PDA

View Full Version : [GM Add-On] Toll :D


[FBI]AG3NT
27/01/2008, 10:10 AM
Only looks Pics :D

http://images3.hiboox.com/vignettes/0408/ojspj3jq.png (http://www.hiboox.com/lang-fr/image.php?img=ojspj3jq.png)
http://images3.hiboox.com/vignettes/0408/eph8beo1.png (http://www.hiboox.com/lang-fr/image.php?img=eph8beo1.png)
http://images3.hiboox.com/vignettes/0408/b60b7b3p.png (http://www.hiboox.com/lang-fr/image.php?img=b60b7b3p.png)

I would like to know if somebody could make me the IsPlayerInArea of the Images

CreateObject(9623, 1787.197021, 794.808167, 13.041120, 0.0000, 0.0000, 0.0000);
CreateObject(9623, 1807.405762, 794.808044, 13.023953, 0.0000, 0.0000, 0.0000);
CreateObject(3335, 1786.564819, 805.087402, 10.433859, 0.0000, 0.0000, 180.0000);
CreateObject(966, 1785.845703, 788.040833, 10.564821, 0.0000, 0.0000, 0.0000);
CreateObject(966, 1787.680664, 788.040039, 10.564821, 0.0000, 0.0000, 180.0000);
CreateObject(968, 1785.828857, 787.959106, 11.624071, 0.0000, 0.0000, 348.7500);
CreateObject(968, 1787.567383, 787.934021, 11.624071, 0.0000, 0.0000, 0.0000);
CreateObject(1237, 1777.913330, 803.423523, 11.106500, 0.0000, 0.0000, 0.0000);
CreateObject(1237, 1796.042969, 804.000366, 11.106501, 0.0000, 0.0000, 0.0000);
CreateObject(1237, 1798.260254, 804.179077, 11.089334, 0.0000, 0.0000, 0.0000);
CreateObject(1237, 1816.355835, 803.815063, 11.089334, 0.0000, 0.0000, 67.5000);
CreateObject(966, 1808.084229, 801.376465, 10.547655, 0.0000, 0.0000, 180.0000);
CreateObject(966, 1805.923462, 801.500732, 10.547655, 0.0000, 0.0000, 0.0000);
CreateObject(968, 1808.078979, 801.448914, 11.606905, 0.0000, 0.0000, 0.0001);
CreateObject(968, 1805.931030, 801.755188, 11.587486, 0.0000, 0.0000, 0.0000);

Only Add this in Ur GameMode

If you Use it :
Please post your opinion about it

MaTrIx4057
27/01/2008, 10:11 AM
Nice!

Robtuner
27/01/2008, 10:13 AM
yeh i wanted to reqeust this but very nice work.
Great for rp servers.

falor
27/01/2008, 10:39 AM
i'll try =D
Very Nice <3

error 021: symbol already defined: "CreateObject" ? :s

snipe69
27/01/2008, 10:55 AM
hey nice work men

snipe69
27/01/2008, 10:59 AM
i'll try =D
Very Nice <3

error 021: symbol already defined: "CreateObject" ? :s

Where'd You put them?


you need to put them under ongamemodinit where is addplayerclass addstaticvehicle etc... :-[

Snickers
27/01/2008, 11:01 AM
It's nice, you should make it so that you have to pay if you go trough :D

[FBI]AG3NT
27/01/2008, 11:08 AM
Snickers ]
It's nice, you should make it so that you have to pay if you go trough :D


Yes I want but I don't know how to make IsPlayerInArea... :-[
Can U do it :P :mrgreen:

mfg AG3NT

falor
27/01/2008, 11:08 AM
Thanks Snipe , i'll try , ive put it at middle of my gm xD
But i'm using taxiFRS ^^
And so , cars are in a file

herbis11
27/01/2008, 11:09 AM
Would be great if It would be closed when no car near and open when car stops neir to ir...
Hope for SA-MP 0.3 this future

Snickers
27/01/2008, 11:13 AM
AG3NT ]
Snickers ]
It's nice, you should make it so that you have to pay if you go trough :D


Yes I want but I don't know how to make IsPlayerInArea... :-[
Can U do it :P :mrgreen:

mfg AG3NT

No sorry, I can't script very well :P

snipe69
27/01/2008, 11:16 AM
Snipe ]

[quote=falor ]
i'll try =D
Very Nice <3

error 021: symbol already defined: "CreateObject" ? :s

Where'd You put them?


you need to put them under ongamemodinit where is addplayerclass addstaticvehicle etc... :-[

I asked him, where did he put them.

but i was talking to him to put it there not you xD :mrgreen:

Zaka
27/01/2008, 11:25 AM
Good work man :)

[FBI]AG3NT
27/01/2008, 12:54 PM
Thanks :D

luxeon
27/01/2008, 01:31 PM
hahhaa :mrgreen: :mrgreen:
nice thing ,i had thought about putting such on every road
its pretty nice 9/10 ,only thing that can be done is opening gate there for cash :D (easy 2 code) ;)

9/10 ,cool

,LuxeoN

Flover
14/08/2008, 01:45 PM
It's not working, i'm put this under ongamemodinit but is not work I use Lv RealLife 3.3.8. What I'm do bad ?

SlashPT
14/03/2010, 11:06 AM
i dont like because if goes one Truck it cant pass... because truck is too high

Steven82
16/05/2010, 10:13 AM
Ever since this came out a lot of toll boths have been added into Roleplay's. I think it gets quite annoying now when i have to stop and pay 10-5$ for a toll on a RP it just ruins the fun sometime's.

[Mr]Fred
17/05/2010, 01:21 PM
Post it in Data Files and Maps or in Filterscripts!
This are just objects.