SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Romānă/Romanian

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25/03/2018, 08:08 AM   #1
VipBoS
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 4
Reputation: 0
Default Stie cineva cum rezolv asta?

[10:50:07] [debug] AMX backtrace:
[10:50:07] [debug] #0 0006ef4c in ?? (1, 2, 1) from GM.amx
[10:50:07] [debug] #1 000162d8 in public OnPlayerStateChange (1, 2, 1) from GM.amx
[10:51:47] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[10:51:47] [debug] Accessing element at index 639 past array upper bound 599
[10:51:47] [debug] AMX backtrace:
[10:51:47] [debug] #0 0006ef4c in ?? (0, 2, 1) from GM.amx
[10:51:47] [debug] #1 000162d8 in public OnPlayerStateChange (0, 2, 1) from GM.amx
[10:52:26] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[10:52:26] [debug] Accessing element at index 639 past array upper bound 599

[10:47:09] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[10:47:09] [debug] Accessing element at index 638 past array upper bound 599

[10:37:48] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[10:37:48] [debug] Accessing element at index 640 past array upper bound 599

CODE OnPlayerStateChange: https://pastebin.com/vWPnMQsW

Last edited by VipBoS; 25/03/2018 at 12:20 PM.
VipBoS is offline   Reply With Quote
Old 25/03/2018, 11:08 AM   #2
10MIN
Huge Clucker
 
10MIN's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Clock4ever
Posts: 319
Reputation: 28
Default Re: Stia cineva cum rezolv asta?

Eroarea spune totul: Ai accesat un element inexistent al unui (cred ca e la masculin substantivul, idk) array... Adica ai facut ceva de genu:
PHP Code:
new array[10]; //Array cu 10 elemente, fara tag

//undeva la utilizare:

array[2] = 2//OK
array[3] = array[5//OK
array[20] = 123//Errr.. Array index out of bounds... 
10MIN is offline   Reply With Quote
Old 25/03/2018, 12:19 PM   #3
VipBoS
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 4
Reputation: 0
Default Re: Stia cineva cum rezolv asta?

Nu prea am inteles nimic din ce ai spus....
VipBoS is offline   Reply With Quote
Old 25/03/2018, 12:24 PM   #4
Yuri8
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 72
Reputation: 0
Default Re: Stia cineva cum rezolv asta?

Quote:
Originally Posted by VipBoS View Post
Nu prea am inteles nimic din ce ai spus....
Adica vroia sa spune ca ai creat o variabila, ex:
Code:
new array[10];
si tu ai atribuit o valoare unei variabile inexistente, adica
Code:
array[20] = x;
Variabila ta se opreste la 10, sau ce ai tu, nu mai departe.
Yuri8 is offline   Reply With Quote
Old 29/03/2018, 10:20 AM   #5
DyduShxD
Gangsta
 
DyduShxD's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Romania,Suceava
Posts: 593
Reputation: 6
Default Re: Stia cineva cum rezolv asta?

Quote:
Originally Posted by VipBoS View Post
Nu prea am inteles nimic din ce ai spus....

Ai putea incepe prin a te lasa de programarea asta idioata,e clar ca nu poti face absolut nimic daca nu esti capabil sa-ti dai seama ce poate inseamna o asemenea eroare de 2 bani.
DyduShxD is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cum rezolv asta alex12alex Romānă/Romanian 0 31/05/2013 10:08 AM
Cum rezolv problema asta?? skary22 Romānă/Romanian 29 18/05/2013 09:50 AM
stie cineva cum pot face asta? Andr3y9603 Romānă/Romanian 2 01/02/2012 05:42 AM
Imi adauga ceva cineva in comanda asta ? pls MrS Romānă/Romanian 1 19/10/2010 03:50 PM
Cum rezolv factiunile PyaRolE Romānă/Romanian 4 09/04/2010 06:12 PM


All times are GMT. The time now is 09:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.