SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/08/2012, 10:18 AM   #1
DarkB0y
Huge Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 378
Reputation: 36
Default Could not connect to YSI

Well i have added a house system to my server and i got this

Code:
[14:28:37]  ======================================= 
[14:28:37]  |                                     | 
[14:28:37]  |   Error: Could not connect to YSI   | 
[14:28:37]  |  update server (response was 006).  | 
[14:28:37]  |                                     | 
[14:28:37]  =======================================
Server log :

Code:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3e, (C)2005-2012 SA-MP Team

[14:28:34] 
[14:28:34] Server Plugins
[14:28:34] --------------
[14:28:34]  Loading plugin: Whirlpool
[14:28:35]  
[14:28:35]  ==================
[14:28:35]  
[14:28:35]   Whirlpool loaded
[14:28:35]  
[14:28:35]  ==================
[14:28:35]  
[14:28:35]   Loaded.
[14:28:35]  Loading plugin: sscanf
[14:28:35] 

[14:28:35]  ===============================

[14:28:35]       sscanf plugin loaded.     

[14:28:35]    (c) 2009 Alex "Y_Less" Cole

[14:28:35]  ===============================

[14:28:35]   Loaded.
[14:28:35]  Loading plugin: streamer
[14:28:35] 

*** Streamer Plugin v2.5.2 by Incognito loaded ***

[14:28:35]   Loaded.
[14:28:35]  Loaded 3 plugins.

[14:28:35] 
[14:28:35] Filterscripts
[14:28:35] ---------------
[14:28:35]   Loading filterscript 'GarHouse.amx'...
[14:28:35]  
[14:28:35]  ======================================= 
[14:28:35]  |                                     | 
[14:28:35]  |        YSI version 1.03.0011        | 
[14:28:35]  |        By Alex "Y_Less" Cole        | 
[14:28:35]  |                                     | 
[14:28:35]  |  Checking the latest YSI version..  | 
[14:28:35]  |                                     | 
[14:28:35]  ======================================= 
[14:28:35]  
[14:28:35] 
>> Attempting to load GarHouse v2.0... <<

[14:28:35] 
Total House Interiors Loaded: 11. Duration: 4 ms

[14:28:35] 
Total Houses Loaded: 0. Duration: 11 ms

[14:28:35] 
>> GarHouse v2.0 By [03]Garsino Loaded <<

[14:28:35]   Loading filterscript 'luxadmin.amx'...
[14:28:36] 
 ___________________________________________________
[14:28:36]  
[14:28:36]                    L.A.S v1.5                         
[14:28:36]                  -------------
[14:28:36]              LuX Administration System               
[14:28:36]  ___________________________________________________

[14:28:36]  -> Loading...
[14:28:36] 
 -Current Configurations Successfully Loaded!
[14:28:36] 

[14:28:36]  -> L.A.S Basic Loaded Configurations:

[14:28:36]  AutoLogin:    [Enabled!]  ReadCmds:  [Disabled]
[14:28:36]  AntiSwear:    [Disabled]  AntiSpam:  [Enabled!]
[14:28:36]  NameKick:     [Enabled!]  AntiBot:   [Enabled!]
[14:28:36]  ConnectMsgs:  [Disabled]  NoCaps:    [Disabled]
[14:28:36]  AdminCmdMsgs: [Enabled!]  Anti Ads:  [Enabled!]
[14:28:36]  SaveMoney:    [Enabled!]  MustLogin  [Enabled!]
[14:28:36]  Forbid Weaps: [Disabled]  AdmSkins:  [Disabled]
[14:28:36]  ReadPms:      [Enabled!]  MaxLevel:  [8]
[14:28:36]  SaveWeaps     [Enabled!]  Max Ping:  [0ms]
[14:28:36]  ChatDisabled: [Disabled]  MuteWarns: [4]
[14:28:36]  MustRegister: [Enabled!]  AdmSkins   [217, 214]

[14:28:36]  -> Loaded Successfully!

[14:28:36]  Date: 13/8/2012 - Time: 14:28:36
[14:28:36]  ___________________________________________________

[14:28:36]   Loading filterscript 'DontGetWet.amx'...
[14:28:36]   Loading filterscript 'dutchdominator.amx'...
[14:28:36]   Loading filterscript 'tc.amx'...
[14:28:36]   Loading filterscript 'weps.amx'...
[14:28:36]   Loading filterscript 'a.amx'...
[14:28:36]   Loading filterscript 'neon.amx'...
[14:28:36] 
--------------------------------------
[14:28:36] Simple Neon System V2 by : wizzi
[14:28:36] --------------------------------------

[14:28:36]   Loading filterscript 'carmenu.amx'...
[14:28:36] ===============================================
[14:28:36] Vehicle Selection Menu By [03]Garsino Loaded...
[14:28:36] ===============================================
[14:28:36]   Loading filterscript 'Gangs.amx'...
[14:28:36]   Loading filterscript 'VehFunctions.amx'...
[14:28:36] 
--------------------------------------
[14:28:36] Vehicles Functions By Etch
[14:28:36] --------------------------------------

[14:28:36]   Loading filterscript 'pickups.amx'...
[14:28:37] 
--------------------------------------
[14:28:37] [FS] WeaponDrop v1.0 by Jeffry loaded!
[14:28:37] --------------------------------------

[14:28:37]   Loaded 12 filterscripts.

[14:28:37] 
----------------------------------
[14:28:37]  ..::Ultimate Of FreeRoam::..
[14:28:37] ----------------------------------

[14:28:37] Number of vehicle models: 30
[14:28:37]  
[14:28:37]  ======================================= 
[14:28:37]  |                                     | 
[14:28:37]  |   Error: Could not connect to YSI   | 
[14:28:37]  |  update server (response was 006).  | 
[14:28:37]  |                                     | 
[14:28:37]  ======================================= 
[14:28:37]  
[14:28:40] --- Server Shutting Down.
[14:28:40] 
>> GarHouse v2.0 By [03]Garsino Unloaded <<

[14:28:40] 
 ___________________________________________________
[14:28:40]  
[14:28:40]                    L.A.S v1.5                         
[14:28:40]                  -------------
[14:28:40]              LuX Administration System               
[14:28:40]  ___________________________________________________

[14:28:40]  -> Unload!
[14:28:40]  
[14:28:40]  ====================
[14:28:40]  
[14:28:40]   Whirlpool unloaded
[14:28:40]  
[14:28:40]  ====================
[14:28:40]  
[14:28:40] 

[14:28:40]  ===============================

[14:28:40]      sscanf plugin unloaded.    

[14:28:40]  ===============================

[14:28:40] 

*** Streamer Plugin v2.5.2 by Incognito unloaded ***
i have update the YSI but still this error
DarkB0y is offline   Reply With Quote
Old 13/08/2012, 12:14 PM   #2
Y_Less
Beta Tester
 
Y_Less's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: 629 - git.io/Y
Posts: 18,013
Reputation: 2505
Default Re: Could not connect to YSI

Ignore it or upgrade to the latest version from the topic.
Y_Less is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NPC Doesn't connect iWind Scripting Help 0 26/06/2012 04:08 PM
NPC connect Roko_foko Scripting Help 2 26/06/2012 02:01 PM
SA-MP Won't Connect? Orangematz Client Support 6 26/10/2011 09:35 PM
Can't Connect To IRC dowster General 2 06/09/2011 09:24 AM
i cant connect marwan Server Support 6 27/02/2011 07:35 AM


All times are GMT. The time now is 03:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.