SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/07/2012, 04:45 PM   #1
Samp-Media
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 62
Reputation: 0
Default Failed to connect

when i start server a bug show up

Samp-Media is offline   Reply With Quote
Old 28/07/2012, 09:57 PM   #2
Jessyy
Huge Clucker
 
Join Date: May 2009
Posts: 222
Reputation: 87
Default Re: Failed to connect

Im not very sure but i think you need to reinstall the windows ...
"Runtime Error or other problems associated with registry errors."
You can read about it here: http://www.myruntimeerror.com/
__________________
Always have your stuff when you need it with Dropbox. 2GB account is free! https://db.tt/R3HuiXZk
Works at loading... Please wait ███████████████]99.9%
Jessyy is offline   Reply With Quote
Old 28/07/2012, 10:54 PM   #3
Littlehelper
Gangsta
 
Littlehelper's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: 420
Posts: 974
Reputation: 178
Default Re: Failed to connect

I think you should re-install your gta san-andreas.
__________________
Quote:
<Norsehawk> If pigs flew, we'd need stronger umbrellas
<Norsehawk> and if my cat shat gold, I would be rich...
Littlehelper is offline   Reply With Quote
Old 29/07/2012, 02:29 AM   #4
Kalroz
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2012
Location: Shadows
Posts: 86
Reputation: 41
Default Re: Failed to connect

Try removing any installed mods for gta sanandreas.
Or crack your gta_sa.exe
Remove gta_set also.
If facing problems again,try using registry easy or reinstall gta sanandreas.
__________________
If you liked my thread/work or if I've helped you,please Repute me.
Join World Of Scripters ==>www.xgtdms.createaforum.com
My name in xgtdms ==> Kalroz
Kalroz is offline   Reply With Quote
Old 29/07/2012, 06:48 AM   #5
Kalroz
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2012
Location: Shadows
Posts: 86
Reputation: 41
Default Re: Failed to connect

Quote:
Originally Posted by Kalroz View Post
Try removing any installed mods for gta sanandreas.
Or crack your gta_sa.exe
Remove gta_set also.
If facing problems again,try using registry easy or reinstall gta sanandreas.
TRY THIS
__________________
If you liked my thread/work or if I've helped you,please Repute me.
Join World Of Scripters ==>www.xgtdms.createaforum.com
My name in xgtdms ==> Kalroz
Kalroz is offline   Reply With Quote
Old 29/07/2012, 02:42 AM   #6
Samp-Media
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 62
Reputation: 0
Default Re: Failed to connect

theres no mods
Samp-Media is offline   Reply With Quote
Old 29/07/2012, 04:01 AM   #7
Skyrise
Banned
 
Join Date: Jun 2012
Location: SA-MP
Posts: 154
Reputation: 89
Default Re: Failed to connect

Quote:
Originally Posted by Samp-Media View Post
theres no mods
As suggested multiple times, I would also say to try and reinstall the game. If it works, it will save you the time of searching up your error. If you do get more errors, and you have a cracked GTA, then get another one or buy the game.
Skyrise is offline   Reply With Quote
Old 29/07/2012, 04:36 AM   #8
Akira297
High-roller
 
Akira297's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,248
Reputation: 148
Default Re: Failed to connect

Code:
 
1. Reinstall your Grand Theft Auto San Andrea's.
2. Once compeleted download, http://www.thegtaplace.com/downloads...sa-no-cd-patch
3. Move that gta_sa.exe into your current GTA Directory.
4. Re-Install your SA:MP 0.3e Client.
__________________
───────────────────────────────────────
AkiraRain
Retired Developer - Client Expert - Security Specialist

Akira297 is offline   Reply With Quote
Old 29/07/2012, 05:50 AM   #9
carz0159
High-roller
 
carz0159's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: New Jersey, USA
Posts: 1,182
Reputation: 70
Default Re: Failed to connect

reinstall samp and try, if u still get it, then gta sa
carz0159 is offline   Reply With Quote
Old 29/07/2012, 12:06 PM   #10
CrossUSAAF
Huge Clucker
 
CrossUSAAF's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Finland
Posts: 456
Reputation: 30
Default Re: Failed to connect

Do you get this error, when you are trying to start SA-MP, or after when you are played for a while?

Try to download, or update Microsoft visual C++, or google what can cause this error.
__________________
Code:
(11:06:34 PM - Thursday) <~CrossUSAAF> Thank you Mountain Dew.
(11:09:20 PM - Thursday) <+Saloun> LOL
(11:09:24 PM - Thursday) <+Saloun> ph
(11:09:28 PM - Thursday) <+Saloun> i know him.
(11:09:38 PM - Thursday) <+Saloun> long time didnt saw him on irc
(11:10:49 PM - Thursday) <+Saloun> He help you on hydra health"
(11:10:50 PM - Thursday) <+Saloun> ?*
(11:15:16 PM - Thursday) <~CrossUSAAF> What?
(11:15:31 PM - Thursday) <~CrossUSAAF> Mountain Dew is fcing drink.
CrossUSAAF is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Failed to connect.... Waw Client Support 2 25/04/2012 07:29 PM
[SWIFT PANEL] Help FTP Connection Failed! Could not connect to FTP. Ante Server Support 5 02/09/2011 01:15 PM
Failed to connect to IRC server 1! (code 1) David5290 Help Archive 0 25/01/2011 08:16 PM
mysql failed to connect?? Kar Server Support 2 31/07/2010 03:34 PM
help server, trying to connect, connecting failed VV3SL3Y Server Support 2 14/05/2010 07:01 AM


All times are GMT. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.