PDA

View Full Version : Dialog hiba


N@rbirock
13/07/2012, 08:32 AM
Van egy autó vásárlás script a szerverembe de nem hozza be a dialogot sehogy. Pls segítsetek.
public OnPlayerPickUpPickup(playerid,pickupid)
{
if( pickupid == Pickup )
{
if( pInfo[playerid][Kocsi] == 1 ) return SendClientMessage( playerid, 0xff0000AA, "Neked már van autód!" );
{
SetPlayerPos( playerid, P_X+1, P_Y+1, P_Z );

new dialText[512 + 1];
new tmp[64 + 1];

for( new iy; iy < sizeof JarmuAdat; iy++ )
{
format( tmp, sizeof tmp, "Jármu: %s | Ára: %dFt", GetVehicleModelName(JarmuAdat[iy][0]), JarmuAdat[iy][1] );
strins( dialText, tmp, strlen(dialText) );
format( Mentes[iy], 64, "%s", GetVehicleModelName(JarmuAdat[iy][0]) );
}
if( !strlen(dialText) ) return /*1;*/ SendClientMessage(playerid, 0xff0000ff, "Ez nem jo");

ShowPlayerDialog( playerid, 10, DIALOG_STYLE_LIST, "Autó Szalon", dialText, "Tovább", "Kilépés" );
}
}
return 1;
}

$h€€p
13/07/2012, 11:24 AM
Nekem akkor nem szokta előhozni, ha két vagy több dialógus ugyanazon az id-n van, nézd meg nem ütközik-e más szkriptekkel.

N@rbirock
13/07/2012, 02:22 PM
Nem ütköszik egyel se de teleportál.