajánlott a tűzoltókészülékkel a keletkezett tüzet eloltani, mert könnyen megéghetsz, és bele is halhatsz a sebesüléseidbe. Miután ez is meg van, menj be a széfbe és használd a /bankrob parancsot. Elkezted pakolni a pénzt, ez hamar meg van, viszont a biztonsági rács aktiválódni fog, és a rendvédelmiseknek is jelez a bank. Ezután már dinamikusan dől el, hogy melyik fél nyeri a párbajt, meg tudnak-e egyezni, vagy a rendőrök megölik a bandásokat, vagy esetleg fordítva?"

(A teljes leírás: http://www.getalife.atw.hu/aprp)

Weboldal: www.getalife.atw.hu/aprp[/url][url=http://] (http://)
Szerver IP: 80.249.173.115:7752
Szponzorunk: sunwell.hu
Várunk mindenkit szeretettel! Jó játékot!

Mishi
17/06/2010, 04:27 PM
Üdvözlök mindenkit!
Körülbelül 3 hete elindult a GetLife csoport Angel Pine: RolePlay nevű szervere.
A szerepjáték Angel Pine nevű kis faluban játszódik.
A szervernek van kb. 12-13 fix játékosa, és napi aktivitás is magas
A főadminok: Mike Toreno (bviktorhun), Steven Reynoalds (krisk - a magyar RP forradalmasítója), John McLain (kiváló magyar RP-s arc)
Adminok: Kobayasi Mishima, Max Sanchez

A szerver célja, hogy egy jó kis RP-s közösséget hozzon létre, amit semmilyen idióta szabály nem korlátoz, csak a legszükségesebbek. Mindenkitől elvárjuk az RP-zést a szerveren, sokat tanítgatjuk a kezdő játékosokat.

Egy kis ízelítő a leírásból:
"A legális leaderes munkák
A szerveren elérhető legális leaderes munkák: Rendőrség, FBI, Oktatók, Katonaság.

Az illegális leaderes munkák
Locotes, és a The BallaZ.
Ők terrorban tartják a várost, rabolgatnak, közös programokat csinálnak, fegyveralkatrészeket gyűjtenek, droggal kereskednek, bankot, ember rabolnak, stb..


A bankrablás menete a szerveren
Először is dinamitot kell gyártanod. Ehhez szükséged lesz 2 alapanyagra: Nitroglicerinre, és Abszorbens földre. Ezeket a Feketepiacon szerezheted be. Miután meg van mindkettő, használd a /makebomb parancsot, és elkészítessz egy dinamitot. Ha ez meg van, ajánlott Tűzoltókészüléket is venni.
Ezután menj el a bankba, menj le a széfhez, utána a széf ajtajához és tedd le a bombát a /plantbomb paranccsal. Miután ez is meg van, hátrálj és várj. Miután kirobbant az ajtó ajánlott a tűzoltókészülékkel a keletkezett tüzet eloltani, mert könnyen megéghetsz, és bele is halhatsz a sebesüléseidbe. Miután ez is meg van, menj be a széfbe és használd a /bankrob parancsot. Elkezted pakolni a pénzt, ez hamar meg van, viszont a biztonsági rács aktiválódni fog, és a rendvédelmiseknek is jelez a bank. Ezután már dinamikusan dől el, hogy melyik fél nyeri a párbajt, meg tudnak-e egyezni, vagy a rendőrök megölik a bandásokat, vagy esetleg fordítva?"

(A teljes leírás: http://www.getalife.atw.hu/aprp)

Weboldal: www.getalife.atw.hu/aprp
Szerver IP: 80.249.173.115:7752
Szponzorunk: sunwell.hu
Jó játékot!

petya1488
21/06/2010, 12:13 PM
IP:145.236.208.143:7777

Jó Kis RP Szeró

NO DM
Egy Átlagos Kis RP Szeró Hely ahol játszódik Blueberry,Montgomery,Palmino

petya1488
21/06/2010, 02:37 PM
IP: 80.249.165.88:7779


Gyertek Erre A Szeróra Ez A Legjobb!!!

ddani99
21/06/2010, 06:17 PM
*San Fierro TDM*IP: 80.249.173.238:7742
Weboldal: www.sf-tdm.atw.hu (http://www.sf-tdm.atw.hu)

Szerverünk tegnap (2010/6/19) szombaton nyílt. Már aznap elértünk egy átlag 6 playeres átlagaot nem sokkal a nyitás után. Reméljük még nőni fog. :D

Hello mindenki!

Most egy szervert mutatnék be melynek a neve San Fierro TDM.
A szerver mint a nevéből is látszik egy Team Death Match szerver ahol csapatokban kell harcolni.

A szerveren minden csapatna van egy telephelye melyek a térképen GangZone -okkal vannak jelőlve. Egyenelőre területet még nem lehet fogalalni de dolgozunk rajta.

A szerveren van:

- Minden csapatnak Dialogos fegyverfelvevő.(mindekinek más)
- GangZone-ok.
- Minden csapatnak külön rádió.
- C4 robbano szer (teszteleés alatt)
- Minden csapatnak külön járművek.
- AFK (dialogos)

Parancsok(egyenlőre):

- /eldob --> eldobod vele a fegyvereid.
- /fegyer --> fegyver veszel fel (biznyos helyeken)
- /nev-ki/be --> kikapcsolod a a neveket vagy be.
- /lock /unlock --> bezárod/kinyitod a kocsid
- /c4 (nem saját script)

Animációk

És még sok egyébb...


Csapatok:

- Rendőrség
- S.W.A.T
- F.B.I
- Katonaság
- Groove
- Ballas
- Vagos
- Maffia

(és még 1 valami de az titkos és adminoknak van)

Néhány helyen MoveObjectekkel is dolgoztunk (pl katonság lift)

A modot alap LVDM-ből fejlesztettem/fejlesztettük.

Ha kérdésetek lenne írjatok, válaszolok.

LZLo
16/07/2010, 09:14 AM
szép....

LZLo
16/07/2010, 09:15 AM
jól hangzik :D

raptamas
24/07/2010, 08:52 AM
[RFS]Rendorseg FBI S.W.A.T.
Ez a server egy rendormodos szerver, ahol az adminok a rendorok es ha valami rosszat csinalsz ok elfognak kapni.
Vannak munkak is.
Kulon mento es tuzolto allomas.
A server allandoan fejlesztes alatt all!
HostName: [HUN][RFS]Rendorseg FBI S.W.A.T.
Address: 91.82.84.206:7784
Players: 23 / 50
Ping: 11
Mode: [HUN][RFS] .v4
Map: San Andreas

cfgboss
25/07/2010, 03:08 PM
BsS Stunt Szerver


A Szerver alig két hónapja készült.Sok parancs,carspawn,fegyverspawn,hitman,
és még nagyon sok más.kérésre klánoknak bázisbetétel,eventek
amin temp admint,vagy admint lehetkapni.minden fajta tgf átmenetileg off,
ahoz mérten lesz a következő,hogy hány ember játszik a szerveren.

80.249.173.114:7813

dusab
27/07/2010, 03:38 PM
Üdv Bemutatnám a szerverem!

SouthVille Roleplay

Szabályzat:Mint a többi Roleplay Szerveren! Lásd: Weboldalon!

SouthVille Munka Lehetőségek:

40-Munkalehetőség van,egy párat felsorolok!

-Szerelő
-Ejtőernyős
-Adóellenőr
-Határőr
-Nyugdijjas
-Ügyvéd
-Farmer
-Pizafutár
-Kamionos
-Postás
-Horgász
.... És még sok minden..

Illegális Munka Lehetőségek:
Fegyverkereskedő!
Drogkereskedő!
Drogcsempész
MaterialCsempész
Autótolvas
Zsebtolvaj


Leaderes Munka Lehetőségek:
LSPD
FBI
Katonaság,VPOP
Polgármester
Oktató

Illegális Leaderes Munka Lehetőségek:
Triadok
La Corleone
Appenin Foltja
Watos Locos
The RougChut
La Eme Mexican

Adminok:
Dusa_Bence:Főadmin/Tulaj/Scripter

Weboldal:www.caveroleplay.atw.hu

A Szerver 2010 Augusztus 9. én nyit! Délután 1-órakkor!
Várunk Mindenkit szeretettel!

A Mai Napon Mijen Programok lesznek:
13:10-Szerver Bemutató
13:30-Alamahbrába Buli:Pia,Zene,Csajok :)
14:00-Leaderes Melók Kiosztása
14:20-Játék a szerveren Természetessen Akkor Már RP!

Remélem eljötték,Legalább csak nézz fel,Ha nem teccik rendben.. de amig nem láttad ne dönts!

whatta
27/07/2010, 06:18 PM
jól hangzik csak nemjó az ip.....

dusab
28/07/2010, 04:13 PM
az IP-jó csak a hostot-t most rendeltem meg! És még én futtatom előre is elnézést! :)

brian565
12/08/2010, 02:07 AM
Név: [HUN] Big Fort Carson - SA:MP 0.3a R3 || pwd by Skyhosting.hu
IP cím: 80.249.173.238:7839
Játékmód: Fort Carson RP v0.2
Helyszín: Fort Carson ((LV-mellet))
Weboldal: www.fortcarson.atw.hu

Leírás:

Nem régg kezdtük a szervert alap GF modal inditotunk amiből lett mára 37.000 Sor

Leaderek:

Fort Carson Sheriff
Fort Carson Medical
Fort Carson CNN
Black Family
Taxi
Oktató
Minisztérium

Kidolgozot Ház és Biznisz System :D

Szerintem késszen áll hogy RP-zni lehessen rajta :D

By: James_Vince

www.fortcarson.atw.hu

dusab
12/08/2010, 12:40 PM
RBT-Clán

A Szerver Lényege:
Rendőrös szerver Vannak a Rendőrök,Bűnözök,Civilek

Minden fontosabb Információ fentvan a weoldalon!
www.rbt-clan.5mp.eu

lac19
12/08/2010, 01:54 PM
Üdv nemrégen készült egy új Role Play szerver.
A neve Death Role Play.

A szerverről néhány fontosabb tudnivaló:

A szerver egy RP szerver,vagyis úgy kell rajta viselkedned mint a való életben.
A szerver honlapján minden információt megtalálhattok a szerverről.
Kedves,segítőkész adminok vannak a szerveren. Ha valami baj van rájuk mindig számíthatsz.
Mivel még nagyon új a szerver ezért csak 4-8 player szokott a szerveren lenni.

Szerver IP címe: 80.249.173.121:7780
Szerver Neve: [HUN] Death RPG
Mód: Death Role Play
Map: Death City
Szerver Weboldalának a Címe: www.death-rp.5mp.eu <--- folyamatos fejlesztés alatt!

raptamas
13/08/2010, 03:52 PM
[HUN][RFS]Rendorseg FBI S.W.A.T.
IP: 91.82.84.206:7784
Jatekmod: [HUN][RFS] .v4
Helyszin: Las Venturas (Nem sokara SF es LS is)

VODKA0710
15/08/2010, 05:52 PM
Üdv Mindenkinek!

A Storm City RolePlay szervert szeretném bemutatni. Ez a szerver szeptember elején fog indulni. Addig is szeretnék összegyüjteni sok RP-s embert, mert még nincsenek kitöltve a Leader posztok.

Szerver információk: Address (IP): 80.249.166.128:22005
Mode: Storm City RP v1.0
Map: Storm City (SF)
Players: X/ 50
Weboldal: Szerkesztés alatt

Leaderes és Sima munkák

Sima (legális) melók

-Úttisztító
-Detektív
-Ügyvéd
-Pincér
-Boxoló
-Kamion sofor
-Farmer
-Taxi sofor
-Busz sofor
-Újság kihordó
-Pizza Futár
-Fúnyíró
-Autó szerelo
-Autó kereskedo
-Testor

Na és még persze tervezzük berakni a Favágó és a Jégkrémes munkát.

Sima (illegális) melók

-Drog farmer
-Drog csempész
-Drog Diller
-Materiál csempész
-Prosti
-Fegyverkereskedő

Persze ez is bovül majd, csak várjuk ötelteiteket, hogy mik legyenek a következo illegális/legális munkák.

LVL korlát lesz a munkáknál!

Leaderes (legális) melók

-Storm City-i rendorség
-Storm City-i Mento állomás
-FBI
-Oktatók
-Tuzoltóság
-Önkormányzat
-Katonaság
-Riporterek
-SWAT (Rendorségen belül)
-Storm City Taxisai

Leaderes (illegális) melók

-Yakuza
-Olasz Maffia ( Majd ti adtok neki nevet)
-Továbbá 2 banda ( Szeretnénk, ha ennek a 2 bandának is a játékosok adnák a nevet)

Munkákról bovebben

Úttisztító
Ebben a munkában ellenorzopontokra kell szaladgálni egy kis, lassú úttisztító kocsival. Ha hiszitek, ha nem ez a meló a legjobban fizettett munkák között van. Nem túl érdekes, de jövedelmezo meló.
Parancsok: /startsweep és /stopsweep

Detektív
A Detektív munka akkor jó, ha valaki keres egy bizonyos személy és sajálatos módon nem találja. Akár a rendoségnek is segítségére lehetsz. Hasznos és jó kis meló.
Parancsok:/find

Ügyvéd
Ha sok a bunözo (a gazdag és türelmetlen bunözo) a városban, aki nem szeretné leülni a teljes idot, amit itéltek neki, akkor ez a munka vagyonokat hozhat a konyhára.
Parancsok: /free

Pincér
A pincér kiszolgálja az embereket az étteremben. Több étterem is van a városban, szóval sok helyen keresnek jó munkaerot.
Parancsok:/showmenu és /cookuniform

Boxoló
A Boxoló meccsekre jár és remélhatoleg megnyeri oket. Sok ember pédaképei és még jól is keresnek.
Parancsok:/fight és /boxstats

Kamion sofor
O az a fajta ember, aki egész nap az utakat rója és idoben szálítja ki a megrendelést. Ebben a munkában prodokat ( árut) kell szállítani különbözo éttermeknek és boltoknak.
Parancsok:/buyprods,/sellprods és /load

Farmer
A Farmer a tanyán dolgozik.O is ellenorzo pontok után mászkál.
Parancsok:/startharvest és /stopharvest

Taxi Sofor
A Taxi Sofor várja a hívásokat és ha kap egyet már siet is a kuncsafthoz. A térképen persze meg van jelölve a kuncsaft helye. Nagy segítsége a taxisnak a GPS.
Parancsok:/fare

Busz sofor
A Busz sofor majdnem olyan mint a taxi sofor, azzal ellentétben, hogy o meghatározott útvonalat követ.
Parancsok:/fare

Újság kihordó
O hordja ki azokat az újságokat, amiket a riportel teleír friss hírekkel.
Parancsok:/papers,/bring és /deliver

Pizza futár
O hordja házhoz a friss, meleg pizzát.
Parancsok:/duty és /sellpizza

Autó szerelo
Az autószerelo javítja meg a kocsit és tölti tele az üres tankot. Mivel a kocsi megáll, ha már füstöl ezért sok lesz a munkája.
Parancs:/repair,/refill,/duty és /tow

Testor
A testor álltalában egy nagyobb,gazdagabb ember mellett áll. Védi az élete árán is.
Parancs: /guard

Prosti
Prosti csak no lehet. Szerintem nem kell részleteznem mi a munkája.
Parancsok: /sex

Drog farmer
O az aki termeszti a drogot. Szorgosan ápolja és öntözi a kis kertet.
Parancsok:/startdrugharvest és /stopdrugharvest

Drog Csempész
A Drog csempész nevébol is látszik, hogy csempészi a drogot. O adja tovább a Dillernek.
Parancsok:/smuggledrugs és /selldrugsto

Drog Diller
A Diller adja el a cuccot. O értékesíti a drogot.
Parancsok:/selldrugs és /get drugs

Fegyverkereskedo
Ha elég jó és megbízható vagy, akár egy mafiának vagy bandának is lehetsz a fegyvereskedoje. Akár még a mafiába/bandába is bevesznek. A te dolgod a materiál beszerzése és a fegyverek készítése.
Parancsok:/creategun és /buymats

Bovebben a szerverrol (érdekességek)

-A szerveren EURÓ a fizeto eszköz. Megpróbáljuk a kinti árakhoz viszonyítani a szerveren belüli árakat.
-A játékos jobb, ha beköti magát az autóban , bukósisakot húz a motoron, mert különben ha nekimegy valaminek a sebességétol függoen megy le az élete is.
-A városban 25 eladó biznisz vár gazdára. Persze nem lesz olyan könnyu megvenni egy-egy bizniszt.
-Ha keményen dolgozol 2 jármuved (autó,motor,heli,hajó) és 1 házad is lehet.
-Hatoslottó: 6 számot kell tippelni 1-tol 45-ig. Attól függoen mennyit találsz el annyi pénz fogja ütni a markodat.
-Ha nem a tiéd az autó, akkor el kell lopni. Ehez a muvelethez csavarhúzóra van szükség, amit a 24/7-ben lehet beszerezni.
-Rabolni nem csak a bankban lehet, hanem éttermekben,konditermekben,Városházán is. A rabláshoz pedig kell egy szemetes zsák, amit szintén a 24/7-ben lehet beszerezni.
-A 24/7-ben lehet továbbá vásárolni: Cigit,kötelet (megkötözni valakit),GPS kiegészítot,Kaparós sorsjegyet, Dobókockát,Ollót ( azzal birod elvágni a kötelet, ha netán megkötöznének. 1 használatra való),stb.

Majd még kibovítem...

Szerver Szabályzat

IC Komunikáció - In Character, azaz Karakteren belüli Komunikáció:
-Ha parancs nélkül beszélsz, akkor az IC chat, ezt csak az látja/halja, aki a közelben van.
-/s parancsal lehet ordítani, ez azt jeleni,hogy a messzebb álló emberek is hallják.
-/w parancsal pedig sugni lehet vele egyik ember társadnak.

OOC Komunikáció - Out of Character, azaz Karakteren kívuli Komunikáció:
-/b Ebbe a parancsbe kell mindent írni,ami nem a szerepjáték része
-/ooc ez egy OOC chat,amit mindenki lát, de ritkán van megnyitva
-/report Ezzel a parancsal írsz az Adminoknak
-/pm Ezzel pedig egy neked szimpatikus Adminnak "öntheted ki lelked" , röviden :)

Bannt von maga után:
-Szerver reklámozás
-Admin szidás bármilyen formálya, szerver szidás
-Cheat használata (És ez mindenkire vonatkozik)

Jailt von maga után:
-Alapfogalmak semmibe vétele
-Admin parancs megszegése

Alapfogalmak:
-DM: Ok nélküli gyilkolás (jail-t von maga után)
-PG: Hosködés (Rádfogják a fegyvert te pedig szaladgálsz,menekülsz,fegyvert rántasz)
-RK: Meghalsz és te visszatérsz a tett szinhelyére,bosszút állsz. ( Ilyen nincs,mert IG arra nem emlékszel)
-DB: Autóval való gázolás (nem megengedett)
-MG: Az igazi életbol merített információkat (TS,Fórum) felhasználni a játékban

Admin Team
Mark D. Cortez
Pete D. Cortez
Huan Cortez
(A Cortez nem Admin név, bárki feljöhet ilyen névvel)

Elértek MSN-en, Skype-on és TS2-on (TeamSpeak 2)
MSN: [email protected] || [email protected]
Skype: marcikic_mark
TS2: temphost.hu:8779

Köszönöm, hogy elolvastad! Számitok rátok a szerveren.

Game94
16/08/2010, 01:28 PM
Szeretném nektek bemutatni a szerverem .

Neve : Stunt Mania
Nyelv : Magyar
Ip : 80.249.173.30:7770
Slot : x/30
Átlag player : Valamikor üres a szerver , de valamikor meg fent vagyunk kb 10-15-en .(pl. tegnap este 18-an :P )
Weblap : http://hunstuntmania.zoka.cc

Készítők :
Scriptet készítette : Game94(Szerveren a nevem Lil Jon)
Mapot készítette : James Taylor , Nagy Ábel és én .

Parancsok : Szerintem nem fogom annyira részletesen leírni , mert a /help-ben minden benne van ....

/help , /teles, /teleportok, /buy, /weapon, /cars, /drink, /color .
Ezek a főbb parancsok .

A szerveren jelenleg stunt stílusú , de később majd lesznek dm funkciók is . (most is vannak dm mapok , stb... de a hp-d egyenlőre sehol sem megy le.)
A szerveren jelenleg 6 admin van . Senki sem él vissza az adminjával .

Gyertek nézzetek fel ti is ;)

sushihusi
20/08/2010, 08:50 PM
Helóztok!
Be szeretném mutatni az RP szerveremet, a Welcome to "Fabulous" Las Venturas szervert.A szerver:
http://samp.ae-webmedia.de/signature/signature_big.php?bg=000000&text=FFFFFF&border=a0a0a0&ip=80.249.165.73&port=7740&bg_image=
IP:80.249.165.73:7740
Weboldal: www.wtflv-rpg.tkA mod:
Ez egy RP-s mod ami Las Venturasban játszódik. Vehetsz benne házat,autót,ingatlanokat,de ehhez pénz kell. Pénzt 2féle módon szerezhetsz: legális-munka illegális-rablások. Az illegális úton megszerzett pénzért körözést kapsz és a rendorök letartóztathatnak.


Hogyan kezdd?:
Miután beregisztráltál és kitöltötted az adataidat, eloször tedd le a jogosítvány vizsgát! Ezt a vizsgát veled szemben lévo épületnél kérheted. A vizsga után legjobb ha elmész egy boltba (taxival vagy gyalog). Itt vegyél GPS-t, órát, telefont és térképet! Ezután már gond nélkül dolgozhatsz. A munkákat a /jobs-nál találod meg. Ha megvan a megfelelo munka írd be /gps és válaszd ki a munkát. Ez kirak egy CP-t ahol jelentkezhetsz a munkára. Ha keresel 5000&copy;-t menj el az autókereskedésbe és vegyél egy BMX-et,hogy ne kelljen taxit használnod vagy gyalogolnod. Ha ez megvan akkor könnyen tudsz majd játszani.


Munkák:

munka |dolog amit csinál |jelentkezési hely/jelentkezés
Tuzoltó: | Eloltja a tüzeket. | Tuzoltóság
Taxis: | Elszállítja az embereket. | Veszel egy taxit,beszállsz és megnyomod a KEY_SUBMISSION-t
Úttisztító: | Megtisztítja az utakat a szeméttol.| Az úttisztító vállalatnál
Pénzszállító: | Elszállítja a pénzt a bankokba. | A fo bank elott, a rendorség és a parlament közelében
Pizzás: | Kiszállítja a pizzát. | Az "Esmerald Isle" terület bevásárlóhelyénél
Kamionos: | Árut szállít a másik városokba. | A raktároknál
Teherautó sofor:| Árut szállít csak LV-ben. | A raktároknál
Munkás: | Elviszi és kiönti a cementet. | Az építkezésnél
Útkarbantartó: | Megjavítja az utat. | "LVA Freight Depot"-nál
Pilóta: | Hirdet Dodo-val. | LV reptéren
Kukás: | Begyujti a szemetet. | A kukás raktárnál
Politikus: | Megszavazza a törvényeket. | A parlamentnél

Leaderes munkák: Rendor,Mentos,Szerelo,Tuner.
Politikus szavazások: Ha valaki politikus akar lenni, meg kell hogy válasszák a szavazásokon. Ha egy játékos akar indulni a választásokon, jelentkeznie kell a Parlament elott és ki kell fizetnie 20 000&copy;-t. A többi játékos szavazhat rá a /vote paranccsal. Aki e legtöbb szavazatot kapja, az politikus lesz.
A képeknél mellékeltem egy ábrát amin az összes munka be van jelölve.


Parancsok:
/lock,/unlock:Bezárja/kinyitja az autót.
/mycar-Megmutatja az autód információit.
/setlang:Beállíthatod a nyelvedet ezzel a paranccsal
/112:Segélyhívások.
/gps:Kiválaszthatsz egy célpontot.
/pay [playerid] [összeg]:Pénzt küld a játékosnak.
/stats:Megmutatja az állásodat.
/segit [playerid]:Ezzel segíthetsz a megsebesült játékosoknak.
Telefon:
/telefon,/telefon-felvesz,/telefon-velvesz
Üzemenyag:
/buyfuel:Üzemanyagot tankol az autódba
/buytank,/usetank:Vesz/használja a melléktartályt
Leader:
/sendpoliceinvite,/takepoliceinvite,/sendmedicinvite,/takemedicinvite,/sendtunerinvite,,/sendmechanicinvite,/takemechanicinvite:Ad/elveszi a meghívót egy leaderes munkába
Rendor:
/cuff,/uncuff:lebilincseli/elengedi a játékost
/givewanted:körözést ad
/unshock:elengedi a járékost
/gettocar:beteszi a játékost az autódba
Elfgoadások:
/policeaccept,/medicaccept,/taxiaccept,/mechanicaccept:elfogad egy segélyhívást
Taxis:
/settaxicash:Beállítja a taxi árát
/taxisay:Taxisként hirdetni.
Politikus:
/yes,/no:ezzel tudsz szavazni a politikus döntésekben.
Szavazások:
/vote [politikus id]:Ezzel szavazhatsz a játékosokra a választásokon.
Szerelo:
kerekbilincs-be,kerekbilincs-ki:Rárakja/leveszi a kerékbilincset az autóról
Beszéd:
/me
/w:suttogás
/cw:beszéd a jármuben
/b:közeli OOC chat
/o:OOC chat
/s:ordítás
/us:ismeretlen ordítás


Bolt:
A boltok helyszínei: A "Strip" területben a Sex Shoppal szemben
A LV Rendorséggel szemben
A "The Esmerald Isle" területben a Binco és a Pizzás mellett

A boltban vehetsz: Telefon - Felhívhatsz/SMS-t küldhetsz másoknak. Nagyon vontos mert ha nincs nem hívhatod ki a mentoket,rendoröket,taxist,szerelot.
Térkép - Ha nincs akkor nem látod a térképet és a mapiconokat
GPS - Ha van láthatod a területek neveit ahol vagy
Óra - Ha van láthatod az idot
Kés,Graffiti spray,Fényképezogép,Sprunk ital


A ruhabolt:
A városban sok ruhabolt van, amelyekben vehetsz ruhát 100&copy;-ért. Ezek a térképen a http://wiki.sa-mp.com/wroot/images2/9/9d/Icon_45.gif jellel vannak jelölve. Különféle üzletekben különféle ruhát tudsz venni (PL: Zip-elegáns, Binco-olcsó, Pro Laps-sportos, Suburban-hip-hop-os ruhák..)


Bank:
A bankba beteheted a pénzedet, kiveheted a pénzedet és átutalhatsz valakinek pénzt.
A bankok a térképen a http://wiki.sa-mp.com/wroot/images2/6/61/Icon_52.gif jellel vannak jelölve.


A pénznem:
A pénznem nem $ vagy Ft vagy €, hanem más.
A jele: Több féle módon jelöltem: &copy; - szövegben
(c) - gametext/textdraw-ban
c - a jobb felso sarokban
A neve: Coin (Zseton)
A története: Haverom azt mondta hogy legyen új pénznem. Mondtam hogy jó és elkezdtünk gondolkozni mi legyen a neve. Hosszú ido után eszembe jutott hogy mivel Las Vegasban játszódik a mod ezért legyen a pénznem zseton amivel a kaszinókban fizetnek. :D A jelen sokat gondolkoztunk de lefordítottam angolra a zsetont ami "coin" és a haverom mondta hogy a Copyright (&copy;) legyen a jele.


Az infobox:
Az átlag RP-kben SendClientMessage van használva. De az enyémben egy ún. "Infobox", tehát egy textdraw.


A telefon:
A boltban vehetsz telefont ami sokat segít neked. A telefont a /phone paranccsal tudod elohívni/elrakni. A telefonban 3 menüpont van. A menüpontokat a KEY_SECONDARY_ATTACK-kal tudod kiválasztani, tehát azzal a gombbal, amivel beszálsz az autóba.
A menüpontok a következok: "Call" - Beírod a játékos ID-jét és felhívod.
"Send SMS" - Beírod a játékos ID-jét és az üzenetet, és elküldi neki.
"Emergency Calls" - Ha rámész, kijön a "Segélyhívások" menü, amivel kihívhatod a rendoröket,mentot,szerelot vagy taxit.
Ezt a menüt a /112 paranccsal is elohívhatod.
OFF: A telefon textdrawot nem én csináltam, hanem Wazza az angol sa-mp fórumról. Én azt csináltam rajta, hogy fel lehessen hívni embereket, SMSt lehessen küldeni, a segélyhívásokat, és hogy meg lehessen venni az üzletben ... Wazza magát a textdrawot csinálta.


Házak:
Minden játékos vehet magának 1 házat. Számos megveheto ház van a városban. Egy ház megvevésére 500000&copy;-ra van szükséged. Ha van házad, be tudod zárni, ki tudod nyitni és be tudsz lépni a házadba. Ha nincs bezárva a házad, akárki be tud lépni. Szóval zárd be! Ha már nem kell a házad, eladhatod és vehetsz egy újat.


Az ingatlanok:
A módban 62 ingatlan van. Az ingatlan arra jó, hogy ha megveszed, minden órában pénzt termel. Ezt a pénzt ki tudod szedni és a tied marad. Így nagyon hamar meg lehet gazdagodni. Ha megveszel egy ingatlant, 18 óráig senki sem tudja megvenni, de 18 óra után akárki megveheti. Ha megveszik az ingatlanodat, visszakapod az árát a bankszámládra.


Az autó:
Minden játékosnak lehet 1 autója. Egy játékos csak a saját autójába vagy a munkaautóba szállhat bele. Autót az autókereskedéseknél lehet venni. A városban 2 van belolük, a térképen http://wiki.sa-mp.com/wroot/images2/5/58/Icon_55.gif jellel vannak jelölve. Ha vettél egy autód, de már nem tetszik, el tudod adni az autókereskedéseknél. Minden autókereskedés mellet van egy garázs. Ha ide bemész, dudálsz, megnyomod hogy "Igen" akkor eladod az autód és visszakapod értékének felét. Ezután vehetsz egy új autót.


Megsérülés:
Ha valami balesetet szenvedsz és túl sok életerot vesztesz, megsérülsz. Ilyenkor nem tudsz mozogni és "crack" animációban leszel. Ekkor ki kell hívnod a mentoket(/112) vagy meg kell kérned valakit hogy segítsen(/segit [id]). Ha a mento nem jön ki 2 percen belül, automatikusan felépülsz.


Világítás az utcán:
Ha esos,ködös,viharos,homokviharos vagy másféle rossz ido van, ill. ha 20:00 elmúlt, kötelezo bekapcsolni a lámpákat az autóban. Ha nincs bekacsolva a lámpa, megbüntethetnek a rendorök. A lámpát a KEY_ACTION-nel tudod bekapcsolni, tehát azzal a gombbal, amivel Hunterról rakétákat losz.


A versenypálya:
Mivel a városban RP-sen kell vezetni, tehát nem gyorsan, nem átmenni a piroson,stb., ezért hogy azok ne unatkozzanak, akik szeretnek versenyezni, azoknak készítettünk egy versenypályát.
Neve: Forest Raceway
Készítok: Mapper: Kenji_Takayama (TEKU)
Segédmapper: Bart_Simpson (Bart)
Minta, amirol a pályát készítettük: a Gran Turismóban lévo Deep Forest Raceway


Edzoterem:
Az adzoteremben tanulhatsz új küzdostílusokat vagy edzhetsz a futógépen, súlyzógépen vagy a szobabiciklin.


