SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/08/2012, 05:52 PM   #1
IstuntmanI
High-roller
 
IstuntmanI's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Romania
Posts: 1,690
Reputation: 229
Default Chat bug

When a dialog is shown at you, you can't open the chat with 'T' or '`', but you can open it with 'F6'. You shouldn't be able to open with F6 too because some servers require login at connection, and somebody can enter with his name and swear or others...
__________________


IstuntmanI is offline   Reply With Quote
Old 09/08/2012, 06:20 PM   #2
Kwashiorkor
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2012
Location: Western Germany
Posts: 98
Reputation: 9
Default AW: Chat bug

dont understand the problem, just return 0 on OnPlayer(Command)Text if the player hasnt logged in yet
Kwashiorkor is offline   Reply With Quote
Old 09/08/2012, 06:53 PM   #3
IstuntmanI
High-roller
 
IstuntmanI's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Romania
Posts: 1,690
Reputation: 229
Default Re: AW: Chat bug

Quote:
Originally Posted by Kwashiorkor View Post
dont understand the problem, just return 0 on OnPlayer(Command)Text if the player hasnt logged in yet
I know that, but it shouldn't work.
__________________


IstuntmanI is offline   Reply With Quote
Old 09/08/2012, 08:32 PM   #4
justinnater
Big Clucker
 
justinnater's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 136
Reputation: 60
Default Re: Chat bug

This is more a suggestion than a bug.
justinnater is offline   Reply With Quote
Old 09/08/2012, 10:15 PM   #5
Kwashiorkor
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2012
Location: Western Germany
Posts: 98
Reputation: 9
Default AW: Chat bug

i didnt know that F6 works but it could be quite useful. everybody who wants to disable it - just disable it in your script, i dont see a reason why it should be removed
Kwashiorkor is offline   Reply With Quote
Old 10/08/2012, 12:53 AM   #6
Djean
Gangsta
 
Djean's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Jamaica
Posts: 606
Reputation: 16
Default Re: Chat bug

This is like a suggestion, I dont see where you get a chat bug.
Djean is offline   Reply With Quote
Old 10/08/2012, 01:00 AM   #7
tyler12
High-roller
 
tyler12's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: England
Posts: 1,065
Reputation: 228
Default Re: Chat bug

also, f1 in dialogs = closes the current dialog.
__________________
tyler12 is offline   Reply With Quote
Old 10/08/2012, 05:28 AM   #8
carz0159
High-roller
 
carz0159's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: New Jersey, USA
Posts: 1,183
Reputation: 70
Default Re: Chat bug

ya, but in login, that usually kicks you from the gm
carz0159 is offline   Reply With Quote
Old 10/08/2012, 12:52 PM   #9
Kwashiorkor
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2012
Location: Western Germany
Posts: 98
Reputation: 9
Default AW: Re: Chat bug

Quote:
Originally Posted by tyler12 View Post
also, f1 in dialogs = closes the current dialog.
will OnDialogResponse be called?
Kwashiorkor is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Include] Smart Chat V3.2 (Evolution of ProxDetector) (Virtual World Blocker - Chat Animation - Faster than older version) =WoR=Varth Includes 43 08/12/2013 06:31 AM
[FilterScript] Shrewd Chat System V2 (With Smart Chat V3) [Good for Roleplay] =WoR=Varth Filterscripts 22 16/06/2012 09:48 PM
How to make chat and disable the Starting global chat slymatt Help Archive 1 20/07/2011 02:10 AM
Admin Chat < Admins can't see chat or my text, but I can see their chat Andy_McKinley Help Archive 37 17/05/2011 08:26 PM


All times are GMT. The time now is 01:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.