SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/07/2012, 08:10 PM   #1
NuLIO
Big Clucker
 
NuLIO's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: From Yemen But Live In Egypt
Posts: 92
Reputation: 2
Angry volt host help please

i have host my server in volt host but i dont know what to put my files or what can i do and my server is offline plz help
NuLIO is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 08:15 PM   #2
Anarius
Little Clucker
 
Anarius's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Nizhnevartovsk
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: volt host help please

You don't know as put your files in the hosting directory? I'm no understand your ask
Anarius is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 08:18 PM   #3
NuLIO
Big Clucker
 
NuLIO's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: From Yemen But Live In Egypt
Posts: 92
Reputation: 2
Default Re: volt host help please

how can i make my server online and put filterscript and my gamemode and include in volt host i dont know what i do
NuLIO is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 08:18 PM   #4
carz0159
High-roller
 
carz0159's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: New Jersey, USA
Posts: 1,182
Reputation: 70
Default Re: volt host help please

you dont know where to put them or what to put in them? please use better grammer.

edit: ok i can help you, whats your teamviewer login and pass, pm me th info
carz0159 is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 08:20 PM   #5
NuLIO
Big Clucker
 
NuLIO's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: From Yemen But Live In Egypt
Posts: 92
Reputation: 2
Default Re: volt host help please

yes i dont know where to put them

and make it online
NuLIO is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 08:49 PM   #6
fadhilkab
Banned
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 109
Reputation: 15
Default AW: volt host help please

NuLIO, in volt-host there are two ways to upload your Files 1st way is : Volt-host maintain there own Web File Transfer system.Another method is FTP File Transfer Protocol

-Steps For FTP
-Download it
-Volt-Host Will be giving you FTP Details of your server
-Upload your Server Enjoy

-if it dosen't help you add me On FB Fadhilkab@Gmail.com
fadhilkab is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 09:24 PM   #7
NuLIO
Big Clucker
 
NuLIO's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: From Yemen But Live In Egypt
Posts: 92
Reputation: 2
Default Re: volt host help please

i cant do it and i added u
my name is :mohammed nabil
NuLIO is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 09:39 PM   #8
God'Z War
Gangsta
 
God'Z War's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 755
Reputation: 88
Default Re: volt host help please

hey send me pm your teamviewer id and pass
__________________
★ TOPIC ★
★ PRICE ★
★ OFFER ★
0.12$/m
DDOS Protected Gameserver
16$/m
14$ If you have gameserver on blackbirdhost
God'Z War is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unknow Gamemode - Server don't start on host (volt-host) Ricop522 Server Support 14 03/11/2012 06:16 AM
Problems With Host [Volt-Host] -CaRRoT Server Support 11 10/01/2012 10:40 PM
Volt-Host Site Host Help [RB]Simon Everything and Nothing 7 06/11/2011 04:54 PM


All times are GMT. The time now is 08:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.