Ammunation:
Az ammunationban vehetsz fegyvereket és lohetsz céltáblákra is.
Céltáblákról videó: [/url]Szabályok:


Szabályok:
Mindenféle hack vagy cheat használata tiltott!
Tilos az OOC vagy Report szidás! [kick]
A PG-Powergaming tiltott! [warn] PG=HA valami olyat csinálsz amit a valóságban nem tudnál.
A Multiaccount-ok tiltottak! Multiaccount=Ha több karaktert használsz hogy pénzt vagy mást szerezz.
A DM-Deatmatch tiltott! DM=Ha megölsz valakit indok nélkül.
RK-RevengeKill tiltott! [kick] RK=Bosszúgyilkosság,ha valaki megölt és te visszaadod neki.
Tilos az ok nélküli ölés! [kick]
Ha látsz valakit,aki nem tartja be a szabályokat,jelentsd ot az adminoknak:/report [szöveg]!


[b]Közlekedési szabályok:
Mindig az út jobb oldalán közlekedj! Ne menj át a piroson! Ha a rendor megkér, állj meg!
A maximum megengedett sebesség a városban 80 KM/H, az autópályán és a városon kívül 150 KM/H!
Ha 20:00 óra már elmúlt vagy esos,ködös,homokviharos idojárás van, kötelezo bekapcsolni a lámpákat!
Ne parkold le az autódat rossz helyre (PL:út közepe,nem parkolózóna)! Ha rosszul parkolod le az autódat, elvontathatja egy szerelo és kerékbilincset rakhat rá!
FONTOS: Ha nem tartod be a szabályokat, megbírságolhatnak a rendorök!Képek és videók:

Képek:
Térkép:
http://kepfeltoltes.hu/100717/munka-terkep_www.kepfeltoltes.hu_.png
Piros-Tuzoltó
Világoskék-Pénzszállító
Sötétkék-Útkarbantartó
Világoszöld-Kukás
Sötétzöld-Politikus
Barna-Kamionos és Teherautósofor
Narancssárga-Pizzás
Lila-Úttisztító
Rózsaszín-Pilóta
Sárga-Munkás
Ruha üzlet:
http://kepfeltoltes.hu/100717/ruhabolt_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ház:
http://kepfeltoltes.hu/100717/haz_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ház menü: (OFF:jó Gran Turismo-s dialogom van mi? :D )
http://kepfeltoltes.hu/100717/hazmenu_www.kepfeltoltes.hu_.png (http://www.xfire.com/video/2c8327/)
Ingatlan:
http://kepfeltoltes.hu/100717/ingatlan_www.kepfeltoltes.hu_.png
Infobox:
http://kepfeltoltes.hu/100622/infobox_www.kepfeltoltes.hu_.png
Úttisztító munka:
http://kepfeltoltes.hu/100622/sweeper_www.kepfeltoltes.hu_.png
Kukás munka:
http://kepfeltoltes.hu/100622/kukas_www.kepfeltoltes.hu_.png
Pilóta munka:
http://kepfeltoltes.hu/100622/pilota_www.kepfeltoltes.hu_.png
Telefon:
http://kepfeltoltes.hu/100717/telefon_www.kepfeltoltes.hu_.png
Edzoterem:
http://kepfeltoltes.hu/100717/bicikli_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/100717/futogep_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/100717/sulyzo_www.kepfeltoltes.hu_.png


[b][u]Videók:
Ammunation céltáblák:
Forest Raceway: ...Készüloben...


//Bocs hogy pár linket nem raktam "img"-be de csak 20 az img határ ezen a forumon

rudi
21/08/2010, 09:17 PM
Nem értem mi a jóisten ... duplapostoljátok a szervereiteket.

LZLo
28/08/2010, 02:31 PM
http://img714.imageshack.us/img714/1901/fullhouse.png
0.3B @SKYHosting.hu
:cool:
IP: 80.249.165.73:7816
[PWD BY: SKYHOSTING.HU]

Weboldal (ahol több információt találsz): www.samp-BEST.mlap.hu

Szeretnénk bemutatni szerverünket a nagyközönségnek.Egy kis ízelítő a szerveren lévő dolgok listájából:

ANTI LAGG

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22107587.jpg
ANTI CHEAT/HACK
(antiDB
antiCarJack hack
Anti Health Hack
Anti Armour Hack
Anti Weapon Hack
Anti Spam
és még sok más...)


-Teleportok (nagyon sok, nem vicc) menübe szedve, de sima parancsal is működnek
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22181136.jpg
-1 gombnyomással való NO2 befecskendezés
-1 gombnyomással való járműjavítás (KÜLSŐ ÉS BELSŐ!!)
-5 db eredeti partyhely
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22181149.jpg
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22181152.jpg


-Autóparancsok minden járműhoz (pl: /sultan)
-Autóválasztási menü
-Tuning menü (Trans fender, wheel arc and angels és low ryder kocsik tuningolására)
-TextDrawok (amik a képernyőre vannak írva)
-PM (csak úgy ideírtam eztis hátha vkit érdekel)
-Ha valaki beszél akkor a feje fölött látja a másik (a parancsokat nem)
-elérhető külső járműjavítás (/Repaircar)
-100% ig magyar szerver
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22181146.jpg


A STUNTOK:
-2 Stunt Airport (LSAirport+SFAirport)
-14 stuntpálya


A DRIFTEK:

-1 db Drift reptér kidolgozott technikás (LVAirport)

+++1db Driftpálya alkault a szokásos sivatagi driftbőlA DM-ek:
-A szerveren belül összesen 15 DM zónáról beszélhetünk(az utcákat és a bandaterületeket kihagyva)
ennek főbb részei: Víz alatti DM: ATlantisDM
MinigunosDM: MinigunMadness
Üvegen lévő DM: GalssMadness
Sivatagi DM: DesertWar
Molotovval való DM: MolotovDM (lángszóró is használható benne :P)
Sniperpuskával való DM: SniperWar
Sawn-off Shotgunnal: SawnoffMatch
Rakétavetővel: RocketFire
ez csak egy kis ízelítő teljes listát a szerveren találod meg. :D

HA VALAKIT MEGÖLSZ FELVEHETED FEGYVEREIT! + PÉNZT IS KAPSZ .D


5 db TDM (BANDATERÜLET) [más-más fegyverekkel, verekedési stílusokkal ésautókkal felszerelve asz öszes]

-GroveStreet
-LosAztecas
-Ballas
-SanFierroRifa
-Triad


+++++2 db INTERAKTÍV MOZGÓ
-1 db mozgó ANYAHAJÓ [NoNPC vel]
-1db mozgó REPÜLŐGÉP (Andromada) [NoNPC vel]

A szerver felhőtlen hangulatáért a ]HELLZ[ és a [He[G] klán felel.

erik019
30/08/2010, 07:31 PM
http://kephost.hu/image-0468_4C77E9AB.jpg
A szöveg/oldal méret megváltoztatásához használd a ctrl billentyűt és az egér görgőjét.
Az oldal teljes méretben való megtekintéséhez használd az F11 billentyűt.


Server Infó:


Üdvözlök minden egyes erre tévedt fórum olvasót.

Engedjétek meg hogy bemutassam nektek a Second Life Role Play Gaming szervert.

Néhány szó rólunk:


A szervert SilentHunter és erik019 alapította 2009 nyarán. Több mint 3 éves szerepjáték tapasztalattal a hátunk mögött kezdtük el csinálni a szervert. Ekkor a szerver programozáshoz csak nagyon kezdő szinten értő csapatunk létrehozta a Second Life Role Play Gaming szervert. A Second Life (második élet) névvel a szerveren lévő a lehető legvalósághűbb környezetet próbáljuk tükrözni. 2009 nyarán csatlakozott a csapatunkhoz Matrix, aki 3 hónapon keresztül fejlesztette a Second Life módját, ezután rejtélyesen eltűnt. A módot SilentHunter kezdte el fejleszteni a maga 26 erroros tudásával. Idővel SilentHunter megtanulta a scriptelés alapjait és 2009 szilveszterére terveztük az első nyitást. Azonban a nyitás idejére a quaderett3.eu webhostingot feltörték (ennél volt hostolva a web oldalunk amit akkoriban Jokabro (igen a csaló) szponzorált nekünk) és nem jött ösze a nyitás. Miközben a weboldalt hoztuk helyre, több Role Play szerver is megnyílt. Ezek az RP szerverek komolytalan és szinvonaltalanok. 2010 januárjától a Second Life RP egy teljesen egyedi és jól kidolgozott móddal büszkélkedhet. 2010 januárjától a Second Life RP új weboldallal(link) (http://forum.secondliferpg.uphero.com) büzkélkedik amit Erik019 és SilentHunter fejleszt és Rathel, Milán, Barney és GameStar moderál. Az első nyitás 2010 Augusztus 5-ödikén volt. 2010 Augusztus 23-adikán csatlakozott a csapatunkhoz GameStar az sa-mp.hu alapítója, mint scripter.

Külön köszönetet érdemel 2 főadminunk Milán és Rathel továbbá GameStar. Milán és Rathel mapper tudásukkal és rengeteg ötleteikkel segítettek a szervert.
GameStar-nak köszönjük a szerver szponzorációt és a szerver fejlesztésére szánt idejét.

Néhány szó a játékmódról:


Mesterséges karakterek(NPC-k):
A szerveren 150 darab interaktív NPC (Bot,NJK) található, akikkel az ENTER vagy az F billenytű lenyomásával tudsz komunikálni. Ha járműben ülsz, akkor ezt a /talk parancsal vagy a H gomb lenyomásával teheted meg.
Az NPC-ket leszólíthatod és ők külömböző módon reagálnak, attól függően hogy mit mondasz nekik.

Frakció létrehozása:
A játékosoknak lehetőségük nyílik saját frakciót alapítani a szerveren.
A frakció alapításának követelményeit a weboldalon találjátok.
A játékos létrehozhat mafiát, bandát és családot ha van elég RP-s pénze.
A játékosnak megkell venni az ingatlant(HQ), a skineket, járműveket és vehet hozzá kerítést és kapukat.
Mind ezt RP-s pénzért.

Játékos környezet:
A szerver Las Venturas-ban (Las Vegas) játszódik.
Az árak reálisak. A valuta nálunk $ (dollár). Fizetni lehet dolláral és centel egyaránt.
Az épületekbe szintén ENTER vagy F billentyű lenyomásával léphetsz be, de persze működik a /enter és a /exit parancs is.

Egy pár érdekesség:
A szerveren van egy Pacsi script is amelyet legtöbbet a bandák használnak.
A /pacsi parancs után kiválasztod hogy kit szeretnél lepacsizni majd beírod a pacsi ID-jét.
Ekkor a játékosnak elkell fogadnia a pacsit, és ha elfogadja mindkettőtöknek elindul az animáció.

Autóiskola:
A Second Life Roleplay-en van egy inteligens NPC az autóiskola épületében.Ott teheted le az autóiskolát vagy beszélhetsz a főnökkel (Oktató Leader-el ha Online van).Az autóiskolának lett létrehozva egy pálya ahol ha jól teljesítesz tiéd a jogsi.A jogosítvány ára 375$.

Motelek:
Amíg a szerveren nincs házad lakhatsz motelekben ami a szerveren egy ház map ikonnal van jelölve.
Jelenleg 3 motel található meg Las Venturasban melyeknek 10$, 60$ és 50$, a bérlési áruk 1 óránként.
A motel kibérléséhez használd a /rentmotel parancsot és a megszakításához pedig a /unrentmotel parancsot.

Bankautomaták(ATM):
A szerveren el van helyezve néhány ATM(Bankautomata) mellyel megnézheted bankszámla egyenleged és vehetsz ki pénzt, amit a /atm parancsal tudsz megtenni.
A bankszámla egyenleged csak akkor tudod megnézni ha igényeltél a bank-ban bankkártyát.

Térkép:
Amikor fellépsz a szerverre a térképed fekete lesz és nem látod a Mapikonokat(Csak azokat látod melyek alapból elvannak helyezve a sima SA-ban mivel azokat nem lehet eltünteni). A térképet megtalálod minden egyes 24/7 boltban.

Járművek feltörése:
A kocsikat a /feltör parancsal törheted fel. Ha az ablakot sikerül betörnöd kiszállás után az újra beszálláshoz használd a /bemász parancsot (ha nem vagy elég óvatos a törött üveg megvághat). A luxus autóknál dekóderre lesz szükséged amit aztán logikus lépésekkel kell feltörni.
A járműveket töb fajta módszerrel tudod feltörni(csavarhúzó, zárba lövés, zár felfeszítése, stb...).

Grafikus mobil:
Vehetsz mobilt is 24/7-ben amit aztán a /mobil parancsal vehetsz elő/rakhatod el. A mobil grafikus. (28 textdraw). Ha nem veszel kredit kártyát 24/7-ben nem fogsz tudni telefonálni. Kreditet a 24/7 üzletekben tudsz venni.

Dohányzás:
24/7 üzletekben vehetsz egy doboz cigarettát. /cigi parancsal elszívhatsz egyet. Egy dobozban 19 szál található.

Járművek:
Az adott járművekbe tehetsz drogot,pénzt,hozávalót, stb... A járművekre lehet venni biztosítást, megadhatod a jármű spawn helyét, és könyen eladhatod. Minden egyes járművet a rendszer egy külön fájlba tárol. Ez teszi dinamikussá és könyen kezelhetővé a járműveket. A járművek reflektorait a + billentyűvel vagy a /lámpa parancsal kapcsolhatod be/ki. Továbbá a Q és az E gomb használatával tudsz indexelni.

Házak:
A házak szintén dinamikusak. Az adminok számára könyen módosíthatóak/áthelyezhetőek/beálíthatóak.
A játékosok számára is könyen kezelhetőek. (/housemenu)
Ha nem bízol a bankban a saját házadban tudsz pénzt tárolni, vagy drogot vagy fegyvert vagy bármit(!).

Bizniszek:
A biznisek dinamikusak. Könyen kezelhetőek az adminisztrátorok és a játékosoknak egyaránt.
A bizniszek árai még nincsenek optimalizálva(2010 aug. 27).
A bizniszekbe lehet pénz helyezni(amit aztán kamatozhatsz). Drogot vagy bármit(!).

Fegyver tapasztalat:
A játékosoknak regisztráció után 0 a fegyver tapasztalatuk. Ezáltal pontatlan és béna a lövés.
Aki sokat gyakorol (ammu nation) annak a fegyver tapasztalata növekszik. Így növekszik a pontosság és a sebzés.

A harcművészet:
A Second Life Role Play szerverén a játékosoknak lehetősége nyílik arra, hogyharcművészeteket tanuljon. A harcművészetet ezután feltudja használni box mecseken, vagy akár utcai verekedésekben is.

Admin előny/LOG:
Rengeteg szerveren megfigyelhettétek hogy az adminoknak tejhatalma van a játékban és ezt ki is használja a szerepben. Nos a Second Life szerverén pontosan tudjuk ki milyen parancsot használt és azt is hogy mikor.
A könyebb átláthatóság érdekében a parancsokat, reportokat, fizetéseket, adminchatet, stb... külön fájlba ment a rendszer. Az Admin vizsaéléseket szigorúan büntetjük!

Repülés:
Az a játékos, amelyik nem tud vezetni de mégis beleszál egy repüllőbe mint sofőr, a kamera elkezd imbolyogni és a repüllő szinte irányíthatatlann válik. Minnél több oktató leckét vesz a játékos, annál lassaban imbolyog a kamera és irányíthatóbb a repüllő, míg teljesn meg nem tanulja a repülést. Azután minden normális.

Sebességmérő/Benzin:
A sebességmérő másodpercenként 8x frissül. Ezáltal pontosan követhetjük a sebességünket ami valós SA értéket mutat. Ha a sebességed meghaladja a 90-et a sebességmérő sárgára változik, ha meghaladja a 120KM/h-t a sebességmérő piros lesz.
Az autók fogyasztása a jármű súlyától(visze-e fuvart vagy sem) és a kosci típusától függ.
A benzin mutató dinamikus.

Pénz:
A szerveren nem lehet könyen nagy öszegekhez jutni. Vagy csak kemény munka árán, vagy illegálisan lehet nagy pénzhez jutni.

Egyedi map:
A szerveren több mint 3000 object van.
Saját interiorok/terek/városrészek.

Frakciók:
A szerveren lévő frakciók:
-LVPD
-Híradós
-Mentős
-Polgármester
-Oktató
-Hustlaz Block
-(Jelenleg nincs létrehozott frakció)

Munkák:


Legális munkák:
-Targoncás (A munkát a /targonca parancsal kezded el)
-Cement szállító (A munkát a /cement parancsal kezded el)
-Fűnyíró (A munkát a /fűnyírás parancsal kezded el)
-Úttisztító (A munkát a /úttisztítás parancsal kezded el)
-Kamion Sofőr (A munkát a /kamion parancsal kezded el)
-Autószerelő (A munkát akkor kezdheted el ha valakinek szerelőre van szüksége)
-Taxi (Először szolgálatba kell lépned a /fare parancsal)
-Pizzafutár (A munkát a /pizza parancsal kezded el)
A munkákat a /munkalemondása parancsal fejezed be.


Illegális munkák:
-Drogkereskedő
-Fegyverkereskedő

Szabályok közt élünk...:


A szabályzat nem simerése nem mentesít fel a felelősége alól!

-Fórum szabályzat (http://forum.secondliferpg.uphero.com/index.php/topic,57.0.html)
-Szerver szabályzat (http://forum.secondliferpg.uphero.com/index.php/topic,177.0.html)[/size]


A szerveren 1 darab banda található mivel be lett mappolva egy Gettó ami egy Profi Mapper munkája...
Az adminok nincsenek leaderes Frakcióban helyet adva ezzel játékosainknak

24/7-ben megvehető dolgok:

-Mobil telefon - (65$)
-Kaparó sorsjegy - (2$)
-Telefon könyv - (6$)
-Kocka - (1,25$)
-Sebességmérő - (5$)
-Óvszer - (3$)
-CD Lejátszó - (18$)
-Csirke - (6$)
-Hamburger - (2$)
-Fagyasztott pizza - (3$)
-Cigaretta - (2,50$)
-Sprunk - (1,50$)
-Karóra - (15$)
-Csavarhúzó - (6$)
-Dekóder - (300$)
-PDA - (400$)
-Kredit kártya - (20$)
-Térkép - (5$)
-Vontató kötél - (15$)
-GPS system - (320$)

Credits:
-Silent.Hunter a mód megírásáért (nélküle szerver sem létezne)
-Matrix (ő kezdte írni a sok fejlesztést a módba de sajnos később kilépett a csapatból)
-Milán (A tökéletes mappok létrehozásáért...A Gettó is az ő műve, rengeteget segített a szerver tesztelésében és ötleteivel sokat segítette a szervert)
-Rathel (A stúdió bemappolásá az ő munkája, munkáját többször csinálta újra ha kelett,
teszteléssel töltötte idejét és szintén ötleteivel sokat segítette a szervert)
-GameStar (A szerver szponzorációjáért scripteléséért és további segítségéért)
Ezzel a kis aprósággal szeretném még 1x megköszönni eddigi és jövőbeli munkáitokat az SL:RPG érdekében.


Weboldal:

http://secondliferpg.uphero.com
Figyelem: www. előtaggal a fórum aldomainje (www.forum.secondliferpg.uphero.com) nem működik .)
(Az uphero-s ingyen tárhely számunkra biztonságosabb a hackerek ellen...)Parancs Lista:
(Még nincs kész)

Szerver Hosting:

FPS System Gamehosting http://fps-system.eu/
(a szponzorációt köszönjük GameStarnak)


Videók a szerverről


http://www.youtube.com/watch?v=s456blHws4k&feature=related GTA SA Second Life RPG szerver bemutató 1 HD

http://www.youtube.com/watch?v=DSaNJFqLeIA&feature=related GTA SA Second Life RPG szerver bemutató 1

http://www.youtube.com/watch?v=ziffV0JqHDA SA-MP [HUN]Second Life RPG Trailer Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=fIJ56yIlaCQ&feature=related SA-MP [HUN]Second Life RPG Trailer Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=x86E9HeKNZ0&feature=channel Így készült a Second Life RP - Promo |Régi|

http://www.youtube.com/watch?v=a-FZl8r9ONY&feature=channel Second Life Role Play | 2. szerverünk bemutatása | 1. rész

Képek a szerverről:
Itt megtekinthetitek az egész 1. albumot: http://img227.imageshack.us/g/samp005uk.png/
Itt pedig a 2. albumot http://img838.imageshack.us/g/autosikolanpc.png/

Teszt Szerver IP Cím: 80.249.173.30:7755


IP Cím: 80.249.173.172:8009


Köszönöm a figyelmet!

brian565
31/08/2010, 09:01 PM
Név: FortCarson Role Play
Honlap: www.fortcarson.atw.hu

Admin Felvételt Tartunk Jelentkezni a Forumunkon lehet ;)

Leaderek Kiadóak Lehet jelentkezni Forumon!!

Leaderek:

Fort Carson Sheriff - Foglalt
Fort Carson Medical - Szabad
Fort Carson CNN - Szabad
Black Family - Szabad
Grove -Foglalt
Taxi - Szabad
Oktató - Szabad
Minisztérium - Foglalt

Munkák:

Detektiv
Pizzás
Szerelő
Ügyvéd
Boxoló
Ingatlanos

Fort Carson szerverünknek 2 alapítoja van!
Scripter : Truczer Alex
Tulaj: Máté Felicián

A mód Alap GF volt mikor el kezdtük mára a 25000-sorbol, 35.000-sor lett!!
Nagyon Sok Fejlesztéseket Készitetünk a Játékosoknak :)

Dialogos Regisztrácio!
Fejlet Ház rendszer
100% Bug mentes
Autó Rendszer /buycar stb..
Fejlett Rendőr és Mentős Parancsok
Átalakitott Fortcarson Falu
Remek AdminParancsokal!
Pénznem: Forint !!!!!
és még sok más dolgok :)

Szivesen Várunk a Honlapunkon és a szerverünkön!!
Siess és gyorsan Jelentkezz a Kiadó Leaderekre és pályáz az adminért :P !!!

By: James_Vince

www.fortcarson.atw.hu

LZLo
11/09/2010, 10:28 AM
http://img714.imageshack.us/img714/1901/fullhouse.png
0.3B @SKYHosting.hu
:cool:
IP: 80.249.165.73:7816
[PWD BY: SKYHOSTING.HU]

Weboldal (ahol több információt találsz): www.samp-BEST.mlap.hu

Szeretnénk bemutatni szerverünket a nagyközönségnek.Egy kis ízelítő a szerveren lévő dolgok listájából:

ANTI LAGG

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22107587.jpg
ANTI CHEAT/HACK
(antiDB
antiCarJack hack
Anti Health Hack
Anti Armour Hack
Anti Weapon Hack
Anti Spam
és még sok más...)


-Teleportok (nagyon sok, nem vicc) menübe szedve, de sima parancsal is működnek
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22181136.jpg
-1 gombnyomással való NO2 befecskendezés
-1 gombnyomással való járműjavítás (KÜLSŐ ÉS BELSŐ!!)
-5 db eredeti partyhely
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22181149.jpg
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22181152.jpg


-Autóparancsok minden járműhoz (pl: /sultan)
-Autóválasztási menü
-Tuning menü (Trans fender, wheel arc and angels és low ryder kocsik tuningolására)
-TextDrawok (amik a képernyőre vannak írva)
-PM (csak úgy ideírtam eztis hátha vkit érdekel)
-Ha valaki beszél akkor a feje fölött látja a másik (a parancsokat nem)
-elérhető külső járműjavítás (/Repaircar)
-100% ig magyar szerver
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/samp-best/icons/l22181146.jpg


A STUNTOK:
-2 Stunt Airport (LSAirport+SFAirport)
-14 stuntpálya


A DRIFTEK:

-1 db Drift reptér kidolgozott technikás (LVAirport)

+++1db Driftpálya alkault a szokásos sivatagi driftbőlA DM-ek:
-A szerveren belül összesen 15 DM zónáról beszélhetünk(az utcákat és a bandaterületeket kihagyva)
ennek főbb részei: Víz alatti DM: ATlantisDM
MinigunosDM: MinigunMadness
Üvegen lévő DM: GalssMadness
Sivatagi DM: DesertWar
Molotovval való DM: MolotovDM (lángszóró is használható benne :P)
Sniperpuskával való DM: SniperWar
Sawn-off Shotgunnal: SawnoffMatch
Rakétavetővel: RocketFire
ez csak egy kis ízelítő teljes listát a szerveren találod meg. :D

HA VALAKIT MEGÖLSZ FELVEHETED FEGYVEREIT! + PÉNZT IS KAPSZ .D


5 db TDM (BANDATERÜLET) [más-más fegyverekkel, verekedési stílusokkal ésautókkal felszerelve asz öszes]

-GroveStreet
-LosAztecas
-Ballas
-SanFierroRifa
-Triad


+++++2 db INTERAKTÍV MOZGÓ
-1 db mozgó ANYAHAJÓ [NoNPC vel]
-1db mozgó REPÜLŐGÉP (Andromada) [NoNPC vel]

A szerver felhőtlen hangulatáért a ]HELLZ[ és a [He[G] klán felel.

IP címünk: 80.249.165.73:7816

lac19
19/09/2010, 12:08 PM
Szerver neve:

[HUN] Wild Real Life RPG

IP:

80.249.173.172:8021

Slot:

0/30 ( Átlag player 10-30-ig )

Játékmód:

WildRealLife RPG

Map:

Wild City (LS)

Leírás:

Üdvözlök mindenkit aki ebbe a témába tévedt!
A szervert South, és Yuu készítette. Már régebben is működött más néven, de az megszűnt.
De pár hónappal késöbb újra megnyílt ezen a néven, kicsit másabb adminokkal.
Átlagosan 10-30 player szokott a szerveren lenni.
Általában RP-s játékosok játszanak a szerverünkön. Persze vannak kezdő RP-sek is de nekik is megvan a tudásuk.
Szóval még annyit szerettem volna hogy majd nézzetek fel egyszer a szerverünkre!
Mindenkit szívesen látunk!
Béke!

[HUN]Poldzsiii
13/10/2010, 05:50 PM
Törölve
MÓDOSÍTÁS

angol94
17/10/2010, 12:05 PM
Szerver Név: [HUN] Goodwille RPG 1.0 (Beta)

IP: Dinamikus (mert még teszt szerver) de IP elérhető minden nap www.goodwillerpg.atw.hu de itt a mai IP: 84.2.181.176:7777

Weboldal: www.goodwillerpg.atw.hu

Játékmód: Goodwille RPG 1.0

Helyszín: Fort Carson

A Szerverről:

A Szerver 1hete fut várom a tesztelőket hogy teszteljenek vannak szabad leaderi posztok vannak bandák Rendőrség+Mentő+Taxi stb..Leaderes Munkák Sima Munkák Felvehetőek: pl:Pizzás,Autószerelő
Ugye Ez Egy RP Szerver Itt Is Fontosak A Szabályok
RP =Roleplay Ami Szerepjátékot Jelent Bővebben Úgy Kell Viselkedni Mint A Való Életben..

DM =[Death Match] Ok Nélküli Gyilkolászás Vagy Sorozatgyilkosság [kick jár érte]

RK = [Revenge Kill] Halál Utáni Bosszú [Kick/Warn Jár Érte]

SK = [Spawn Kill] Spawn Helyen Megölni Az Illetőt [Kick/Warn Jár Érte]

MG = [Meta Game] Szerepen Kívüli Dolgok Felhasználása Szerepen Belül [Kick/Warn Jár Érte]

DB = [Drive By] Kocsival Ráálni Emberekre És Ugy Megölni [Kick/Warn Jár Érte]

PG = [Power Game] Olyat Teszel Amire A Való Életben Nem Lennél Képes

IC = [InCaracter] Szerepen Belüli Dolgok pl: elmegyek a városházára PalominoCreeckbe.

OOC = [OutOfCaracter] Szerepen Kívüli Dolgok pl: Írtam Rád MSN-en!

Az IC OOC dolgok keverését előzzük meg!

Mindig Az Út Jobb Oldalán Közlekedjün!
Tilos Stuntolni!
Nem Káromkodunk Reportba Mert BAN!
Parkolni Mindig A Parkolóba Ne Az Út Közepére!
De Ezek Még Bővítve Lesznek Hiszen Ahogy Mondtam Még Nagyon Friss A Szerver Tehát Bugok Is Előfordulhatnak..

Reméljük benéztek ,és ha megtetszik a Szerver maradtok is

Lance9559
05/11/2010, 05:05 PM
http://img573.imageshack.us/img573/9914/logocs.png

http://img233.imageshack.us/img233/6351/84904571.png

IP címünk: 80.249.173.121:7777
Honlapunk: http://lossantos-rp.atw.hu/, de elérhető http://lossantos-life.tk-s címen is.

A szerver nemrég nyílt meg, de mivel kevesebb, mint egy hét alatt nem egyszer elérte a maximális létszámot (30/30), ezért máris egy slot bővítésen esett át – 50 férőhelyes lett a szerver. Egy igen népszerű gamemod-ot alakítottak át a scripterek, amiben ugyan még előfordulhat egy-két bug, de rengeteg új funkció is került be.

http://img593.imageshack.us/img593/8766/94419489.png

Mint minden RP szerveren, itt is vannak úgynevezett alap, és leaderes munkák. Viszont ezen a szerveren lehetősége van a játékosoknak arra, hogy saját, be nem scriptelt, „unofficial” frakciót hozzanak létre. Ez lehet legális cég – például The Irish Rats nevű zenekar -, illegális maffia – Anonima Sequestra -, utcai banda – pl. Los Santos Locos 13, stb.

Leaderes munkáink:
- Los Santos Police Department
- F. B. I.
- Emergency Medical Services (magába foglalja a tűzoltóságot, mentősöket) - egyedi interiorral felszerelve mind a két kórház, Fire Department pedig egyedi exteriorral rendelkezik.
- Önkormányzat
- Los Santos FM 104.9 - egyedi, saját készítésű interiorral, illetve exteriorral felszerelve a stúdiója.
- LS. Department of Motor Vehicles (az oktatók)
- Seville Boulevard Crips - Playa de Seville szintén egyedien ki lett alakítva.
- East Beach Bloods
- The Salieri Mob - Egyedi, saját készítésű negyeddel rendelkezik.

Alap munkáik:
- Autóbusz vezető - Egyedi busz depóval felszerelve.
- Vegyész
- Drog dealer
- Fegyverkereskedő
- Autószerelő
- Pizzafutár
- És még sok más. (Folyamatosan bővül.)

http://img600.imageshack.us/img600/7468/53043227.png

A szervert karbantartó személyzet többlépcsős. Vannak mappereink, moderátoraink, adminisztrátoraink, és még sok más típusú csoport. Mindenkinek megvan szabva, hogy mi a feladata, így a szerver dinamikusan, egy időben több fejlesztésein is átesik.

Különleges projectjeink:
- Windows Live rendszer dialogokkal ellátva.
- Teljesen egyedi, új gettó, Idlewood benzinkútja mellett
- Több, mint 630 ház, amik megvehetőek
- Apartman rendszer. Minden apartman külön elkészítve. Példa (katt.).
- Teljesen új munka: vegyész.

Főadminok: Jonathan Sparks, Genzo Wakabayashi, Stephen Hawkinson, Lincoln Hendricano, Alex Hawkins
Scripterek: Genzo Wakabayashi, Stephen Hawkinson
Mapperek: Jonathan Sparks, Alex Hawkins, Sam Riley

Egyedileg elkészített map módjainkból egy kis ízelítő:

http://img5.imageshack.us/img5/6021/chinaeu.jpg
Chinatown.

http://img585.imageshack.us/img585/2003/italia2.jpg
Little Italy.

http://img585.imageshack.us/img585/2606/italia.jpg
Little Italy.

http://img209.imageshack.us/img209/2619/lsfd.jpg
EMS - Fire Department.

http://img441.imageshack.us/img441/9328/studios.jpg
Az Irish Rats zenekar stúdiója & irodája.

http://img64.imageshack.us/img64/4091/stage1l.jpg
Egy új vízi színpad.

http://img214.imageshack.us/img214/9601/stage2n.jpg
A színpad maga.

