SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Romānă/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24/06/2016, 10:47 AM   #1
xXLucianXx
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2015
Location: Romania
Posts: 57
Reputation: 1
Post Randare "DynamicObjects"

Salut! Revin cu o problemuta. Cum as putea sa setez randarea obiectelor pentru CreateDynamicObject?
Am incercat sa schimb in server.cfg (stream_distance 800.0) si in streamer.inc (CreateDynamicObject(modelid, Float: x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float: streamdistance = 800.0); ) si nu functioneaza.




Vre-o idee?
xXLucianXx is offline   Reply With Quote
Old 24/06/2016, 03:16 PM   #2
shiftlol
Banned
 
Join Date: Dec 2014
Location: Republic of Moldova
Posts: 43
Reputation: 2
Thumbs up Re: Randare "DynamicObjects"

Quote:
Originally Posted by xXLucianXx View Post
Salut! Revin cu o problemuta. Cum as putea sa setez randarea obiectelor pentru CreateDynamicObject?
Am incercat sa schimb in server.cfg (stream_distance 800.0) si in streamer.inc (CreateDynamicObject(modelid, Float: x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float: streamdistance = 800.0); ) si nu functioneaza.




Vre-o idee?
public OnGameModeInit()
{
Streamer_TickRate(50);
Streamer_VisibleItems(STREAMER_TYPE_OBJECT, 800);
return 1;
}
shiftlol is offline   Reply With Quote
Old 24/06/2016, 04:01 PM   #3
xXLucianXx
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2015
Location: Romania
Posts: 57
Reputation: 1
Default Re: Randare "DynamicObjects"

Nu merge nici asta.. Oricum, multumesc de ajutor!
xXLucianXx is offline   Reply With Quote
Old 25/06/2016, 12:25 AM   #4
HeLiOn_PrImE
High-roller
 
HeLiOn_PrImE's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj Napoca, Romania
Posts: 2,985
Reputation: 435
Default Re: Randare "DynamicObjects"

vezi sa setezi si un drawing distance decent. Nu stiu exact sa iti zic care e diferenta, dar stiu ca are un impact.
__________________

"It's only a game, but people are real. You have to respect them." - Mick88
"You don't deserve a +rep, if you ask for it. Those who deserve it, don't have to ask." - me

HeLiOn_PrImE is online now   Reply With Quote
Old 25/06/2016, 11:41 AM   #5
dbogdan
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 54
Reputation: 1
Default Re: Randare "DynamicObjects"

Quote:
Originally Posted by HeLiOn_PrImE View Post
vezi sa setezi si un drawing distance decent. Nu stiu exact sa iti zic care e diferenta, dar stiu ca are un impact.
Draw distance-ul este distanta in care jocul continua sa randeze modelul. Iar stream distance-ul este distanta la care streamerul creeaza obiectul(Nu tine de joc, ci de streamer). Este aiurea sa seteze draw distance-ul mai mare decat stream distance-ul.
dbogdan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error: undefine symbol "j" and expected token ";" but found "]" JEkvall95 Scripting Help 9 27/07/2013 10:09 AM
5 Dialog errors - Input line too long, undefined symbol "t","is" and "only" Deal-or-die Scripting Help 6 01/05/2012 12:08 PM
xMovie Entertainment (3 vids): "Like a boss" "The rapist" "Jizz in my pants" xMovie Screenshots and Videos 11 27/03/2012 12:10 PM
Admin script requires "ReturnUser", "strtok" and "IsNumeric" Rubennnnn Help Archive 1 02/12/2009 06:08 PM
"Bots", "AI", "NPCs"... Computer-controlled pedestrians and traffic! ssflsnoob General 2 23/11/2008 06:06 PM


All times are GMT. The time now is 04:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.