PDA

View Full Version : 2 sec lag


Sayaron
15/12/2009, 01:58 PM
Jeg har et lite problem med lag hvert andre sekund som varer i 100ms. Ikke lenge, men alikevel merkes det godt. Og det gjentar seg hele tia. Det har ingenting med systemet mitt å gjøre. Det er kun GTA SA som er utsatt for dette. Så har noen her noen råd om hva jeg kan gjøre?

EirikhO
16/12/2009, 08:13 AM
Oppgradert til 0.3a R4?

Sayaron
16/12/2009, 01:54 PM
Det er selve spillet, ikke serveren. Det er KUN GTA SA og alle modifikasjoner som kjører via GTA SA som har denne laggen. Ingen på serveren min har noen problemer :P

[03]Garsino
30/12/2009, 09:42 PM
Sayaron ]
Det er selve spillet, ikke serveren. Det er KUN GTA SA og alle modifikasjoner som kjører via GTA SA som har denne laggen. Ingen på serveren min har noen problemer :P


Har akkurat samme problem selv nå.

Sayaron
31/12/2009, 12:17 PM
Jeg har ikke lenger dette problemet. Er ikke sikker hva som gjorde at det forsvant. Gjorde veldig mye med GTA SA den dagen

maam10
11/02/2010, 10:26 PM
Laggen kan være laget av en feil i skriptet også tror jeg, hvis det ikke er client-side..

Sayaron
12/02/2010, 09:28 PM
Laggen kan være laget av en feil i skriptet også tror jeg, hvis det ikke er client-side..

Det har ingenting med SA-MP å gjøre. Fant ut hva som var feilen. Det var MTA som laga laggen, men avinstallerte det og senere installerte en nyere versjon. Er ikke lenger plaget av laggen

orbison
17/04/2012, 04:32 PM
Det var bra!

Ravia_Devaia
18/04/2012, 04:25 AM
Det var bra!

Duuu, ka faan...

Sayaron
18/04/2012, 09:14 AM
orbison, hva i svarte faen? Denne posten er fra 2009 og ble løst evigheter siden. Slutt å bumpe. Om du ikke slutter med dette tullet blir jeg å rapportere deg.