PDA

View Full Version : Cum schimb gamemodeul


helloffire
06/03/2010, 06:03 PM
Cum schimb modul care il am daca modul meu e hostat pe alt calculator?
Adica ma refer ca eu sunt pe calculatorul meu si hostul e in alta parte a tarii si vreau sa schimb gamemodul...cum fac?
Am acces ftp...am bagat fisierele si server.cf modificat ptr mod dar nu stiu cum sa fac sa implementez modul pe server...ajutor :|

Razvann
06/03/2010, 06:21 PM
Filezilla.

TheGuardianAngel
12/03/2010, 09:15 AM
cand esti pe server te loghezi la rcon cu

/rcon login parola(care ai pus-o in server.cfg la rcon password)

pe urma scri:

/rcon changemode numegm(trebuie sa fie numele gamemodului care il ai in fisierul gamemodes adica cel care vrei sa fie acum)

helloffire
12/03/2010, 02:11 PM
Mai am o problema...nu imi incarca obiectele din gm si filterscripturi...pomenesc din nou: Hostul e din alta parte nu dp PC-ul meu...de schimbat am reusit cu /rcon dar nu imi citeste filterscripturile si obiectele...ce doamne ma fac?

TheGuardianAngel
13/03/2010, 10:41 AM
schimba hostul