PDA

View Full Version : ingen server fungerar 0.3c &0.3b: server didn't respond retrying


davve95
02/01/2011, 04:53 PM
Hej!


Har fått ett skumt fel jag installerade Team Fortress 2 hittade inga servrar avinstallerade det xD.
Men sen skulle jag spela sa-mp uppgraderade till 0.3c från 0.3b har alltid fungerat men nu så står det server didn't respond retrying !OBS! det händer samma sak på 0.3b.
Jag har kollat inne i kontrollpanel Windows defender och allt va som det skulle


SNÄLLA hjälp!! skulle varit skit snällt!.

Patrik356b
02/01/2011, 05:29 PM
Prova att installera om sa-mp

davve95
02/01/2011, 06:17 PM
Prova att installera om sa-mp

Redan gjort tack men samma fel. ändå ;D

Patrik356b
02/01/2011, 06:27 PM
Gjorde du en lazy-man-install ?

D.v.s. utan att först ta bort sa-mp från datorn

davve95
02/01/2011, 07:24 PM
Gjorde du en lazy-man-install ?

D.v.s. utan att först ta bort sa-mp från datorn

Jag har för sökt med bägge 2 men inte har hjälpt

Hudgens
02/01/2011, 07:51 PM
Om problemet ligger kvar när du kör TF2 så har det väll inget att göra med SA-MP eller har jag missförstått något...?

SWEMike
02/01/2011, 07:54 PM
Räknar du in brandväggen i Windows Defender? Annars bör du nog kolla där.

ZoZ
03/01/2011, 09:56 AM
Jag får samma problem, men jag re-installerade GTA och sen tog bort alla mappar med SA-MP och GTA sen installerade jag igen och det gick som det skulle :)

Kolla så att servern är 0.3c FULL inte nån BETA från 0.3c eller nån annan uppdatering!

davve95
03/01/2011, 01:23 PM
Jag får samma problem, men jag re-installerade GTA och sen tog bort alla mappar med SA-MP och GTA sen installerade jag igen och det gick som det skulle :)

Kolla så att servern är 0.3c FULL inte nån BETA från 0.3c eller nån annan uppdatering!

Okej tack! ska testas

davve95
03/01/2011, 01:27 PM
Om problemet ligger kvar när du kör TF2 så har det väll inget att göra med SA-MP eller har jag missförstått något...?



Nej det har inget med Sa-mp att göra men skrev bara det för säkerhets skull....

davve95
03/01/2011, 06:08 PM
Jag får samma problem, men jag re-installerade GTA och sen tog bort alla mappar med SA-MP och GTA sen installerade jag igen och det gick som det skulle :)

Kolla så att servern är 0.3c FULL inte nån BETA från 0.3c eller nån annan uppdatering!

Det fungerar inte! :(.... och jag tar servrar som det står 0.3c på

Waw
30/01/2012, 05:35 PM
Same Problem as me :)

Swemonstere
21/02/2012, 11:25 PM
för mig är samp buggat på favorites där söker den servrar på internet söker den servrar och på host söker den servrar helt jävla sjukt

davve95
22/02/2012, 06:33 AM
för mig är samp buggat på favorites där söker den servrar på internet söker den servrar och på host söker den servrar helt jävla sjukt

Fin bump, gammal.tråd.. Skapa en ny tråd i stället :D.