PDA

View Full Version : Segítség!


kolera
25/03/2010, 05:27 PM
Fél éve akarok SA:MP zni mondjátok meg pls mit szedjek le mert leszedtem a mostnani ami az SAMP.cpm on van klienst és amikor megvan a szreó indítom akkor először fehér a képernyő aztán fekete és fehér fekete aztán a menübe vagyok a rendszerigény bőven megvan mi lehet?? KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK NAON JÁTSZANI AKAROK!!!! :'(

MPKaboose
25/03/2010, 05:34 PM
Mijen Windowsod van?

kolera
25/03/2010, 05:36 PM
XP van

MPKaboose
25/03/2010, 05:43 PM
szervert is indítasz vagy csak egy másik szerverhez kapcsolnál (bocsi de kicsit érthetetlen az előző posztod)

kolera
25/03/2010, 05:44 PM
szerverhez akrok csatlakozni,de mikor elindítja a GTA t akkor fekete-fehér-fekete-fehér nem tölt be a szerver hanem a menübe leszek

MPKaboose
25/03/2010, 05:47 PM
meg ilyet nem láttam de amikor a menüben vagy nyomd meg az esc (escape) billentyűt
EDIT: mert nekem is van amikor betöltés után a játék a menüben ál meg és ilyenkor ez menni szokott

Harry_Gaill
25/03/2010, 05:48 PM
Régen én is tapasztaltam ilyet, már elfelejtettem hogy oldottam meg. Ha minden igaz nem kell SA-t újrainstallálni (bár én próbálkoznék azzal is végső soron), hanem csak a sa-mp ot raktam teljesen újra.
Jó .exe-jét használod a játéknak, amit sa-mp is támogat? Gonolok itt a patchre.

MPKaboose
25/03/2010, 05:49 PM
]
Régen én is tapasztaltam ilyet, már elfelejtettem hogy oldottam meg. Ha minden igaz nem kell SA-t újrainstallálni (bár én próbálkoznék azzal is végső soron), hanem csak a sa-mp ot raktam teljesen újra.
Jó .exe-jét használod a játéknak, amit sa-mp is támogat? Gonolok itt a patchre.
avagy az 1.0 EU

kolera
25/03/2010, 05:52 PM
nem tudom mit szedjek le? megmondjátok mind? me a SA t újra raktam 5-ször de semmi milyne verziójó muket szedjek le?

kolera
25/03/2010, 06:04 PM
pls segítsetek nagyon akarok játszani :'( látom a videkat naon jó lehet :(

kolera
25/03/2010, 06:42 PM
MEGOLDÓDOTT leszedtem az EU1.0 patch et és megy kössz all lehet zárni

MPKaboose
25/03/2010, 08:18 PM
azért módosíthatnád a posztod és ne harmat készíts egymás után mert az spam, örülök hogy meg oldottad

jaco_hawks
17/04/2010, 05:16 PM
Rakd újra a SA-t az egészet!!! És menni fog