SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts > Includes

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/12/2017, 03:05 PM   #21
CaioTJF
Gangsta
 
CaioTJF's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Rio de Janeiro
Posts: 535
Reputation: 148
Default Re: MenuStore (Build dynamic stores with TextDraws)

Quote:
Originally Posted by Sellize View Post
I really, really appreciate this. This is so awesome and it looks great.

Thank you!

edit: server seems to crash after OnPlayerSpawn, any idea why this happens?

edit2: crashdetect log:

Code:
[12:30:53] [debug] Server crashed while executing script.amx
[12:30:53] [debug] AMX backtrace:
[12:30:53] [debug] #0 native CallLocalFunction () [004743b0] from samp-server.exe
[12:30:53] [debug] #1 00008bec in ?? (0x00000000, 0x00001b5b, 0x00000001, 0xffffffff, 0x04d02218, 0x00000001, 0x00000000, 0x00000000, 0x00000014, 0x00000000, ... <1073741813 arguments>) from script.amx
[12:30:53] [debug] #2 00020f58 in public OnDialogResponse (0x00000000, 0x00001b5b, 0x00000001, 0xffffffff, 0x04d02218) from script.amx
Thanks for reporting it, fixed.

Version 4.1 (thanks Jelly)

- Fixed crash on OnDialogResponse (CallLocalFunction removed from callbacks)
- Little adjustments
__________________

IP: 192.99.94.236:7771 / Website: www.gtatorcidas.net

Procurando VPS para hospedar seu servidor? --> www.blasthosting.com.br


CaioTJF is offline   Reply With Quote
Old 25/02/2018, 06:59 PM   #22
drawax
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4
Reputation: 0
Default Re: MenuStore (Build dynamic stores with TextDraws)

Hello!


For me it only shows 3 characters of the names and descriptions, why is that? For example it only shows "Gra" or "Mol" etc... Thanks.

Last edited by drawax; 25/02/2018 at 08:46 PM.
drawax is offline   Reply With Quote
Old 01/05/2018, 07:00 PM   #23
GSFBart
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2017
Location: Brazil
Posts: 84
Reputation: 3
Default Re: MenuStore (Build dynamic stores with TextDraws)

Quote:
Originally Posted by drawax View Post
Hello!


For me it only shows 3 characters of the names and descriptions, why is that? For example it only shows "Gra" or "Mol" etc... Thanks.
Replace

PHP Code:
strpack(ms_Items[playerid][i][ms_ItemName], name);
strpack(ms_Items[playerid][i][ms_ItemDescription], description); 
for

PHP Code:
strpack(ms_Items[playerid][i][ms_ItemName], name32 char);
strpack(ms_Items[playerid][i][ms_ItemDescription], description256 char); 
GSFBart is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Include] MenuStore (Crie lojas utilizando TextDraws) CaioTJF Lançamentos/Releases 57 01/05/2018 06:57 PM
Dynamic Textdraws. MartiQ Scripting Help 0 27/01/2014 07:43 PM
Dynamic textdraws Face9000 Scripting Help 4 17/01/2014 01:00 PM
[FilterScript] [0.3e]Niko_boy"s Vehicle Spawner Based on TextDraws [Build 1.1] Niko_boy Filterscripts 22 21/11/2012 02:47 PM
[Include] e_steam - Dynamic Streamer + Fast (2x) - Build 1 BlueFire_ Includes 16 17/10/2012 01:50 PM


All times are GMT. The time now is 04:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.