Az egyik mapperünk YouTube csatornája. A "Feltöltések" fül alatt látható az általa készített map-okat bemutató videók. Ezek többsége a szerveren is megtalálhatók. (http://www.youtube.com/Lance9559)

És végezetül pár videó, főként az utcai bandákról:

http://www.youtube.com/watch?v=L2TxymboRX4

http://www.youtube.com/watch?v=LV5jEWge5CE

http://www.youtube.com/watch?v=6cwiE1GmBEU

palesz_88
14/11/2010, 10:43 AM
HOSTNÉV:Adventura $tunt Szerver
IP:89.133.174.4
MAPNAME:Adv$tuntMixMap
MODE:[HuN]AdvStunt
WEBOLDAL:WWW.ADVSTUNT.ATW.HU

A Szerver még nincs kész teljesen, publikálás: kb karácsony könyékén


SZKRIPTERT KERESEK!! AKI JÖNNE, VEGYEN FEL MSN-RE: [email protected]!!!!!!!!!

RazieL77
13/12/2010, 09:46 PM
RiverSide RPG

Roleplay szerepjáték, saját Mod, amin még folyamatosan javítunk.

A szerver nem rég indult, ezért még pár dolog bugos, de próbáljuk kijavítani mindet.

Ha szeretnél jót RPzni nincs más dolgod mint feljönni IDE (http://rs-rpg.tk), és megtalálsz minden fontos dolgot.

RS-RPG.TK

metser
17/12/2010, 07:57 PM
HostName: [HUN]Zombimod TGF: ON @ sunwell.hu
Address: 91.82.84.189:7757
Players: 0 / 30
Ping: 21
Mode: [HUN]Halloween Zombie-Mod
Map: San Andreas

A szerveren futó szkriptről:
Ez 1 zombi mod ahogy a szerver nevéből is létszik a mód eredetileg nem magyar ,de magyarosítottam 90%-aláka teljesen magyar

Akinek a leírásból megtetszett a szerver, azt szívesen látjuk fent.

Dario Juarez
23/12/2010, 09:34 AM
Hun Role Play - Az első Magyar Role Play szerver

http://kepfeltoltes.hu/101222/155979_172631779421505_164305153587501_489714_2302 776_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sziasztok! Igen, ez tényleg az első Magyar Rp szerver, amit Kovács Richárd Dániel indított el 3,5 évvel ezelőtt 2007-ben. A szerver egy 26 000 soros alap Godfather (by Frear) móddal indult.

Egy kis információ a Szerver Admin csapatunkról:

FŐADMINOK :

I. Kovacs_Richard
II. Dario_Bontade
III. Santo_Riccobono
IV. Ozman_Pumba


SZERVER ADMIN LISTA :

Franklin_Malcov
Robert_Malcov
Jack_Tyler
Rocco_Bannati

A honlapról illik annyit tudni, hogy e107-es portálrendszerrel fut, és a témát silent.hunter vagyis Ferinek köszönhetjük. A honlapunk címe: www.hun-rp.com

WEBOLDAL ADMIN LISTA :

Kovacs_Richard | krichie ( főadminisztrátor )
Palocz_Gabor | gabor_91 ( főadminisztrátor )
Dario_Bontade | Zolie3e ( főadminisztrátor )
Ozman_Pumba | OzMan ( fórum moderátor )
Sonny_Salieri | Cruzito ( fórum moderátor )
Santo_Riccobono | Santo ( fórum moderátor )

A honlap hamarosan megszűnik, mivel nemsokára áttérünk egy, Kovács Richárd által készített weboldalra, ami az "Account Manager" nevet viseli. Röviden annyit mondanék el erről a weboldalról, hogy teljesen saját készítésű. Külön felületet fog tartalmazni a játékos karakterének, a karaktereknek lesz rp története a weboldalon.

A szerverre bejutás folyamata nagyjából így fog kinézni:
- Account Manager-be belépés ( weben )
- Account Manager-ben található 2 jelszó, egy szerver jelszó és egy karakter ip unlocker
- Szerverre Csatlakozás
- IP Unlocker Beírása ( azt az IP-t amivel beléptél az account manager-be engedélyezed a szerveren is használni, egy IP lehet engedélyezve egyszerre! )
- Account Jelszó Beírása ( felhasználó jelszó amit regnél adtál meg )
- Karakter Választás ( itt 1 lesz általában...adminoknak, scriptereknek, szerver accountnak lesz több )
- Karakter Jelszó Beírása ( ezt is regnél kell megadni )
- RP-zés, admin munka...

De ez a jövő :).

A szerverről is írok pár sort:

http://kepfeltoltes.hu/101222/73868_168018026549547_164305153587501_462317_69223 92_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Leaderes Melók

( 1 ) Rendőr
( 2 ) FBI-os
( 3 ) Katona
( 4 ) Mentős / Tűzoltó
( 5 ) Orosz Maffia Tagja
( 6 ) Yakuza Tagja
( 7 ) Bérgyilkos
( 8 ) Riporter / Híradós
( 9 ) Taxi Sofőr
( 10 ) Iskolai Oktató
( 11 ) Olasz Maffia Tagja
( 12 ) Ukrán Maffia Tagja
( 13 ) Ballas Banda Tagja
( 14 ) Groove Banda Tagja
( 15 ) Vagos Banda Tagja
( 16 ) Aztecas Banda Tagja

Nálunk nagyon szigorú szabályok vannak!Ha nem tudod mi az a RP előbb olvasd el a szabályzatot!Amit itt találsz:http://www.hun-rp.com/szabalyzat/hun_rules_new.html
Munkák

( 1 ) Detektív
ezzel bárkit bárhol megtalálhatsz
*** Városháza földszint jobbra 1. ajtó
( 2 ) Ügyvéd
ha engedélyezve van a kártyád akkor:
a börtönből tudsz kihozni személyeket,
a te kíséretedben ( és egy rendőrében ) mehet le valaki látogatni a börtön részlegbe
*** Városháza 1. emelet 2. ajtó jobbra
( 3 ) Prostituált
szexelhetsz bárkivel ! DE jól vigyázz a vírusokkal !
*** Pig Pen mögött
( 4 ) Drog Díler
Drogot kell árulni, de vigyázz a rendőrökkel !
*** LS Drogos Ház
( 5 ) Autótolvaj
autókat kell ellopni és leszállítani a kijelölt helyre
*** Tengerpartnál a busz végállomás közelében
( 6 ) Riporter
élő adást tudsz közvetíteni
*** SF Híradós ház
( 7 ) Autószerelő
Autót megtudsz javítani és tankolni tudsz bele
*** SF Wang Cars-nál a Paint'n Spray-nél
( 8 ) Testőr
védelmet tudsz felajánlani
*** LS GYM ( edzőterem ) mellett
( 9 ) Fegyver Árus
fegyvereket tudsz eladni
*** LS Nagy Fegyverkereskedés elött
( 10 ) Autó Kereskedő
autókat tudsz eladni amiket magukhoz tudnak hívni a játékosok
*** LS Autókereskedésnél
( 11 ) Pap [ még nincs kész ]
elhagyhatatlan kelléke vagy az esküvőnek
*** - ? -
( 12 ) Boxoló
meg tudsz küzdeni a többi játékossal
( 13 ) Kém [ még nincs kész ]
többféle megfigyelő eszközt tudsz használni a munkád végzésére
*** - ? -
( 14 ) Busz Sofőr
busz menetrendeket vagy külön járatot is véghez vihetsz
*** LS busz végállomás
( 15 ) Újság Árus
újságokat tudsz eladni
*** SF Híradós épület
( 16 ) Teherautó Sofőr
termékeket tudsz szállítani az üzletekbe
*** LS + SF között
( 17 ) Fagylalt Árus
fagylaltot tudsz adni másoknak
*** SF Golfpályánál az elektormos üzlettel szemben
( 18 ) Postás Munka [ még nincs kész ]
Kézbesíteni tudsz leveleket, csomagokat
*** - ? -
( 19 ) Szakács Munka [ még nincs kész ]
Étteremben tudsz majd sütni fözni / sütni
*** - ? -
( 20 ) Ingatlan Közvetítő [ még nincs kész ]
Látod a térképen ha egy ház eladó / bérelhető / nem bérelhető
*** - ? -
( 21 ) Mérnök
Létrehozhatsz gyárnál járművet...
*** LS - SF közti nagyobbik gyár, SF reptérnél levő, alagút mellett

Hobbi melók:

Horgászás

Kifogható halak:
- Fűrészes Sügér
- Borostyán Csuka
- Vörös Aligátorteknős
- Pisztráng
- Kormos Nyársorrú Hal
- Makrahal
- Tengeri Sügér
- Csuka
- Vitorláshal
- Tonhal
- Angolna
- Delfin
- Cápa
- Teknős
- Macskahal
- Kardhal
Egyéb fogható dolgok:
- Kabát
- Alsónadrág
- Cipő
- Konzerv
- Pénztárca

Jogosítványok/Engedélyek:
( 1 ) Autó Jogsítvány
ezt az autós DMV-ben tudod lerakni, 25.000$ az ára ( van beépített teszt is, és van Oktatóval is )
( 2 ) Motor Jogosítvány
ezt a motoros DMV-ben tudod megszerezni, 20.000$ az ára ( még csak Oktató tud adni )
( 3 ) Hajó Jogosítvány
ezt akkor kaphatod meg ha meg van már az első kettő, 45.000$ az ára ( csak Oktató árulja )
( 4 ) Repülő Jogosítvány
erre Las Venturasban kell tesztet csinálni, ára 75.000$ ( csak Oktatóval szerezhető meg )
( 5 ) Fegyver Tartási Engedély
ezt rendór, katona, FBI-os kaphat ( a DM elkerülése végett, de illegálisan is beszerezhető ! )
( 6 ) Horgász Engedély
ezt a tengerparton lehet megváltani 5000$ ellenében
( 7 ) Érvényes Ügyvédi Kártya
Rendőr, FBI-os, Katona tudja engedélyezni ! általában 500$, de sokszor ingyenes
ezt csak ügyvédek szerezhetnek !
( 8 ) SWAT Engedély
Ezt Kovacs_Richard ( rendőr leader ) tudja engedélyezni
( 9 ) 'Brutality'
Ezt a rendőr leader tudja engedélyezni


A szerveren teljesen egyedi megoldással lett megoldva a járműrendszer! Ricsi megpróbálta minél rp-sebben kialakítani a módot, és a járműrendszert is. Járműgyáras rendszerrel oldotta meg a dolgot, 32 gyár van szerte LS-SF és a kettő közötti területen. Mindegyik gyár egy biznisz amit 8-as szintű játékosok már megvásárolhatnak! Minden gyárban különféle járműveket lehet legyártani! mondok itt egy példát: Sétarepülőgyár, teherszállító repülőgyár, gyors hajógyár, séta hajógyár, luxus autógyár, általános autógyár, Hotrod gyár, motorgyár, Crossgyár... Ez a járműrendszer nagyon sokat nyom az rp színvonalon, egyrészt a járműgyárak sok bevételt hoznak ha van rá vevő, hírdetik a tulajdonosok hogy menjenek oda gyártani, ezáltal bevételhez jut a hirdetőbiznisz, sokan keresnek mérnököt, ami pedig a mérnököknek nagyon jó pénz, sok telefonálás ezáltal a telefon biznisz is beindul.. Nagyon sok lehetőség van ezen a szerveren, Profi Scriptelés jellemzi, mind a járműgyár terén, ugyanúgy szépen kidolgozott a leader rendszer, a skinrendszer, az adminrendszer, a drogrendszer, a Hozzávaló rendszer(material) egyszóval érdemes nálunk játszani!

A regisztráció alapesetben zárva.

A regisztráció egy egyszerű egyszavas ok miatt van lezárva. : Cheat. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem lehet beregisztrálni, de lekorlátozuk. A standard reg idő az minden nap 20:00-21:00-ig tart. Ez annyit jelent, hogy akkor minden admin belép adminmunkába és segít az újonnan érzező játékosoknak. Enélkül egy játékost sem engedünk beregisztrálni. Ez azért van, mert elkerüljük vele a fölösleges reportokat, és közben be is lökjük a szekeret, amin az rp élete gurul . Mivel alapból San Fierro repterén kezd a játékos, és sokszor nincs fantáziája, hogy mithogyan és merre... ezért segítünk neki. Minden játékost elviszünk jogsiztatni, utána LS-be, ott bemegyünk egy boltba, utána megmutatjuk neki a városházát, munkaszerzési lehetőséget, aztán megmutatjuk neki a választott munkát, és hogy, hogy kell dolgoznia, aztán végül kap egy ajándék kocsit a kezdéshez. A kocsi és a segítség a kezdésben egyszeri dolog, ezután önmagának kell boldogulnia. Ami sokszor megintcsak gondot jelent nekik, de ez már nem ez a téma szóval többnyire ez az indok, hogy mért nincs regisztráció minden percben. Egyébként én (Dario_Bontade) úgy vagyok vele, hogy amikor van admin aki ráér, napközben is kinyitom a regisztrácót.

Akkor most a szerver adatai:

HostName: Hun Role Play Server
Address: 80.249.169.5:6060
Players: 0 / 30
Ping: X
Mode: Hun Role Play v0.99
Map: LS+SF

Hun Role Play Weboldal, és egyéb Hun Role Play-al kapcsolatos helyek:


http://hun-rp.com/news.php
http://zolie3e.atw.hu/ (Ha nem indul be frissítsd vagy másold a vágólapra a linket)
http://www.facebook.com/pages/Hun-Role-Play/164305153587501 ( Ha tetszik a szerver akkor a "tetszik" gombra katt :) )


Az adminok és a Főadminok Skype elérhetősége a főoldalon megtalálható. (kattints a skype jelre és azonnal írhatsz). Bármilyen kérdés, gond, probléma, és egyéb szolgáltatásért :) keressetek fel egy admint skypeon.

Regisztráció előtt olvasd el:

A Szabálszatot: http://hun-rp.com/szabalyzat/
A parancslistát: http://hun-rp.com/page.php?19


Videók a szerverről:

http://www.youtube.com/watch?v=r3fpCyhKd8w&feature=related#
http://www.youtube.com/watch?v=9WEF4NNCh_Q&feature=fvsr#ws
http://www.youtube.com/watch?v=bDGvq24yRw8&feature=related#
http://www.youtube.com/watch?v=tq5LIo9uVRo&feature=related#ws
http://www.youtube.com/watch?v=3HywGg7P7JU&feature=related#ws
http://www.youtube.com/watch?v=lHpzkhkTKHA&feature=related#ws
http://www.youtube.com/watch?v=A-aEtxfMt7A&feature=related#ws
http://www.youtube.com/watch?v=ahCRnhWS2gs&feature=related#
http://www.youtube.com/watch?v=sT3Y6PS6CBo&feature=related

Hun role Play Swat gyakorol
Hun Role Play Regisztráció
Hun role Play helyszín bemutató
Hun role Play Munkái
Hun Role Play Első lépések
Hun Role Play szilveszter 2009/2010
Hun Role Play (Ozman Pumba aláírása)
Hun Role Play Leader választás 2009
Hun Role Play Swat Leereszkedés

A Hun Role Play szerver admin csapata nem arra épít, hogy legyen minél több játékos, hanem arra, hogy minél több RP-s játékos legyen.

Minden játékost szívesen várunk! (Regisztrációnál a nevedre egy példa: Vezetéknév_Keresztnév (hírességnévvel nem játszhatsz!)

Adminfelvétel nincs, ezért ne is kérdezze senki az adminokat, hogy keresnek-e admint, és arra sincs szükségünk, hogy szponzoráljanak, más szerverekkel sem szeretnénk összeolvadni, és scriptert sem keresünk :D

asdfjkle
24/12/2010, 05:11 PM
Desert Towns RPG
A szerverünk durván 2 hónapja megy, naponta elég sok player megfordul nálunk.
Az oldalon több mint 3500 egyedi látogató járt és több mint 210 regisztrált tag van. A szerveren körülbelül 900 felhasználó van. ( Nem semmi, ahhoz képest hogy két hónapja megy o.O )
El Quebrados-ban és Las Payasadas-ban játszódik a szerver. Gta rp az alap mód amit átalakítottunk, nem is kicsit . Körülbelül fél éven keresztül csináltuk a szerót.
A főnökös munkák közül kb a 70%-ot újra kellett írni mert használhatatlan volt. A munkákat is újra kellett írni.
Egyedi hívó parancs, ha például megsérülsz beírod a /112-t, behoz egy dialogot és ott kell kiválasztanod hogy mit szeretnél hívni. Ha a rendőr megbírságol, be kell menned a postára és fel kell adnod a csekket mint IRL. Ma alakítottam át a bankrendszert is dialogosra, nagyon jó lett. A szerver szinte bug mentes, alig van 1-2 kisebb bug.

Pár dolog ami az alap GTA RP-ben nincs:
-külön van a szervezet, nem a főnökös munkához tartozik, igy egyszerre lehet valaki bandás és taxis is például
-XP rendszer
-Teljesen egyedi bank rendszer
-RP Pont rendszer
-főnökös munka a szerelő
-/spawn parancs, amivel beállíthatod hogy hol kezdj
-rendes játszott óra számlálás; óra : perc : másodperc
-lehet kölcsönkulcsot adni a kocsidhoz
-kiemelhető report
-élethű bankrob
-stb...

Sima munkák:
-Úttisztító
-Postás
-Pizzás
-Halász
-Cementszállító
-Szabó

Főnökös munkák:
-Rendőr
-Mentős
-Taxis
-Szerelő

Bandák:
-Blue Clad Gang
-Inter City Cég

Képek:
KATT IDE (http://deserttownsrpg.szunyi.com/photogallery.php)

Infók:
weboldal: www.deserttownsrpg.szunyi.com
ip: 80.249.169.1:7791


Csak az írjon kommentet aki normálisat tud írni, aki csak fikázni akarja a szervert, annak azt ajánlom hogy ne tegye, ne égesse le magát!

Szilard00
14/01/2011, 10:25 AM
Üdv.Szeretnék bemutatni egy RP szervert.Nem az enyém,nem is vagyok admin,egy átlagos player vagyok.


Alap információk:
-Szerver név: Night Role Play szerver
-Szerver IP cím: 91.82.84.205:7778
-Szerver honlap: www.night-rpg.hu (
-Szerver futtató: skyhosting.hu
-Slotok száma: 30 ( ha igény lesz nagyobbra, természetesen megnöveltetik )

Szerver adminok:
-John_Tyler - alapító - tulaj - I Főadmin
-Chip_Spencer - II tulaj - II Főadmin
-Dave_Lichwice - 2es admin

A szerver nem leaderes melói:(Mindenkinek 3 munkája lehet,2 sima és 1 leaderes)

1. LSPD
2. FBI
3. Katonaság
4. Mentő
5. Tűzoltó
6. Olasz Maffia
7. Orosz Maffia
8. Triad
9. Yakuza
10. Groove Street
11. Aztecas
12. Vagos
13. Ballas
14. Motoros Banda
15. Oktató
16. Hír riporter
17. Polgármester
18. Bérgyilkos

A szerver nem leaderes melói:(Mindenkinek 3 munkája lehet,2 sima és 1 leaderes)
1.Detektív
2.Ügyvéd
3.Prostituált
4.Drog kereskedő
5.Autó tolvaj
6.Kamion sogőr
7.Autó szerelő
8.Testőr
9.Fegyver kereskedő
10.Autó kereskedő
11.Boxoló
12.Busz sofőr
13.Taxi sofőr
14.Koldus - nincs kész
15. Áruszállító
16.Szakács
17.Úttisztító
18.Betörő
19.Kukás
20.Edző

Munkákról: A legális munkákat a városházán lehet felvenni, az illegálisakat a fegyverbolt mögött. A legális munkákhoz szükséges egy bizonyos munkavállalási engedély, amihez későbbiekben komolyabb terveink vannak ( le írom későbbiekben a terveket is )

Szerveren vásárolható dolgok:
Telefon [$500]
Sorsjegy [$7500]
Telefonkönyv [$5000]
Dobókocka [$500]
Jármű kulcs [$5000]
Jármű zár [$10000]
Óvszer [$50]
CD-lejátszó [$2500]
Csirke [$10]
Hamburger [$10]
Fagyasztott pizza [$10]
Cigaretta [$150]
Üdítő [$15]
GPS [$15.000]
Óra [$1.500]
PDA [$10.000]
Laptop [$25.000]
Vontató kötél [$15.000]

Szerezhető dolgok:
Kötél ( rabláshoz )
Feszítővas ( betöréshez )

Szerezhető dolgokról: Meg kell találni a helyet, ahol fel lehet venni őket, eldugott helyeken lehet őket felvenni ( később már nem így lesz )

Házakról:
-Későbbiekben majd bonyolultabb rendszer lesz, ezeket majd a tervekben fogom leírni.
-Egyenlőre ház vételi szerződést kell kötni, és úgy lehet megvásárolni a házakat
-Több mint 500 ház van.

Bizniszekről:
-Nincs semmi hozzáfűzni valóm, csak annyi, hogy a szerveren a rendvédelmi szervek HQ-jain kívül minden boltot, éttermet stb.-t meglehet venni...

Jármű rendszer:
-Egyenlőre az alap GF mód jármű rendszere van bent átalakítva, kicsit felújítva, még az indítás utána pár napban fog bekerülni ideiglenesen a V-S kocsi rendszer, mivel a játékosok nem szeretik sajnos ezt a rendszert :)

Terveink:
-Tanulás: Lesz középiskola, egyetem, főiskola. Több iskola lesz a szerveren ( ezeket is biznisz alakban fogjuk elhelyezni ) A tanulás folyamata: 1 óránként 1-szer lehet elmenni tanulni, és a későbbiekben le kell vizsgázni, amennyi kérdést tud a játékost olyan érdemhegyet kap. Valószínűleg úgy oldjuk meg, hogy minden játékos megkapja, akármennyit is tud, mert nem tanulni akarnak valószínűleg a szerveren, hanem játszani. Minden munkához más fajta papír kell ( Természetesen kukáshoz, vagy úttisztítóhoz nem kell szakma :) )
-Házvétel: Meg kell kötni a házvételi szerződést, amit majd csak bizonyos követelményekkel lehet megtenni, és ezután az ingatlanügynökkel lehet csak megvenni a házat. ( kérdéses, hogy a játékosoknak több háza is lehet-e majd... )
-Bizniszek: A játékosoknak összesen 5 bizniszük lehet. És hasonlóan lehet majd bizniszeket venni, mint házakat, de ahoz más munka kell, és másik szerződés.

-Boltok: A boltok szét lesznek bontva: horgászbolt, barkácsbolt, elektronikai bolt, élelmiszer bolt

-Jármű rendszer: Még nincs kidolgozva a végleges ötlet, és ameddig nem publikus addig a V-S kocsi t írom ide.

-Ötleteink kezdő játékosokkal szemben: Csak akkor nyitjuk majd ki a regisztrációt, ha lesz fent admin, hogy minden játékost meg tudjunk figyelni. Erre tapasztalataim alapján ezeket a válaszokat szoktam hallani: Baromság, mert nem lesz player... Ez a gond, manapság mindenkinek a játékosszám számít, nem az, hogy milyen az RP színvonal.

TuranyiTomi
21/01/2011, 03:03 PM
[HUN ]Esperence City Rpg (0.3c) IP: 91.82.84.215:7790

Üdvözöllek benneteket, itt egy kis ízelítő a szerverről amit holnap vagy holnap után fogunk megnyitni..

Hogy miért lesz jó és különleges a szerver? Sorolom:
- Teljesen átmapolt, átépített városok.
- Parancsra nyíló motorháztető és csomagtartó.
- Parancsra felkapcsolható világítás a járműveken, ami csak abba az esetbe müködik, ha beindítottad az autót vagy motort.
- Rendőröknek civil autóra, egy parancs segítségével rendőri villogó a kocsi tetején, vagy a szélvédőnél belül.
- Autókba szerelhető riasztó, amit boltban lehet vásárolni. Ez egy parancsa segítségével élesíthető.
- Autó alvázra szerelhető NEON ami több színben is van, relog után is megmarad. Ez egy tuningműhelyben lehetséges bizonyos parancs segítségével.(autó aljára)
- Rendszám a járműveken, amit épp kedved van kiírhatsz rá, és láthatod az autón, a rendszámtáblán.
- 33 típusú napszemüveg, amit egy parancs segítségével hordhatsz, válthatsz és leis veheted azt.
- Motorosoknak bukósisak.
- Nem kell azon mérgelödnöd, hogy csak egy autód lehet... Itt lehetőséged nyílik 3 járművet is venned, és lehet egy kölcsönkulcsod is.
- A törvény őreinek szolgálatba lépéskor biztosítunk golyóálló mellényt és fegyvereket is.
- A rendőrség és FBI is kap néhány gyors járgányt(autót és motort egyaránt), ez nagy segítség a száguldozók ellen.
- A bandások sem szorulhatnak háttérbe nállunk, bandaszolgálatba lépés parancsal kapnak fegyvereket, és ők is rendelkeznek komoly járművekkel(későbbiekben kaphatnak tuning autókat is).
- Bandáknak lehetőségük van bankot rabolni, 2 bank áll erre rendelkezésükre.
- Visszatérve az autókra... Dialogos autóvétel segítségével könnyedén megveheted a kiszemelt járművet...
- A járművedet parancsal leparkolhatod, igy ha resiznek akkor is ott találhatod meg ahol hagytad.

Alapmunkákról pár mondat...
Próbáltunk és próbálunk jobbnál jobb alapmunkákat létrehozni... Néhány példa ami már van:
- Úttisztító
- Szusi szállító
- Busz sofőr
- Fűnyíró
- Benzin szállító
- Kő szállító
- Szabó
A még épp készítés alatt lévőekről nem írok, nem akarjuk az ötlet copy-t... Vannak erre hajlamos emberek.

Főnökös munkákról pár mondat:
- Rendőrség: Rengeteg parancs van... Sok extrával... Egy példa: Útzár, azaz egy parancs segítségével útzárat rakhatunk ki, majd az elis távolítható egy másik parancsal.
- FBI: Fbi ügynök rendelkezik a rendőrség parancsaival is, a rendőrség felett áll, tehát irányíthatja az FBI ügynök a rendőrt(irl is így van).
- Taxi társaság
- Mentős
- Esperence FM(Rádiós)
- Szerelö
- Polgármester: A fizetések beállítása, az adó beállítása és sok egyéb dolog még.

Még pár apróság, ami lehet, hogy mégsem akkora apróság....
- Szükségletek: Ez alatt értendő, hogy időnként pisilned és étkezned kell. Ezt az adataidban megtudod nézni, hogy mikor mire van szükség. Nyilván ha nem pisilsz, akkor összecsinálod magad, ha nem eszel akkor az éhségben össze fogsz esni.
- Animba esés
- AFK rendszer
- Rp pont rendszer.
- Tapasztalat pont rendszer. Ezt munkák végzésekor kapod, legyen az alapmunka vagy főnökös munka. Erre a szintlépésnél szükséged lesz.
- Tapasztalat pontal összekötött szintlépés rendszer. A szintlépés főnökös munka esetén több fizetést jelent, de ez mellett az adó is növekedni fog.
- A járműveket tankolni kell, az üzemanyag árát a polgármester határozza meg. A főnökös munka jármű tankolás esetén a városkasszából vonja le az üzemanyag árát.
- Dialogos fegyvervétel. A fegyverek relog után is megmaradnak. Töltényeket lehet adni egymásnak egy parancs segítségével.
- Kajálda DRIVE résszel, tehát nem kell kiszállnod, csak bemész a drive-ba és kiválasztod amit épp fogyasztani kívánsz.
- Mélygarász, amit mindenki egyaránt használhat.

Fontos megjegyeznem, hogy teljesen bugmentes minden. A szerveren egyenlöre 2 város van TELJESEN átmapolva, szükség esetén hozzá csatolunk még egyet(ha igény van rá, és megfelelö létszám akkor akár többet is).

Remélem ez az ízelítő elég ahhoz, hogy itt játsz és élvezd a játékot.

Ha felkeltettük érdeklődésed akkor nézd meg a honlapunkat: www.esperencecityrpg.szunyi.com, regisztrálj be és ha van ötleteid írd le a megfelelő menüpontba, csak bátran, próbálunk mindenben segíteni, és megvalósítani az elképzeléseiteket.

korpai sandor
02/02/2011, 05:51 AM
gyertek a szerver 2011 02 01.ején nyílt sook szeretettel várunk mindenkit:91.82.84.189:7764
a szerver weboldalai: www.samp-forum0.atw.hu www.gta-sa.weboldala.net:p

Szilard00
05/02/2011, 07:36 AM
Üdvözlök mindenkit!
Bemutatnám a Small Life RPG -t!


Lehet késve,de lassan elkészülünk,
Ma elindul szerverünk.
200 slot áll rendelkezésre.

Oldal címe:http://small-liferpg.net/
Szerver IP:91.82.84.167:7777
Elindult!
-Van autószalon,3 autód lehet.Vehetsz biciklit,motort,autót,sportkocsit és egyebeket.
-Rengeteg kiadó (szabad) banda és szervezet.(Ezek leaderes munka -ként vannak.)
-Mentőautóba belehet menni hátulról,és ha mész vele akkor is oda tesz ki ha kimész.A mentő autóban egy interior van,ami nagyon jó belülről.(Amikor beültél /enter)
-Ugyanígy,a lakókocsiba is belehet menni!Ez is egy interioros,és van benne sütő,ágy,meg minden ami kell!(Amikor beültél /enter)
-Admin felvétel VAN
-Több mint 500 animáció (/animlist /animlist2)
-ATM Rendszer
-/V Jármű Rendszer
-Fel nyitható csomagtartó,motorháztető.Nem kell a kocsiban se ülnöd,de mellette kell lenned.(Pl csomagtartó mögött-csomagtartóhoz!):
Parancsai:
-/opentrunk (csomagtartó)
-/closetrunk
-/openhood (motorháztető)
-/closehood
-Lámpa:/v lights (felkapcsolás/lekapcsolás)
-Sima munkák:
-Szerelő (Ez leaderes lesz!)
-Ügyvéd
-Kukás
-Pizzafutár
-Fegyverkereskedő
-Drogdíler
-Úttisztító
-Autótolvaj
-Aktív,segítőkész admin csapat
-Folyomatosan fejlesztett mód
-Jó riasztó rendszer:
A kicsi egy kis ideig,
Van jobb az már több ideig,
És a legjobb még a rendőrséget is riasztja!
-El lehet lopni az autókat (szervezetekét,leaderes munkákét,vizsga kocsit nem engedi).
Mivel IRL is el lehet,de ezen még változtatunk ha sok lesz rá a panasz.
És még sok dolog,ha érdekel nézz fel az oldalra! http://small-liferpg.weboldala.net/news.php
Panaszokat,javaslatokat várunk.Mivel mi fejlesztők nem sokat vagyunk fent,ti játszotok nektek kell mondani mi rossz,hogy tudjunk rajta javítani.Ötletekkel is így vagyunk.


Bankrablás és ATM rablás hamarosan bekerül.Lehet leaderes melód is meg bandád is.(Pl szerelő meg 1 banda,és bankot is rabolhatsz.)


