SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Thread Tools Display Modes
Old 10/04/2012, 03:05 PM   #1
seanny's Avatar
Join Date: Oct 2010
Location: Derry City, Northern Ireland
Posts: 1,454
Reputation: 23
Default [BUG] attachments FS Bug

Hello, I've been using the attachments filterscript and the objects don't seem to move, I made a more simple version in my own script which uses only 4 objects and I get no problem there, What seems to be wrong. The X Y Z Thing moves, but the object wont.
Back from my SA:MP Break.
seanny is offline   Reply With Quote
Old 21/05/2012, 02:39 PM   #2
Join Date: Oct 2011
Posts: 178
Reputation: 0
Default Re: [BUG] attachments FS Bug

same bug,when i attach an objects to player,it disapears in 1 second
calin1996 is offline   Reply With Quote
Old 21/05/2012, 09:23 PM   #3
Big Clucker
Join Date: Aug 2011
Location: Elizabethtown, Pennsylvania, USA
Posts: 140
Reputation: 24
Default Re: [BUG] attachments FS Bug

That sounds strange.. attachments work fine for me.
Originally Posted by Logitech90 View Post
Sa-Mp is like the pussy.You have fun playing it and never dies.
Originally Posted by lolumadd_ View Post
Deleting your System32 also helps increase your performance.
Originally Posted by Rapgangsta View Post
Angry Y_Less is angry xD
skullmuncher1337 is offline   Reply With Quote
Old 22/05/2012, 06:18 PM   #4
IceCube!'s Avatar
Join Date: Aug 2011
Location: Grove Street, Home; Atleast it was before I fucked everything up. Motto: Carpe Diem, Bitch!
Posts: 1,745
Reputation: 184
Default Re: [BUG] attachments FS Bug

I dont get this problem, I will however try to recreate it later but before I do so, do you have any code you can give to show us the problem to stop trial and error recreation?
If my post offends you or jumps to a conclusion PM me, stick a visitor message on my wall anything? I'll remove it, avoid the war, the rage, and the flames.

Projects (27/09/2014)Image by PhyzicInfo:
Computer Parts ARRIVED!Just waiting on me to do some shit before I start any projects again. Skype: Hewlett_T
IceCube! is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Attachments [L3th4l] General 0 20/07/2010 11:12 PM
About attachments yezizhu General 4 02/08/2009 06:54 PM

All times are GMT. The time now is 01:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.