PDA

View Full Version : No commands working.


jimbo8
22/07/2012, 03:03 PM
Hello, this is jimbo8. Well, i've got this problem that no commands work. Filterscripts are loaded, i am logged in as an admin too... What can i do? I've tried many scripts, none of them works.. I have added them to config.cfg too.

MustangV10
22/07/2012, 03:15 PM
Does server_log.txt show anything that may indicate the problem?

jimbo8
22/07/2012, 03:29 PM
No, i dont think so. Here is the log:

----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3e-R2, (C)2005-2012 SA-MP Team

[17:10:15]
[17:10:15] Server Plugins
[17:10:15] --------------
[17:10:15] Loaded 0 plugins.

[17:10:15]
[17:10:15] Filterscripts
[17:10:15] ---------------
[17:10:15] Loading filterscript 'speedcam.amx'...
[17:10:15]
Automatic Speeding Camera System loaded!
[17:10:15] Version: 1.0, Release 1
[17:10:15] Credits: FusiouS

[17:10:15] Loading filterscript 'firework.amx'...
[17:10:15] Loaded 2 filterscripts.

[17:10:15] Loaded 3 vehicles from: vehicles/trains.txt
[17:10:15] Loaded 3 vehicles from: vehicles/pilots.txt
[17:10:15] Loaded 15 vehicles from: vehicles/lv_law.txt
[17:10:15] Loaded 39 vehicles from: vehicles/lv_airport.txt
[17:10:15] Loaded 255 vehicles from: vehicles/lv_gen.txt
[17:10:15] Loaded 38 vehicles from: vehicles/sf_law.txt
[17:10:15] Loaded 35 vehicles from: vehicles/sf_airport.txt
[17:10:15] Loaded 353 vehicles from: vehicles/sf_gen.txt
[17:10:15] Loaded 24 vehicles from: vehicles/ls_law.txt
[17:10:15] Loaded 37 vehicles from: vehicles/ls_airport.txt
[17:10:15] Loaded 98 vehicles from: vehicles/ls_gen_inner.txt
[17:10:15] Loaded 389 vehicles from: vehicles/ls_gen_outer.txt
[17:10:15] Loaded 71 vehicles from: vehicles/whetstone.txt
[17:10:15] Loaded 168 vehicles from: vehicles/bone.txt
[17:10:15] Loaded 61 vehicles from: vehicles/flint.txt
[17:10:15] Loaded 96 vehicles from: vehicles/tierra.txt
[17:10:15] Loaded 96 vehicles from: vehicles/red_county.txt
[17:10:15] Total vehicles from files: 1781
[17:10:15]
---------------------------------------
[17:10:15] Running Grand Larceny - by the SA-MP team

[17:10:15] ---------------------------------------

[17:10:15] Number of vehicle models: 173
[17:10:21] Incoming connection: 88.90.7.114:54782
[17:11:01] Incoming connection: 88.90.7.114:54792
[17:11:02] [join] Jimbo has joined the server (0:88.90.7.114)
[17:14:18] RCON (In-Game): Player #0 (Jimbo) has logged in.

Friend+
22/07/2012, 03:31 PM
u have ur server hosted?

MustangV10
22/07/2012, 03:32 PM
What's the server IP? I'll connect and take a look.

jimbo8
22/07/2012, 03:41 PM
5.39.11.55:7777 <---- IP, 4 slots only tho.

MustangV10
22/07/2012, 03:48 PM
Server does indeed say unknown command. Do you have TeamViewer? I can help you over that.