SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/03/2012, 07:35 PM   #1
CyNiC
High-roller
 
CyNiC's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Brazil
Posts: 1,352
Reputation: 146
Spray Re-PutPlayerInVehicle does vehicle lose engine acceleration sound

Firstly, I'm not searching by alternative solutions, just reporting a bug.

The tittle says all re-put the player in the same vehicle does vehicle lose engine acceleration sound for him.
CyNiC is offline   Reply With Quote
Old 05/03/2012, 08:24 PM   #2
Steamator
Little Clucker
 
Steamator's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 39
Reputation: 0
Default AW: Re-PutPlayerInVehicle does vehicle lose engine acceleration sound

Look into my signature. May won't work perfectly, but decreases the rate of failure.
__________________
Steamator is offline   Reply With Quote
Old 06/03/2012, 09:48 AM   #3
leong124
High-roller
 
leong124's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Hong Kong, China
Posts: 1,738
Reputation: 134
Default Re: Re-PutPlayerInVehicle does vehicle lose engine acceleration sound

I think what you need to do is to prevent the players from spawning and then entering the vehicle. If you want to allow that without bugs, you can use SetPlayerPos to remove them from their original vehicle, and then script a timer to put them to the new vehicle.
__________________
[KDT_MS]hk_shade

Sorry for my bad English and my weakness in expressing myself.
leong124 is offline   Reply With Quote
Old 06/03/2012, 09:59 AM   #4
Rac3r
Gangsta
 
Join Date: May 2007
Posts: 700
Reputation: 32
Default Re: Re-PutPlayerInVehicle does vehicle lose engine acceleration sound

Quote:
Firstly, I'm not searching by alternative solutions, just reporting a bug.
Why do you need a solution, when the answer is don't put a player in a vehicle, he is already in.

It would be like reporting SetPlayerInterior, then GetPlayerInterior on the next line returns old interior, not the interior you've just set.
pawn Code:
public OnPlayerConnect(playerid)
{
    SetPlayerInterior(playerid, 1);
    printf("player interior %d", GetPlayerInterior(playerid)); // will return 0
    return 1;
}
I understand it's nice to have bugs fixed, but I don't think using functions wrong should be fixed. Like putting a player in a vehicle he is already in, isn't a bug, you're doing it wrong. No offence
Rac3r is offline   Reply With Quote
Old 06/03/2012, 12:38 PM   #5
CyNiC
High-roller
 
CyNiC's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Brazil
Posts: 1,352
Reputation: 146
Default Re: Re-PutPlayerInVehicle does vehicle lose engine acceleration sound

I need to do this, since we use another freeze mode for players in race, they aren't frozen with TogglePlayerControllable(), the players vehicles are turned off till the race start. Then, if some player decide to leave the vehicle have to be put back on it.

I said that I did not want tips/help because I already have an alternative to solve.
CyNiC is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vehicle engine PhiLa Română/Romanian 8 20/08/2011 07:09 PM
sound of engine diamondred123 Everything and Nothing 9 01/09/2010 01:47 PM
Why isnt the car engine sound bug fixed in 0.3? juio1234 Help Archive 3 08/10/2009 02:14 AM
Engine sound Zoopaman Help Archive 1 13/03/2009 02:57 AM


All times are GMT. The time now is 06:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.