Elindult!

angol94
05/03/2011, 10:48 AM
HostName: [HUN]Revenge City RPG|pwd by SKYNEThosting.hu
Address: ---------
Players: 15/30
Ping: *
Mode: Revenge City RPG v1.2
Map: Palomino Creek
Web: www.revengecityrpg.atw.hu


<< Frakciók >>
Legális Frakciók:
{{Rendőrség}}
{{Rádiós}}
{{Mentős}}
{{Polgármester}}
{{Elit Alakulat}}
{{Szerelő}}

Illegális Frakciók:
{{Fatal Team}}
{{The Convergentia}}

<< Munkák >>
1.
Földműves:
--Egy Kis Farmon Található A Munkahely /elfogad paranccsal vehetitek fel a munkát először vetnetek kell traktorral aztán learatni kombájnal amiért cserébe 150$-t és 8xp-t kaptok

2.
Pizzafutár:
--Ezt A Faluban Veheted Fel A Pizzériánál Pizzát Kell Hordanod Motorral Amiért Cserébe Változó Pénzt És XP-t Kapsz

3.
Szusiszállító:
--A Falu Szélén Veheted Fel Itt Kocsival Kell Szállítanod A Szusit Amiért Ugyanúgy Változó Pénzt És XP-t Kapsz

4.
Úttisztító:

--A Város Centrumában Veheted Fel Úttistító Kocsikkal Kell Járkálnod CP-ről CP-re És Itt Is Változóan Kapod Az XP-t És A Pénzt
5.
Szabó:
--A Város Centrumában Veheted Fel Más Embereknek Bírsz Ruhát Varrni!
6.
Újságkihordó:
--A Városban Veheted Fel Biciklivel Kell Kihordanod Házakhoz Az Újságokat Itt Is Változó A Pénz És Az XP
7.
Halász:
--A Városon Kívül Veheted Fel Egy Parton Amint Felvetted Üllj A Hajóra És Irány A Peca Itt Is Változó XP és Változó Pénz


Folyamatban: ----Betonszállító----

Folyamatban Lévő Újítások:
--AutómosóRendszer
--BowlingPálya

A Szervert Készítették:
-Darius Stone
-Jason Leach
-Hector Elgado

A szerver adminjai:

Tulaj

Darius Stone, Jason Leach, Hector ElgadoFőadmin

Tom_Elgado, Deniel_Gulner2'Admin

Nagy_Laszlo, Jack_Taylor1'Admin

Erdei_Robert, David_Richman, Kerek_Istvan, William Leach, Mark_Cortez


Jöjjön Egy Kis Szabályzat:


- Mindenekfelett tiszteld az adminokat!!

Ha nem tiszteled őket akár bann is lehet a jutalmad!

- A szabályok nem ismerése nem mentesít azok betartása alól!

- A szerveren a trágár szavak használata IC és OOC is egyaránt TILOS!

- Az ADMINOK és a SZERVER trágár szavakkal való minősítése: BAN-t von maga után!

- Multiacc és Cheat esetén ÖRÖK BAN!

- A szerveren 5 figyelmeztetéses rendszer van.

A szerver az 5. warn (figyelmeztetés) után automatikusan BANNOL!

Fontos Tudnivalók:

Mit Is Jelent Az RP?:

Role Play, azaz szerepjáték.

A karaktered egy szerepet alakít, aki nem egyenlő a te személyeddel.

Ez alapján a játékot két síkra oszthatjuk. A két sík neve: OOC és IC! Az OOC sík, (Out Of Character) az te magad vagy, az az ember aki ül a gép előtt és nyomogatja a gombokat. Az IC sík, az a karaktered, akit te alakítasz! Sokaknak ezt nehéz megkülönböztetni.

OOC beszélhetsz olyan dolgokról, mint, hogy "szerver", "admin".

IC pedig bármiről, ami szerinted beleillik a karaktered szerepébe.

Fontos Tudnivalók:


- IRL : való élet

- IC [In Character] : szerepen belüli dolgok,avagy azok a dolgok amik játékon belül történnek a karaktereddel.

- OOC [Out Of Character] : szerepen kívüli dolgok, avagy azok amik a való életben történnek és nem a játékon belül a karakteremddel


[i]Vezetés:

- Vezetni úgy kell, mint a való életben, a JOBB oldalon.

- A piros lámpánál meg kell állni! ( ha átmész és meglátja egy rendőr akkor megbírságolhat)

- Gyorshajtás: Lehetőleg ne a városban, ha azonban a rendőr bemér a trafival akkor megy a csekk.

- Kötelező megállni ha szól a rendőr, hogy állj félre! TILOS rögtön elmenekülni. Kivéve, hogyha tudod, hogy köröznek.

- Oszlopok: Egyet-kettőt kiütsz nem gond. Egymás után sokat kiütni TILOS!

- A nonRP elkerülése érdekében, a rendőr sokkolhat, majd bilincset rakhat rád ha rossz vagy.

Ez A Szabályzat Egy Fontosabbik Része A Többit Olvashatjátok A Honlapon!

noname601
17/03/2011, 01:51 PM
törölve

noname601
20/03/2011, 04:03 PM
Edit: Utolsó figyelmeztetés ez szervereknek téma nem pedig szkripter keresőknek

DaNeE94
24/03/2011, 08:40 PM
Second Life Role Play - Újratöltve

Jelenlegi honlapunk: secondliferpg.net (http://secondliferpg.net)
Wikink (folyamatos fejlesztés alatt): itt (http://wiki.secondliferpg.net)
IP Cím: Jelenleg fejlesztések alatt áll a szerver

A szerver módja 2009-ben lett elkezdve, kivételesen egyedi Las Venturas mapjával kitűnt a szerverek többsége közül. A mód körülbelül 1 év aktív írás után elindult és viszonylag szép sikereket ért el. Nem volt sajnos túl nagy pályafutása, mivel a mód nem sokkal késöbb csődöt jelentett a mérhetetlenül nagy laggok miatt. És a munka, melyen dolgoztak, elromlott.
Azonban eljött az idő, 2011. A változások éve, új csapat, új lehetőségek, a régi minőségben.

A Second Life története

A Second Life szervert 2008 végén alapította alapította két szlovák (egyébként magyarul beszélő) srác, akik teljes elhivatottsággal és erpbedobással dolgoztak a szerveren. Ők voltak erik019 és silent.hunter.
2009 nyarára a szerver hivatalossá vált, és már akkor az egyik legelitebb RP szervernek számított az országban.

Első weboldaluk címe http://secondliferpg.0adz.com volt, sajnos ennek már jó része nem működik. Ezek után költözött át a http://secondliferpg.uphero.com/ címre, ahol egy nagy fórum ki is alakult, viszont utána erre a tárhelyre költözött, ami végre saját volt, és megengedhették maguknak a saját weboldal adta szabadságot.

A szerver 2011 elején egy sikertelen próbálkozással Requiem For a Dream RPG néven kezdett el futni, ezután pattant ki Zino és DaNeE fejéből a Second Life újraindításának ötlete. Ez meg is valósult, és most itt tartunk.

Kicsit vissza a múltra: a régi RUDI: BEFEJEZEM...
Second Life - Újratöltve!

A modról
A mod egy Las Venturas városára írt, teljesen egyedileg mappolt pálya, ésés teljesen egyedi mod, amelyen több mint 2 évet dolgoztak nevezetes szkripterei Magyarországnak. A szerver teljesen egyedi NPC rendszere már a kezdeteknél áttörésnek számított. Számtalan munka, frakció, és kötetlen Role Play világ. A karakterhez csatalkozó fontosabb dolgok, mint a szintlépési idők, a játszott óra fontossága, a pénz szava is teljesen megváltozott. Egyedileg megírt pénzredszer, amely tartalmazza a Cent, és Dollár pénznemet is. Ház, frakció, biznisz, autó - mind egyedileg megírt rendszer.

Frakciók

Las Venturas Rendőr-főkapitányság
- Egyedi parancsok; egyedileg mapolt bázis; teljesen egyedi frakció szkript; alfrakciók; S.W.A.T parancsok

Las Venturas Egészségügyi Szolgálat
- Egyedi parancsok; egyedileg mapolt interior; exterior; betegség-és járványrendszer


Las Venturas Oktatási Központ
- Egyedi parancsok; egyedileg mapolt interior; exterior; egyedileg megírt oktatási rendszer, időmértékkel megszabott vizsgarendszer

Las Venturas Tűzoltóság
- Egyedi parancsok; egyedileg mapolt interior; exterior; random házkigyulladás, Élethű rang rendszer, valósághű munkaélet.

Las Ventursas Önkormányzat
- Egyedi parancsok; egyedileg mapolt interior; exterior; újfajta polgármesteri rendszer; élethű parlement rendszer
[hr][hr]


Szicíliai maffia
- Egyedi parancsok; egyedileg mapolt interior; exterior; valósághű rangrendszer

The 49th Street Gang
- Egyedi parancsok; egyedileg mapolt interior; exterior; valósághű tiszteleti rendszer, ghettok

A szerveren lehetőséget adtunk a játékosoknak, így megvásárolhatnak területeket, ruhákat, objecteket, Autókat, bizniszeket, házakat, így lehetővé tettük, hogy kellő pénz fejében saját frakciót hozhassanak létre. Azon felül aki nem szeretne pénzt perkálni, lehetősége nyillik unofficial szervezetek létrehozására.

Munkák

Detektív - Egyedi parancsok amelyek lehetővé teszik az adott illető pontos tartózkodási helyét meghatározni, tőlünk centiméterre pontosan
Ügyvéd - Lehetősége van felmentetni egy adott embert a büntetés alól
Úttisztító - Las Venturas városának utcáit tisztogatja
Útkarbantartó - A kátyúkat, úthibákat egy teljesen egyedi objecttel kijavítja, majd eltűnteti
Targoncasofőr - Egy raktárépületben dobozokat pakol chekpointokra
Kamionsofőr - Először felveszi a pótkocsit, majd elmegy az árúért, leadja az adott szállítmányt majd visszaviszi a pótkocsit
Cementszállító - Cementszállítást végez Las Venturas egész területére az útkarbantartók számára
Fűnyíró - Las Venturas futballpályáját tartja folyamatosan karban
Taxis szolgálat - A város lakóit és vendégeit szállítja
Autószerelő - A városban lévő autószerelő műhely tagjai
Pizzaszállító - A városban lévő házakhoz szállítja a megrendelt pizzákat
Drogkereskedő - A város dealerejeinek, embereinek adja el a legkeményebb drogokat
Fegyverkereskedő - Fegyvereket készít és terjeszt az egész város területén

Egy-két érdekesség:

A szerveren van egy pacsi script is amelyet legtöbbet a bandák használnak. A /pacsi parancs után kiválasztod hogy kit szeretnél lepacsizni majd beírod a pacsi ID-jét. Ekkor a játékosnak el kell fogadnia a pacsit, és ha elfogadja mindkettőtöknek elindul az animáció.
Amíg a szerveren nincs házad lakhatsz motelekben, ami a szerveren egy ház ikonnal van jelölve. Jelenleg 3 motel található meg Las Venturasban, melyeknek 10$, 60$ és 50$, a bérlési ára óránként. A motel kibérléséhez használd a /rentmotel parancsot és a megszakításához pedig a /unrentmotel parancsot.
A szerveren el van helyezve néhány ATM (bankautomata) mellyel megnézheted bankszámla egyenleged és vehetsz ki pénzt, amit a /atm parancsal tudsz megtenni. A bankszámla egyenleged csak akkor tudod megnézni ha igényeltél a bankban bankkártyát.
Amikor fellépsz a szerverre a térképed fekete lesz és nem látod a mapikonokat. A térképet megtalálod minden egyes 24/7 boltban. Vehetsz mobilt is 24/7-ben amit aztán a /mobil parancsal vehetsz elő/rakhatsz el. A mobil grafikus (28 textdraw). Ha nem veszel kredit kártyát, nem fogsz tudni telefonálni. Kreditet a 24/7 üzletekben tudsz venni.
A Second Life Role Play szerverén a játékosoknak lehetősége nyílik arra, hogy harcművészeteket tanuljanak. A harcművészetet ezután fel tudja használni boxmeccseken, vagy akár utcai verekedésekben is. Rengeteg szerveren megfigyelhettétek, hogy az adminoknak teljhatalma van a játékban és ezt ki is használják a szerepben. Nos a Second Life szerverén pontosan tudjuk ki milyen parancsot használt, és azt is hogy mikor.
A könnyebb átláthatóság érdekében a parancsokat, reportokat, fizetéseket, adminchatet, stb. külön fájlba menti a rendszer. Az admin vizsaéléseket szigorúan büntetjük!
A sebességmérő másodpercenként 8x frissül. Ezáltal pontosan követhetjük a sebességünket ami valós SA értéket mutat. Ha a sebességed meghaladja a 90-et a sebességmérő sárgára változik, ha meghaladja a 120KM/h-t a sebességmérő piros lesz.
Az autók fogyasztása a jármű súlyától (visze-e fuvart vagy sem) és a kocsi típusától függ. A benzin mutató dinamikus.

Bizniszek

A bizniszek dinamikusak. Könnyen kezelhetőek az adminisztrátorok és a játékosok által egyaránt.
A bizniszekbe lehet pénz helyezni (amit aztán kamatozhatsz), drogot, fegyvert vagy bármilyen ingóságot.

Házak

A házak szintén dinamikusak. Az adminok számára könyen módosíthatóak/áthelyezhetőek/beálíthatóak. A játékosok számára is könyen kezelhetőek (/housemenu).
Ha nem bízol a bankban, a saját házadban tudsz pénzt, drogot, fegyvert, és akármilyen ingóságot tárolni.

Járművek

A járművekbe beletehetsz bármilyen fegyvert, drogot és pénzt. A járművekre lehet venni biztosítást, megadhatod a jármű spawn helyét, és könnyen eladhatod. Minden egyes járművet a rendszer egy külön fájlban tárolja. Ez teszi dinamikussá és könnyen kezelhetővé a járműveket. A járművek reflektorait a + billentyűvel vagy a /lámpa parancsal kapcsolhatod be/ki. Továbbá a Q és az E gomb használatával tudsz indexelni (ehhez nincs szükség CLEO és egyéb módosításokra, mivel a 0.3c adta lehetőségeket használtuk ki).

Fegyver tapasztalat

A játékosoknak regisztráció után 0 a fegyver tapasztalatuk. Ezáltal pontatlan és béna a lövés. Aki sokat gyakorol (Ammunation, vagy városon kívüli gyakorlópálya) annak a fegyver tapasztalata növekszik. Így növekszik a pontosság és a sebzés.

24/7

24/7-ben megvásárolható termékek:

- Mobiltelefon - (65$)
- Kaparós sorsjegy - (2$)
- Telefonkönyv - (6$)
- Dobókocka - (1,25$)
- Sebességmérő - (5$)
- Óvszer - (3$)
- CD Lejátszó - (18$)
- Csirke - (6$)
- Hamburger - (2$)
- Fagyasztott pizza - (3$)
- Cigaretta - (2,50$)
- Sprunk - (1,50$)
- Karóra - (15$)
- Csavarhúzó - (6$)
- Dekóder - (300$)
- PDA - (400$)
- Kredit kártya - (20$)
- Térkép - (5$)
- Vontató kötél - (15$)
- GPS system - (320$)

Készítők & csapat
Silent.Hunter (aka Feri, TheGodfather) - a mód elkészítője és a Second Life alapítója (nélküle a szerver nem létezhetne)
Erik019 - a Second Life másik megálmodója, scriptelésben és a közösség összehozásában is rengeteget segített
Matrix - a mod egyik fejlesztője, sajnos idővel kilépett a csapatból
Milán (aka Dre) - rengeteg mapot alkotott, köztük a gettót, rengeteget segített a szerver tesztelésében és ötleteivel sokat segítette a szervert
Rathel - a stúdió bemapolása az ő munkája, munkáját többször csinálta újra ha kelett, teszteléssel töltötte idejét és szintén ötleteivel sokat segítette a szervert
DaNeE - a szerver legújabb mapjainak elkészítője, több skin alkotója, rengeteget segített a support megalkotásával, fenttartásával és a szerver tesztelésével
Cristian - Rengetegett segített a nem nagy, de annál jobb scriptek megírásával
Game94 - a változások után átvette a szerver szkriptelési feladatait, és ezzel számtalan segítséget nyújtott a szerver indulásához, valamint olyanná tevésében, amilyen ma lehet
Rudi - a weblapjaink készítésében nyújtotta a legnagyobb segítséget, jelenleg társtulajdonosi rangon van, és a mai napig is a legnagyobb Second Life támogató, akit valaha a szerveren láttunk
Nasa (aka Zino) - a jelenlegi tulajdonos, aki átvette a szerver karbantartását, ügyel a problémákra és azok kiküszöbölésére

Köszönjük nektek, hogy segítettetek a szerver létrejöttében, és, hogy valóban olyan legyen a szerver amilyen ma lehet! Köszönjük, és örökös tiszteletbeli tagok lettetek honlapunkon és szerverünkön is egyaránt.

Köszönjük még mindazoknak akiket meg nem említettünk, az egész Second Life mai és régi közösségének, akik mind hozzátettek a szerverhez egy kicsit önmagukból ötleteikkel és tanácsaikkal.

Jelenlegi admincsapatunk:
Nasa - A szerver jelenlegi tulajdonosa, ingame főadmin / 1338, fórum adminisztrátor
Rudi - A szerver jelenlegi Társtulajdonosa, ingame főadmin / 1338, webadmin
Game94 - Szerver Szkripter, ingame főadmin / 1338, fórum globális moderátor
DaNeE - Szerver mapper, support vezető, ingame admin / 1000, fórum globális moderátor
Cristian - Segédszkripter, ingame admin / 1000, fórum adminisztrátor

Support
[b]DaNeE - Support vezető, [email protected]
Johnny - [email protected]
[b]Kérdeseiddel mindig fordulj Support tagjainkhoz, akik mindíg szívesen segítenek problémáid kiküszöbölésében!

További elérhetőségeink (e-mail):
Nasa - [email protected]
Silent.hunter - [email protected]
Rudi - [email protected]

Bergrisst
03/04/2011, 05:41 PM
[HUN] TM PRO SA:MP szerver pwd.: DMMt2
Ip: dmmt2.co.cc:7777
Web: dmmt2.samp.co.cc

Gyertek várunk mindenkit szívesen! ;)

Egy próbát megér!!! :)

erik019
09/04/2011, 07:53 PM
/!\Warning/!\ Revenge City RPG /!\Warning/!\

Emberek...Nevetséges, bannoltak a következő okok miatt:
Felmegyek, RP-zek /me körül néz , /me átfut az utcán...ezután az admin szépen rámszólt hogy a /me-vel nem kell azt leírnom hogy átfutok...Mondom nem érdekel.Nem hal bele a kezem abba hogy leírom ezt a mondatot.
Ezután az admin írt hogy oké ahogy gondolod.Rendesen megköszöntem reportba: Köszönöm!
Ezután egy másik admin elkezdett velem veszekedni odateleportál, rögtön sokkol mintha annyira kisgyerek lennék hogy elfutok előle...Megvan a korom, nem egy 10 éves vagyok aki leáll veszekedni az adminnal, tudtam hogy ebből jól nem jönnék ki mivel admin.Ekkor beszólogatott nekem, irtam neki hogy nem fogok veled veszekedni nem 10 éves vagyok...Erre kickelt.Visszamentem, irtam reportot hogy RP-zhetek normálisan sokkolás és kick nélkül? Erre megint elkezdett veszekedni velem...Mondtam hogy látom itt sem admin van a playerért hanem player az adminért, és mondtam is neki hogy attól mert admin vagy nem fogok adminoknak nyalni. Erre bannolt azzal az okkal hogy én nem dirigálok neki hanem itt az van amit az admin mond...
Tehát a szavakból kivehető hogy ADMIN URALOM! Sosem fogom azt kérni hogy unbannoljatok, ahogy elnéztem a mód tényleg jó kidolgozott, de miért is ne az adminok **sznák el a szervert...Bizonyíték ként itt van egy pár kép ami bizonyitja állításom.Sajnos az első kickeléskor nem készitettem képeket...sajnos...:/

http://kepfeltoltes.hu/110409/sa-mp-056_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/110409/51553389sa-mp-055_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/110409/sa-mp-054_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mindenhova ahová csak lehet kifogom rakni ezt a posztot, hogy a játékosok kerüljék el ezt a szervert...Köszönöm a figyelmeteket, remélem nem mentek fel, ha fel is mentek remélem nem végzitek a banlistán azért mert RPzni szerettetek volna, úgy mint én.
Köszönöm a figyelmet

Lothar_Smith
10/04/2011, 06:01 PM
Sziasztok.

Most készült el a szerverem szeretném ha jönnétek minél többen játszani!
Egy RolePlay mód fut a szerveren.
Egyik munka se család fő nincs betöltve!
Admin felvétel van a szerveren! De nem mindenki kerülhet be...
Egy jó közösséget akarok összekovácsolni.

Szerver név:
[HUN] Paradise RolePlay Server
IP: 80.98.213.20:7777
Férőhely: */200
Mode: Paradise RolePlay szerver
Map: Los Santos

Folyamatos fejlesztés alatt van! Szóval még előfordulhatnak hibák!!

Várok mindenkit sok szeretettel.

Üdv.: Lothar_Smith

norbee0170
19/04/2011, 04:22 PM
üdv mindenki

Újonnan nyitott szerverünkre várunk mindenkit...
mode name: InsanityRPG
map:AngelPine"
ip:91.82.243.198:7777
Leader és Admin felvétel (persze csak a leg RP-sebeknek osztjuk ki :D )

Ami vár a szerveren téged:

LS-ből elköltöztünk AngelPine-be (mer nem láttam még ott szervert)
legális munkák: Illegálismunkám:
-Detektív -Drog Dealer
-Ügyvéd -Autótolvaj
-Autószerelő -csöves (kéregetni tud más playerektől)
-Testőr
-Boxoló
-Buszsofőr
-Kamionos
-Pizzafutár
-úttisztító
Leaderes munkák:
-Rendőr
-Mentős
-Taxis
-Oktató (de ezek az adminok)
-Destroyer banda

Számtalan ház és Bizniszek


Ha vlamit kihagytam bővittem :D

adamhawer95
23/04/2011, 09:55 AM
[HUN][EMR] Emergency

Szerver IP.: 91.82.84.189:7777
TS3 IP.: tejszin.mine.nu

2 YouTube LINK:
http://www.youtube.com/watch?v=2rGV82g2hFI
http://www.youtube.com/watch?v=laUMiaYL0AA


Rendőrségi, bűnözős szerver

Munkalehetőségek:
Gyilkolás,
Bankrablás,
Pénzszállítás,
Kukázás,
Taxizás,
Bandák

Adminisztrátori munkák:
Rendőr,
FBI,
Katona,
Swat,
Mentős

<======================================>

Bankrablás módja:

Beírjuk a szerveren: /rob 1-2-3, és elmegyünk a térképen kijelölt helyre. Mivel 3 bank van ezért most csak a Likőr Shopot mondom el milyen. Elmész a likőrhöz bemész beleállsz a piros jelbe elkezdődik a rablás visszaszámláló (2 perc)
Közben a rendőrséget riassza egy Riporter hogy rablás van és jönnek. Ha kiraboltad 100-150 ezer $ a tied. Ha nem akkor elkapnak a rendőrök és 4 percre börtönbe zárnak. Viszont ha kirabolod és menekülsz, és úgy kapnak el akkor 6 percet kapsz.

Taxizás:

Elmegyünk a taxiállomásra, és elviszünk egy kocsit. Várjuk a hívásokat és elmegyünk érte minden másodperc utána kapunk 5$.

Pénzszállítás:

Egy megadott helyről megadott helyre kell szállítania pénzt úgy hogy nem raboljanak ki minket. Ha kirabolnak akkor 75 ezer $ aki kiraboltad. Saját magad nem tudod kirabolni. Ha kiraboltak jön a rendőrség mert riassza (pénzszállító rablás történt) | Ha sikeresen elvitted a pénz a megadott helyre minél gyorsabban annál több pénzt kapsz!

Bandák bandaháborúk:

Mindig vannak klánok akik a Motelba meg ilyen elrejtett helyeken randalíroznak és gyilkolnak. A rendőrség Swat bevetésként elmegy és összecsapnak ez nagyon izgalmas de a legsúlyosabb büntetést kapják: 12 perc börtönbüntetés.

Gyilkolás:

Igazából ez az a munka amivel nem lehet keresni de elég jó móka ha követnek a zsaruk meg minden! Ki elhet próbálni bandába! a SZERVEREN csatázni lehet meg minden, gyakorolni stb... Néha a főadminok rendeznek funokat, stuntokat, autóversenyt.

Néhai FUNolás:

Néha néha rendezünk Autóversenyeket előre leírt időpontokba pénzért. Stuntokat, Monster versenyeket zúzásokat és még sok mást.

A pénzt hogy tudom elkölteni:

Fegyvervásárlás, prosti vétel, Didi bár, kocsma, kajálda, autóvásárlás

Animok:

A szerveren van Kb 50 anim amit ki leet próbálni. Nagyon barátságosak.

A cella:

A cella nálunk a Fort Morgen egység helyszíne ahonnan lehetetlen megszökni. Viszont barátságosan el lehet tölteni ott az időt. PL.: Box, Ugratás bringával, vannak quadok edzőtermek stb.

ateneved
24/04/2011, 09:02 AM
A szerver konfigosa Hambi.

Szerintem Magyarországon a legjobb rendőr szeró, jófej rendőrökkel(adminokkal).

www.emergencysamp.tk / www.emr.ucoz.hu

Általában esténként körülbelül 20 játékos szokott fent lenni.

Adress:91.82.84.189:7777
Mode :[HUN][EMR] - V3 (hamarosan V4 ami garantáltan hozza majd a játékosokat :D)
Map : San Andreas

A szerveren természetesen munkák végezhetőek:

- Szemétszállítás
- Taxizás
- Betegellátás

Illetve 3 hely alkalmas kirablásra. A rablás lehet sikeres/sikertelen, ez dönti el a börtönbüntetés idejét.

És ugye a rendőr, mentő amelyekre TGF (előre hirdetett tagfelvétellel juthattok be)

Szerintem megéri felnézni....ha felnéztél már úgyis fel fogsz járni rendszeresen !

eroli23
24/04/2011, 12:54 PM
Palomino RPG:
HostName: [HUN] Palomino RPG pwd [FPS-System.hu
IP: 91.82.84.98:8001
Players: * / 50
Ping: 20
Mode: Palomino RPG v0.5
Map: Palomino - Montgomery

Honlap: http://palominorpg.hu <<< További informáciok a honlapon!

ateszhun
02/05/2011, 10:43 AM
Piw RPG

A játék még csak most kezdődik!

Magyarország legújabb RP szervere!

Ha egy olyan RP szervert keresel, ahol tényleg kipróbálhatod mindazt amit egy RP szerver nyújthat, ahol nem kell attól tartanod, hogy más játékosok esetleg adminok elronthatják a játék örömét, GYERE ÉS JÁTSZ VELÜNK!

Piw RPG csapata kítűnő scripterekkel csak azon fáradozik, hogy a TE játékodat minél izgalmasabbá, érdekesebbé tegye!

Próbáld ki képességeidet több mint 23 munkaterületen!

Legyél ház, autó vagy akár vállalkozás tulajdonos!

Legyél a város kaszkadőrje vagy akár a legújabb box bajnoka!

Legyél te a városban a legnagyobb bandafőnök vagy éppen a legsikeresebb rendőrfőnök!


Ha idáig a legjobb Rp szervert keresgélted, akkor megtaláltad!

Gyere és játsz velünk!

PiwRPG IP: 80.249.169.1:7789

Beszélgess a már meglévő barátaiddal vagy szerezz a városban új barátokat!

TS3 IP: 94.125.250.49:9988

Bővebb információért keresd fel honlapunkat!

http://piwrpg.atw.hu/

[ADMIN][Querly]
10/05/2011, 05:48 PM
http://img809.imageshack.us/img809/6435/logounk.jpg (http://img809.imageshack.us/i/logounk.jpg/)


http://www.game-state.eu/598.png (http://www.game-state.eu)

Hostname: [SA-MP][0.3c]::ULTIMATE FURIOUS::[QGA][HUN]
IP:PORT: 91.82.84.189:7784
Játékosok: x/30
Ping: 15-25
Mode: [0.3c][STUNT/DRIFT/PARKOUR/DM/FUN/JUMP]
Map: [0.3c]Furious[QGA]
[Quality Gaming]

Bemutatás:

A szerver a LoTH PuB FuLL FuN utódja. Map és külömböző,
script hibák miatt,egy teljes szerkesztést hajtottunk végre.
A szerver továbbra is,egy jó játék Feelinget szeretne biztosítani
a szerver játékosainak. Ezért betettünk különböző mozgó (0.3c-s) Stunt/Dm/Fun/Jump/Drift pályákat,hogy jól érezed magad.

Bevezetés:

A szervert próbáljuk folyamatosan Bug,lagg mentesíteni.
Tudásunk,és a playerek ötleteivel próbáljuk a szervert ,,még" gyorsabban fejleszteni.
Közel 22000 Objekt található a szerveren. Ezek közül 0.3c-s objektek és az új MTA 1.0.5 objektei,is
megtalálhatók.
Persze teljesen kihasználtuk a 0.3c által felkínált parancs,map lehetőségeket.

Sunwell Hosting:

Egyik legismertebb,legjobb játék szerver hosting,biztosítja nekünk a gyors,laggmentes Game-lést.


A szerver parancsai:
/me /afk /pm [id] [üzenet] /tgf /sp /lp /ejtőernyő /utal[id][összeg] /verdij [id] /armour /heal /sorsjegy /lotto /gepilotto /hamarossan
Teleportokér /tele.
Fegyver Parancsok /fegyver /lézer [szín] /lézerbe /lézerki
Animok: /soproniászok /vörösbor /cocacola [Hogy Eltedd: /eltesz] /smoke /sit /wankout /groove /pee /handsup /dance1 /dance2 /dance3 /dance4 /dance5
Gang|Klán System /gang [create][login][invite]
Házrendszer /buyhouse /buyh /sellhouse /sellh /myhouse /myh
Járműparancsok: /ltc[1-14] /ramp on/off /nrg /flip /tuning /af /neon /ramp on/off /nrg /racecount /car [Neve] /lock /unlock /neonshop /vmenu

[Folyamatosan bővöl]

Gun Tár:
/molotov /9mm /deagle /shotgun /sawn
/combat /mp5 /sniper /rocket /minigun /spray
/uzi /ak47 /tec9 /gerande /m4 /pistol /camera /porolto

[Nincs tiltott fegyver]

A szerver teleportjai:

Alapméretezett Teleportok: /ls /lv /sf /tower /getto /theisland /carshow
Fun Pályák: /fun1 /fun2 /fun3 /fun4 /fun5 /fun6 /fun7 /thehole
Stunt Pályák: /stunt1 /stunt2 /stunt3 /stunt4 /stunt5 /stunt6 /stunt7 /stunt8 /stunt9 /freeroam /halfpipe1 /halfpipe2 /vizpark /lsairstunt /sfairstunt /oldairstunt
Jump Pályák /jump1 /jump2 /jump3 /jump4 /jump5 /jump6
DM Zónák: /dm1 /dm2 /dm3 /dm4 /dm5
Drift Pályák: /drift1 /drift2 /drift3 /drift4 /drift5 /drift6 /drift7 /drift8 /drift9 /drift10 /skydrift /driftrace
Offroad&Rally Pályák: /offroad1 /offroad2 /rally1 /rally2 /deluxkart /derby1 /derby2
Parkour Pályák: /nrgpk1 /nrgpk2 /qouadpk /bmxpk
Party Helyek: /delux /party1 /party2 /party3

A szerver Adminisztrátorjai:

[QGA]Querly [5] Főadmin.
[QGA]Killer [4] Mapper.

Érdekességek&Hasznos dolgok:

Tuningolt kocsi lehívása /ltc1-14.
Speed Boost.
Mozgó 0.3c Objektek
Sorsjegy,Lotto,Reakció teszt.
Végtelen pénz.
Jármű Auto-Repair.
Nitro a Motorokra/Robogókra.
0.3c Vehicle menü /vmenu (motorháztető nyitása/zárása.stb.)
Elérhető Szerver Support/Ügyfélszolgálat.


