PDA

View Full Version : Kaip padaryt cmds


Street_King
08/01/2010, 03:38 PM
kaip reikia padayt cmds pvz. /makeleader ir /makeadmin?

SiJ
08/01/2010, 03:41 PM
kaip reikia padayt cmds pvz. /makeleader ir /makeadmin?

Negi GF tokių komandų nėra?

Street_King
08/01/2010, 04:12 PM
nu kad nera, bandziau rcon bet raso tipo kad as ne autorius cmd

_Raven
08/01/2010, 04:26 PM
čia tokias komandas jau turi kurti kai turi savo admin įrenginį turi skripte, nes rcon'ui vargu ar priderinsi. Arba tėsiog atsisiusk kokį Admin FS'ą, jų daug yra

SiJ
08/01/2010, 04:33 PM
nu kad nera, bandziau rcon bet raso tipo kad as ne autorius cmd


http://wiki.sa-mp.com/wiki/Scripting_Basics
http://wiki.sa-mp.com/wiki/PAWN_tutorial_1
http://wiki.sa-mp.com/wiki/PAWN_tutorial_2
http://stephantom2.st.funpic.de/experiments/samp/
http://www.gtamodding.com/index.php?title=Category:PAWN


Daugiau nėra ką pridurti...

Street_King
08/01/2010, 04:39 PM
tj jum gerai kai viska suprantat

SiJ
08/01/2010, 04:54 PM
nu kad nera, bandziau rcon bet raso tipo kad as ne autorius cmd

Žinutė "You are not authorised to use this command" ar pan.
reiškia kad "Tu neturi teisių naudoti šitą komandą"..
Jeigu dar gerai atsimenu GF jei nori tapti adminu darai taip:

Užsiregistruoji savo serveryje,
Išeini iš jo,
Nueini į savo accounto failą (scriptfiles direktorijoj)
Atsidarai su notepad
Adminlvl (ar kažkas pan.) iš 0 pakeiti į 1337
Ir viskas. Galėsi naudot visas komandas..

Street_King
08/01/2010, 08:51 PM
nezinau nieks man neiseina >:(

SiJ
08/01/2010, 09:57 PM
nu kad nera, bandziau rcon bet raso tipo kad as ne autorius cmd


http://wiki.sa-mp.com/wiki/Scripting_Basics
http://wiki.sa-mp.com/wiki/PAWN_tutorial_1
http://wiki.sa-mp.com/wiki/PAWN_tutorial_2
http://stephantom2.st.funpic.de/experiments/samp/
http://www.gtamodding.com/index.php?title=Category:PAWN


Daugiau nėra ką pridurti...

Masj
09/01/2010, 08:10 AM
nezinau nieks man neiseina >:(


Tai ir neturi kas nors išeit, jeigu išeis tai jau negerai. Krč taip: užsiregini tam savo gotfaveryje, atsijungi tadaise ir judini savo storą šikną į serverio scriptfiles >>>>

Nuu ir tadaise susirandi .ini failiuką savo vardu, pasijungi jį ir editini kažkurią reikšmę ir 0 į 2000... Nepamenu kurią ;d

Street_King
09/01/2010, 10:20 AM
o tj tipo nueini i C:\Documents and Settings\Owner\Desktop\gta\scriptfiles ir ten yra aplankalas su mano nick tj ijungiu ir rodo Key=145
Level=0
AdminLevel=0
DonateRank=0
UpgradePoints=0
ConnectedTime=0
Registered=0
Sex=0
Age=0
Origin=0
CK=0
Muted=0
Respect=0
Money=1000
Bank=0
Crimes=0
Kills=0
Deaths=0
Arrested=0
WantedDeaths=0
Phonebook=0
LottoNr=0
Fishes=0
BiggestFish=0
Job=0
Paycheck=41
HeadValue=0
Jailed=0
JailTime=0
Materials=0
Drugs=0
Leader=0
Member=0
FMember=255
Rank=0
Char=0
ContractTime=0
DetSkill=0
SexSkill=0
BoxSkill=0
LawSkill=0
MechSkill=0
JackSkill=0
CarSkill=0
NewsSkill=0
DrugsSkill=0
CookSkill=0
FishSkill=0
pSHealth=0.0
pHealth=0.0
Int=15
Local=255
Team=3
Model=264
PhoneNr=6340
House=255
Bizz=255
Pos_x=2246.6
Pos_y=-1161.9
Pos_z=1029.6
CarLic=0
FlyLic=0
BoatLic=0
FishLic=0
GunLic=0
Gun1=0
Gun2=0
Gun3=0
Gun4=0
Ammo1=0
Ammo2=0
Ammo3=0
Ammo4=0
CarTime=0
PayDay=0
PayDayHad=0
CDPlayer=0
Wins=0
Loses=0
AlcoholPerk=0
DrugPerk=0
MiserPerk=0
PainPerk=0
TraderPerk=0
Tutorial=0
Mission=0
Warnings=0
Adjustable=0
Fuel=0
Married=0
MarriedTo=No-one
ir man reikia pakeist AdminLevel=0 i 5?

