PDA

View Full Version : objekti


[CB]Carrera
01/04/2010, 10:30 AM
Kad ubacim objekte u GameMod oni se ne vide, zna ko kako d ato riješim ?

GloomY
01/04/2010, 11:36 AM
Gdje ih ubaciš?

Mike Wayne
01/04/2010, 11:52 AM
Moraš objekte ubaciti ispod public OnGameModeInit()i postoji ti i limit od 254 objekata. Ako imaš više od limita trebaš object streamera.

[CB]Carrera
01/04/2010, 02:17 PM
Ima 98 objekata...

Ubacio sam ih kako treba prije su radili

DeadalusNetwork
01/04/2010, 09:33 PM
Provjeri ponovo i compiluj...Ak ne bude radilo , otvori novu scriptu , ubaci compiluj i probaj u serveru . Ak bude radilo , nes' si zafrko u scripti onda.