PDA

View Full Version : I cant connect to any server


Sandrea
02/03/2009, 01:08 PM
I select a server and wghile the game loads i get this error...:

http://i41.tinypic.com/35bh9fr.jpg

What should i do?

Nubotron
02/03/2009, 01:11 PM
Legal game? Single player working?

Sandrea
02/03/2009, 01:26 PM
The game is backuped... Single player yes working great also i can plat MTA... but i cant play SA-MP... Whats wrong? old days i could play but now....

Kalcor
02/03/2009, 02:09 PM
SA-MP does not support a d3d9.dll in your San Andreas folder. You should move it somewhere else.

Sandrea
02/03/2009, 03:59 PM
ok thank you