SiJ
09/01/2010, 10:22 AM
o tj tipo nueini i C:\Documents and Settings\Owner\Desktop\gta\scriptfiles ir ten yra aplankalas su mano nick tj ijungiu ir rodo Key=145
Level=0
AdminLevel=0
DonateRank=0
UpgradePoints=0
ConnectedTime=0
Registered=0
Sex=0
Age=0
Origin=0
CK=0
Muted=0
Respect=0
Money=1000
Bank=0
Crimes=0
Kills=0
Deaths=0
Arrested=0
WantedDeaths=0
Phonebook=0
LottoNr=0
Fishes=0
BiggestFish=0
Job=0
Paycheck=41
HeadValue=0
Jailed=0
JailTime=0
Materials=0
Drugs=0
Leader=0
Member=0
FMember=255
Rank=0
Char=0
ContractTime=0
DetSkill=0
SexSkill=0
BoxSkill=0
LawSkill=0
MechSkill=0
JackSkill=0
CarSkill=0
NewsSkill=0
DrugsSkill=0
CookSkill=0
FishSkill=0
pSHealth=0.0
pHealth=0.0
Int=15
Local=255
Team=3
Model=264
PhoneNr=6340
House=255
Bizz=255
Pos_x=2246.6
Pos_y=-1161.9
Pos_z=1029.6
CarLic=0
FlyLic=0
BoatLic=0
FishLic=0
GunLic=0
Gun1=0
Gun2=0
Gun3=0
Gun4=0
Ammo1=0
Ammo2=0
Ammo3=0
Ammo4=0
CarTime=0
PayDay=0
PayDayHad=0
CDPlayer=0
Wins=0
Loses=0
AlcoholPerk=0
DrugPerk=0
MiserPerk=0
PainPerk=0
TraderPerk=0
Tutorial=0
Mission=0
Warnings=0
Adjustable=0
Fuel=0
Married=0
MarriedTo=No-one
ir man reikia pakeist AdminLevel=0 i 5?


Aš kiek atsimenu reikia pakeist
AdminLevel=0
į
AdminLevel=1337
arba į
AdminLevel=1338 (jeigu nori, kad kiti nematytų jog tu adminas)
tai tie 1337/8 lvl yra serverio savininko lygiai..

Street_King
09/01/2010, 10:31 AM
vis tvarkoj su admin lvl bet kaip galiu sukurt hq's tikslei galit pasakyt kaip?

Masj
09/01/2010, 10:35 AM
LT-RP scriptą nusipirk, tai galėsi hq kurt ingame :DDD

Street_King
09/01/2010, 10:54 AM
o kdl kitiem rodo tipo kad mano serveris yra off
man atrodo del lanmode off

SiJ
09/01/2010, 11:17 AM
o kdl kitiem rodo tipo kad mano serveris yra off
man atrodo del lanmode off


Ne.. lanmode turi likti off..
Dar kartą patikrink ar announce ir query yra 1
Ir kokiu adresu jie jungiasi?

EDIT: Ir nereikia man kiekvieno klausimo siuntinėt per PM.. :roll:

Street_King
09/01/2010, 11:35 AM
tj kaip padaryt kad kiti zaistu
mano id217.18.70.74:7777

SiJ
09/01/2010, 02:23 PM
tj kaip padaryt kad kiti zaistu
mano id217.18.70.74:7777

Forwardinai portą 7777 ?

Street_King
09/01/2010, 02:41 PM
db viskas tvrkoj o kaip padaryt hq's?

SiJ
09/01/2010, 02:53 PM
db viskas tvrkoj o kaip padaryt hq's?


Manau šito turėsi klausti oficialioje GF temoje, nes nemanau, kad yra daug lietuvių naudojančių GF..
Na bet gal ir yra.. :)

Street_King
09/01/2010, 04:05 PM
o kaip pet jau padaryti kad servas butu ijunktas visa laika nors ir pc bus isjunktas?

SiJ
09/01/2010, 04:14 PM
o kaip pet jau padaryti kad servas butu ijunktas visa laika nors ir pc bus isjunktas?

Nusipirkt hostą?
Kiek žinau Reamis hostina serverius už 20lt/mėn.. Daugiau nieko iš lt nežinau..

Street_King
10/01/2010, 03:36 PM
O kaip pvz yra LCN hq bet be masinu , kaip reikia padaryt kad butu masinos speceliai LCN members?

AiVAMAN
13/01/2010, 03:55 PM
Dėl hosto rašyk Skype: arvydasamd :)
Ir patarsiu labai gerą problemos sprendimą: Trink tu tą Godfather **!

Street_King
14/01/2010, 06:55 PM
O kodel?
Koki galetum pasiulit gm?

SiJ
14/01/2010, 08:28 PM
O kodel?
Koki galetum pasiulit gm?



Aš galėčiau.. Naudok My_Own_Scripted_GM.. Kitaip sakant, geriau bandyk kurtis pats ką nors.. Kad ir paimk savo GF, ir išsinagrinėk ką kuri kodo vieta reiškia.. Taip ir išmoksi scriptinimo pradmenis.. :P

AiVAMAN
15/01/2010, 01:08 PM
O kodel?
Koki galetum pasiulit gm?



Aš galėčiau.. Naudok My_Own_Scripted_GM.. Kitaip sakant, geriau bandyk kurtis pats ką nors.. Kad ir paimk savo GF, ir išsinagrinėk ką kuri kodo vieta reiškia.. Taip ir išmoksi scriptinimo pradmenis.. :P


arba atsidaryk failą new.pwn kuris yra pawn aplanke, ir remdamasis http://wiki.sa-mp.com/wiki bandyk viską darytis pats. ;)
Pvz aš tik taip ir išmokau. :)

Street_King
15/01/2010, 06:58 PM
kaip galiu save unbann?xD