PDA

View Full Version : [HELP] HELP ME PLEASE [HELP]


kill_bob_saget
11/11/2008, 07:24 PM
I am running a server on 0.2.2 and I have a cops and robbers gamemode wich works pretty well, i got an ingame object editor and when I saved it I copied all the items and its location (wich it saved in a file in my scriptfiles) and i added it to the gamemode. The stuff is all there but when i enter the game, it still puts all the skins as the construction guy and i cant choose cop or civilian.... Does anyone kno how to fix this???? :-(

bradfish
11/11/2008, 10:32 PM
try to delete the filterscript entry for the corresponding filterscript in your server.cfg

kill_bob_saget
11/11/2008, 11:04 PM
I already did that...

gemadon
15/11/2008, 12:22 AM
Wait, do you have the construction guy in AddPlayerClass? I had this same error, I only could choose one skin, it turns out that I added something that messed the script up.. Do you have gTeam and if(classid = 1) and stuff like that? if you do, you should delete it out of your script, thats what happened to me and I fixed it like that.