PDA

View Full Version : Level system for samp server


stanLeys
20/07/2009, 03:13 PM
Hi so i want to have filterscript about levels like if you are level 1 you can use getcar command
if you are level 2 you can use antifall command
and level 1 costs 400,000$ and level 2 costs 800,000$
and i want to get 10 levels

level | command | value of level

1st lvl = /getcar [car id] , 400 000$
2nd lvl = /antifall , 800 000$
3rd lvl = /goto [player id] , 1 000 000$
4th lvl = /eject [player id] , 1 400 000$
5th lvl = /ejectall , 1 600 000$
6th lvl = /savepos /gotopos , 2 000 000$
7th lvl = /skin [skin id] , 2 200 000$
8th lvl = /repair , 2 400 000$
9th lvl = /settime , 2 500 000$
10th lvl = /setveather , 2 600 000$

to level up use command /buylevel and you can see players levels bay using their score i mean their score will be their level so if you can do it pleasee

saiberfun
20/07/2009, 03:22 PM
search there are many fs that include levelsysztems
if it's admin or just userlvls everything.
for example seif admin

stanLeys
20/07/2009, 03:26 PM
i dont need seif admin i need only user lvls and i searched i found nothing

James_Alex
20/07/2009, 04:14 PM
create your own one ;)
juste use
new pLevel[MAX_PLAYERS];

then if(pLevel[playerid] >= 1)....
easy :D

saiberfun
20/07/2009, 04:30 PM
lol but that's just for one time he's connected n won't be saved :P
n i don't think u searched right
'cuz u could use seifadmin to n edit it so it matches ur needs ain't hard
n yes u could do an ownone
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Creating_an_Admin_Script

it doesn't need to be an adminscript
but adminscript ain't sumthin else then a levelscript :)

James_Alex
20/07/2009, 04:31 PM
yes he can juste save and load the level
very easy...

stanLeys
20/07/2009, 05:11 PM
james im making this topic because i dont know how to make it so i can't make it like some people can

stanLeys
20/07/2009, 05:12 PM
and james you got cool banking system

James_Alex
20/07/2009, 05:18 PM
and james you got cool banking system

thx
and do not double post plz
then i'll help you with this, juste when i go back to my PC :D

stanLeys
20/07/2009, 05:22 PM
anyway where i place if(pLevel[playerid] >= 1) i mean under what
and how will i make buylevel cmd
and if i use if(pLevel[playerid] >= 1 it gives me an error
error 010: invalid function or declaration

Hawkz_Ryder
21/07/2009, 12:49 AM
please,get 4 me levels script!
sry,my english is bad. but if u have 4 me level script,i have 4 u admin 4lvl on popular 24/7 server!
i want script!

/buylevel

1.lvl /getcar (get a locked car)
2.lvl /flip (flip car)
3.lvl /count (countdown)
4.lvl armour on spawn automatic
5.lvl /ramps (rampson,alt for ramp)
6.lvl /antifall (afon,cant fall of bike)
7.lvl /paintjob (paintjob for cars)
8.lvl /rims (rims 4 cars)
9.lvl /minitune (NOS,hydraulics)
10.lvl /savepos /gotopos
11.lvl /skin (skin 4 me)
12.lvl /ptime (private time)
13.lvl /pweather (privte weather)
14.lvl /car (get a turismo)
15.lvl /vipgates (gates)


if you can please do for me that script!


if you dont want do,please do with 3lvl or 5lvl!

plz

saiberfun
21/07/2009, 07:22 PM
james im making this topic because i dont know how to make it so i can't make it like some people can

that's why i gave u that tutorial P_P