SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/07/2012, 09:36 PM   #1
'Pawno.
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2011
Location: Germany
Posts: 180
Reputation: 15
Default Attached Vehicle Objects -> Pay 'n Spray -> Client Crash

Hello.
I have found an bug.
If i attach some objects to my vehicle (infernus) and then drive in the near of an pay n spray the client crashes.

look at here for the pawn code:
forum.sa-mp.de/san-andreas-multiplayer/scripting-base/120365-objekte-pay-n-spray-fehler/#post1106916

someone can help? :/

We want to make our own infernus-tuning or special-tuning ^^
'Pawno. is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Player Camera Goes Trough Objects And Attached Objects. [WSF]ThA_Devil Scripting Help 1 20/11/2013 03:40 PM
Angle Issues: Setting a attached object on a vehicle to face a vehicle Kar Scripting Help 2 11/07/2012 12:37 AM
Crashing with one of the Pay 'n' Spray gate objects Wennicke Bug Reports 5 19/05/2012 05:08 AM
Transfender/Pay&Spray crash Face9000 Bug Reports 0 13/05/2012 12:23 AM
[CLIENT BUG] Enter Vehicles with attached Objects BloodyEric Scripting Help 5 03/04/2012 05:32 PM


All times are GMT. The time now is 05:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.