SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 31/01/2010, 02:47 PM   #1
tuzun94
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Reputation: 0
Default [YARDIM] Kapı Sistemi

Arkadaşlar Bir kapı sistemi yapmaya çalıştım ancak oyuna girdiğimde komutu yazdığımda obje hareket etmiyor nasıl yapabilirim. Yardım edin.

Code:
#include <a_samp>

#if defined FILTERSCRIPT

new akapi;


#else

main()
{
	print("\n----------------------------------");
	print(" Test Kapı");
	print("----------------------------------\n");
}

#endif

public OnGameModeInit()
{
	SetGameModeText("Blank Script");
	akapi =	CreateObject(976, 1539.7585449219, -1632.5279541016, 12.3828125, 0, 0, 89.324493408203);
	return 1;
}


public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
	if (strcmp("/kapiac", cmdtext, true, 10) == 0)
	{
		MoveObject(akapi, 1539.7585449219, -1639.6617431641, 12.3828125, 3.0)// 3.0 hız
		GameTextForPlayer(playerid,"Kapı Açılıyor Lütfen Bekleyiniz....", 4000, 3);
		return 1;
	}
	return 0;
}
tuzun94 is offline  
Old 01/02/2010, 11:39 PM   #2
Rayjon32
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: Kapı Sistemi

publicini yapıcaksın

başa

#forward kapininismi()

en alta

public kapininismi();

moveobject: koordinatları


en üstteki koordinat (mod sırasıyla)
kapalı hali
2.si açık hali
en alttaki public kapalı hali
ben bu yöntemle yapıyorum
Rayjon32 is offline  
Old 08/09/2010, 08:15 PM   #3
djsonerr
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: [YARDIM] Kapı Sistemi

Ya bişi sorcam diyelimki kapının orjinal kordinatı şu 1539.7585449219, -1632.5279541016, 12.3828125

bunu neye göre ayarlıyorsunuz mesela açılması için hangi değerler nekadar değişicek felan ?

Yardımıcı olurmusunuz..
djsonerr is offline  
Old 03/02/2012, 09:05 PM   #4
danqerteam
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: [YARDIM] Kapı Sistemi

Kardeşim eğer MTA dan yapıyorsan bunları.. Kapanın kapalı halini akapi= yerine yaz.. Kapının açılmış halini de MoveObject(); yerine yaz
danqerteam is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[YARDIM] Evleri Yükleme Sistemi MahmutBey Archive 2 08/05/2010 10:25 AM
[ISTEK] Kayıt sistemi lazım. [zZz]Sl4y Archive 5 03/02/2010 11:12 AM


All times are GMT. The time now is 01:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.