Gang/Klán System:
Alakíts,vagy hívj meg embereket a saját Klánodba/Bandádba.
/gang[create/login/invite]
Egy kis magyarázat hozzá.:
/gang create <-Klán/Banda létrehozása.
/gang login <- Belépés a Klánba/Bandába.
/gang invite <-Meghívás a Klánba/Bandába.

Tagfelvétel (TGF):

A szerveren tagfelvétel van.
Scriptert Mappert Weblap szerkesztőt keresünk.
Ha érdekel írj nekünk.
Email/Msn: [email protected]

Szerver Support/Ügyfélszolgálat:

Ha bármilyen kérdésed van,írj nekünk.
Email/Msn: [email protected]

Ladmin rendszerünk:

A szerver a Ladmin4v2d-t használja,amit Szabyy átírt.

Várható frissítések/Update-csomagok:

Weblap készítése/szerkesztése.
Mapok/Pályák bővítése.
DM rendszer készítése/fejlesztése.

Weblap készítése nehézségek:
Sajnos már rég óta próbálunk egy normális weblapot készíteni/szerkeszteni,de nem sok sikerrel.
Ezért keresnénk, egy valakit aki ért ehez.
Ezért persze adunk egy Weblap szerkesztő admint [3].
Ha érdekel írj nekünk,a fenti Support címhez.

Facebook csoportunk:

http://www.facebook.com/sunwell.hu#!/pages/SA-MP03cULTIMATE-FURIOUSQGAHUN/214284798589996

[Jelenkezetek minél többen]

Szerver Videók/képek:

Egy kis amatőr ízesítő videó a szerverről:

http://www.youtube.com/watch?v=jCm77-qNIdI&feature

Egy pár kép a szerverről:


http://img69.imageshack.us/img69/1508/kellsampforum.jpg (http://img69.imageshack.us/i/kellsampforum.jpg/)


http://img96.imageshack.us/img96/2580/ezissampfoirkm234.jpg (http://img96.imageshack.us/i/ezissampfoirkm234.jpg/)

http://img864.imageshack.us/img864/1347/sampforumeziskell.png (http://img864.imageshack.us/i/sampforumeziskell.png/)

http://img685.imageshack.us/img685/5199/ezissampfoirkm23443.jpg (http://img685.imageshack.us/i/ezissampfoirkm23443.jpg/)

Remélem tetszett ez a kis bemutató, csatlakozzatok minnél többen a szerverhez.

Casamiro
15/05/2011, 11:20 AM
http://noob.hu/2011/05/01/Fort_carsonn_copy.jpg


Üdvözöllek a témában!

Mielőtt ismét abba kezdene a sok ember, hogy megint egy új GF edit / RP szerver, először olvassa el legalább.
A mod nem edit, én magam kezdtem el írni 0 sorról.
Nemrég kezdtem el, de már 78 parancs, 2 munka, és 6 darab frakció van benne.
Sokat gondolkodtunk, hogy hol játszódjon a szerver, nem akartunk nagy városokat(LS/SF/LV), ezért úgy döntöttünk, hogy egy Las Venturas melletti kis faluban, Fort Carsonban fog játszódni a szerver.
Ha valaki kíváncsi lenne a fejlesztésekre. azt az oldalon tudja megnézni. -> www.claymorerpg.comlu.com
A szerver még nem megy, zárva van, mivel még nem készült el a mod, csak szeretnénk ha minél több RP -s ember lenne a szerveren. Jöjjön a többi info.


Frakciók

Hogyha egy frakció vezetője szeretnél lenni, nincs más dolgod, mint jelentkezni a honlapunkon. -> www.claymorerpg.comlu.com

Rendőrség
Feladatuk védeni a falut a bűnözőktől.

Mentők
Feladatuk megmenteni a haldokló embereket, kapszulát adni beteg embereknek.


Önkormányzat
Az elnök feladata a város irányítása. Ő kezelheti a városkasszát. A testőrök és a sofőrök feladata az elnök szállítása, védelmezése.

The Green Brothers(TGB)
Feladatuk félelemben tartani a falut. Ők rabolhatnak bankot, boltot, embereket, tarthatnak bandaháborút.

69th Los Senores(Aztecas)
Feladatuk félelemben tartani a falut. Ők rabolhatnak bankot, boltot, embereket, tarthatnak bandaháborút.

Riporter
Feladatuk közölni minden hírt az autósokkal. Csak azok látják, akik autóban ülnek, vagy éppen a telefonon hallgatnak rádiót.


Munkák

Kamionos
Feladata rakományt szállítani különböző helyekre.

Pénzszállító
Feladata a pénz szállítása bankba, bankautomaták feltöltése pénzzel.


Információ

Szerver

Szervernév: [HUN] Claymore RPG @ sunwell.hu
IP cím: 91.82.84.190:7758
Játékosok: x / 60
Mod: ClaymoreRP v2.0
Host: www.sunwell.hu

Honlap

Cím: www.claymorerpg.comlu.com
Ingyenes tárhely szolgáltató: www.000webhost.com

Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a kis leírás, és felnéztek majd a szerverre!

Kisezaz
08/06/2011, 09:10 AM
Sziasztok!

1 éves fejlesztés után megnyitja kapuit a Paradise Role Play szerver!
Teljesen 0-ról írt Script ami kiterjed minden apróságra és a játékosok igényei szerint alakitottuk ki.
A játék 4 kisvárosban játszodik amik között NPC-s buszjárat és még sok-sok eddig más RP szervereken
nemlátott újdonságot fogtok tapasztalni.A szerver nyításáig van hátra 1 hét (Utolsó tesztek)!
A szerver nyításáig jelenleg a honlapunkon a forum részen pályázatokat írtunk ki külömböző poziciókra:
Honlapunkat a szerver indulása után átrakjuk Domain-es webtárhelyre és szerverünk is Magyarország
legminőségibb Szerver Host-jától származik.

Fórumunkon pályázható poziciók.
-Adminsegédek
-2 illegális szervezet (2 legjobban sikerült pályázat kerül bescriptelésre)
-Mentő,Rendőrség,Börtönőrök,Autószerelők,San News,Oktatók,önkormányzat Leader poziciók

Miért érdemes minket választani?:
-Mert Admincsapatunk nem éretlen 10 évesekből áll
-Adminjainkal szemben még szígorubban járunk el
-Teljesen egyedi fejlesztésű Script
-Folytonos Admin felügyelet(akiket érdekelnek is a Playerek)
-Laggmentes szerver
-A Frakciókban maguk a játékosok a Leaderek(Adminok csak ha nincs Leader átmenetileg)
-A szervert 100%-ig a ti igényeitek szerint alakítjuk ki és ötleteiteket mi megvalósitjuk, sőt kérünk titeket segítsétek munkánkat ötleteitekkel.(csak írd le fórumon)
-Szeretnénk veletek közösen kialakítani egy jó baráti légkört és együtt fejleszteni a szervert
és még sorolhatnám estig de csak akkor tudjátok meg ha megtapasztaljátok.

Weboldalunk(Nem hivatalos csak átmeneti míg nem kapjuk meg a Domain regisztrációt):

http://pdrp.atw.hu/

Regisztráljatok, olvasgassatok és száljatok be a szerver életébe.Fórumon mindent megtaláltok a fejlesztésekkel kapcsolatban és a Főoldalon 1 hosszú leírás található a fejlesztés folyamatáról és körvonalakban a szerver tulajdonságairól.

Köszönjük Paradise RP vezetőség!

angol94
25/06/2011, 09:42 PM
[HuN]Dreamtown RPG v0.1

HostName: [HuN]Dreamtown RPG v0.1 | Pwd by Skyhosting.hu
Address: 91.82.84.206:7780
Players: */20
Ping: *
Mode: Dreamtown v0.1
Map: Fort Carson
Web: http://dtrp.atw.hu/

A szerver adminjai:


Kerek_Istvan Főadmin/Tulaj/Scripter
Nagy_Laszlo Főadmin/Tulaj


Szerverünkön Elérhető Munkák


Kutató(Folyamatban)
Pizzafutár
Postás
Food Expressz Futár
Buszos(Folyamatban
Fűnyíró
Úttisztító
Bányász

Leaderes Frakciók

Rendőr
Mentős
Szerelő
Rádiós
Taxi
Polgármester


[/b]Szervezetek[/b]

GSH (Green Street Hooligans)Illegális
Hard BoysIllegális
ExpendablesLegális


Szerverünkön Található Még


TP Rendszer (XY TP -től vehetőek a szintek)
Ft rendszer melyet próbálunk még rp-sebbé tökéletesíteni
Dialogos Telefonrendszer
Famászás 1-fát mászhatsz meg egyenlőre
Dialogos Autóvétel
Neonvétel
Kutyaürülék (70%-ban kész) egyenlőre csak 2helyen bírsz belelépni és ((/lekapar lessz a parancs hogy lekapard))
RP Pont Rendszer
AFK Rendszer
Animba esés nagyobb ütközésnél
Kajarendelés kocsiból
Adminsegéd rendszer
Vízrendszer (vannak kijelölt helyek ahol ihatsz vizet autómatából persze ingyen)Csak az írjon kommentet aki normálisat tud írni, aki csak fikázni akarja a szervert, annak azt ajánlom hogy ne tegye, ne égesse le magát!

A honlap még nagyon az elején jár de majd az információkat ott tekinthetitek meg

Várható Nyitás: 2011.júl.4

csacsacsacsa
29/06/2011, 06:21 AM
Sziasztok ! szerveünk mégcsak 1 hete üzemel örömmel várunk titeket a szerverre Ip 84.1.218.167:7777 egyfolytában fejlsztünk stb.. reméljük benéztek és tetszen fog mindenkinek . Sziasztok

Danx
29/06/2011, 12:27 PM
Szerver leírás törölve!

Régi IP cím, régi leírás, nemsokára lesz új... :)

vizikaki
30/06/2011, 12:53 PM
Hell City Roleplay

Sziasztok Bemutatnán nem régiben indult RP szerveremet. Mivel Nem rég indult Szinte az összes frakció szabad. Összesen 20 darab van. Nem is Húznám az Időt Leírom milyenek vannak. :)

------------------Leaderes Munkák-----------------
-Hell City Police Department (rendőrség) Szabad? Nem
-Nemzeti Nyomozó Iroda (FBI) Szabad? Igen
-Hell City Army (Katonaság) Szabad? Igen
-Hell City Mentőszolgálat (Mentő) Szabad? Igen
-MS-13 (Aztec) Szabad? Igen
-Yakuza (Japán Maffia) Szabad? Igen
-Hell City Önkormányzat () Szabad? Igen
-Hitman (Bérgyilkos) Szabad ? Nem Adható Még
-Hell City Riporterek (Riporter) Szabad? Igen
-Hell City Taxi (Taxi) Szabad? Igen
-Hell City Okatató egyesület (Oktatók) Szabad? Igen
-Terror Elhárító Szövetkezet (T.E.Sz.) Szabad? Igen
-Sons Of Anarchy (Motoros banda) Szabad? Még nincs teljesen Kész
-Bloods (Ballas-Banda) Szabad? Igen
-Nemzeti adó és Vámhivatal (VPOP) Szabad? Igen
-Országos Rendőr Fő Kapitányság (ORFK) Szabad? Igen
-Autószerelő Kft (Autószerelők) Szabad? Igen

------------------Felvehető Legális Munkák-----------------
A Munkákat a városháza földszintjén lehet felvenni
-Detektív (Detektív Kereshet embereket)
-Ügyvéd (Ügyvéd hozhat ki a börtönből rabokat)
-Pincér :) (Éttermekben Pincér adja oda az étlapot, tőle kell rendelni)
-Benzinszállító (Benzint kell szállítani a Benzinkutakra)
-Testőr (Felkérhetjük hogy Védelmezzen minket)
-Autókereskedő (Segítségével tudjuk eladni a kocsinkat a kereskedésbe)
-Kaszkadőr (Kaszkadőr mutatványokat csinálhat a pályán)
-Fűnyíró (Füvet kell Nyírnia)
-Buszsofőr (Buszt kell vezetnie és Megállóban felvenni az utasokat)
-Kamionsofőr (Rakományokat kell szállítania)
-Pizzás (Pizzát kell kivinni. Cp jelzi hova)
-Újságkihordó (Újságot Kell kivinnie)
-Farmer (Farmerkodni kell)
-Úttisztító (Sweeper-rel kell utat tisztítani)
-Kukás (Szemetes Konténerből kell kivenni a szemetet a szemétszállító autóval)
-Favágó (Fát kell vágni az erdőben)
-Kéményseprő

------------------Felvehető Illegális Munkák-----------------
Itt Kell Bemenni
http://www.kephost.com/images4/2011/6/27/4f3o3hlzyrxj6epimt57.png (http://www.kephost.com/)
És itt Kell felvenni a munkát
http://www.kephost.com/images4/2011/6/27/7pqso1qolj1zg4d60bnc.png (http://www.kephost.com/)
Az Illegális Munkákat az Elhagyatott raktárban Kell felvenni ((/gps raktár))
-Fegyverkereskedő (Műanyagból Kell Matit Aztán Belőle Meg fegyver készíthető)
-Prostituált (/sex parancsal lehet autóban jópénzért közösülni)
-Drogdíler (Drogot Kell Készíteni)
-Zsebtolvaj (Többi játékosnak a zsebéből lehet rabolni)
-Mellénykészítő (Armort, Páncélt lehet készíteni)
-Hacker (Bank adatbázis, Más playertől lehet Pénzt elcsenni)

------------------Érdekes dolgok-----------------
Újféle Material rendszer: Műanyagot Zöld dobozokból Lehet kivenni egyszerre 1 darabot. Néha beragadhat a kezed :) .
Rp figyelő: Ha ütközöl akkor figyelmeztet a /me használatára.
Sebességmérő Lakott / Lakatlan Részre van felosztva ha Lakott területen 60 vagy többel mész Besárgul Vagy Bepirosodik a mérő. És ha Lakatlan Területen akkor 100 felett tapasztalható.
FT. Rendszer Nem Dollárod Hanem Ft-od Van
Akkumlátor Az autókban Található Akkumlátor is. Ha sokat megy a kocsi ha nem mozdul akkor lemerül az akksi.
Stat Beállítás Mikor regisztrálsz a szerverre akkor Kérdezi a nemed, mikor születtél és hol (Karaktered) És egy kis Kép a szabályokról amit f-billentyűvel lehet eltüntetni.

------------------Szerver Adatok-----------------
HostName: [HUN]Hell RPG
Address: 88.198.223.155 :7779
Players: x / 200
Ping: 36
Mode: HellRP v1.9.4
Map: LS+SF

diivenszken
02/07/2011, 12:14 PM
Hun Role Play

80.249.169.5:6060 www.hun-rp.com

Magyarorszag legelso RP szervere. Tobb mint 15 leaderes munka, kozel 20 felveheto munka. Baratsagos,DE elsosorban igazsagos adminok. Rendszeres frissitessek. Regisztracio: 19-20 ora kozott.
(bocsi hogy nem irok ekezettel, de kulfoldrol irtam)

Roland45
05/07/2011, 09:56 AM
Street Life RPG

Weboldal: http://www.sl-rpg.atw.hu
Szerver ip: 91.82.84.190:7753
TS 3 Ip: 91.82.84.144:8012

Közel 20 munka, legális és illegális is, sok leader, és még van bőven szabad is!
Barátságos, rp-s társasággal találkozhatsz itt. Az adminok is rendesek!
A módot minden nap frissítjük, néha nagyon sokat, néha kevesebbet, de fejlesztjük.
Amikor feljössz, választhatsz egy kocsit amit ingyen megkapsz és 2-es szintet.
Leadernek a fórumon lehet jelentkezni és ott is lehet frakció tagnak jelentkezni!
Kicsit a módról is azért, szükséged van alvásra, evésre. Fejlett dolgok, például a sokkoló, ami nem pisztoly hanem egy "tárgy" és kerékbilincs, trafipax, és a megszokott szögesdrót is megtalálható a szerveren.

Az egész szerver nevében köszönöm hogy elolvastad!
Lin Chang

maszat23
08/07/2011, 12:46 PM
[HUN] Palomino RPG
Ip.: 91.82.84.98:8001

A szerver saját készítésű gamemod-al megy saját scriptelés saját mappolás
Még a szerver új ezért nem sokan játszanak de egyre többen vannak
Nagyon élvezetes szerver
Nem olyan nehéz meggazdagodni de azért rákell hajtani
Munkák:
Leaderes: Rendőr, Mentő, Szerelő, Rádiós
Sima: Gombász, Pizzás, Szódakihordó, Fűnyíró, Varró, Halász, Mezőgazdász
Lehet választani sok közül
Itt a szintlépés az xp-től függ nem kell pénz érte csak xp amit melóból szerzel
Adminok nagyon jófejek.
V.I.P szolgáltatás van havonta megszavaznak az adminok a leg rp-sebb leg aktívabb játékost és egy hónapig V.I.P lesz
Ajánlom mindenkinek
Honlap: http://palominorpg.hu
Autók jóáron vehetők
Most még 2 faluban játszódik Palomino és Montgomery,
Ha többen lesznek akkor meglesz csinálva Blueberry és Dillimore.

angol94
16/07/2011, 03:50 PM
[HuN]Dreamtown RPG v0.1

HostName: [HuN]Dreamtown RPG v0.1 | Pwd by Skyhosting.hu
Address: 91.82.84.206:7780
Players: */20
Ping: *
Mode: Dreamtown v0.1
Map: Fort Carson
Web: http://dtrp.atw.hu/

A szerver adminjai:


Kerek_Istvan Főadmin/Tulaj/Scripter
Nagy_Laszlo Főadmin/Tulaj


Szerverünkön Elérhető Munkák


Kutató(Folyamatban)
Pizzafutár
Postás
Food Expressz Futár
Buszos(Folyamatban
Fűnyíró
Úttisztító
Bányász

Leaderes Frakciók

Rendőr
Mentős
Szerelő
Rádiós
Taxi
Polgármester


[/b]Szervezetek[/b]

GSH (Green Street Hooligans)Illegális
Hard BoysIllegális
ExpendablesLegális


Szerverünkön Található Még


TP Rendszer (XY TP -től vehetőek a szintek)
Ft rendszer melyet próbálunk még rp-sebbé tökéletesíteni
Dialogos Telefonrendszer
Famászás 1-fát mászhatsz meg egyenlőre
Dialogos Autóvétel
Neonvétel
Kutyaürülék (70%-ban kész) egyenlőre csak 2helyen bírsz belelépni és ((/lekapar lessz a parancs hogy lekapard))
RP Pont Rendszer
AFK Rendszer
Animba esés nagyobb ütközésnél
Kajarendelés kocsiból
Adminsegéd rendszer
Vízrendszer (vannak kijelölt helyek ahol ihatsz vizet autómatából persze ingyen)Csak az írjon kommentet aki normálisat tud írni, aki csak fikázni akarja a szervert, annak azt ajánlom hogy ne tegye, ne égesse le magát!

A honlap még nagyon az elején jár de majd az információkat ott tekinthetitek meg

Várható Nyitás: 2011.júl.4

Zsox
22/07/2011, 05:34 PM
[HUN]Magna Hungaria All Weapons DM Server
IP: 91.82.84.189:7791

Belépéskor 17-féle spawnhely közül lehet választani (Los Santos: 6, Las Venturas: 6, San Fierro: 5 helyszín)
Minden játékos kap kezdő fegyvereket, de a különböző skincsoportok más-más fegyverekkel fognak rendelkezni első belépéskor.

A szerveren minden fegyver megtalálható. Azok, amelyek nem vásárolhatók meg fegyverboltban, el vannak rejtve. Annyira azért nem, hogy ne lehessen fellelni őket. Tipp: a minigunt ne a kínai negyedben keresd. Ezzel azt akarom mondani, hogy a fegyver jellege több esetben kapcsolódik a helyszínhez, ahol el lett rejtve.
Az alábbi fegyverek találhatóak meg némi keresgélés után:
- minigun (1)
- RPG (1)
- hőkövető RPG (1)
- sniper (2)
- lángszóró (1)
- combat shotgun (1)
- gránát (2)
- bomba és detonátor (1)
- láncfűrész (1)
- molotov (2)
- könnygáz gránát (1)
- katana (1)
- kés (4)
- baseball ütő (2)
- golfütő (1)
- pool stick (1)
továbbá:
- kamera (2)
- festékszóró (2)
- ásó (2)

Ha megölsz egy játékost, a nála lévő összes fegyvert eldobja. Ezeket azután bárki felveheti.

Ha pénzre van szükséged, a következő munkák közül választhatsz:
- Kamionos
- Drogfutár
- Pizzafutár
- Légitaxi
- Arató

San Fierroban, az autósiskolában találsz egy gokart-pályát.

A sivatagi repülőtér közelében van egy jól védhető klánbázis, amelyet szervezett csoportok (pl. klánok) elfoglalhatnak, más szervezett csoportok pedig megpróbálhatnak visszafoglalni. (A térképen piros zászló jelöli.) Légi járművel nem javasolt megközelíteni. :)

A rendőrségeken minden rendőrségi jármű használható, ezen kívül található armor (pajzs), a kórházaknál pedig life (HP töltés).

Továbbá teleportok, vérdíj kitűzés, rengeteg animáció, sebességmérő, stb.

angol94
24/07/2011, 01:51 PM
[HuN]Kamionozz a legjobbakkal
IP: 91.82.84.206:7780
Slot: 20
Hoszt szolgáltató: skyhosting.hu
Honlap még nincs!
Gyere és kamionozz velünk!

Kobra13
25/07/2011, 10:49 PM
[RFS]Rendorseg FBI S.W.A.T.
Ez a server egy rendormodos szerver, ahol az adminok a rendorok es ha valami rosszat csinalsz ok elfognak kapni.
Vannak munkak is.
Kulon mento es tuzolto allomas.
A server allandoan fejlesztes alatt al!
HostName: [HUN][RFS]Rendorseg FBI S.W.A.T.
Address: 91.82.84.206:7784
Players: 23 / 50
Ping: 11
Mode: [HUN][RFS] .v4
Map: San Andreas

Ez egy akkora nagy gyökérség: Ez a server egy rendormodos szerver, ahol az adminok a rendorok es ha valami rosszat csinalsz ok elfognak kapni.

ateszhun
28/07/2011, 03:33 PM
Silent City RolePlay

Új RP szerver a magyar szerverek palettáján!

http://www.youtube.com/watch?v=fxseBYDG08Y

http://silentcityrp.tk/

Peter_Biro
05/08/2011, 09:49 AM
Név: [HUN]-->*Kamionosok és Rendőrök
IP cím: 95.140.33.112:7071
Játékmód: [HUN]-->*Kamionosok és Rendőrök
Helyszín: K.And.R city(San andreas,és nem kevés map módosítás)
Weboldal: http://k-and-r.atw.hu/

[1.videó][A konvoy menete][Várd meg,amíg a videó betölt....]

[----------VIDEÓ---------]
VIDEÓ,várd meg amíg betölt
[----------VIDEÓ---------]

[2.videó][Munkák és lehetőségek][hamarosan....]

A szerverről:
Ez egy főleg kamionos szerver,de van benne nagyon sok munka,olyanok mint például a rendőr,buszvezető,pilóta,stb... Folyton bővülő kamion szállítási hálózat,map,és rengeteg lehetőség mint a ház vétel,autó vétel,biznisz vétel,és sok sok munka,a kamionozás konvoyban is történhet,ezáltal többet keres,minnél nagyobb egy konvoy,annál többet keres

Játékosokról:
A játékosok száma nem nyúlik nagyon az ég felé,de várjuk a játékosokat,lehetőleg jó sokat,de ha még 5-10 player jönne,az is elég lenne,de lehetőleg minnél több,jófej adminok,és nagyon nagy élmény várja a játékosokat!

Akinek a leírásból megtetszett a szerver az mielőtt elkezd játszani,látogassa meg a fennt leírt honlapot, és olvassa el a szabályzatot!

Mindenkit szeretettel várunk!:

--Extreme--
Szerver Adminisztrátor

--Fores--
Szerver Adminisztrátor

--ZoLi--
Szerver Adminisztrátor

--MaxPen--
Szerver Adminisztrátor

--Wiliam--
Szerver Adminisztrátor

Gyertek sokan!!!!

Den4444
05/08/2011, 07:03 PM
Név: [HUN]Cool Stunt Drift World Szerver
IP: 92.245.84.124:1226
Készítő: [CsW]Booy[K]

Sziasztok ez egy Stunt és Drift szerver teljes San Andreas területén játszódik UFO, Stuntok, Drift pályák, teleportok, jó fej admin csapat és még sok minden. Nagy a ping sajnos mert a net amiről megy egy kalap sz*r, de ettől függetlenül lehet játszani és a szerver folyamatosan bővül.

Adminok:

[CsW]Booy[K] 10-es Szintű RCON Főadmin
[IMO]Den[HUN] 10-es Szintű RCON Főadmin
[CsW]Dante 5-ös szntű admin Webmester
[CsW]Sky_Line 5-ös szintű admin
[LSK]WOLFHUN 5-ös szintű admin

fischerandris
18/08/2011, 09:44 PM
HostName: [HUN]Ultimate World Partyszerver @sunwell
Address: 91.82.84.189:7780
Players: x / 30
Mode: [HUN]ULTIMATE MODE
Map: >Pro< .:.Electro.:. >Pro
Weblap : http://www.ultimateworld.hupont.hu/

angol94
21/08/2011, 07:31 PM
[HuN]Friendly RPG | pwd by sunwell.hu

HostName: [HuN]Friendly RPG | pwd by sunwell.hu
Address: HAMAROSAN
Players: */30
Ping: *
Mode: FriendlyRPG
Map: Blueberry
Web: http://friendly-rpg.atw.hu/

Bemutatnám hamarosan elkészülő szerverünket...Mivel az előző módunk (Dreamtown RPG) befuccsolt ezért próbálunk előállni egy új móddal ami sokkal jobb mint az előző és bugmentesebb...természetesen új falut kap a szerver ami nem más mint Blueberry nos igen most sokakban felmerül az a kérdés hogy miért? nos hát azért mert az egész falut átmapoljuk és ezt találtuk az egyetlen olyan falunak ami bejön és mindennek van hely...és persze az előző módból is lessz benne pár dolog ;)

A szerver adminjai:


Kerek_Istvan || Főadmin/Tulaj/Scripter/Maper
Pusoma_Laszlo || Főadmin/Tulaj/Maper


Szerverünkön Elérhető Munkák


KIDOLGOZÁS ALATT!

Leaderes Frakciók

Rendőr
Mentős
Szerelő
Rádiós
Taxi
Polgármester


Szervezetek

KIDOLGOZÁS ALATT!


Szerverünkön Található Még


XP Rendszer (XY XP -től vehetőek a szintek)
Dialogos Telefonrendszer
RP Pont Rendszer
AFK Rendszer
Animba esés nagyobb ütközésnél
Adminsegéd rendszer
Vízrendszer (vannak kijelölt helyek ahol ihatsz vizet autómatából persze ingyen)
Dialogos BANK
RP szabálykikérdezés regisztrációnál
Új jogosítványrendszer
Dialogos szemmélyi rendszer

Sok dolgot még tuti kihagytam úgyhogy majd javítom ha eszembe jut :)

Csak az írjon kommentet aki normálisat tud írni, aki csak fikázni akarja a szervert, annak azt ajánlom hogy ne tegye, ne égesse le magát!

Casamiro
23/08/2011, 01:42 PM
Sziasztok!

Szerver információ

Szervernév: [HUN] Claymore RPG @ hfg.hu
IP cím: 91.82.85.251:7808 (Azonnali csatlakozás: samp://91.82.85.251:7808 )
Férőhely: 50

Bemutatás

Én és még két barátom, Blaze és Bmrk nagyjából 4 hónapja hozzáláttunk egy Roleplay mod írásához.Eközben volt egy kis fennakadás, a host miatt, de minden helyreállt, és ma nyitunk!! De mi nem egy akármilyet írtunk..Mi megalkottunk egy teljesen előről, 0 sorról írt 100%-ig egyedi szervert! A szerver Fort Carson-ban és Las Barracas-ban játszódik. Honlapunk: http://claymorerpg.tarhely.biz/index.php
Facebook oldalunk: http://www.facebook.com/pages/Claymore-RPG/226841003997937?ref=ts

Leírás

Egy teljesen eredeti, saját RP mód, senki se fog úgy feljönni, hogy nagy reményeket fűz a szerverhez és valamilyen LARP copy lenne, ezek után...A munkák teljesen egyedik, egyedien is animáltak(pl, Tehenész, Kombájnos, stb, stb..) A jogosítványokat Checkpointokba belemenve kell letenni, hogy növeljük ezzel is az RP feelingjét. A drogrendszerünk egy óriási siker lett véleményem, és tesztelőink szerint. V-s autórendszerünk van, és még a LEADERES munkák is egyediek!A többi sem copy ;) (Pl. Paraszt banda, Rezesek)[/size]
Regisztrálásnál RP teszt, származás választás, nem választás, kor választás. Ruhaboltban lehet venni sapkát, napszemüveget , kalapot... Bankrablás, boltrablás rendszer, bérelhető házak, van adomány az államkasszába, amit a polgármester ki tud venni, ellenőrizni tudja... Egyedi V-s/ház/bérlős rendszer! Többféle bérelhető jármű(Pl. autó, motor, bicikli...) Saját drogrendszer.
Halál után a kezedben lévő fegyvert a földre dobod, és van fejlövés rendszer! Egyedi lottózó rendszer és nem óránként kapod a fizetést, hanem ahogy összegyűlik egy játszott órád.

[SIZE="5"]Munkák


Úttisztító
Kukás
Szabó
Detektív
Fűnyíró
Pap[Fejlesztés alatt]
Pizzafutár[Fejlesztés alatt]
Tolvaj[Fejlesztés alatt]
Traktoros
Kombájnos
Tehenész
Postás
Favágó
Rallys
Autószerelő
Kamionos[Fejlesztés alatt]
Drogkereskedő
Pénzszállító
Cementes[Fejlesztés alatt]

Frakciók

Rendőrség
Mentőszolgálat
Önkormányzat
Rezesek
Földművesek
Hírszolgálat
Taxi vállalat

Ismétlem, mindennek saját egyedi rendszere van, pl a leaderes munkáknak is! Ez NEM egy copy ;) Gyertek és győződjetek meg róla! :)

Remélem sok RP-s player lesz, ezt itt egy kis toborzó szövegnek szántuk :)

Tulajok

Blaze
Casamiro
Luke

staubka
26/08/2011, 12:11 PM
Üdv mindenki!

A szerver adatai:

HostName: [HUN] |- Rough Laugh -| ** FUN Szerver ** @SunWell
IP Cím: 91.82.84.190:7774
Slot: 29 (30, de van 1 NPC)
Ping: Alacsony :P
Mode: FunMode
Map: Fun Andreas


Bemutatás, Történet:

Először a szerver egy Házi Szerverként futtatott ClanWar szerver volt, ekkor még a Liberty Clan (http://www.libertyclan.gportal.hu) tagja voltam, és a warokhoz kellett a szerver... Pár napra a megalkotás után raktam bele egy 4. Team-t (A 2 klán és a REF mellé), hogy lehessen stuntolni. Sajnos akadtak technikai gondok, így a war modból kikerültek a stuntok. Hamarosan készítettem egy stunt szervert, amiben alig volt néhány object (legfeljebb 150 volt), majd ez a szerver fejlődött fejlődött, minden nap valami újítás... Majd mikor elhagytam a Liberty Clan-t, a War szervert leállítottam. Még mindig ment a stunt szerver (természetesen még az is háziszerver volt), de telt-múlt az idő, és mindenki azt szerette volna, hogy hostra álljunk. Kis ideig gondolkoztam hova menjünk mi legyen, végül a SunWell (http://www.sunwell.hu)-t választottam (hogy miért abba ne menjünk bele). A szerver 2011 Augusztus 19-én Hostra került. Na de... Miért pont Rough Laugh Fun Server a szerver neve??? Régen még Liberty Clan Fun Server volt, de valaki felhozta, hogy váltsunk nevet... Mindenki dobott hülyébb-okosabb ötleteket, majd az egyik tag azt mondta: Rough Laugh ... Laugh oké de mi az a Rough ??? Végül kiderült, hogy a fordítás így hangzik: Durva Nevetés. És hogy nekem miért tetszett? Mert a szerveren mindig volt valami hülyéskedés, amin lehet röhögni, ezért is készítettem a szervert, hogy legyen egy hely, ahol egy jó társaság mindig megnevetteti egymást. :D
Hát nagyjából ennyi a történet... Nézzük a bemutatást, vagyis a leírást...

