|
|
#1 |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Aug 2012
|
Witajcie! Trzy tygodnie temu natrafiłem na poważny problem, mianowicie nie mogę się połączyć z żadnym serwerem posiadającym port 7777.
Czynności które wykonałem by spróbować to naprawić: -Odblokowanie portu na routerze -Odblokowanie w firewallu -Sprawdzenie w wierszu poleceń przy pomocy komendy "netstat" czy nic nie korzysta z portu -Usunięcie antywirusa -Wyłączenie firewalla -Próba połączenia z innego konta systemowego -Próba połączenia przy pomocy trybu awaryjnego z dostępem sieci Wszystkie te rzeczy nie poskutkowały, problem występuje do teraz. Już naprawdę nie wiem co robić, dlatego piszę tutaj. Format dysku twardego niestety u mnie odpada, nie mam możliwości wykonania go, tak samo z próbą z innym windowsem. Proszę o jakieś rady, a jeżeli potrzebuje screenshotów - mówcie dokładnie z czego to wyślę. |
|
|
|
|
#2 |
|
Big Clucker
![]() ![]() Join Date: Oct 2009
|
Ale jaka masz wiadomość gdy się łączyć?
Connecting to server.. Server dont respond, reconnecting ? (czy jakoś tak) Ciężko coś powiedzieć bo wykorzystałeś już prawie wszystkie możliwości, może skonsultuj się ze swoim dostawcą internetu |
|
|
|
|
#3 | |
|
Little Clucker
![]() Join Date: Aug 2012
|
Quote:
Zapomniałem dodać, u dostawcy byłem i nic nie wymyślił też. |
|