SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Română/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/07/2011, 04:53 PM   #1
popescufive
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Reputation: 0
Exclamation Problema convertire

Salut am si eu o problema, am luat un gamemode pe care vreau sa il lucrez sa il fac misto dar am 3 pluginuri si habar nu am cum sa le convertesc pentru un host pe linux.

Aceste pluginuri sunt :

audio.dll
FileManager.dll
streamer.dll

Este un gamemode luat de aici de pe forum.. Actualul gamemode la care lucrez are un sistem prost pentru masini si nu stiu cum sa il modific(habar nu am in partea asta de scripting).

Astept raspuns urgent aici sau pe id de messenger : popescufive

Multumesc anticipat !
popescufive is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2011, 04:57 PM   #2
rBcollo
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 227
Reputation: 0
Default Re: Problema convertire

Streamer.rar >>> http://solidfiles.com/d/09460/ aici sa bagi streamer.inc si sa comptilezi din nou GMul...
Audio.rar >>> http://solidfiles.com/d/572c/
FileManager.rar >>> http://files.jatochnietdan.com/FileM...Linux_v1.2.rar

Nu cred ca e posibil sa convertesti din dll un so
__________________
If I helped you give me
rBcollo is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2011, 05:02 PM   #3
popescufive
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Problema convertire

incerc si revin cu post daca a mers.. sper sa mearga ..

inca o intrebare .. cum fac sa dezactivez actualul sistem de masini si sa bag ca filtrescript unul de pe forum? (partea cu adaugat-ul celui nou nu este grea insa nu stiu sa il dezactivez pe cel nou)
popescufive is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2011, 05:15 PM   #4
popescufive
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Problema convertire

din pacate tot nu merge, nu imi citeste gamemodul .. oare de ce ? am vazut ca partea de hostname si celelalte in el sunt facute cu #define Server_Name " Nume sv "

si dupa in
main () {

new sendcmd[128];
format(sendcmd, sizeof(sendcmd), "hostname %s", SERVER_NAME);
SendRconCommand(sendcmd);
popescufive is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2011, 05:16 PM   #5
[NoV]LaZ
High-roller
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,448
Reputation: 54
Default Re: Problema convertire

Quote:
Originally Posted by popescufive View Post
incerc si revin cu post daca a mers.. sper sa mearga ..

inca o intrebare .. cum fac sa dezactivez actualul sistem de masini si sa bag ca filtrescript unul de pe forum? (partea cu adaugat-ul celui nou nu este grea insa nu stiu sa il dezactivez pe cel nou)
Editeaza server.cfg, linia filterscripts.
[NoV]LaZ is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2011, 05:34 PM   #6
popescufive
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Problema convertire

pai da aia stiu sa adaug un nou filtrescript insa la descrierea acestui filtrescript scrie ca gm-ul pe care este bagat nu trebuie sa aiba vreun alt sistem de vehicule.. ceea ce al meu are ...
popescufive is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2011, 05:52 PM   #7
popescufive
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Problema convertire

nu am reusit cu acele chestii .. daca ai putea sa intrii la mine in calculator pentru a vedea despree ce este vorba as fi foarte recunoscator
popescufive is offline   Reply With Quote
Old 13/07/2011, 10:31 AM   #8
Skaizo
Gangsta
 
Skaizo's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Romanian
Posts: 861
Reputation: 15
Default Re: Problema convertire

e mult explicatie...
1.filterscript cu nume darhn,deschide server.cfg in (notepad) si cauti linia filterscript si scrie Filterscript darhn si merge filterscript
2.
Code:
si dupa in
main () {

new sendcmd[128];
format(sendcmd, sizeof(sendcmd), "hostname %s", SERVER_NAME);
SendRconCommand(sendcmd);
uite cum
sus script:
Code:
forward hostname();
forward hostname2();
#define hostnamechangetime 3000
si cod
Code:
public OnFilterScriptInit()
{
	print("\n--------------------------------------");
	print(" filterscript autohostname a fost succes ");
	print("--------------------------------------\n");
	SetTimer("hostname", 3000, 0);
	return 1;
}

public hostname()
{
      SendRconCommand("hostname [scrie aici ce vrei scri]");
      SetTimer("hostname", hostnamechangetime, 0);
      return 1;
}
public hostname2()
{
      SendRconCommand("hostname [scrie aici ce vrei scri]");
      SetTimer("hostname2", hostnamechangetime, 0);
      return 1;
}
__________________
My works(Romanian)
Thanks To Jansish For Signature
[Tutorial]rezolvarea eroare pawno failed to set data for si File or function is not found
I am Russian?
No
You are Russian army fuck?
Yes but no Fuck
Lol )
Skaizo is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2011, 10:22 PM   #9
pantelimonfl
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 315
Reputation: 0
Default Re: Problema convertire

Pai vezi ce se intampla cand lucrezi pe scripturile altuia? Contacteaza-ma pe mess sa-ti spun cum sa-l scoti
pantelimonfl is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2012, 05:52 PM   #10
Roberteu11
Huge Clucker
 
Roberteu11's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Romania
Posts: 322
Reputation: 1
Default Re: Problema convertire

Corect
Roberteu11 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[PROBLEMA] Problema con skins de facciones mankito Español/Spanish 4 10/04/2011 08:19 PM
[Problema] Problema no Codigo Jorge_Hard Português/Portuguese 13 18/02/2011 12:41 PM
[Problema]Problema al copilar ulizess Español/Spanish 10 20/06/2010 01:47 PM
[PROBLEMA] UN AMIGO MIO TIENE UN PROBLEMA AL ENTRAR AL SAMP ... venezuela sa-mp Español/Spanish 5 27/12/2009 09:01 PM


All times are GMT. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.