SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14/07/2012, 09:10 AM   #1
Marusa
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bosnia & Herzegovina
Posts: 114
Reputation: 0
Default [Help] RemoveBuildingForPlayer

Hi, Is there any limit of this funtion ? In my script I have 1115 "RemoveBuildingForPlayer" On my server and when I connect computer clogged :/

Sry for bad eng
Marusa is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2012, 09:16 AM   #2
Georgi166
Gangsta
 
Georgi166's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Varna, Bulgaria
Posts: 536
Reputation: 44
Default Re: [Help] RemoveBuildingForPlayer

I don't think that its limited..
__________________
ok
Georgi166 is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2012, 09:17 AM   #3
clarencecuzz
Gangsta
 
Join Date: Jul 2010
Location: Australia
Posts: 940
Reputation: 89
Default Re: [Help] RemoveBuildingForPlayer

There is no limit, but make sure you add RemoveBuildingForPlayer functions under OnPlayerConnect.
clarencecuzz is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2012, 09:19 AM   #4
Marusa
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bosnia & Herzegovina
Posts: 114
Reputation: 0
Default Re: [Help] RemoveBuildingForPlayer

Quote:
Originally Posted by clarencecuzz View Post
There is no limit, but make sure you add RemoveBuildingForPlayer functions under OnPlayerConnect.
Yes, but when I add more than 1000 computer clogged ... :S
Marusa is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2012, 09:22 AM   #5
Georgi166
Gangsta
 
Georgi166's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Varna, Bulgaria
Posts: 536
Reputation: 44
Default Re: [Help] RemoveBuildingForPlayer

Thats probably from your computer.
__________________
ok
Georgi166 is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2012, 09:24 AM   #6
Marusa
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bosnia & Herzegovina
Posts: 114
Reputation: 0
Default Re: [Help] RemoveBuildingForPlayer

If someone try more than 1000 pls contact me...
I would like that is my computer problem..
Marusa is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2012, 09:43 AM   #7
clarencecuzz
Gangsta
 
Join Date: Jul 2010
Location: Australia
Posts: 940
Reputation: 89
Default Re: [Help] RemoveBuildingForPlayer

Try not to remove all of them at once.

Example:
pawn Code:
public OnPlayerConnect(playerid)
{
    RemoveBuildingForPlayer(playerid....
    //Finish at about the 800th one.
    SetTimerEx("RemoveBuildings", 5000, false, "i", playerid);
    return 1;
}

forward RemoveBuildings(playerid);
public RemoveBuildings(playerid)
{
    RemoveBuildingForPlayer(playerid....
    //Add 601st - Final RemoveBuildingForPlayer here.
    return 1;
}
clarencecuzz is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2012, 10:02 AM   #8
Marusa
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bosnia & Herzegovina
Posts: 114
Reputation: 0
Default Re: [Help] RemoveBuildingForPlayer

Againt the same problem :/ Mybe script can't have more than 1000 RemoveBuildingForPlayer fuctions :S
Marusa is offline   Reply With Quote
Old 14/07/2012, 10:33 AM   #9
clarencecuzz
Gangsta
 
Join Date: Jul 2010
Location: Australia
Posts: 940
Reputation: 89
Default Re: [Help] RemoveBuildingForPlayer

Well I've never seen a script with more than 1000 RemoveBuilding functions, so you might be right...
clarencecuzz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RemoveBuildingForPlayer Glimma Espa˝ol/Spanish 8 30/05/2012 03:35 AM
RemoveBuildingForPlayer Berky Client Support 3 26/04/2012 10:09 AM
RemoveBuildingForPlayer Jing_Chan Scripting Help 5 06/04/2012 05:52 PM
[BUG] RemoveBuildingForPlayer DartakousLien Client Support 2 25/12/2011 10:38 PM


All times are GMT. The time now is 03:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.