PDA

View Full Version : [Tutorial] porti automate


POL_george
25/03/2012, 01:01 PM
deci punem
new numepoarta

new ducem la public OnGameModeInit()

si punem numepoarta = CreateObject(bla.bla x.y.z bla)

acum poarta e facuta dar nu se mijca sa o facem sa se miste
Ne ducem la public OnPlayerKeyStateChange(playerid, newkeys, oldkeys)
si dupa { adugam
if (newkeys==KEY_FIRE)//cheia adica pe ce sa apese playerul
{
if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 15 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 15)//restrictia la o anumita factiune
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
{
if(PlayerToPoint(10, playerid,x.y.z) || PlayerToPoint(10, playerid,x.y.z))//de la ce distanta sa se deschida
{
MoveObject(numepoarta, x.y.z, 4.0);//x.y.z si numepoarta reprezinta ce poarta sa mute era sa uit 4.0 reprezinta viteza
SetTimer("numepoartaclose",3500, false);//numepoartaclose e la cine sa apeleze timerul cand se inchide poarta sa facem timerul
return 1;
}
}

public numepoartaclose()
{
MoveObject(numepoarta, x.y.z, 3.0);//numepoarta reprezinta pe cine sa inchida si x.y.z si viteza
return 1;
}
forward numepoartaclose();
}
}

Succes
O zi buna
Nu mai comentati ca e copiat de dincolo si tot asa mai bine taceti

Flashhiee
04/04/2012, 07:47 PM
Foarte bun tutorial e printre primele din care am inteles ceva ;) ai de la mn o stea ;)

TzAkS.
06/04/2012, 04:47 PM
Bun,aici ai pus x y z
numepoarta = CreateObject(bla.bla x.y.z bla)

Da aici de unde ai pus coordonatele?
MoveObject(numepoarta, 777.885254, -1330.235596, 6.210686, 4.0)

Si asta e distanta? :))))
if(PlayerToPoint(10, playerid,778.0070,-1333.3879,13.6400) || PlayerToPoint(10, playerid,778.1092,-1327.1029,13.5469))//de la ce distanta sa se deschida

Tu ai vazut undeva tutorialu asta si ai incercat sa faci cu alte cuvinte,dar nu ti`a reusit.
Trebuie sa explici nu numa sa copiezi gresit.

DokerJr
06/04/2012, 05:02 PM
Lol, asta e o gluma?

gabitzu4ever
07/04/2012, 10:32 AM
Lol, asta e o gluma?

cred ca da

PS: Crezi ca toti au if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 15 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 15)//restrictia la o anumita factiune ?

POL_george
07/04/2012, 05:46 PM
pai gm-ul meu era o prostie era plin de buguri si am luat gm-ul lui icz si il tot adaptez si daca stiti gm-ul sa imi ziceti cum fac cu dialoguri am un gm in pc cu dialoguri register dar nu stiu ce contine ca as vrea la register sa zica cu masculin si feminin in dialoguri si nu in cheat

DokerJr
08/04/2012, 07:17 AM
POL_george, permite-mi sa-ti adresez o intrebare: Tu habar n-ai de pawno, de ce scriptezi in GF?

POL_george
08/04/2012, 04:43 PM
ba am cu el scriptez si am renuntat la gm-ul meu era plin de buguri asa am luat un gm de pe net si gata

pantelimonfl
10/04/2012, 10:36 AM
Ai habar de pawno o laie. Pana si tastatura te bate ba ca sa nu mai zic ca tutorialul e varza :|. Imi pare rau de ce s-a ales de comunitatea de sa-mp romaneasca :|

POL_george
10/04/2012, 05:48 PM
ce acolo am warning 50% no post

eDz0r
10/04/2012, 07:07 PM
1.Nu este poarta automata (se deschide cand dai click) sau ce ai tu acolo si se inchide singura dupa cateva secunde... chiar daca tu inca esti in drumu' ei... daca o vroiai automata o faceai cu un timer si cu IsPlayerInRangeOfPoint si invata sa "exprimi" corect nu cu "jargoane" de pe mess (<<< asta mai merge ca in loc sa scriu messenger am scris mess si cred ca se subintelege) si internet ca "bajeti" ca daca schimbi cateva literer strici cuvantu' pentru nimic... macar daca micsorai cuvantu' ... nu-i "aja" ?