SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/01/2011, 12:04 PM   #1
Rapido1
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 7
Reputation: 0
Default GTA SA runtime error.Need help.

Well,i just clicked several times on 'Connect' and some crash errors showed up.
After that always when i click on 'Connect' it says:

''Runtime Error!
Program:E:/Gta San andreas/hlm-gtasa/gta_sa.exe
This application has requested the RUNTIME to terminate it in an usual way!
Please contact the application's support team for more information.''

My gta sa version is 1.0
I didn't have any problems before i clicked several times.
I reinstalled my gta sa 5 times and i don't have any mods.

EDIT:1.I downloaded new crack-still doesn't work.
2.I moved GTA SA to another place-still doesn't work.
3.Reinstalled it 5 times-still doesnt work.
4.My firewall doesn't block the game.

I know that i can fix this by making new windows account,but this will take much time and when i tried once,my comp was about to bug..
Rapido1 is offline   Reply With Quote
Old 07/01/2011, 05:40 PM   #2
RadeJankovic
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: GTA SA runtime error.Need help.

I have the same problem and i still cant fix it.Mine started when i accidentally ended the process while the game was loading(I clicked connect,a process kept bothering me, i went to end it and i accidentally ended gtasa.exe instead).I re-installed SAMP,re-installed GTA SA, deleted the file gta_sa.set,but it still didnt work.If anyone can help please..

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=192091


Last edited by RadeJankovic; 07/01/2011 at 06:41 PM.
RadeJankovic is offline   Reply With Quote
Old 08/01/2011, 02:02 PM   #3
RadeJankovic
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: GTA SA runtime error.Need help.

Can anyone help?
__________________
RadeJankovic is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Runtime error samp_god Client Support 5 18/04/2010 10:51 AM
RunTIme Error from Client... Mircrosoft Visual c++ Runtime Libary asdfgh98 Client Support 0 22/02/2010 04:08 PM
Runtime error 6 Gimax Server Support 3 26/08/2009 11:31 AM
Microsoft visual c++ runtime library Runtime error! waringzone Client Support 3 16/06/2009 07:41 PM
Runtime Error! Fax_Ze Client Support 2 20/05/2009 07:58 PM


All times are GMT. The time now is 03:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.