PDA

View Full Version : hur loggar man in som addmin?


8121921
25/10/2011, 11:19 AM
shenare jag har öppnar en gta server och är riktigt noob på den som man kan säga. skulle hjärna villa veta hur man loggar in som admin. och hur man kollar commands :P

Fj0rtizFredde
26/10/2011, 07:21 PM
Det vanligaste du kan göra är att skriva /rcon login DITTRCONPASS och sen skriva /rcon cmdlist. Annars beror det helt och hållet på vilket gamemode du använder för vissa har olika admin kommando. :)

[SwE]Gold
12/02/2012, 06:52 PM
Hmm.. Jadu... Om du använder: LuxAdmin... Så är det ju bara att gå till scriptfiles sen LuxAdmin leta upp ditt namn där registera dig först på servern sen ändra din level... till 10 sen spara då var det klart :D

Chrillzen
14/02/2012, 09:00 AM
Följ en tutorial om hur man gör ett Register/Login system. :cool:

Waw
25/04/2012, 04:56 PM
[SwE]Gold hur registrerar man sig då? jag har LuxAdmin iaf