SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > News and Updates

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/08/2012, 04:28 PM   #141
Digao
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2012
Location: SP Z/L
Posts: 352
Reputation: 11
Default Respuesta: SA-MP 0.3e R2 server update

Good update! I'm using on my server!
Digao is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2012, 06:48 PM   #142
piohh
Big Clucker
 
piohh's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 91
Reputation: 10
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

are there any limits with RemoveBuildingForPlayer?
If I only disconnect without /q I get a GC with the error 0x034D6255.

__________________

Last edited by piohh; 05/08/2012 at 08:18 PM. Reason: add a screen
piohh is offline   Reply With Quote
Old 06/08/2012, 01:13 PM   #143
Johnny_Ionut
Big Clucker
 
Johnny_Ionut's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Romania
Posts: 139
Reputation: 11
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

wow is released
good job Team SAMP !
__________________
___________________________________________

My Releases :

Code:
[FilterScripts]
[FS]:Beaking leg (falls from height)
Johnny_Ionut is offline   Reply With Quote
Old 07/08/2012, 05:09 PM   #144
Liaam
Little Clucker
 
Liaam's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Reputation: 1
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

VERY NICE !
Liaam is offline   Reply With Quote
Old 07/08/2012, 05:12 PM   #145
Liaam
Little Clucker
 
Liaam's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Reputation: 1
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Quote:
Originally Posted by piohh View Post
are there any limits with RemoveBuildingForPlayer?
If I only disconnect without /q I get a GC with the error 0x034D6255.

Hi !
This problem happens when your SAMP / Gta already been executed. Or if you're with some mods editor open, for example, ALCiS IMG Editor. Just close it. CTRL -> ALT -> DELETE.
See you soon!
Liaam is offline   Reply With Quote
Old 09/08/2012, 03:21 AM   #146
AntonioStyles
Big Clucker
 
AntonioStyles's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: In your fridge.
Posts: 119
Reputation: 16
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Cool update,thanks for it !
__________________
Contact me on skype: josh.devora189

Future Gaming Roleplay !
AntonioStyles is offline   Reply With Quote
Old 09/08/2012, 11:46 AM   #147
c-middia
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 136
Reputation: 1
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Hi i have a problem with my npc`s when i get in an npc car my player and the npc + vehicle flick to were the recording started then the player is ported back and the npc to were the player entered the vehicle, train carriages however work ok ... i have recompiled all the scripts with E2 and its still he same ... can anyone help with some advice ?
c-middia is offline   Reply With Quote
Old 10/08/2012, 12:13 AM   #148
piohh
Big Clucker
 
piohh's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 91
Reputation: 10
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Quote:
Originally Posted by Liaam View Post
Hi !
This problem happens when your SAMP / Gta already been executed. Or if you're with some mods editor open, for example, ALCiS IMG Editor. Just close it. CTRL -> ALT -> DELETE.
See you soon!
No.. thats not the reason. The reason is thats you use too mush RemovePlayerForBuilding
It's really a limit for this function.
__________________
piohh is offline   Reply With Quote
Old 10/08/2012, 09:20 PM   #149
KiiD
Big Clucker
 
KiiD's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Australia
Posts: 186
Reputation: 1
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Tanks!
__________________
If I helped you, feel free to leave a rep by clicking the little star under my avatar, thankyou.

KiiD is offline   Reply With Quote
Old 15/08/2012, 05:15 PM   #150
Allan59225
Huge Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 407
Reputation: -14
Default Re : SA-MP 0.3e R2 server update

merci
Allan59225 is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Update my server to 0.3e Gogeta Server Support 9 01/07/2012 05:15 PM
how do I server update zimon_5 Server Support 3 09/01/2011 02:13 AM
Should i update my server to 0.3c? Danny Everything and Nothing 20 09/12/2010 08:33 PM


All times are GMT. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.