PDA

View Full Version : vraagje


maffo95
27/08/2010, 12:29 PM
hallo

weet iemand wat ik moet doen als ik op een bepaalde plaats een error krijg??

Faraday
27/08/2010, 12:31 PM
de error fixen?

Errors op bepaalde plaatsen kunnen heel irritant zijn, ik heb er eentje staan op mijn kont en die jeukt echt enorm...

maffo95
27/08/2010, 01:43 PM
faraday je kunt 2 dingen doen
1 gewoon serieus zijn
2 weg blijven bij dit topic

Mujib
27/08/2010, 03:48 PM
Maffo95, hij heeft simpelweg gelijk. Het fixen. Maar als je niet weet wat er gaande is dan maak je een nieuwe topic aan dan zal ik, of een andere scripter, er naar kijken.

maffo95
27/08/2010, 05:05 PM
zou ik anders proberen een foto ervan te krijgen?

Kwarde
27/08/2010, 05:16 PM
Gebruik PRINT SCREEN dan. Of kopieer gewoon de error tekst -.-

maffo95
27/08/2010, 05:20 PM
zal ik doen

Faraday
28/08/2010, 10:38 AM
man, als je al eens niet meer mag lachen. Je weet toch dat we niet kunnen helpen, als we de error niet zien?

Kopieer hier error info en eventueel de lines waar de error zich bevindt, dan kunnen we je helpen de error te fixen.

maffo95
28/08/2010, 10:50 AM
ik zal vandaag een foto maken met plaats en error

maffo95
28/08/2010, 11:04 AM
dit is de foto

ronnie325
28/08/2010, 11:06 AM
sorry maar jij bent echt een dom kop :H met je fotos hahah hoe oud ben je post een serieuse vraag met serieus informatie

maffo95
28/08/2010, 11:22 AM
ronnie wat bedoel je

Mujib
28/08/2010, 11:27 AM
Verwijder al je mods.

Vandooz
28/08/2010, 11:33 AM
ronnie wat bedoel je

Heb je het script wel zelf gemaakt?

zo nee: hiermee kunnen we niks, het kan een probleem van het script zijn of samp. Wij dachten dat je in het script bedoelde, wees duidelijker. :|

zo ja: Kijk wat je allemaal daar hebt, als je daar niks hebt gescript: is het een bug van GTA SA of SAMP,
als je wel daar wat hebt gescript: probeer te kijken met de code ff eruit te laten of ie nog errors/bugs geeft, zo niet is het gewoon een probleem in je code.

EDIT: Wat Muijb zegt kan ook helpen!

Mujib
28/08/2010, 11:37 AM
Vandooz, het lijkt me zeer sterk dat HIJ wat gescript heeft. Hij weet amper iets simpels uit te leggen.

Vandooz
28/08/2010, 11:41 AM
Vandooz, het lijkt me zeer sterk dat HIJ wat gescript heeft. Hij weet amper iets simpels uit te leggen.

Ja,
maar toch zeg ik het. Gewoon voor zekerheid. :)

offtopic: Muijb, het lijkt net of ie ons in de maling neemt lol.

Gforcez1337
28/08/2010, 12:01 PM
Ja,
maar toch zeg ik het. Gewoon voor zekerheid. :)

offtopic: Muijb, het lijkt net of ie ons in de maling neemt lol.

Naja, Ik denk niet dat die error in de GM Zelf zit, Meer in 1 van zn Mods (als hij ze heeft)...

maffo95
28/08/2010, 12:33 PM
ik zal eens kijken of het helpt om gta sa opnieuw te installeren
ps LEKKER (A)SOCIAAL IS IEDEREEN!!!!

Kwarde
28/08/2010, 01:46 PM
Omg... Ik dacht dat je een compile error bedoelde :P
Krijg je dit altijd weer of niet? Soms is dit gewoon een error die je daarna een poosje niet weer ziet.

maffo95
28/08/2010, 02:32 PM
nee ben nu al stuk of 10 keer er heen gereden en telkens krijg ik de error

Kwarde
28/08/2010, 03:33 PM
Is dat alles, of valt GTA daarna ook nog uit?
Want alleen die error is op zich niet zo erg... En zoals Mujib al zei, verwijder mods (als je die hebt) of installeer GTA opnieuw.

ronnie325
29/08/2010, 09:18 AM
hahaha hoor em dan sociaal hij kan niet eens iets normaal uit leggen haha als je nou eens even uitlegt wat er precies aan de hand is en niet zegt ik krijg een error daar hebben we wat aan haha

Geso
29/08/2010, 09:25 AM
sorry maar jij bent echt een dom kop :H met je fotos hahah hoe oud ben je post een serieuse vraag met serieus informatie

Zwaar overboden reactie :picard: Ik denk dat die reactie meer over jou zegt, dan over hem

Over error: Mssn mods daar in de buurt, bijv. voor buildings?, of spawnt er een auto in de buurt met mods erop?

maffo95
29/08/2010, 10:00 AM
ik heb helemaal geen mods daar staan maar ik zal vandaag eens kijken wat er gebeurt als ik gta sa opnieuw installeer