Bemutatás/Leírás:

Kezdjük a szerverre csatlakozással...
Mikor felmész a szerverre, megnyílik neked egy 15 pontból álló szabályzat dialog, mely el nem olvasása nem mentesít a büntetések alól... És hogy mi a szabályzat???

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-472_www.kepfeltoltes.hu_.png

Hát ez a szabályzat...:D

Rendben, elolvastad, és elfogadtad, nagyszerű, akkor már tisztában leszel a szabályzattal.
Lépjünk tovább...
Minden szerverre csatlakozásnál kapsz $2,000-t. Hogy miért? Mert ezzel háláljuk meg, hogy a mi szerverünkre jársz.
A skinválasztó...
A Liberty City konyhájában fogod magad találni. Hogy miért pont az a helyszín? Mert fő a változatosság. :D
Hogyan is néz ki az a skinválasztó? Rendben, erről is adok egy képet.

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-473_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ez egy kicsinyített kép... Látható rajta, hogy mikor csatlakozol, ki fogja neked írni az Admin szintedet (ha van), és a VIP Tagságod szintjét (ha van).
A spawn Las Venturas-ban van, hogy pontosan hol, azt derítsd ki te, KATTINTS IDE (samp://91.82.84.190:7774).
A szerver parancsait sem hiszem hogy titkolni kéne, ezt is megtekinthetitek a következő képen...

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-474_www.kepfeltoltes.hu_.png

Tehát ezek lennének a szerver parancsai...
Jöjjenek a teleportok, hisz azok is lényegesek...

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-475_www.kepfeltoltes.hu_.png

A teleportokkal kapcsolatban: Hogy mi milyen, és hol van, megtudod, ha felnézel a szerverre!
De mint mindenkiben felmerülhet a kérdés: Hogyan lehetek VIP??? Hogyan lehetek Admin???
Elmagyarázom. A szerveren lehet pontokat szerezni ha ölsz, ha valamit jól csinálsz, sok féle képpen... Ha összegyűlt egy bizonyos mennyiségű pontod, akkor azokat beválthatod VIP szintekre, és admin szintekre. Természetesen, csak annyi pontot kell fizetni egy bizonyos szintért, amennyibe kerül! De FONTOS: Ezek a pontok nem olyanok, mint amiket akkor látsz ha megnézed a játékos listát (TAB gomb, gyengébbek kedvéért az oda-vissza nyíl). Tehát ha rendelkezel valamilyen Cheat-el, akkor el kell hogy keserítselek, csalással nem lehetsz sem admin, sem VIP.
Hogy mi hány pontba kerül meg ilyenek, gyere fel a szerverre, majd írd be a /PointHelp1-3 parancsot (/PointHelp1, /PointHelp2, /PointHelp3) !

Vannak, akiknek a fejében azis megfordul, sok az object a szerveren? Vagy van alig 1000 object? A válasz: Az objectek száma 13,000 környékén van (Kicsit pontosabban: 12807).

A szerveren tehetsz neont a kocsidra (Parancs: /Tune), valamint egy, az A51-es körzetben található MultiRocket-et.
Mi az a multirocket?
Adok egy kis segítséget:

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-476_www.kepfeltoltes.hu_.png

És... Van e cheater a szerveren???
VAN! És meddig marad ott??? Amíg nem használja!!!

A szerveren működik egy ChatBot is, a neve: Anonym .
30-40 különböző üzenetet küld randomban, és ha a te üzenetedben szerepel a pontos neve (Anonym), akkor reagál rá. Ezt ne keverjük össze azzal a bottal, amelyik azt az 1 slotot foglalja! Az egy buszvezető bot, LS-ben fog veled furikázni. Ha be szeretnél ülni a buszba, akkor a szerveren a /GotoBus parancsot kell használnod.

Található még a szerveren egy Kalóz léghajó, mely egy partyhelyre fuvaroz téged. Az utazási idő úgy 5 perc.
Ezen kívül az A51-ről kilőhető egy rakéta is, aminek a végén nincs túl sok minden, viszont ejtőernyőzhetsz egy jót, 2000 láb magasból. :D
Segítek elképzelni, hogy hogyan is néz ki ez a hajó, és a rakéta:

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-477_www.kepfeltoltes.hu_.png

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-478_www.kepfeltoltes.hu_.png

Az online játékosokról is láthatsz információt:

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-470_www.kepfeltoltes.hu_.png

http://kepfeltoltes.hu/110826/sa-mp-4751_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ha további információt szeretnél, vagy csak unatkozol, esetleg szeretnél jókat röhögni, akkor nézz fel a szerverre, ott mindent megtalálsz, ha mégsem, akkor kérj segítséget egy adminisztrátortól (/Admins).

Jó szórakozást, további szép napot!!!

Zotyabuszos
30/08/2011, 12:32 PM
Üdv mindenkinek!

HostName: Half Life RPG
Kliens: 0.3c ||pwd by clans.hu
Address: HAMAROSAN!
Slotok: 60 slot
Mode: Half Life RPG V 2.1.2
Map: San Fierro || Videó: http://www.youtube.com/watch?v=AXY83dWguKI
Web: http://www.halfliferpg.atw.hu/ ( Automatikusan átirányításra kerülsz! )

A Szervert Én készítem fórumon Reтrσмαchσ vagyok

A szerver adminjai:

Steve Brown 1338
Thomas Stanley XXXX KIRÚGVA!
Lucy Vane 2

Elvállalható munkák:
______________
LEGÁLIS|
______________
ALAP

Detektív
Ügyvéd
Autószerelő
Testőr
Újságkihordó
Kamionsofőr
Utcatisztító

___________________
LEADERES

Rendőrség
Különleges Alakulat ( FBI )
Katonaság
Tűzoltóság
Mentőszolgálat
Katonaság
Rádió
Taxi
Oktató
Inspect & Repair Group________________
ILLEGÁLIS |
________________
ALAP

Drog Díler
Autótolvaj
Fegyver kereskedő

LEADERES

La Cosa Nostra
The Black ShadowParancsok:


/help - Mindent leír


Leírás:
A szerveren átdolgozott admin rendszer is található, csak nekem van hozzáférésem /givemoney /givegun etc. parancsokra így a pénzcsalás kizárható.
Valamint található egy multifunkcionális anti hack rendszer így automatikusan bannolja a hackereket, egyedi frakciók is vannak a modban lsd: Inspect & Repair Group.

Egyéb:
Aki tud Interiort készíteni, és elküldi, jutalomként 1 hét VIP-et kap nyitáskor intikként!
Valamint scriptert is keresünk magam mellé! (Adminért)
E-mail címem: [email protected] ,de ha beregisztrálsz fórumra, PM-et is küldhetsz!

Üdv, a Half Life RPG játékosai!

erik6060
03/09/2011, 09:44 AM
[HUN]Town Life TDM | by xjx.hu
Ez egy Team DeatchMatch szerver, ahol csapatokban kell öldökölni.
Amikor belépsz, megkérdezi, hogy melyik csapatban szeretnél lenni.
Választható lehetőségek:
Vagos banda
Grove banda
Rendőr csapat

Csapatválasztás után pedig lerak a csapatodnak megfelelően egy helyre, majd mehet az öldöklés.
A lényeg az, hogy mindig az ellenfeledet öld. Minden csapat minden csapat ellen, persze. Lehet szövetkezni is.
Ha megölsz egy ellenfelet, pontot kapsz. Ha csapattársat ölsz, akkor mínusz pontot kapsz.Parancsok:
/report - gond, kérdés az adminoktól
/help - parancsok listája
/teaminfo - Infó a csapatodról
/tc [szöveg] - TeamChat
![szöveg] - TeamChat
/kocsivesz - Autót lehet majd venni LS-ben, ami restart után (egyenlőre) eltűnik.
/nyit - Csapatod kapujának nyitása.
/zar - Csapatod kapujának zárása.
/i - ismeretlen beszéd
/b - ooc beszéd
/s - üvöltés
/is - ismeretlen üvöltés
Teleportok:
Még nincsenek.

A bandáknak (majd) lehet bankot rabolni, bűnözni, fosztogatni, stb.
A rendőröknek pedig egyértelműen meg kell ezt akadályozni.
Persze még nem sok dolog van...

Tulajdonosok:
Cole Fernando - Főscripter
Danieru Kuremento - Mapper
Adminok:
Lee Jefferson - Segédmapper

Map: Los Santos
Mode: [HUN]TownLife 0.3.8

Honlap/Fórum: http://townlife.xjx.hu
IP cím: Csatlakozás (samp://94.199.181.205:7866)
Slot: * / 34

(HUN)GangSteR]
08/09/2011, 07:41 PM
Üdv!

Akkor be is mutatnám a szerverem.

HostName: [HUN/ENG]Final Destination: BOT SERVER @fps-system.eu
Adress: 80.82.209.18:9986
Mode: Zombie NPC Server
MapName: Warfare Zona 1 / Warfare Zona 2 / Warfare Zona 3
MaxPlayers: */120 (*/60) (átmenetileg 0/40)
MaxBots: 60/120
HostingName: Fps-system
HostingWebAdress: http://www.fps-system.eu


Jelenleg Magyarországon ez az egyetlen nyitott zombi szerver melyben a zombik NPC/BOT-ok és támadnak!


Info NPC-k ről:

Reagálás: A zombik reagálnak a legközelebbi játékos körülményeihez! Ha lábon lövöd őket elesnek, ha hasba összegörnyednek, a fejen akkor lehajolnak és fogják a fejüket! Ha magasabban vagy nálük akkor ugranak, ha messzeb vagy náluk, akkor oda mennek hozzád, ha közel vannak hozzád harapnak és lesz vér efekt.

Sima zombik: Ezekből a zombikből van a legtöbb, közepesen gyors tempóval jönnek feléd, harapásuk 7.5%-ot sebez! Mindig a hozzájuk lévő legközelebbi játékost támadják!

BOSS: Ő a legerősebb, leggyorsabb, és legnagyobb zombi! Gyorsfutás tempóval halad utánnad! (Még sok fejlesztés lesz rajta, és lesz életcsíkja!)

Explosive: Ő egy robbanó zombi, közel megy hozzád és felrobban!


Csataterek:


3 csatatér lesz, majd késöbb közlök ezügyben további információkat!

Infected Town: Az alap kezdőhely, egy kis sima kisváros, sok véletlenszerű spawn hellyel!

Infected Dock: Ez egy dock Los Santosban sok véletlenszerű spawn hellyel!

Dead Desert: Az elhagyatott repülőtéren lévő pálya, véletlenszerű spawn hellyel és homokviharral!

: //Döntés alatt!

: //Döntés alatt!

: //Döntés alatt!

: //Döntés alatt!


Admin, klán tagok:

[FD]_GangSteR] Szerver alapító, Szerver scripter, Főnök, Klán tag felvevő, Admin felvevő!

[FD]Matyi10012 Szerver alapító, Szerver scripter, Főnök, Klán tag felvevő, Admin felvevő!

[FD][Zombie_Hunter Magyar nyelvű főnök helyettes, Admin, Klán tag!

[FD]Henk_Moody Angol nyelvű főnök helyettes, Admin, Klán tag!

[FD]Fuesko Szerver média felelős, Admin, Klán tag!

[FD]Delta Szerver pálya készítő, Admin, Klán tag!

[FD]Mada Szerver pálya készítő, Admin, Klán tag!

[FD]twido Angol nyelvű admin, Klán tag!

[FD][Xenon] Admin, Klán tag!

[FD]Harry Admin, Klán tag!

[FD]Anderson Admin, Klán tag!

[FD]Skatefield Admin, Klán tag!

[FD]_BluEeYeS Admin, Klán tag!

10 perces egy játék menet, 10 perc után jön egy helikopter(mentő osztag) ha egy valaki is beszáll, akkor jön a következő map!

Benn lesz a Left 4 Dead Healing scriptem, amelyt akkor tudsz használni ha van életcsomagod(spawnál jár). Úgy tudod használni ,hogy nem használsz fegyvert hanem csak a ökölre váltasz és hosszan nyomod a lövés(KEY_FIRE) gombot.

A szerver nyitva van, de még csak 60% -a van készen!


A szerver logo-ja:

http://img822.imageshack.us/img822/7492/75097635.gif (http://imageshack.us/photo/my-images/822/75097635.gif/)


Kép a BOSS -ról és a Health bar-ról:

http://img831.imageshack.us/img831/8130/samp002dy.png (http://imageshack.us/photo/my-images/831/samp002dy.png/)


Kép a BOSS -ról és a támadásáról: (Anim itt nem látszik)

http://img40.imageshack.us/img40/7330/samp001kz.png (http://imageshack.us/photo/my-images/40/samp001kz.png/)

Ken91
30/09/2011, 11:15 AM
Hali

Bemutatnék egy szervert ( ami talán eddig a legjobb a faluban játszódó szerverek közt )


[Munkák]

Pizzafutár: Szokásos CP-s munka, de mégsem a megszokott, rangokra van osztva így minden rangon több pénzt és XP-t
keresel, az utolsó(5.rang) már kocsival is szállíthatod a pizzát. Ha felveszed a pizzát pizzásmotorral, akkor a
motorra fog tenni egy pizzásdoboszt, értelemszerűen ha kiviszed eltünik.

Faszállító: Ez is egy CP-s munka, szintén rangok vannak. Ha felveszed a fát a platón megjelenik egy fa object, ha
kiviszed eltünik.

Postás(csomagszállító): Nem a szokásos biciklis munka itt kocsival kell kivinned távolabbi helyekre. A rangok itt
sem maradtak el. Egyik legjobb munka.

Pék: Egy konyhán kell dolgoznod két parancsot kell használni. Gyors és egyszerű munka.

Pultos: Hasonló a pék munkához csak itt egy pultban kell italt keverni. Szintén gyors és egyszerű munka.

Roncsvadász: Ez a munka 10-es szintre van kötve, legjobban fizető munka Roncsokhoz kell kimenned egy hajóval,
majd keresned kell értékes tárgyakat a vízbe zuhant repülőgépen vagy az elsűlyedt hajón.

Főnökös munkák: Szokásos ami egy szerveren megtalálható.
Rendőr
Mentő
Rádió
Szerelő


Néhány dolog:

Laptop rendszer: Phil Computer üzletben tudsz laptopot, mobilnetet és Linuxos OP rendszert venni.
A laptopon található egy MSN, Webshop, és Ingyenes hírdetés. A webshopon tudsz magadnak tárgyakat venni bukósisak,
sapka és napszemüveg(utóbbi kettő készülőben). Ha megrendeltél valamit a postán tudod átvenni.
MSN, ezt szerintem nem kell bemutatnom mindenki ismeri mit lehet vele csinálni.

Horgászat: Teleki Horgászboltban tudsz felszerelést venni(horgászbot, orsó, damil, csali, etetőanyag),
majd a horgásztónál kell venned egy napijegyet hogy horgászni tudj. (A halakért még 1-2 $-t is kapsz)

Autósiskola: Külön kell KRESZ-ből, rutinból és forgalmiból vizsgáznod.

Autómosó: Letudod mosni a kocsid, ha úgy érzed koszos.(lesz mutató is így szükséges lesz lemosni)

Bank rendszer: A bankban külön ablakban tudod kezelni a pénzed, átutalni, betenni és kivenni tudsz.(bankrob készülőben)

Fegyverrendszer: A fegyvervétel és az elvétel teljesen dialogos. Uzi és a 9mm-es pistoly pedig csak egy kezes.
A golyókat menti az adataidban.

Ruhabolt: Bemész és bele állsz a pickupba majd bejön egy dialog és be kell írnod a ruhaid-t majd /öltöz és rajtad is a ruha.

Tankolás: A kocsiba literre kell tankolnod, bejön egy dialog és oda kell beírni hány litert szeretnél tankolni.

Telefon rendszer: A telefonálás és az SMS küldés pénzbe kerül, tehát ahoz hogy telefonálni tudj fel kell töltened az egyenleged.

Szerver név: Particular RPG
Helszín: Blueberry és Dillimore
Mapnév: Red Region
Szerver IP:91.82.84.190:7772
Honlap: http://particularrpg.ucoz.hu/ ( a honlap nem a legjobb, de legalább van és ami van rajta az a lényeg )

Remélem itt tényleg ki tud alakulni egy jó rp-s közösség

konorbi3
06/10/2011, 05:58 PM
Üdvözlök mindenkit!

Egy kamionos szervert szeretnék bemutatni nektek, ami a napokban nyílt! Mivel még nagyon kevesen vagyunk, ezért kérlek titeket is, nézzetek fel, hátha megtetszik majd! ;)


Információk a szerverről:

[HUN]Szállítás 18 Keréken @ BBEHosting.hu
IP cím: 91.82.85.203:7795
Férőhely: 30
Weboldal: http://sz18k.netii.net

Főbb parancsok, funkciók a szerveren:

"/work" - Munka elkezdése
"/stopwork" -Munka befejezése
"/convoy" -Konvoj menü (létrehozás, belépés)
"/convoycancel" - Konvoj megszűntetése
"/bank" -Bankszámla létrehozása, kivétel, befizetés, utalás, stb.
"/givemoney" -Pénz átadása másik játékosnak
"/say" - Közeli chat, azaz, csak a hozzád közeli játékosok fogjál látni, amit írsz
"/cmd" -Megtekintheted a parancsok listáját
"/help" -Segítséget kapsz a szerveren lévő dolgokról
"/rules" -Szabályzat megnézése, elfogadás esetén jutalom pénzt kapsz

Ha beszállsz egy járműbe a motor automatikusan el fog indulni, illetve ha kiszállsz leáll.
Ha létrehoztál egy konvojt, és csatlakoztak emberek, akkor a "/work" paranncsal indíthatod el a konvojodat.
Regisztrációs rendszer, autó, illetve biznisz rendszer, bankrendszer.

A szerveren található osztályok, munkák:

-Kamionos
-Buszsofőr
-Pilóta
-Rendőr
-Maffia
-Futár
-Szerelő
-Út szerelő

Leírás a munkákról, osztályokról:

Valamennyi munkánál, a munkát a "/work" paranccsal lehet elkezdeni, illetve a "/stopwork" paranccsal befejezni.

Kamionos: Árukat kell felvenned, majd elfuvaroznod egy másig pontba. RoadTrain, LineRunner, DFT-30, FlatBed, valamint Cement Truck típusú teherszállítók állnak a rendelkezésedre.

Buszsofőr: A feladatod "utasokat" kell vinned egyik megállóból a másik megállóba. Ehhez rendelkezésedre állnak "Coach" típusú autóbuszok. Természetesen több féle buszvonal is van.

Pilóta: Utasokat vagy csomagokat kell szállítanod megadott helyről, megadott helyre. Mehetsz helikopterrel, és különféle repülőgépekkel.

Rendőr: Hogy rendőr legyél, szükséged lesz 100 pontra, amit fuvarozáskor, szállításkor kereshetsz. Feladatod, a szabályszegők megbüntetése, illetve lecsukása lesz. Lesznek rendőr kocsik, és helikopterek e cél érdekében :) .

Maffia: Az egyetlen illegális lehetőség a szerveren, ahol rabolhatsz, bűnözhetsz, és illegális cuccokat szállíthatsz. Ehhez lesznek kamionok és kisebb furgonok a kezdőhelyednél. Feladatod, hogy a legtöbb pénzt keresd meg, anélkül, hogy a rendőrök lecsuknának.

Futár: Csomagokat kell szállítanod házakhoz. Furgonok állnak rendelkezésedre.

Szerelő: Két féle képen játszatsz: Vagy beépített küldetéseket csinálsz, amelyekben egy megadott összetört járművet kell elvinned a bontóba, vagy pedig a többi játékosokat figyeled, és ha hívnak segítesz nekik, persze jó kis fizetésért cserében.

Út szerelő: Meghibásodott traffipaxok javítása lesz a feladatod, amihez kapsz kocsikat is.

Jelenleg, mivel most nyílt a szerver: Adminokat keresünk, akik a weboldalra regisztrálás után írhatnak egy jelentkezést, és nagy valószínűséggel (persze ha jól megírta, megfogalmazta) akkor felvételt fog nyerni az admincsapatba.

Köszönöm, hogy szántál rá időt, és elolvastad az információkat. Remélem találkozunk majd a szerveren!

Jó játékot kívánok!

Köszönettel: Norbi.

Danx
07/10/2011, 03:17 PM
[HUN]StuntLife


Szerver neve: [HUN]Stunt Life
Szerver IP címe: 91.82.84.190:7757
Szerver férőhely: 30 fő
Szerver Weboldala:www.stuntlife.ucoz.hu (http://www.stuntlife.ucoz.hu)
Szerver Fóruma: www.stuntlife.ucoz.hu/forum (http://www.stuntlife.ucoz.hu/forum)

Szervertörténelem:

Szerverünk több mint 2 éve működik. Legelőször Házi hoston indult el a szerver, de nemsokára már hoston folytatta a szerver a működését. Sajnos időközben többször is leállt a szerver, de most ismételten működik!

...


Amikor megnyílt szerverünk, a Stuntot(mutatványok, ugratás stb...) választottuk fő profilnak, ám rájöttünk, hogy össze lehet kombinálni a kellemeset a hasznossal. Így hát több elemből állítottuk össze a szervert:
Vannak Stunt, Drift, Parkour, Verseny, DM, pályáink. Emellett Las Venturas a szerepjáték területe, ahol a maffiák vannak elhelyezve, és ott lehet házat is venni.

Egy kis ízelítő:

Ki tudod rabolni a Caligula's Cashino páncéltermét
- Ki tudod rabolni az Area51-et
- Ki tudod rabolni a Hoover Gátat.
- Vehetsz saját házat
- Vehetsz saját járműveket
- Bekerülhetsz frakciókba (Maffia, FBI)
- Pontjaid alapján beléphetsz a VIP rendszerünkbe!
- Minden szerverre történő csatlakozásod után kapsz 5 creditet (pontot, azaz "Score"-t) és 100$-t.
A szerveren alapból 200 élettel kezd mindenki, ezt az értéket VIP tagsággal növelheted!

Így a pontozások:1-es VIP rang: 1500 ponttól (score)
2-es VIP rang: 2000 ponttól (score)
3-as VIP rang: 2500 ponttól (score)
4-es VIP rang: 3000 ponttól (score)
5-ös VIP rang: 3500 ponttól (score)

1-es VIP ranghoz kapsz(minden spawnolás után, azaz halál utáni kezdés után):

- Base Ball ütő (1db),
- 9mm (80 lőszer),
- Shotgun (50 lőszer),
- 200 élet
- 200 golyóálló mellény

2-es VIP ranghoz kapsz(minden spawnolás után, azaz halál utáni kezdés után):

- Kés (1db),
- 9mm (100 lőszer),
- Shotgun (100 lőszer,
- Ak47 (100 lőszer),
- 225 élet,
- 225 golyóálló mellény

3-as VIP ranghoz kapsz(minden spawnolás után, azaz halál utáni kezdés után):

- Katana (1db),
- Desert Eagle (500 lőszer),
- Shotgun (500 lőszer),
- Sniper (500 lőszer),
- Ak47 (500 lőszer),
- 250 élet,
- 250 golyóálló mellény


4-es VIP ranghoz kapsz(minden spawnolás után, azaz halál utáni kezdés után):

- Láncfűrész (1db),
- Desert Eagle (500 lőszer),
- Combat Shotgun (500 lőszer),
- M4 (500 lőszer),
- Sniper (500 lőszer),
- C4[Bomba] (500 lőszer),
- 285 élet,
- 285 golyóálló mellény

5-ös VIP ranghoz kapsz(minden spawnolás után, azaz halál utáni kezdés után):

- Láncfűrész (1db),
- Desert Eagle (1000 lőszer),
- Combat Shotgun (1000 lőszer),
- M4 (1000 lőszer),
- Sniper (1000 lőszer),
- C4[Bomba](1000 lőszer),
- 300 élet,
- 300 golyóálló mellényNem kell mást tenned, csak aktívan résztvenni a szerveren, és hamar VIP tag lehetsz.

...


A szerveren lehetsz tagja a következő frakciók egyikének (Ha a frakcióvezető felvesz):

- Katonaság
- Al Capone Maffia
- Corleone Maffia
- Aztecas
- FBI

Vagy vállalhatsz önkéntes munkákat (/jobs):

- Rendőr (/police)
- Bérgyilkos (/hitman)
- Mentős (/medic)
- Testőr (/guard)


Ha valaki nem hagy békén, küldj rá bérgyilkost /verdij paranccsal!

Frakciókról pár szó:Minden frakciónak van egy "bázisa"(HQ), a frakciók ezen a helyen kezdenek.
Minden frakciónak vannak saját parancsai, amiket csak a frakció tagjai használhatnak. Illetve saját chat csatornájuk is van, amit csak a frakció tagjai látnak. A frakciók Las Venturasban helyezkednek el. A maffiák HQ-jukat kerítés, és kapu védi a behatolókkal szemben.
Ha tagja akarsz lenni egy frakciónak fel kell keresned a leadert (vezetőt), és nála kell jelentkezned.

Jelenlegi frakció leosztások:

Al Capone vezetője: Danx
Corleone Family Vezetője: ]OPP[Shaden
FBI vezetője: H4nK0k
Aztecas vezetője: Jelenleg nincs.(Majd ha többen leszünk a szerveren, akkor lesz)
Katonaság vezetője: Jelenleg nincs(Majd ha többen leszünk a szerveren, akkor lesz)

Fontos parancsok:


/cmds (Kiadja a fontos parancsokat)
/help (Segítséget ad a parancsokhoz)
/teles (Teleportok listáját kiadja)

...

A szerveren Las Venturas az RP (Role Play = szerepjáték) színhelye. Itt tudsz RP-zni. Nincsenek szigorú RP szabályok, csak csináld ami jól esik biggrin (Ehhez van a közeli chat is: /hc >>> Csak a közeledben levők látják)
És a /ad is,amivel reklámozhatsz egyes dolgokat a szerveren. (pl. ha van eladó járműved stb.)
És ott a /me is, amivel cselekvét fejezhetsz ki (ezt mindenki látja)
De akár a /cme-t is használhatod, ha csak azt szeretnéd, hogy a közeledben levők lássák, amit írsz. (/me és /cme -ben a parancs után egy cselekvést kell írnod. pl.: /me be van rúgva)

A szerveren tudsz gyorsulni a "H" betű lenyomásával tudod a járműved sebességét felvinni max 250 km/h-ra. (akár biciklivel is mehetsz ennyivel :D)
És "jármű ugrálást" is tudsz használni ha beírod a /jumpon parancsot, és megnyomod a "H"-t. (/jumpoff-al kapcsolod ki, és ha nyomod a "H"-t visszavált gyorsulásra.)

Ha nem akarod a kezedben tartani a pénzed,beteheted bankba! (bárhonnan használható, nem helyhez kötött)
/bankhelp paranccsal előhívhatod a bank parancsokat.

Ha fegyvert szeretnél vásárolni használd a /buygun parancsot!

Privát üzenet küldése: Nyomd meg a TAB-t, és kattints kétszer valaki nevére, majd a megnyíló ablakba írd be az üzenetet, és nyomj entert, vagy válaszd ki az első funkciót (küldés)

Ha járművet szeretnél lehívni, írd be a /v parancsot!


Pár szabály:

Szerver szabályzat (ez a szabályzat látható a szerveren is /szabalyok paranccsal előhozható):

Ne szidj senkit a szerveren!Ne káromkodj, Ne cheatelj, Ne lopd el más járművét stuntolás közben.
Stunt,Drift,PK zónában ne ölj! DM zónában ölj vagy kint a városban!
Ne káromkodj és ne floodolj! Ne üss el senkit csak úgy, és ne rotor killezz helikopterrel, vagyis ne DB-zz! (helikillben csak a rotor kill tilos!)
Ne veszekedj senkivel nyilvánosan! Ha veszekszel akkor PM-ben tedd... (PM = tab 2 kattintás valakire)
Ne reklámozz semmit! Nem a szerveren van a helye!
Ne használd ki a szerver hibáit és ne élj vissza velük > inkább jelentsd adminnak! (vagy használd a /bug parancsot)
Mindig tartsd be a szabályzatot!

További szabályzat (játékban nem előhívható, de attól még vonatkozik a szerverre is!):

* Személyi jogok a szerveren:

Szigorúan tilos más játékosok becsületét megsérteni, sérteni hovatartozását, és megszégyeníteni!
A személyi jogokat csak a regisztrált felhasználók gyakorolhatnak! ( a nem regisztrált játékosok csak vendégnek számítanak, a szabályok rájuk is vonatkoznak! )

* Nyelv

A szerver készítői fenntartják a jogot hogy bárkit kitiltsanak a szerverről akik nem a játék nyelvének megfelelő országból és/vagy akik nem beszélik az országnak megfelelő anyanyelvet (magyar). Ez vonatkozik a szerverre, a fórumra!
A szerveren beszélhető nyelvek: Magyar, Angol
Magyar - szerver anyanyelve
Angol - világnyelv, használata engedélyezett!

Ezen a két nyelven kívül más játékosok nem írhatnak a szerverre, fórumra!

* Fenyegetés:

Zsarolások és fenyegetések a játékosok valós, fizikai (nem virtuális karakter) személye ellen a kihágás bannal büntethető! A játékban káromkodás, a szexuális témájú linkek, faji, vallási elő itéletek terjesztése, önkényuralmi jelképek használata, a közizlést sértő megnevezések használata és hasonló jellegű leírások, üzenetek, nevek, írása tilos!

* Hibák (bug)

Bug = játékhiba
Hiba kihasználása vagy annak jelentésének elmulasztása szigorúan tilos!
Amennyiben nem a hibát észlelő játékos nem jelenti adminnak a hibát, és vissza él vele, 1 napi tiltást kap!
pl.: pénzbug: Minden pénz levonása
Pont bug: pontok elfelezése

MEGJEGYZÉS:

A szerveren Anti-Cheat rendszer működik, ezért arra kérek mindenkit, ne cheateljen, mert az Anti-Cheat autómatikusan észleli a cheatet, és bannolja a cheatert.Akár CLEO mod, akár cheat, vagy bármi más külső "segítség" volt.

Amit ide nem tudok leírni, azt megtapasztalhatod a szerveren! Rengeteg funkció, parancs, vár! Csatlakozz, és érezd jól magad!

Ne feledd:91.82.84.190:7757

CJdad
16/10/2011, 02:26 PM
hello

CJdad
16/10/2011, 02:43 PM
szia!

mototiger
22/10/2011, 08:36 PM
Sziasztok, szeretnék nektek bemutatni egy szervert, a neve Silent City RolePlay. A szerver egyszer már elindult, de mivel úgy vettük észre túl sok a bug, és nincs elég kapacitásunk az állandó javításra, kicsit leállunk és úgy döntöttünk, hogy lehetőség szerint pár hét múlva bug mentesen folytatjuk tovább. Ez, az idő most eljött. A modunk egyedileg kialakított, és minden igényt illetve elvárást szem előtt tartva íródott, egy úgynevezett ZCMD-s parancsbeviteli rendszerre, amely garantálja a lehető legkisebb lagg jelenlétét, ezzel is növelve a játékélményt. Ennek egy sajnálatos hátulütője, hogy nincsenek ékezetes parancsok, de könnyen hozzá lehet szokni.
A modot scripterünk Huan írta nagy odafigyeléssel, és tapasztalattal a háta mögött.

