SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/06/2012, 01:30 PM   #1
MP2
Godfather
 
MP2's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: England
Posts: 6,325
Reputation: 895
Default Bug with SetObjectMaterial

If you set one of the material indexes invisible (color 0x00FFFFFF) the rest of the object becomes very dark. Could this please be fixed?
__________________
>> Click here to see my releases.

Please do not PM me requesting help. Here you have a forum with 11,000+ active users - why are you limiting your help to one person?
MP2 is offline   Reply With Quote
Old 29/06/2012, 12:53 AM   #2
Basssiiie
High-roller
 
Basssiiie's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: The Netherlands
Posts: 1,011
Reputation: 183
Default Re: Bug with SetObjectMaterial

This problem didn't occur to me. I used this:
Code:
SetDynamicObjectMaterial(objectid, 1, 0, "none", "none", 0);
Works perfectly fine for me, I use it on several objects.

I'm sure the normal version works pretty much the same.
Basssiiie is offline   Reply With Quote
Old 29/06/2012, 03:13 AM   #3
MP2
Godfather
 
MP2's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: England
Posts: 6,325
Reputation: 895
Default Re: Bug with SetObjectMaterial

Perfect, thanks so much. There's still major problems with the 'color' parameter though. It doesn't work as it should.
__________________
>> Click here to see my releases.

Please do not PM me requesting help. Here you have a forum with 11,000+ active users - why are you limiting your help to one person?
MP2 is offline   Reply With Quote
Old 29/06/2012, 12:38 PM   #4
Basssiiie
High-roller
 
Basssiiie's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: The Netherlands
Posts: 1,011
Reputation: 183
Default Re: Bug with SetObjectMaterial

It's just set up weirdly. Normal colors are RGBA, object colors are ARGB. The alpha is before the colors, instead of behind it.
Basssiiie is offline   Reply With Quote
Old 29/06/2012, 01:43 PM   #5
MP2
Godfather
 
MP2's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: England
Posts: 6,325
Reputation: 895
Default Re: Bug with SetObjectMaterial

I know that.
__________________
>> Click here to see my releases.

Please do not PM me requesting help. Here you have a forum with 11,000+ active users - why are you limiting your help to one person?
MP2 is offline   Reply With Quote
Old 29/06/2012, 04:00 PM   #6
Basssiiie
High-roller
 
Basssiiie's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: The Netherlands
Posts: 1,011
Reputation: 183
Default Re: Bug with SetObjectMaterial

Well, I haven't experienced any problems with the material colors yet, so I'm not sure where these problems should be.
Basssiiie is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tutorial] SetObjectMaterial Help Drebin Tutorials 40 10/09/2013 11:50 AM
SetObjectMaterial ikey07 Bug Reports 0 01/06/2012 02:32 PM
SetObjectMaterial help AMEENAMEEN Scripting Help 5 05/05/2012 09:50 AM
SetObjectMaterial tony_fitto Scripting Help 11 22/04/2012 07:53 AM
SetObjectMaterial - Possible Bug? corne Scripting Help 2 11/04/2012 08:47 PM


All times are GMT. The time now is 12:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.