PDA

View Full Version : Kintamieji Klausimas.


Montis123
10/03/2011, 03:39 PM
Įdomu man pasidarė koks yra kintamūjų limitas na gal tokio nėra parašyta wiki bet, koks maždaug kintamūjų limitas ar tokio net, nėra ???

Blantas
10/03/2011, 06:10 PM
Greičiausiai yra, ir jis priklauso nuo tavo kompiuterio techn. parametrų...

Montis123
10/03/2011, 07:05 PM
Greičiausiai yra, ir jis priklauso nuo tavo kompiuterio techn. parametrų...

Tai taip, išeina kuo galingesnis kompas tuo geriau ;D

Blantas
10/03/2011, 07:33 PM
Na teoriškai taip, bet praktiškai sunku tuo pasinaudoti, kadangi tektų parašyti nežmoniškai daug sveriantį kodą, su milžiniško dydžio masyvais ir pan. :)

Scottas
11/03/2011, 09:46 PM
užtenka milžiniško masyvo:



new
epic_masyvas [ 999999999 ];



Pabandyk suconpilint, kai sucompilinsi pridėk dar viena '9' ir vėl bandyk, išsiaiškinsi limitą :D. Bet užtruksi normaliai laukdamas :D

sabretur
25/03/2011, 04:15 PM
Limito tai nera, bet reikia galingo serverio, kad galetum daug kintamuju prikurt