Szerverünk 23-án tehát holnap, délutáni órákban nyit.
Szerver honlapja: www.silentcityrp.tk (http://www.silentcityrp.tk)
Szerver IP: 91.82.85.185:9999
TS(3) IP: 91.82.85.185:9987

A szerveren számos munka közül választhatsz, melyek a következők:

Kamionos meló:
- Jól kereső munka, random helyekre kell vinni az árut.

Futár meló:
-Szintén jól kereső meló, kicsit részletesebb kidolgozással. Az árut dobozok formájában veszed fel, random helyekre viszed, és egy rakománnyal több helyre is mehetsz míg a készlet tart.

Taxis meló:
-Szokványos munka, kezdetben nagyon hasznos és jól is keres, viszont nem a legizgalmasabb, de taxisokra mindig szükség van.

Úttisztító meló:
-Könnyű munka, annak tökéletes aki várost szeretne nézni munka közben és pénzt is keresne vele.

Detektív:
- Főként rendőröknek ajánlott munka, de ha szeretnél a város legjobb kopója lenni, ezt pont neked találták ki.

Fegyverkereskedő:
-Ez természetesen illegális munka, viszont jól keres és te szabod az árakat, illegális szervezetek számára ideális.

Drogdíler:
-SF-ben található Gyárban készíthetsz drogokat, amit szintén jó pénzért árulhatsz. A drog felhasználásával különféle előnyöket szerezhetsz a játék során, de nem szabad túlzásba vinni.


Természetesen megtalálhatók a frakciós munkák is, melyek a következők:

Önkormányzat:
-Feladata a város igazgatása és a frakciók juttatásainak kiosztása. Látogathatja a különböző frakciókat, de csak a legálisokat értelem szerűen.

Rendőrség:
-Feladata a város és az emberek védelme, bankrablásnál ők bonyolítják le a túsztárgyalásokat.

Mentők:
-Feladatuk a sérült emberek szakszerű ellátása, legyen szó balesetről, vagy éppen járványban szenvedő betegekről.

Riporterek:
-Feladatuk az újságírás, híradások közvetítése és a rendezvények látogatása.

Szerelők:
-Ha egy jármű meghibásodik, legyen az a gumik elhasználódásának következtében, motorhiba miatt, ők segítenek. Ha tuningolni szeretnéd a kocsid, abban is tudnak segíteni, természetesen a megfelelő összeg ellenében.

Yakuza:
-Természetesen jelen esetben egy illegális frakcióról van szó, feladatát tekintve ők tartják rettegésben a várost, embereket, bankokat rabolnak és illegális árukkal kereskednek. Ha fegyverre, drogra, vagy matira lenne szükséged, náluk megtalálod. Mindig óvakodj az Oyabun(Maffia vezér) haragjától...

Orosz Maffia:
-Ismét egy illegális szervezetről beszélhetünk ugyan csak. Feladata hasonló a Yakuzáéhoz, de ősi ellenségek, ha össze találkoznak, annak biztosan rossz vége van.


Érdekességek:
A szerveren szintén egyedi Anim, és AFK rendszer található, mely kifinomultan hivatott a játék hasznára lenni.
Szintén csak egyedi GPS, fegyver és pénz rendszer került beépítésre. Lényegében a playernél lévő pénz, fegyver eldobható amely object formájában jelenik meg, amit később bárki felvehet és megtarthat.
Talán, ami a legjobban mutatja azt, hogy mennyire részletes a mod kidolgozása, az-az újság rendszer, amit a riporterek írhatnak, színezhetnek és dialogban jelenik meg azon playerek számára kik újságot vettek és szeretnék azt olvasni.

angol94
24/10/2011, 02:57 PM
[HuN]Friendly RPG

HostName: [HuN]Friendly RPG | pwd by (sunwell.hu-ra gondoltunk)
Address: HAMAROSAN
Players: */30
Ping: *
Mode: FriendlyRPG
Map: Fort Carson | Microtown
Web: http://friendlyrpg.atw.hu/

Amint elkészül a szerver és lessz host jelezni fogom itt és honlapon is ezért fontos hogy regisztráljatok honlapra!


A szerver adminjai:


Kerek_Istvan || Főadmin/Tulaj/Scripter/Maper
Pusoma_Laszlo || Főadmin/Tulaj/Maper


Szerverünkön Elérhető Munkák


Pizzafutár
Family Forstos
Informatikai (cucc) szállító
Postás
Úttisztító
WC Tisztító
Buszos

Leaderes Frakciók

Rendőr
Mentős
Szerelő
Rádiós
Taxis
Polgármester


Szervezetek

KIDOLGOZÁS ALATT!


Szerverünkön Található Még


FP Rendszer (XY FP -től vehetőek a szintek) FR=FriendPoint (barátságpont)
Dialogos Telefonrendszer
RP Pont Rendszer
AFK Rendszer
Animba esés nagyobb ütközésnél
Adminsegéd rendszer
Vízrendszer (vannak kijelölt helyek ahol ihatsz vizet autómatából persze ingyen)

Sok dolgot még tuti kihagytam úgyhogy majd javítom ha eszembe jut :)

Csak az írjon kommentet aki normálisat tud írni, aki csak fikázni akarja a szervert, annak azt ajánlom hogy ne tegye, ne égesse le magát!

patriksamsung
02/11/2011, 07:42 PM
Beszeretném nektek mutatni a SlyRPG [RELOADED] szervert.
[[Nem SeeRPG modbol van szóval nemkell leszólni leírás alapján.]]

http://slyrp.atw.hu

-új Objectelés
- új parancsok
-teljesen más Regisztrácios rendszer..
-segítőkész adminok
-nagy dobásra készülünk szóval érdemes betérni hozzánk.

Only Los Santos és kisrészben San Fierro

Ötleteket mindig várunk!

Rp-t akarunk,de ahhoz tiis kelletek!! SLYRPG4EVER

fischerandris
03/11/2011, 01:30 AM
HostName: [HUN-FUN-IFF]InTeRfeeL Full Features|cubehost.hu|
Address: 217.13.106.202:7777
Players: xx / 30
Mode: [HUN]/DRIFT/STUNT/DM/RACE/ALL
Map: Interfeel Map
www.interfeel.at.ua Több infóért

Mr.Rich
09/11/2011, 01:34 PM
Server Információk

Server neve: .:: Los Santos Gang Death Game ::. @ BBEHosting.hu
IP: BBEHosting.hu:7800
Max slot: 30
Weboldal/fórum: Hamarosan

Információk:

-A serveren team deathmatch mód fut, szintlépéssel tudsz fejlődni, így ezáltal megnyitni új fegyvereket.
-3fajta minimisszió van(autólopás, 5 és 10Kill Rampage) melyekért XP pontot kapunk. A küldetések /job parancsal érhetők el.
-A mód helyszíne Los Santos területe, hisz itt vannak az igazi bandaháborúk.
-Összesen 9 banda érhető még el, ezek pedig: Grove Street, Ballas, Vagos, Aztecas, Rendőrség, Sztárok, Gazdagok, Motorosok és a Gyorséttermisek.
-Bandaterületeken élet és páncél pickupok.

Parancsok:
Szabályzat: /rules
Segitség: /help
Arckendő vásárlás: /bandanas
Missziók: /job
Stat: /stats
Üzenet küldés: /pm
Fegyver menü: /ws
Légibázis: /ab
DM raktár: /wh
Admin Segitség: /ah

Jelenleg még teszt alatt fut a server, hamarosan ínyenc újítások kerülnek a módba.
Admin felvétel: további információ majd a honlapon.
Scripter felvétel: Van.

ZzzzZ
21/11/2011, 11:24 AM
Üdv bemutatom néktek a szerveremet

hostname:[HuN]..::«World Stunt Drift Szerver »::..
IP:91.82.84.48:7789
slot: x/30
honlap: még készülParancsok:

Segitségért: /help
Parancsokért: /cmds /cmds2 /cmds3
Teleportokért: /tele
Parancs Lista 1:
Parancs lista 1 parancsai:
/szinek -hogy megváltozthassad a szinedet/neon -hogy neoncsőt rakj a kocsidra/fighstyle -hogy harcstilust válts/pjetpack -jetpackot kapsz/beer hogy sört igyá
/setmyweather -sajátidőjárás változtatás/tele -ateleportokért/fegyver - a fegyver vásárlásért

Parancs Lista 2:
Parancs lista 2 parancsai:
/v -jármüvek lekérése/autok -szintén kocsi lehivás/anims -az animokért/skin -saját skin váltáshoz/papagajjobb -papagajrakás a jobb váladra/papagajbal -papagajrakás a bal válladra
/papagajeldob -a papagajlevételéhez
/javit - a jármü javitásért

Parancs lista 3:
Parancs Lista 3.Parancsai:
/vrep -kocsijavitás/afk-ha elmenté a géptől/re -ha visszajöttél/fun -különbözö jutalmakat kapsz/extremboom -felrobbantod magad
/udito -Veszel 1 doboz üditö (250$)
/cigi -Veszel 1 doboz cigit(500$)
/bor -Veszel 1 üveg bort (300$)/users - hogy megnézd hogy eddig hányan voltak a szerveren/ujdonsagok ,/hamarosan/mymoney- megnézd a pénzedTeleportok
Alap Teleportok:Los Santos ,San Fierro Last Venturas Los Santos Reptér San Fierro Reptér Last Venturas Reptér old air Chilliad Area51 Skatepark
Driftek: Drift1-40
Egyebek:Dodgem csarnok ,Best Of ddr Mta Derby
Magaspontok: Magaspont1-4
Bigjumpok: Bigjump1-6
DMeK:M4dm ,zombidm, Sawn off dm
Parancsuk :/tele
Hamarosan: Combat DM ,Desert DM,Sniperdm
Anticheat rendszer stb...
Adminok:

ZzzzZ
Mike
Opel

Érdekességek:Lotto ,Reakcio teszt,Matek feladványAdmin rendszer amit használunk: xAdmin by CrazySZERVER JELENLEG ÁTALAKITÁS ALATT

.:Secur:.
02/12/2011, 09:19 PM
Üdv!
Minden évben megrendezésre kerül a Christmas Party Secur rendezésével :) ezért ebben az évben sem marad el ez a rangos esemény. :D
Előző évi party videó linkek:
http://www.youtube.com/watch?v=JNpyPR356-M
http://www.youtube.com/watch?v=jr7cWBU3tFk

Fórumunk: http://xmasparty.atw.hu/
Akik jönnek, jönnének, segítenének a szerver scriptelésében, mappolásában az regeljen és vegye fel velem a kapcsolatot.Programok:
- 2011.12.21


1. 20:00-20:15 Spawn: Ide érkeztek ez úgy van kialakítva, hogy nem tudtok kimenni belőle, de vannak szórakozási lehetőségek, ne számítsatok túl nagy dologra. Itt várakozunk kb. 15 percet amíg mindenki megérkezik aztán kezdődnek a programok.

2. 20:15-20:20 Karácsonyfa avató: Teleporttal tudtok eljutni ide, helye Gettó. Ez arra jó, hogy mindenki ott lehessen a party többi programján, ez kb. 5 percet vesz igénybe.

3. 20:20-20:25 (20:30) Ugrálóvár: Ugyancsak teleporttal juthattok el ide, helye Kikötő, tenger. Itt az első szórakozásra való program, majd megtudjátok mit takar.

4. 20:30-20:35 Fuss az életedért: Teleport, kocsival kell végigmenni egy rövid pályán, ami szabályszerűen kihullik alólad.

5. 20:35-20:50 (21:00) Télapó DM: Teleport, fegyvereket kapsz és mehet a Deatmach!

6. kb.: 21:00-21:10 Chilliad futás: Teleport, checkpointkon kell végigszaladni aztán egyböl következik:

7. kb.: 21:10-21:20 (21:30) Országúti chilliad verseny: Checkpointokon keresztül kell átmenned az országon ahol kis meglepetés vár rád.

8. 21:30-21:35 Kis meglepi :P

9. 21:35-21:45 Mesés zenekar előadása: Teleport, egy színpadnál táncolunk a többi majd jön magátol.

10. 21:50-21:55 Tuning party: Szabadon.

11. 21:55-22:00 Megemlékezés: Sf reptér karácsonyfa, teleporttal.


- 2011.12.31


12. 21:00-23:55 - Újévi várakozás - 00:05-01:00 FREERoamSkatefield írta:
Elkészítettem a userbart, aki várhatóan jön az tegye ki az aláírásába (egy kis reklám)

http://noob.hu/2011/11/26/karacsonyi.gif

<a href="http://xmasparty.atw.hu/"><img src="http://noob.hu/2011/11/26/karacsonyi.gif"/></a>

Misi2011
03/12/2011, 01:53 PM
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/377002_249638351763076_249636668429911_671196_5864 44422_n.jpg

Üdv! Ez a szerver nemrég alakult meg! www.toolaterpg.atw.hu itt minden információ fent van!
A szerveren egy úgynevezett RPG mód fut ami annyit jelent hogy szerepjáték azaz úgy kell játszanod mint a valóéletben, vagyis lehet házad,autód, lehetsz szegény,lehetsz gazdag!
Szerezhetsz rengeteg barátot!
Nézzetek be az oldalunkra itt minden fent van!

A munkákról
Sokféle munka van! Leaderes és sima munka is.
Legális.: Rendőrség,Taxitársaság,Szerelők stb.
Illegális: Yakuza,Grove,Hitman stb.
Sok szabad munka van még!
Leadernek lehet jelentkezni!

Sokféle munka van aminek nincs vezetője,
Pl.: Detektív,Ügyvéd,Benzinszállító,Pincér stb.

Adminok
Az adminok mindenben segítenek amiben csak kell!

Szabályzat
A honalpunkon minden információ fent van!
www.toolaterpg.atw.hu

Gyere tekints be hozzánk!
Mindenkit szeretettel várunk!

Too Late RPG

Szilard00
06/01/2012, 06:40 PM
[HUN]Ultimate Fun Server

Sziasztok.
A szerver a tökéletes laggmentesség érdekében VPS-ről fut.
A legfőbb parancsok:
Teleport - /t vagy /teles
Autó - /car vagy /v
Adminok - /admins
Panasz/Jelentés/Kérdés - /report


Ha házat szeretnél,írj egy adminnak.
Ha bandát szeretnél alapítani,írj a fórumon.
Jelenleg 1 munkánk van,a rendőr,de hamarosan lesz több is.

Weboldalunk: http://ufsz.tk


Versenyféléket is rendezünk,pl DM party,Autóverseny stb.

Időnként vannak reakció tesztek,ezeket simán a chatba kell írni.
Vannak matek tesztek is,ezeket is a chatba kell írni.

Teleport típusok:
-Ügyességi pályák
-Stuntok
-DM pályák
-RollerCoaster
-Freeroam

Fő információk:

Név: [HUN]Ultimate Fun Server
IP cím: 69.162.126.5:7777
Férőhely: 800
Mód: [HUN]Fun/Stunt/DM
Map: [HUN]UFS

xalyy
07/01/2012, 12:27 PM
Small Life RPG Reloaded


Szerver történet

A szerver 2011. január első feliben alakúlt meg, ami azt követően kb. 1-2 hónapot futott aztán leállt,
2011. novemberében terveztem el, hogy újjáélesztem a szervert de most teljesen lefordított móddal, régi hibák javításával és új dolgok be tételével. Sok régi játékos visszavárja a szervert az elmúlt napokban sokan felkerestek és a szerverről kérdezgettek. A szerver megalakuláskor nem volt egy rendes normális szkripterünk, aki tényleg értett is valamit a szkripteléshez, mint látjátok a "Szkriptert keresek" fórumban is írtam, hogy hátha egy elszánt jellegű személy segítene nekem, azt kell mondanom eddig kb. 2-4 jelentkező van de sajnos csak 2 fog abból segíteni. A jelentkezés még mindig tart nyugodtan lehet jelentkezni, egyenlőre nem fogok neveket mondani majd a szerver induláskor megtudjátok kik a szkripterek. Azért határoztam el magam, hogy újjáélesztem a szervert, mert a játékosoktól azt a visszajelzést kaptam, hogy nekik is nagyon tetszett a szerver és nekem is a mód annyira tetszett, hogy muszáj volt újra bele vágnom.

Ismertető a módról

A mód Angel Pine-ba játszódik talán majd lesz új város is de egyenlőre még nem tervezem. A módra, amikor rátaláltam rendkívül jól be volt mappolva és a szkriptelés is figyelemfelkeltő volt. A módban megtalálható a megszokott főnökös munkák, alapmunkák,bizniszek stb.

-Ház rendszer
-Sérülés rendszer
-Rádió rendszer (ki/be tudod kapcsolni pl. a rendőrségi rádió chat-et vagy a mentős chatet)
-Bérgyilkos rendszer
-DriveThru rendszer (pl. ha motron vagy kocsin vagy akkor odamész a gyorskajálda ablakához és kikéred, amit szeretnél)
-Telefon rendszer
-Öv rendszer (járműben bekapcsolod az övet ezzel megelőzheted a baleseteket)
-Jegyzet rendszer (jegyzeteket írhatsz, amit persze a szerver elment és megnézheted őket)
-Drog rendszer
-Halász rendszer
-Házszéf rendszer
-Cigizés
-Walkie-Talkie rendszer
-Táska rendszer
-Report rendszer
-Házasodás rendszer
-Animációk
-Hír rendszer
-Admin rendszer
-Csomagtartó rendszer
-Adminsegéd rendszer
-Járműlopás
-Jogsi rendszer
-Maszk rendszer (maszkot tudsz venni a boltban, amit feltudsz húzni így nem látják az arcod)
-Kötözés rendszer (megkötözhetsz valakit)
-Tankolás rendszer (benzinkannát is megtudsz tölteni, majd azt a járműbe)
-Jármű bérlés
-Jármű rendszer (járművétel,járműeladás stb.)
-Szint rendszer

És még sok más!Főnökös munkák

-Angel Pine Rendfentartási Hivatal
-Angel Pine Szerelőtársaság
-Angel Pine Mentőstársaság
-Angel Pine Rádióstársaság
-Angel Pine Önkormányzat

Szervezetek/Bandák

-Hitman
-Small Life Team
-Olasz Maffia

Alapmunkák

Leírás készülőben!

A csapat

A csapatról annyit, hogy még megalakulóban van és NEM, nem fogom még egyszer ugyanazt a hibát elkövetni, mint régen, hogy hozzá nem értő szkriptereket vagy nonos adminokat veszek fel. Lehetséges induláskor csinálok egy felvételt de az is lehet a régieket fogom újra kinevezni, akik igazán megérdemelték de ez még eldőlik!

Főadmin

Jack Hunter

Admin

Richard D. Winters

Majd bővűl!

Fórum moderátorok

Majd lehet jelentkezni!

Szkripterek

Mód indulásakor megtudjátok de még jelentkezni nyugodtan lehet!!

Honlap és szerver

A honlap maradt a régi, a fórumok megtisztításával és a fejléc lecserélésével és pár újítással.
Honlapcím: www.small-liferpg.net
A szerver még egyenlőre nem tudom hol fog futni mivel a linux-al kompatibilitási problémák vannak. A szerver kezdéskor 30 slotos lesz de igény szerint bővülni fog!

A leírás idővel bővülni fog!

Zotyabuszos
07/03/2012, 07:07 PM
Smooth Life Role Play

Sziasztok!
Be szeretném nektek mutatni ezt az újonnan indult RP szervert, amit nem egy hónapra terveztünk!
Weboldal: http://smoothliferp.tk


:::FAQ:::

Szerver Neve: Smooth Life Role Play || pwd by clans.hu
IP: 91.82.84.215:7795
Férőhley: X / 30
Ping: 8
Mód: Smooth Life RP
Map: San Fierro
Jelenleg nincs admin TGF!


::::MUNKÁK::::

-Detektív
-Ügyvéd
-Autószerelő
-Testőr
-Autóbusz Vezető
-Úttisztító
-Permetező
-Kukásautó vezető

::::FRAKCIÓK::::

-SFPD
-Tűzoltóság
-Mentőszolgálat
-Rádió
-Taxi társaság
-Oktatók

::::Egyéb::::

-Házrendszer
-Megvehető Üzletek/Boltok
-Autószerelő autóval lehet vontatni
-A fizetést a rendszer a munkádtól függően 50$ és 500$ között adja
-Kidolgozott admin rendszer
-Helper rendszer
-/v -s autó rendszer
-Tapasztalat pont rendszer, Szintet automatikusan lépsz.


::::Munkák leírásai::::

Detektív :
Meg tudsz embereket keresni, adatokat lehet róluk megtudni.

Ügyvéd:
Rabokat tudod kihozni a börtönből, ha letartóztatásukkor kérnek ügyvédet.

Autószerelő:
Meg tudod javítani az összetört autókat.

Testőr:
Bizonyos személyeket kell megvédened akik kérik ,hogy legyen testőrük

Autóbusz Vezető:
2 vonal van, egy helyi és helyközi, te választod ki melyik vonalon szeretnél menni, CP-ként 3$-t kapsz

Úttisztító:
CP rendszeren alapul, CP-ként 2$-t kapsz

Permetező:
San Fierro felett kell permetezned.

Kukásautó vezető:
Ez is CP rendszeren alapul, kukákat kell ürítened.

:::Alap parancsok:::

/telefon - Telefon elővétele
/changepass , /jelszóvált - Jelszó váltása
/helpme - Segítség kérése
/pay /fizet - Pénzösszeg átadása egy másik játékosnak
/eldob - Pénz eldobása
/buy - Vásárlás ( Boltban )
/clothes /ruha - Skin váltása
/jogsik - Jogosítványaid kilistázása
/report - Bejelentés az adminoknak
/animlist - A szerveren lévő animációk kilistázása
/stopanim - Egy animáció leállítása
/cancel - Visszavonás
/accept - Elfogadás
/eject /kidob - Valaki kidobása az autódból
/admins - Adminok kilistázása
/nyit - Kapu kinyitása
/w /suttog - Suttogás
/s /ordít - Ordítás
/f - Rádió
/fmradio - Rádió bekapcsolása
/munka - A munkaügyi központban munka elvállalásához használt parancs

/helpme, /report
Fontos ha valami kérdésed van akkor azt /helpme -be irjuk
Ha valakit jelenteni szeretnél NON-RP vagy egyéb dolog miatt, akkor /reportot használj!

Rádiók:

http://www.kephost.com/images4/2012/2/27/hiub7u62t7p9x7b9l0sk.png

24/7:

http://www.kephost.com/images4/2012/2/27/ydw8kbcrs74wefrk6jfl.png

Egy rövid trailer: Nem a legjobb de a célnak megfelel :troll:
http://www.youtube.com/watch?v=xJUIkhgquNA

Véleményeket/Kritikákat várok!
Jó szórakozást kíván a Smooth Life RP Admin csapata!
Üdv! Noc

LegendHuN
12/03/2012, 05:43 AM
Light Life RolePlay
.....Ahol az élvezet garantált

Weboldal: http://llrp.atw.hu
UCP: http://llrp.bbehosting.hu
Szerver IP címe: 91.82.85.203:7814

Figyelem. Nagyon szigorúan vesszük a szabályokat. Ezért is vezettük be a ban rendszert!


Regisztráció
Amikor belépsz a szerverre, az üdvözlő üzenet fogad, és egy hely, ahova be kell írd a jelszavad, amelyet használni fogsz a játék során. Ezután meg kell add a korod(InGame), és a nemed. Kérdések nem lesznek, mi úgyis ki fogjuk szűrni a nonosokat, és ha nem tudják az alap szabályokat, amelyek alapján építhetjük a RP tudásunk akkor 1-2 napra bant kap, majd unbant, hogy tanuljon belőle.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Legfőbb szabályok ( Bővül )

Power Game
Hát igen. Amit a való életben nem mernél megtenni, ugyebár a legtöbb szerveren ezt olvashatjuk szabályként. Hősködés, rádfogják a fegyvert ne fuss el. Hagyjuk már, süket duma, szokásos közöm sincs a RP-hez, csak filmekből látok dolgokat. Úgy fogalmaznám meg, hogy éld a magad útját, viszont eközben vigyáznod kell, nehogy meghalj, és előről kezdj mindent. Hárman körbeállnak, viszont te elég bátor vagy, és felmered vállalni a halált is? Nekem oké, verekedj, védd meg magad, rajtad múlik minden. Rádfogja valaki a fegyvert. Na ne vicceljünk, ha te nem egy gyenge senki vagy, és érzed, hogy anélkül, hogy az életed veszélyeztetnéd eltudod kapni az illetőt, akkor csináld. Ha jogtalanság miatt halsz meg (Cheat, Oknélküli ölés), akkor természetesen nem lép fel a karaktertörlés.
--Indi-- ötlete alapján.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


A szerverre regisztráláskor, egy csónak fog értünk érkezni. Be kell ülni, és elvisz minket BlueBerrybe. Innentől a magunk útját járjuk.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telefont a fórumon kell rendelni.


A szerver Blueberryben és Dillimoreban fog játszódni. Lesznek főnökös ( úgynevezett: Leaderes ) munkák és sima munkák. A szerveren öt darab főnökös munka, azaz frakció van. Mégpedig:
- Red County Sheriff hivatal
- Red County Mentőszolgálat
- Red County FM
- Autószerelők


Főnökös rangok:
- Rendőr: Kadét-Őrmester-Törzsörmester-Hadnagy.
- Mentős: -Ápoló, -Szakorvos, -Főorvos, -Professzor
- Rádiós: -Rádiós, -Paparazzi -Mókamester, -Helyettes. -Profi riporter
- Szerelő: -Próbaidős, -Szerelő, -Kitüntetett, -Helyettes. -Főnök


Sima munkák:

- Pizzafutár.
- Úttisztító.
-Arató
-Légipostás
-Benzinszállító
-Olajszállító
-Fa szállító
-Taxis
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A szerverünkön három ( 3* ) adminisztrátori szint van, melyekhez külön "nevek" tartoznak.

- 1 = Kezdő admin.
- 2 = Haladó admin.
- 3 = Főadmin.Munkák leírása:

Sima munkák:

- Pizzafutár:
Rá kell ülni a pizzás robogóra, és kapunk egy Check Pointot ( CP ). A pizzát szépen kiszállítjuk, és kapunk harminc ( 30 ) dollárt ( $ ).

- Úttisztító:
Beülünk a tisztító autóba, és CP-ket kell felvenni. Egy CP-ért 0-50$ között kapunk fizetést.

- Arató:
Beülsz egy kombájnba, és learatod a búzát, átmenvén rajtuk. A végén megkapod jutalmad, amely 0$-50$ közé sorolható!

-Benzinszállító:
Ez az ötlet, a singleplayerből jött a Catalinás misszióból. Beülsz a kamionba, és hozzá kell csatolnod a Petrol Trailer nevezetű járműhöz, amelyben a benzin található. Ezt elkell szállítanod benzinkutakhoz, egyéb helyekre, ahol megkell várnod, amig az ottani ember, leveszi a kívánt mennyiséget. A jutalmad 0$-100$ közé sorolható.


-Légipostás
-Beülsz egy repülőbe(ha annak nevezhető), majd kiad egy CP-t. El kell szállj a kellő helyre, ahol le kell add a csomagot. A fizetés: 0-100$ közé sorolható.

-Olajszállító
-Beülsz a kamionba, amelyen található az olaj, dobozokban. Elmész a piros körökhöz, és egyenként leteszel egy dobozt, ami IG is eltűnik a kocsiról.

-Fa szállító
-Beülsz a DFT-30ba, el kell menni felvenni a fát. Felveszed, az objektet rácsatolja a járműre. Kiviszed a fakereskedéshez, és kifizetnek, és lepakolnak. A fizetés 0 és 120$ közé esik.

-Taxis
-Felveszed a munkát, szolgálatba állsz, és várod a hívást.

Főnökös munkák:

- Rendőr:
Ők védik a városokat a bűn ellen. A rendőrök folyamatosan ügyelnek a város biztonságára. Skinjeiket inkább "Sheriff" stílusra akartuk vinni, ha mondhatjuk így, sőt a viselkedésüket is. Hívásukhoz: /112.
- Mentős:
Ha valami bajunk esett, vagy baleset történt, akkor kell őket hívni. Hívásuk: /112.
- Rádiós:
Ők szórakoztatják a várost. Kvízeket, túrákat, egyszóval RP-s rendezvényeket rendeznek.
- Taxis:
Ők fuvarozzák azokat a lakókat, akiknek nincs járművük, vagy kicsit lustálkodni akarnak. Hívásuk: /taxi.
- Szerelő:
Ha meghibásodik a járművünk, vagy netán új színeket szeretnénk autónknak, akkor kell őket hívni. Hívásuk: /112.Szervezetek

"Rebels"
Első hallásra hülyeségnek tűnhet, viszont ahogy olvassuk, egyre érdekesebb. Ez egy parasztbanda igazából, akik fellázadnak a polgármester ellen, mivel nincs elég munka, ami nekik való, és ami van(arató) az is kevés fizetést ad. A meglévő fegyvereikkel: virág, kés és az általuk beszerzett 9mm, amelyet nem tudnak használni rendesen,(Skill=0) harcolnak az igazságért. Rádiójuk nincs, minek az nekik, saját erőjükkel harcolnak. Végül kifogják harcolni, hogy a polgármester új munkát hozzon létre, amely nekik is való.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A szerveren NINCS szint, XP és RP pont. Teljesen felesleges.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Házrendszer
A szerveren egyedi házrendszer van. Minden vehető ház elé ki van írva, a megvételhez szükséges parancs ( /megvesz ), és a ház ára. A házat el tudod adni a /hazelad paranccsal. Házhoz lehet kölcsönkulcsot adni a /hazkulcs paranccsal. A házak ára 25.000$ és 50.000$ között lesz.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autórendszer
A szerveren egyedi autórendszer van. Blueberryben vehetünk autókat, melyhez NEM kapunk se rendszámot, se forgalmi engedélyt. A rendőr büntet, ha nincs a járművünkön rendszám, kivéve, ha az egy robogó ( faggio ). Miután megvettük a járművet, el kell menni az okmányirodába, ahol háromezer ( 3000 ) $-ba kerül a forgalmi. Az autószalonban csak kisvárosi autókat lehet venni, ezzel is törekedve a színvonalas szerverre.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inventory
A szerveren invertory rendszer fut. Lehet pakolni táskába, miután megvettük a boltban, és lehet pakolni a zsebünkbe. Csak azt használhatod ami nálad van, ez a való életben is így van. A sokkolás, bilincselés, úgy fog történni, hogy odamegy a rendőr ahhoz, akit éppen sokkolni, vagy bilincselni akar, majd megnyomja az N gombot, és ezáltal IG sokkolja az illetőt.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kanna
A szerveren benzineskanna is van, melybe 2 és 5 liter benzint lehet tölteni.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bankrendszer
A szerveren BANK rendszer is fut, melybe lehet betenni pénzt, kivenni pénzt, és átutalni.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Piac
A szerveren Dillimoreban standok lettek letéve, ami hasonlít a piacokra. Lehet venni sok mindent a /vesz paranccsal.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sokkolás
A szerveren sokkolni tudnak a rendőrök, de csak akkor, ha az invertoryjában van sokkoló. Sokkolni az N betű lenyomásával lehet. Bilincselni pedig az Y lenyomásával.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Index rendszer
A szerveren index rendszer fut. Q-E gombokra sárgán villogó index jelenik meg.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adminisztrátor felvétel
Adminisztrátor felvétel jelenleg van, de nem jelentkezés alapján megy a dolog. Mi fogjuk kiválasztani, hogy kik lesznek azok.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Segélyhívás
Ha mentőt, rendőrt, szerelőt hívunk, akkor meg kell adni a jelenlegi helyzetünket ( például: BlueBerry bank ), ezt a helyszínt elküldi annak a mentősnek, vagy rendőrnek, vagy szerelőnek, aki fogadta a hívásunk. Nem CP alapján!!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tankolás
Tankolni Dillimore benzinkúton tudunk. A tankolás menete: Oda állsz a kúthoz az autóval -> Kiszállsz -> Leveszed a tanksapkát ( /tanksapkale ) -> Tankolsz ( /tankol (liter) ) -> Visszateszed a tanksapkát ( /tanksapkafel ). Ha a kocsin nincs rajta a tanksapka, akkor nem tudsz vele közlekedni.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szerencsejáték
A szerverre bekerült egy kaszinó. Lehet majd szerencsejátékozni(BlackJack, Póker) és persze piálni.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/adminok
Ha beírjuk a /adminok parancsot, akkor kiírja, hogy ki admin, hanyas szintű admin, és, hogy szolgálatban van-e jelenleg.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autó rendszer
A szerveren tudunk venni járműveket. A szalonban vehető járművek:
Landstalker
Buffalo
Sentinel
Limuzin
Moonbeam
Washington
Bobcat
Premier
Solair
Faggio
PCJ-600
Freeway
Sanchez
Walton
Hustler
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spawnolás
Ha kilépsz a szerverről, és bármikor visszalépsz, akkor ott spawnolsz, ahol kiléptél.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adminnév
Szerverünkön is megtalálható az "Adminnév" rendszer.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egy karakter, egy élet.
Bekerült az egy életes rendszer. Bővebben, egy életed van, ha meghalsz mindent elvesztessz. Tehát így gondoljátok meg, hogy mit csináltok adott helyzetekben. Persze, ha non RP folyamán leszel megölve, a főadminok azonnal cselekednek.
--Indi-- ötlete alapján.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MySQL + UCP (Készen)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adminok

Főadminok
ScoTT
Greg

Adminok
Legend
UppeR

Szilard00
05/04/2012, 07:36 AM
Sziasztok.
Beszeretném mutatni a Smooth Life RPG nevű szervert.
IP:94.242.208.121:7781
A szerver a napokban indult újra. Lenyűgöző újítások, kedves admin csapat várja az érdeklődőket.
A szerver Fort Carson és San Fierro városokban játszódik. 40 játékos fér el a szerveren.
Admin tagfelvétel nincs. Weboldalunk címe: smoothliferp.tk. A szerveren lehetsz detektív, ügyvéd, autószerelő, testőr, autóbusz vezető, úttisztító, permetező, ezdő, autótolvaj, postás, tejkihordó, rendőr, tűzoltó, mentős, taxis, tűzoltó, rádiós és oktató. Hamarosan vonat sofőr, jegyellenőr, kamion sofőr és benzin szállító is.

