SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/12/2014, 08:33 AM   #11
JaKe Elite
High-roller
 
JaKe Elite's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Philippines
Posts: 3,698
Reputation: 484
Default Re: JaKe's House System

Quote:
Originally Posted by iAnonymous View Post
Good Job son.

Dini, really?
Converting it to Y_INI soon.

Thanks for the positive feedbacks by the way.
JaKe Elite is offline   Reply With Quote
Old 15/12/2014, 09:11 AM   #12
Younes44
Gangsta
 
Younes44's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 808
Reputation: 78
Default Re: JaKe's House System

Awesome Work JaKe
+Rep
__________________
DEAD...!!!!
Younes44 is offline   Reply With Quote
Old 15/12/2014, 09:13 AM   #13
Lordzy
High-roller
 
Join Date: Mar 2012
Location: NetherRealm
Posts: 2,769
Reputation: 1158
Default Re: JaKe's House System

Quote:
Originally Posted by _Jake_ View Post
Converting it to Y_INI soon.

Thanks for the positive feedbacks by the way.
Why INI? You could use SQL which can provide new features with fast performance.
__________________
Currently inactive - I don't play at any SA-MP servers nor work on anything in PAWN for now. The projects that I've done so far in PAWN, which requires updates will be taking some time.
Lordzy is offline   Reply With Quote
Old 15/12/2014, 09:13 AM   #14
JaKe Elite
High-roller
 
JaKe Elite's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Philippines
Posts: 3,698
Reputation: 484
Default Re: JaKe's House System

Quote:
Originally Posted by Lordzy View Post
Why INI? You could use SQL which can provide new features with fast performance.
I am having problems figuring it out on how to work it on SQL, Mind helping me out? (PM me)
JaKe Elite is offline   Reply With Quote
Old 15/12/2014, 11:20 AM   #15
UltraScripter
Gangsta
 
UltraScripter's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 812
Reputation: 69
Default Re: JaKe's House System

Good Job!
UltraScripter is offline   Reply With Quote
Old 15/12/2014, 12:54 PM   #16
Terror9921
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Location: Netherlands in a house
Posts: 17
Reputation: 0
Default Re: JaKe's House System

It works great!

The only problem that i got is that i cant see a icon on the map?
do i need any setting for that or?
__________________
Xyliance Cops and Robbers server !
500slots
Address: 136.243.4.244:7777

UNDER CONSTRUCTION
Terror9921 is offline   Reply With Quote
Old 15/12/2014, 01:51 PM   #17
Terror9921
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Location: Netherlands in a house
Posts: 17
Reputation: 0
Default Re: JaKe's House System

oke i think i got a bug or something


i made a few houses now as soon as i go in my house and my friend goes in his house
we go in to the same house??
__________________
Xyliance Cops and Robbers server !
500slots
Address: 136.243.4.244:7777

UNDER CONSTRUCTION
Terror9921 is offline   Reply With Quote
Old 16/12/2014, 08:43 AM   #18
JaKe Elite
High-roller
 
JaKe Elite's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Philippines
Posts: 3,698
Reputation: 484
Default Re: JaKe's House System

Quote:
Originally Posted by Terror9921 View Post
It works great!

The only problem that i got is that i cant see a icon on the map?
do i need any setting for that or?
The range is in 35, yes you have to edit it, Check the script for more info.

Quote:
Originally Posted by Terror9921 View Post
oke i think i got a bug or something


i made a few houses now as soon as i go in my house and my friend goes in his house
we go in to the same house??
Change the virtual world to other numbers instead of zero.
JaKe Elite is offline   Reply With Quote
Old 16/12/2014, 02:14 PM   #19
Terror9921
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Location: Netherlands in a house
Posts: 17
Reputation: 0
Default Re: JaKe's House System

Oke that works thank you,

now i got 1 small problem left as soon i go in to the house menu to change name or something
the menu doesnt work, i hate the house system thats in my gamemode atm, and maybe it doesnt work because of that i cant figure it out atm i use UFF new vegas cops and robbers gamemode


would you be able to help me out with this!



i realy enjoy the script!
__________________
Xyliance Cops and Robbers server !
500slots
Address: 136.243.4.244:7777

UNDER CONSTRUCTION
Terror9921 is offline   Reply With Quote
Old 16/12/2014, 02:21 PM   #20
Flori
Huge Clucker
 
Flori's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Germany
Posts: 397
Reputation: 26
Default AW: JaKe's House System

Great job.
Flori is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] [FS] v1.6e || Simple House System || 1 line = 1 house Antironix Filterscripts 1307 28/04/2016 01:22 PM
Gagi's House System's House cords problem Wahaj Scripting Help 2 03/07/2014 03:15 PM
House system , save house create Cerealguy Scripting Help 1 27/10/2013 11:34 PM
GF script & house system and house cars Sexserghy Help Archive 4 27/03/2011 10:47 PM
House System is Reading 22 House] MahmutBey Help Archive 2 01/05/2010 11:52 AM


All times are GMT. The time now is 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.