PDA

View Full Version : O intrebare


Gabyyy
13/04/2012, 08:54 PM
Sal am si eu o intrebare am pus niste masini si un elicopter la hq news reporters deoarece erau prea putine, le-am pus cum trebuie fara erori nimic dar as vrea sa stiu cum pot sa le fac sa le conduca numai membrii factiunii (news reporters)

POL_george
13/04/2012, 09:06 PM
if(newcar == 133 || newcar == 132)//133 si 132 reprezinta id-ul masinilor
{
if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 15||PlayerInfo[playerid][pLeader] == 15) { }//15 reprezinta id-ul factiuni
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,"Text");//ce sai spuna la cel care nu intra in masina
RemovePlayerFromVehicle(playerid);
}
}
Nu stim id-ul masini de unde-l luam?Ne urcam intr-o masina si dam /oldcar
Era sa uit se pune la public OnPlayerStateChange(playerid, newstate, oldstate)

Gabyyy
13/04/2012, 09:34 PM
am facut cum miai zis tu da tot pot conduce masini de la nr daca sunt civil sau alta factiune ..
Uite asa am facut :

if(newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 488)
{
if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 9||PlayerInfo[playerid][pLeader] == 9) { }//15 reprezinta id-ul factiuni
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,"Nu esti membru StirilePROTV !");//ce sai spuna la cel care nu intra in masina
RemovePlayerFromVehicle(playerid);
}
}

cred ca nu e bine din moment ce masinile nu sunt restrictionate

DokerJr
13/04/2012, 10:28 PM
Unde ai pus tu asta in mod ?

Gabyyy
13/04/2012, 10:33 PM
OnPlayerStateChange

Gabyyy
13/04/2012, 10:37 PM
UP! Cine ma ajuta are REP +

POL_george
14/04/2012, 05:59 AM
dai cut si dupa cauta prin gm cava asemanator si dai enter si adauga sau ai pus alte masini decat alea

gabitzu4ever
14/04/2012, 06:17 AM
da, dar adaugo dupa linia
if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER)]

Gabyyy
14/04/2012, 10:47 AM
am pus ce mi-a zis george mai sus sub linia if(newstate == PLAYER_STATE_DRIVER)] dar degeaba ca tot nu s-au restrictionat

DokerJr
14/04/2012, 11:42 AM
Poate id-urile nu-s corecte

Gabyyy
14/04/2012, 11:52 AM
cred ca sunt corecte id-urile am pus la amebele newcar id 582 de la news van si tot le pot conduce oricine..

POL_george
14/04/2012, 01:23 PM
Poate id-urile nu-s corecte

Se poate

Gabyyy
14/04/2012, 07:19 PM
da id-urile erau gresite . am rezolvat se poate da t/c
p.s: gabitzu si DokerJr REP + de la mine

Andr3y9603
14/04/2012, 07:37 PM
if(newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 582 || newcar == 48
{
if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 9||PlayerInfo[playerid][pLeader] == 9) { }//15 reprezinta id-ul factiuni
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE,"Nu esti membru StirilePROTV !");//ce sai spuna la cel care nu intra in masina
RemovePlayerFromVehicle(playerid);
}
return 1;
}

ia vezi acum ... app rep + ;)

POL_george
14/04/2012, 09:07 PM
Ce dar cu mine care tea ajutat cum ramane

POL_george
15/04/2012, 10:43 AM
cum?