Egyediségek/Egyéb
Házrendszer.
Megvehető üzletek, boltok.
Autószerelő autóval lehet vontatni.
A fizetést a rendszer a munkádtól függően adja.
Kidolgozott admin és helper rendszer.
Index az autókon (nappal is).

Autórendszer
Parancsai:
/vbuy - Autó vétele
/v lock - Autó bezárása
/v unlock - Autó kinyitása
/v color - Autó átszínezése
/v park - Autó spawnhelyének beállítása
Szint rendszer. Szinteket automatikusan lépsz tapasztalati pontok után. Tapasztalati pontokat óránként kapsz.

Alap parancsok
/call - Másik játékos felhívása.
/changepass, /jelszóvált - Jelszó változtatása.
/pay, /fizet - Fizetés egy másik játékosnak.
/eldob - Pénz eldobása.
/buy - Vásárlás. (boltban)
/clothes, /ruha - Ruha (skin) változtatása.
/jogsi - Jogosítványok megmutatása másnak.
/jogsik - Jogosítványok megmutatása magadnak.
/helpme - Kérdés az adminoktól.
/report - Kérdés/Bug/Cheater/NON RP-s/Egyéb jelentése az adminoknak.
/animlist - A szerveren lévő animációk kilistázása.
/stopanim - Egy animáció leállítása.
/cancel - Visszavonás.
/accept - Elfogadás.
/eject, /kidob - Valaki kidobása az autódból, amit éppen vezetsz.
/admins - Online adminok kilistázása.
/nyit - Kapu kinyitása.
/w, /suttog - Suttogás.
/s, /ordít - Ordítás.
/f - Banda rádió.
/fmradio - Rádió bekapcsolása.
/munka - A munkaügyi központban munka elvállalásához használt parancs.
/leaderhelp - Leadereknek alap parancsok
/calllist - Hívószámok.

electro19
20/04/2012, 02:35 PM
Hali.
Be szeretnék mutatni nektek egy tök új szervert!
Bár még javítások ezrei alatt áll, már bőven lehet rá jönni és élvezni a RPG csodálatos világát.
Nos igen, a szerver RPG. Nagyon szigorúan be kell tartanod az RPG szabályait. Ezért ezt a szervert csak a nagy RPG kedvelőknek ajánlom! Ez nem Stunt, DM, Parkour szerver! Na deh nem is húzom az időt, íme a szerver:
HostName: [HUN]Street RPG @ sunwell.hu
Address: 91.82.84.189:7780
Players: xy / 30
Ping: 20
Mode: DesertTowns RolePlay v0.5
Map: El Quebrados, Las Payasadas
Mint látjátok a szerveren DesertTowns mod van! Erről szerintem nem kell beszélnem, mindenki tudja :)
A szerveren különféle munkák a munkákon belűl leaderek találhatók!
A mentős, taxis valamint rádiós leaderek szabadok!
A polgármester mellé sofőr és testőr van rendelve!
Autókereskedés érvényben van!
Legelső belépéskor át kell menned egy teszten ami az RP tudásodat teszi próbára! No para, le fogom írni melyik a helyes válasz (aki nem tudná):)
Bár Admin TGF NINCS, VIP TGF VAN! Azaz az első 6 ember VIP tagságot kap!
Admincsapat: Dominic_Walpole (EleCtro) BigBoss
Shadow_Robbert
Pinter_Gergó
Mate_knight

Belépés után írd be: /help, /útmutató
Sok sikert a játékhoz!
Gyertek bátran és segítsetek benépesíteni a szervert!
(Ha lenne valami ötleted, tanácsod a szerverrel kapcsolatban írj a [email protected] e-mail címre!)
Első belépési kérdésekre a válasz:
Nemed? -
Korod? -
Hol akarsz lakni? -
1. kérdés:2
2. kérdés:3
3. kérdés:2
4. kérdés:2
5. kérdés:1
6. kérdés:3
7. kérdés:3
8. kérdés:2
9. kérdés:1
10. kérdés:2

chrisskex
24/04/2012, 04:39 PM
Üdv. A Mai nap elindult magyarország első Nemzetközi SAMP Stunt Szervere!

Szerver infók:

HostName: [HUN/ENG] .::\EvoLutioN/::. StunT Server!
Address: 91.82.84.190:7773
Players: x / 30
Mode: Stunt-DM-Race-Freeroam
Map: [HUN/ENG] .::\EvoLutioN/::. StunT

Főadmin ( Tulaj ): Chriss

Game Adminok: Gabesz , Gerii , Taylorka

A szerveren a mód Angol nyelvű mivel nemzetközi szervernek indult , persze inkább magyarok játszanak rajta.

A szerveren jelenleg egy félig saját kezüleg írt mod fut.

A módrol: Számos teleport ( FUN - Stunt - DM - Jumps ) , rengetek spawn hely , és sok egyéb parancs.

Parancsok: /v , /t , /commands ( itt megtaláljátok a többi parancsot )

Jelenleg már a legújabb módunk is készülődik :

Az új modról: lessz majd Bank rendszer , Ház rendszer , Munka rendszer , pénz utalás , ház eladás , repülőre és hajóra külön jogosítvány és még sok extra dolog , ezek mellett persze nem marad majd el a sok stuntolás , versenyzés és egyéb akciók a szerveren!

Addigis gyertek a szerverre és hirdessétek!

electro19
14/05/2012, 04:01 PM
Sziasztok!:)
Hoztam nektek egy Party szervert!:)
A szerveren megtaláltok mindent ami egy csodálatos bulihoz szükséges!:) Ha valami nem tetszene/ötleted lenne, akkor
vegyél fel Skype-on: theangel-_- Vagy írj egy e-mailt: [email protected]
A szervert napról napra bővítjük!:) Ezért Scriptereket keresünk!:)
Admin TGF:ON
Szóval lehet jeletkezni az imént említett elérhetőségeimen!:)
5 ember után V.I.P-t kap az illető!:) Tehát ha hívsz 5 embert akkor V.I.P leszel!:)
Az adminok egy ideig adnak szinte mindent! De ha megkérnek hogy hagyd őket békén akkor tedd azt vagy ha nem akkor
jail/kick...
Lényegében ennyi lett volna!:)
Gyere és segíts nekünk benépesíteni a szervert és töltsd időd egy remek társaságban!:)
Ip: 91.82.84.189:7780
Name: [HUN] Street Party

gergelyatya
30/05/2012, 01:47 PM
IceFlash RPG
Ahol az életed megváltozik


Információk:
IP:---
Mód:IceFlash
Map:Flash City
Játékosok:-/60
Weboldal:http://iceflashrpg.ucoz.hu/

Nos szeretnék bemutatni neketek egy RP szervert,amit pár barátom indított,jelenleg Los Santosba játszódik.Az ip-t még azért nem írtam ki,mert a szerver még fejlesztés alatt áll,viszont egy sajátos módunk lesz,amivel reméljük,hogy elnyerjük a tetszéseteket.ADMIN,MAPPER,SCRIPTERSEGÉD,WEBDESIGN ER TGF ON!!!!Rengeteg újfajta munka,és sok főnökös munka(ún leaderes) található!

--THE STAFF--
Szervertulaj:NERO CHORSTO
Főadmin:Brian Oconner,Szecsenyi Norbert
Admin:Vito Thomasino
Scripterek:Nero Chorstoo,Szecsenyi Norbert
Mapperek:Brian Oconner

Legális szervezetek:
-Flash City Önkormányzata
-Flash City Oktatói
-Országos Mentőszolgálat
-Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
-FUNRADIO-és Tv stúdió!
-Tömegközlekedési KFT
-Országos Rendőr Főkpaitányság
-Magyar Honvédség
-Terror Elhárítási Központ(Alfrakció)
-FBI-(talán át lesz rakva INTERPOL-nak,még gondolkozunk rajta)

Illegális szervezetek:
-The Grove Street Families
-The Ballas Gang
-Varrios Los Aztecas
-CUPIDO
-El Uno Maffia(Vagos utódja)
-An Motewon Maffia(amerikai)
-Yakuza
-Joka´s

Ts-ünk is van,mindennel készen állunk,további információk a weboldalon!Ha esetleg valaki fel szeretné venni velem a kapcsolatot valamilyen ügyben az vegyen fel skypra,név:gergelyatya15

Vanduska
01/06/2012, 03:41 PM
Sziasztok. Elöször is azzal kezdeném,hogy a szerver kb 1 honapja fut fut folyamatos fejlesztés melett,mivel rengeteg rp szerver nyílt az elmult időszakban és zárt be sajnos.Ezért a barátommal ugy döndöttünk mi miért ne probáljuk meg!

a mód az editelve van mivel már rengeteg rp módot le lehet tölteni a netröl.

szerveren folyamatos egyedi dolgok megvalósitása folyik ami még a nagy szervereken se van volt,tehát mi törekszünk a szervert olyanra csinálni ami a legjobban hasonlit a valóságra.

akkor kezdeném a szervert bemutatni.

1. Amikor megérkezünk Biasil városába az ugy zajlik hogy(regisztrálás után) megérkezik a repülő a reptérre majd kijövünk a reptérröl máris találunk ott bérelhető autókat amivel be tudunk menni a város szívébe,vagy ha türelmesek vagyunk akkor megvárjuk a helyijáratot.

2.ha bementünk a városba akkor elöször is menjünk a városházára.Miért is ide?
azért mert kell nekünk egy személyi igazolvány amivel igazolni tudjuk magunkat,ha ez megvan akkor vegyük fel a munkát amivel keresni tudjuk a pénzt.
Munkák:
Ügyvéd,ezzel a munkával a rendőrségen tudunk segiteni az igazságtételbe
Fűnyíró,ezzel a munkával tudunk a városban füvet nyírni
Építész,ezzel a munkával tudunk garázst építeni esetleg ház belsőket átrendezni
Kukás,ezzel a munkával tudjuk a várost tisztán tartani
Csomagszállító ezzel a munkával tudjuk a reptérre érkezők csomagjait felhordani az utasoknak

a munkák egy része van csak felsorolva.

akkor nézzük a szervezeteket (Legális)

1.Biasil City Rendörség
az ő feladatuk a rendbiztosítás a városban,

akkor lássuk az épületet

kivülről
http://kepfeltoltes.hu/120530/sa-mp-059_www.kepfeltoltes.hu_.png

belülről
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-060.png
itt található az ügyeletes jelenleg pár kérdésre tudja a választ.

http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-061.png
itt veszik fel a bünözöket az adatbázisba

http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-062.png
itt található az öltözö és ahol a jelentéseket irják

http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-063.png
ide kerülnek a rosszfiuk

2.Mentőállomás

kivülröl
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-074_0.png
belülröl
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-075.png
3. Fbi/Swat
kivülröl
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-000_9.png
belülröl
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-001_2.png
4.Katonaság
5.Navillegális

1.Ballas
2.Gsf
3.Yakuza
4.The mexikoi maffia
5.Aztec

szervezetekről röviden ennyit

nos akkor jöjjön egy egyedi fejlesztés

Butorbolt

kivülről
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-050_0.png

belülröl
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-051_0.png
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-052_0.png

nos ez mire is jó?

elmész a butorboltba(/gps butor)
majd kiválasztod a boltban a butort(/bvesz)
és ha ez megvan akkor nincs más hátra mint hazamész és a megvásárolt butort elhelyezed a saját házadban bárhova(/butorhelp)
ennek az az elönye hogy egyedivé otthonosabbá tudod varázsolni a házad

Diszkó

kivülröl
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-053_0.png
belülröl
http://noob.hu/2012/05/30/sa-mp-056.png

ennyi lenne a diszkó
ha ki akarsz kapcsolodni akkor menj diszkoba ahol online adás zajlik és persze ihatsz is a bárba

Lényegében ennyi lenne a szerver leirás

Rengeteg funkciot tartalmaz a szerver és meglepetéseket
ha kiváncsi vagy akkor csatlakozz hozzánk és alakisd ki a saját életstilusod

Elérhetőségünk
www.blprpg.tk
szerver ip:195.184.9.170:7777 0.3e
ts ip:195.184.9.170

Köszönöm a figyelmet,akinek esetleg felkeltettük a figyelmét szeretettel várjuk a szerveren!!!

Üdvözlettel:Biasil Legends Roleplay Team!

Ken91
29/06/2012, 06:58 AM
Sziasztok!

Be szeretném mutatni a Stay RPG-t!

Múltkor ecseteltem a mód történetét, de most nem fogom.

Lényegesebb dolgok:

Egyedibb autórendszer: rendszeresen olajcserére kell vinni a kocsikat, különben tönkre mennek!

Egyedi telefonrendszer: Az utcai telefonfülkékből is lehet telefonálni

A mód rengeteg házat ( kb. 600 ) és rendeteg kocsit ( kb. 1000 ) tartalmaz. Szóval lehet bőven válogatni.

A mód tartalmazz NPC buszt és vonatot, bár mindegyikből egy darab van, de az bőven elég.

Az adminrendszerünk is kapott fejlesztést! Főadminoknak lehetősége van elrejteni magukat ( és persze a kisebb adminokat is ) a playerek/adminok elől. Ez a lehetőség több fokozatban is igénybe vehető.

A mód editelt! Ravens módból!

Munkák:

Sima ( legális ):
- Detektív
- Ügyvéd
- Boxoló
- Kamionos
- Farmer
- Buszsofőr
- Autószerelő
- Testőr
- Autókereskedő
- Úttisztító
- Prodszállító ( Szabadon végezhető, csak prodos kocsi kell hozzá )

Sima ( illegális ):
- Prostituált
- Autótolvaj
- Drogdíler
- Fegyverkereskedő
- Hacker
- Drogszállító ( Szabadon végezhető, csak drogszállító kocsi kell hozzá )

Frakciók:

- Stay City Police Department
- Stay City Medical Department
- Stay City Önkormányzata
- Stay City Riporter Központ
- Stay City Taxi Társaság
- Cosa Nostra ( Maffia )
- Groove Street Family ( Banda )
- Los Vagos ( Banda )

További frakciók amik még inaktívak maradnak:
- Federal Bureau of Investigation ( F.B.I )
- Vám-és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága ( V.P.O.P )
- Ballas ( Banda )
- Los Aztecas ( Banda )
- Yakuza ( Maffia )

A szervert folyamatosan fejlesszük, hogy minél jobb legyen ( persze előbb a magánéletünk van szem előtt ).

Képek:

http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/9h1b6l0xh5yjyrv2onvd_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=9h1b6l0xh5yjyrv2onvd.png).http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/lfsmtv9owfynu1dhz2wr_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=lfsmtv9owfynu1dhz2wr.png).http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/4a9fze3wy6goorvswld8_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=4a9fze3wy6goorvswld8.png)
http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/7tteku8fy4j8z0lwahci_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=7tteku8fy4j8z0lwahci.png).http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/hhpq6ln30ds3qzzuomvu_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=hhpq6ln30ds3qzzuomvu.png).http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/7cvm87zkx01pt72my1rk_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=7cvm87zkx01pt72my1rk.png)
http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/axw1z6h28p848nqoed00_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=axw1z6h28p848nqoed00.png).http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/8dl9vvavnsjss7t3o9wp_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=8dl9vvavnsjss7t3o9wp.png).http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/sremjdkwcz1buja99qo1_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=sremjdkwcz1buja99qo1.png)
http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/vuzvmsvmmdvxnv5b8jng_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=vuzvmsvmmdvxnv5b8jng.png).http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/a2w220pukggb85q761ki_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=a2w220pukggb85q761ki.png).http://www.kephost.com/images4/2012/6/28/dc30m3dezsu55hbx42e3_tn.png (http://www.kephost.com/view3.php?filename=dc30m3dezsu55hbx42e3.png)

Honlap: http://stay-rpg.atw.hu/
Szerver IP: 95.140.33.137:7070

Dead01
12/07/2012, 01:56 PM
Sziasztok!


Bemutatnám a szerverünket... :)


Tulajdonosok:
- ][_.Gabor._][ ( Gabor.. ) - Tulajdonos, Főscripter
- Blade. ( ZzzzzZ ) - Tulajdonos, Alscripter
- Dead - Tulajdonos, ALscripter, host

Mapperek:
- ZyZu - Mapper
- Dead - Mapper
- Stuntzor( Nikolaev ) - Mapper
http://interfeel-server.net16.net/images/logo.png

http://interfeel-server.net16.net/images/1925_gtasa_smoke.png

Szerver adatok:

Hostnév: [HuN]>>.:InTerFeel Full FeaTures $zerver:.<< 0.3e @ BBEHosting.hu
IP Cím: bbehosting.hu:7805
Játékosok: x/40
Módnév: [HuN]StuntFunDriftPkRPMinigame 0.3e
Pálya: [HuN]StuntFunDriftRPMiniGame


Fórum: http://interfeel-server.net16.net
Weboldal: http://www.iff-team.co.cc

Mód tartalma:
MySql Plugin - Adatkezelés
Streamer Plugin - Objectek gyors kezelése
Fixchars Include - Ékezetes betűk a tdben, gametextben
ZCMD Include - Gyors parancsok
Foreach - Gyors ciklusok
GeoIP Plugin - Az ország, és az időzóna lekérdezés

Mód Információk:
Mód Sorainak Száma: ~15000(Bővül)
Objectek Száma: ~40000(Bővül)
Parancsok száma: ~200(Bővul)

Szerver tartalma:

MySql Regisztrációs rendszer
Rablás rendszer
Drog rendszer
Death Match Rendszer
Zene rendszer
AFK rendszer
Bank rendszer
Egyedi admin rendszer
Pénz/Pont küldő rendszer
3D text a fejed fölé
Vehicle Key
Aranytojás
Bónuszautó
Tuning rendszer
Reakció teszt
Matek teszt
Neon rendszer
Holding objects
Speed Boost
Nitró
Jármű ugrás
Speedometer
Roncs autó vezetés
Játékon belüli matematikai műveletek
Automatikus járműjavítás
Info Box Textdraw
Info Textdraw
FPS Mérő Textdraw
Játszott óra mérése, mentése
MySQL-es mentés, mostmár nem csak a regiszrációs rendszer
Sebességmérő
Harc stílus változtató
3D Textek
Mount Chilliad verseny
Derby Minigame
Fallout Minigame


Parancsok:


/credits - Szerver tulajodonosai/készítői,
Account: /mystats, /findplayer, /changename, /changepass, /bitflags - Felhasználói fiók infók
/pm - Privát Üzenet Küldése
/pmtilt - Privát Üzenet Letiltása, ha nem szertnéd, hogy zavarjanak
/pmold - Privát Üzenet Felodlása, ha szeretnéd, hogy küldjenek neked üzenetet
/fel - Felugrasz annyi méterre, amennyit te megadsz
/le - Leesel annyi méterrel, amennyit te megadsz
/music - Zene hallgatása
/aranytojas - Megtudhatod, hogy va-e aranytojás, és ha igen hol
/random - Véletlen dolgokat kapsz
/distance - Két Játékos közötti távolsá kiszámítása,
/osszead, /kivon, /szoroz, /oszt - Matematikai műveletek
stunbonus - Ugratás után járó pénz ki - bekapcsolása
/mytime - Idő átállítása
/myweather - Időjárásod átállítása
/skill - Fegyver skilled átállítása
/skin - Skinedet tudod átállítani
/serverdms - Szerveren lévő DM-ek megtekintése
/myammo, /mycolor - Fegyvereid össztölténye, és színed lekérdezése
/afk - Ha elekarsz menni pár percre,akkor írd be, és levan a gond. A /back paranccsal visszajöhetsz.
/heal, /jetpack - Feltöltöd az Életedet - Egy repülű 'hátizsákot' rak a hátadra
/namecolors - A neved színét tudod megváltoztatni vele
/chatcolors - A szöveged színét tudom megváltoztatni vele
/animlist - Az animációkat megtekintheted
/drunk - Berúgsz, szédelegni kezdesz. Ha kiakarsz józanodni, azt a /sober paranccsal teheted meg!
/me, /try - Cselekvés - Próbálkozás
/flip - Kocsid talpraállítása
/v - Kocsi spawnolás
/nevnap - Megtudhatod, hogy ma kinek van a névnapja
/bombahelp - Bomba Segitség!
/mytext - A fejed felett lesz egy 3D text, olyan szöveggel, amit Te adsz meg! Törlés: /removemytext
/plate -Jármüved rendszámát tudod módósitani
/neon - Jármüvedre rakhatsz neon-t!
/drog, /vkfelszed, /drogcsinal, /drogelad, /drogmegvesz - Drog kereskedés
/kiallt - Kiálltani tudsz
/givecash, /givescore - Tudsz pénzt, pontot küldeni a másik játékosnak
/accept cash/score - Eltudod fogadni a pénzt/pontot, amit küldtek neked
/sho, /saho - Objectet tudsz csatolni magadra! A /removeallho, /removeho parancssal letudod kapcsolni
/lock, /unlock - Járműved bezárása, kinyitása
/deposit, /withdraw, /balance - Bankkal kapcsolatos parancsok
/carcolor - Kocsid színének megváltozatása
/antifall vagy /af - AntiFall Of Bike, nem esel le a motorról
/ide vagy /otlet - Ötleteket írhatsz
/bugreport - Bugokat jelenthetsz, hogy megkönnyítsd dolgunkat
/range - Hallődözés
/wepons - Fegyverek
/cwreckedcar - Roncs autót tudsz vezetni
/playerwins - Megtudod nézni, hogy az adott játékosnak mennyi teljesítette feladatja van
/admins - Online Adminok megtekintése
/serverinfo - Szerver infórmációi
/count - Visszaszámlálás
/avc - Autószíned gyors válkozása
/fps - Fps-ed megtekintése
/ifftags , /lktags , /nexttags - Bandatagok megtekintése
/tc 1-13 - Tuningolt autók
/joinchrace
/leavechrace
DM: /wtfdm, /mgm, /akdm, /paintball, /sawnoffdm

Nincs itt az össze parancs, párat lehet kifelejtettem. :D


Teleportok:

/ls /sf /lv /lvair /lsair /sfair /aa /jizzy /chilliad /kabul /opk /pkph /pkpa /lstower /disney /wtfdm\
/nrgmpk /mdm /gp /fr /cr /rundrift /driftship /driftbox /drifti /drag /drift1 /drift2 /drift3 /drift4 /drift5\
/drift6 /drift7 /idm /ddz /ddz2 /sdm /rc2 /rc3 /rc4 /rc5 /rc6 /rc7 /wtg /wtg2 /mph /dfun /bloodyb /sfj /jj
/gj /lsaj /bij /wj /glj /scale /vbj /mjump /base /bj1 /derby /bsj1 /omg /goind


Extra:

- Ha a jumpokat teljesítted, és átmentél a checkpointon, akkor kapsz pénzt, és pontot!
- Ahol lehet kapni:
Jizzy Jump ( /jj )
Big Jump ( /bj1 )
Water Jump ( / wj )
Los Santos Air Jump ( / lsaj )
San Fierro Jump ( /sfj )
- Mount Chilliad Race


KÉPEK: Hamarosan!A Szerver folyamatos fejlesztés alatt áll, lesz még sok dolog!

Köszönöm!

Jó Játékot!

ben400
23/07/2012, 04:42 PM
Név: .:|Virtual-Village RPG-Sa-mp szerver|:.
IP:: 188.6.59.24:7777
Helyszín:Black Berry,Palomino,Fort Carson
Játék Típus:Role Play (Szigorúan)
Weboldal http://virtualvillage.ucoz.hu/


Leírás/Egyebek:A szerver szigorúan Role Play!!
A szerveren több mint 20 munka van!Csatlakozik hozzá a leader rendszer,fejlődés,bank,rendőrség rendszerek is!
Az Adminok jó fejek a szerver 22 órát fut folyamatosan! (NEM HOSTOS EZÉRT DE PUBLIC ÉS NO LAGG 80/slot)
Míg nem jöttök addig ennyi marad :D
Egyszóval gyertek megéri sok jó és érdekes dolgok vannak ! Tuti magával ragad titeket is :D

istvankah2000
01/08/2012, 11:45 AM
Detox RolePlay
Ahol detoxba mész az rp től!


Mint ahogy lehet tudni hát SeeRPG Reloaded editből van de át van dolgozva rendesen azért!!

A SZABÁLYOK MINDENKIRE VONATKOZNAK AZ RP SZABÁLYOKAT TUDNI KELL!!!!!!

Regisztrálás:

Amikor belépsz a szerverre át van alakitva egyedi regisztrációs rendszerré!!
Miután regisztrálsz azután meg kell adni a Nemed (InGameba) és hogy hány éves akarsz lenni(szintén ingameba!)

Utána 250 ezer forintott kapsz kezdő pénznek!!

SZABÁLYOK AKI NEMTUDNÁ!!!

RK, azaz Revenge Kill. Miről is beszélünk? Egy olyan dologról amit ha elkövetsz, súlyos büntetést is kaphatsz.. A Revenge Kill nem másról szól, mint arról, ha megöltek visszaemlékezünk, és Bosszút állunk, esetleg bérgyilkost küldünk a gyilkosunkra..

DM angol kifejezés rövidítése, (D)eat(M)atch, a jelentése: "ok nélküli ölés", ez azt jelenti, hogy például városháza elött van 3 ember, és odamész előveszed a fegyvered, és ok nélkül lelövöd őket, ez TILOS.

Rövidítés jelentése:OutOfCharacter azaz szerepen kívüli beszéd. Használat: /b

MG..

Az MG nem más, mint a MetaGaming, azaz ha OOC információt használsz fel IC, tehát szerepen kívülit a szerepedben.

SK Hogy mi is az???Feltételezzük hogy bankot raboltok és egy rendvédelmis bemegy és levan freezelve 1-2 másodpercre és te agyon lövöd ilyet TILOS CSINÁLNI!!!

DB angol szó rövidítése, DriveBy Annyit takar, hogy nem szabad kocsival embert ölni

PG angol kifejezés rövidítése, (P)ower(G)aming. A fogalma: Hát képzeljük el, van nálad egy mp5 tipusú fegyver, és 3 rendőr rádfogja a fegyvert és te előkapod és agyon lövöd őket.. TILOS ILYET CSINÁLNI!

Legális munkák:
Úttisztitó
Kamionos
Kukás
Farmer
Fűnyírós
És még újabb munkák várhatóak de azok titok hogy miklesznek:))
A munkákat itt tudod felvenni. Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/1017122303sa-mp-012_www.kepfeltoltes.hu_.png

Illegális munkák:
Autótolvaj
Hacker
Prosti
Fegyverkereskedő
Drogos(droghegyen tudod felszedni a drog anyagokat és csináod a kokain-t marihuanat és stb-t:) )
Itt tudod őket felvenni.. Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/182359554sa-mp-005_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ha ott felmész a lépcsőn és bemész az ajtón de ha nemtalálod az adminok biztosan segítenek:)

Pár kép a szerverről ami egyedin van csinálva:))
Városháza: Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/796363989sa-mp-007_www.kepfeltoltes.hu_.png
SCPD(Rendőr kapitányság,Rendőr HQ!) Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/608995007sa-mp-009_www.kepfeltoltes.hu_.png
Pia bolt városházával szemben..!! Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/1015705562sa-mp-008_www.kepfeltoltes.hu_.png
Egyedi Déli benzinkút!! Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/877345858sa-mp-006_www.kepfeltoltes.hu_.png
Gokartot itt tudsz bérelni (ez nem egyedi!!) Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/120730/643545376sa-mp-000_www.kepfeltoltes.hu_.png
Ha nincs házatok akkor ittkezdtek ha 1 órán belül nemjösztök vissza:) Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/120730/638010151sa-mp-002_www.kepfeltoltes.hu_.png
Los Santos-i bank Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/1066167854sa-mp-003_www.kepfeltoltes.hu_.png
Los Santos-i bank széfe! Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/686622605sa-mp-004_www.kepfeltoltes.hu_.png

Adóbevallás-t városháza legfelső emeletén és szintén a villanyt is ott kel beadni
Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/120730/1301337045sa-mp-011_www.kepfeltoltes.hu_.png
Kép:http://kepfeltoltes.hu/view/120730/177072205sa-mp-010_www.kepfeltoltes.hu_.png


A szerveren bandák vannak:
Ballas
L.S.V(Los Santos Vagos)
SSL 13(Los Suranyos, ha valaki igy ismeri Aztecas!)
a többit tapasztaljátok ki:) meglepi

Legálisak
Rendőr
FBI
SAS
SWAT
Mentős
Tűzoltó
Autószerelők

A szerveren csak SZINT VISSZA ADÁS VAN!!!!! többit ne is kérjétek

Szerver Adatok!:
Address: 95.140.35.98:7777
Players: x/50
Ping: 57
Mode: dEtOxRP v1.0
Map: << Detox City >>
Weburl(Weblap): www.detoxrp.atw.hu
Majdnem elfelejtettem!!!
A szerver Los Santos-ba San Fieroba és Las Vanturas ba játszódik!!!

További szép napot remélem sokan össze gyülünk:))) Viszlát a szerveren!:)