PDA

View Full Version : Zone names


Sayaron
23/12/2009, 03:24 AM
Noen som vet om en zone names FS som funker på nesten samme måte som EnableZoneNames gjorde? Har leita en stund of fant ingenting..

LVFDM
23/12/2009, 05:02 AM
Prøv dette http://pastebin.com/m4f26c209

Sayaron
23/12/2009, 11:20 PM
Nei, ikke det jeg mente. En som funker på samme måte som EnableZoneNames gjorde: Når man gikk inn i en ny "zone" viste navnet på plassen via textdraw. Er noe sånt jeg er ute etter :P

LVFDM
28/12/2009, 07:18 AM
Du kan bruke dette skriptet, og bare lage en textdraw deretter foreta en sjekk (onplayerupdate) eller et egendefinert funksjon også se om spilleren er i en ny sone, hvis de da bruke textdrawsetstring

Sayaron
28/12/2009, 03:52 PM
Du kan bruke dette skriptet, og bare lage en textdraw deretter foreta en sjekk (onplayerupdate) eller et egendefinert funksjon også se om spilleren er i en ny sone, hvis de da bruke textdrawsetstring

det kan ta veldig mye tid og jeg er for opptatt for det akkurat nå