|
|
#121 |
|
Gangsta
![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Nov 2010
|
עריכה:
זה חוזר למשתנה אבל זה לא ממש משנה כי זה עדין אותו מהירות... Last edited by Toreno; 06/08/2012 at 03:12 PM. |
|
|
|
|
#122 |
|
Gangsta
|
משהו שחשבתי עליו מהשעמום, מאוד פשוט.
pawn Code:
|
|
|
|
|
#123 |
|
Gangsta
|
לכל מי שעדין מעוניין בתיקון הג'יבריש, אז הפונקציה נמצאת פה, חפשו:
fwrite_uft8_hebrew לפעם הבאה שתנסו לחפש ולא תמצאו איפה pawn Code:
|
|
|
|
|
#124 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jul 2012
|
פונקציה שלוקחת את היום + השעה ז"א אתם בוחרים את השימוש שלכם איתה
PHP Code:
:למעלה במוד אתם צריכים להגדיר את זה PHP Code:
:צורת השימוש עם הפונקציה PHP Code:
|
|
|
|
|
#125 |
|
Gangsta
![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Nov 2007
|
EvilTrick
אתה מתקדם מהר מדי. אני משער שיש לך מקסימום שנה (אם לא מקסימום חצי שנה) בתכנות פאון. לפי הקוד אתה מנסה לבנות כל מיני דברים מתקדמים ולהראות רמה תוך כדי שהתכנות שלך (שאגב, במקרה הזה, יביא ארורים על סטרינג שלא הוגדר) אני מציע שקודם כל תלמד לתכנת את הבסיס במשך 3 חודשים מינימום ואז תלמד באמת תכנות מתקדם ותדע להשתמש בו, כי כרגע, הקוד נראה כקוד שבסך הכל מנסה להרשים אנשים
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jul 2012
|
Quote:
יש לי חצי שנה כן אתה צודק אני צריך לדעת בסיס כמו למשל פונקציות קשות יותר ודברים של מתקדמים תכנות בסיסי ? איפה אני יכול למצוא חיכיתי לקורס שלך והוא הופסק מהסיבות פרישה שלך אם יש לך איזה עזר או טיפים אשמח מאוד אתה לא מבין איך זה חשוב לי אני באמת מרגיש שאני לא מתקדם תיקון תגדירו במשתנים למי שאין PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Big Clucker
![]() ![]() Join Date: Jun 2011
|
DaysBetweenDates, בניה שלי.
רק טיפה יותר מהירה, יעילה, והבעיה של השנים המעוברות לא קיימת כאן. PHP Code:
PHP Code:
הפונקציה עצמה עובדת מעולה, אם מישהו מצא איזה בעיה שיצטט אותי. |
|
|
|
|
#128 | ||
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jul 2010
|
Quote:
PHP Code:
GetDays(......) - GetDays(......) כמובן שצריך לציין פרמטרים, אבל אני עצלן ![]() Quote:
PHP Code:
|
||
|
|
|
|
#129 | |
|
Banned
![]() Join Date: May 2011
|
Quote:
אחר כך אתה שומר בתוך הערך את השם ומוסיף כמות מקסימלית של השם,הכמות המקסימלית של שם אמורה להיות שווה לכמות האותיות ששמרת בתוך הערך ולא כמות המקסימלית הכללית של שם,זאת אומרת שאתה סתם שומר עוד כמה מרחווים ריקים בתוך הערך,ככה שרצוי יותר לשים sizeof(name) ולא MAX_PLAYER_NAME. אפילו בוויקי של SAMP אתה יכול לראות שהם משתמשים ב sizeof(name) ולא ב MAX_PLAYER_NAME, אך,עדיין יש שגיאה,אתה אמור להוסיף +1 מקום בתוך הערך. ואני מעדיף את הפונקציה הזאת ככה -(כי זו דרך הרבה יותר קלה וקצרה מהפונקציות שהוצגו לפני כן) pawn Code:
pawn Code:
כאילו,אפ'פעם לא ראיתי משהו שקורה את התאריך משמאל לימין. (יום,חודש,שנה) Last edited by xkirill; 06/08/2012 at 07:52 AM. |
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Jun 2012
|
Quote:
בנוגע לGetDatimeEx, גם שלך לא עדיף, אתה בעצם לא עשית משהו מיוחד, ואגב לא הבנתי "למה עדיף", הקוד של דן יותר מהיר, רק שלא הבנתי למה הוא היה צריך 25 תאים. חזרת על התנאי פעמים שיכולת לעשות את זה בתנאי אחד, לא מבין מה השאיפה שלכם לנסות לעשות קוד ברמה "גבוהה" שמבחינת יעילות הוא שואף ל0, פשוט תפתח בניין במקום לעשות את ההתחכמות הזו ;S - @xkirill: הקוד שלך לא יעבוד. וסתם פונקציה.. PHP Code:
|
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|