PDA

View Full Version : I've static IP then why i can't ?


[SMB]Bip
08/12/2008, 03:22 PM
Hello! guys i've static ip and my open port is 1010 but ppls can't see my server my firewall is totally off why i can't host server at my home pc ?i can connect to my local host plz somebody specify me the exact problem thank you !

sebihunter
08/12/2008, 04:20 PM
ports forwarded?

Lewwy
08/12/2008, 04:20 PM
Forward your port as well through your firewall. And allow samp-server.exe and announce.exe through as an exception.

James_Alex
08/12/2008, 08:07 PM
You must first Forward your port

You need help it's here (http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=70202.0)

dextervip
08/12/2008, 09:21 PM
Check your router DSL manual for Portforwarding,Some internet provider blocks port for user security,contact your provider for more informations

[SMB]Bip
08/12/2008, 09:40 PM
I did forward my port still not working

dextervip
09/12/2008, 10:50 PM
Make sure that the UDP and TCP port are portforwarding to your network address.If you still have problems,contact your internet provider