SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25/01/2018, 11:37 PM   #11
RogerCosta
Huge Clucker
 
RogerCosta's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Santos, Brazil.
Posts: 311
Reputation: 76
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

Is not possible playing in 0.3-DL server with 0.3.7 client, and vice versa.

Put into your head, guys.
RogerCosta is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2018, 11:39 PM   #12
JulisRocks
Little Clucker
 
JulisRocks's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: England
Posts: 6
Reputation: 7
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

Looking good.
__________________

JulisRocks is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2018, 11:39 PM   #13
DTV
Huge Clucker
 
DTV's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 482
Reputation: 69
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

Quote:
Originally Posted by AdamsLT View Post
What about a 0.3.DL client playing on a 0.3.7 server? Would I be correct to assume that your statement applies to this situation as well?
Likely not since Kalcor stated that 0.3.DL will have it's own server list rather than mixing with the 0.3.7 server list.
__________________


Please don't PM me for help.
DTV is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2018, 11:49 PM   #14
Unrea1
Gangsta
 
Unrea1's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Venezuela
Posts: 850
Reputation: 104
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

This will definitely divide the community, unless you can use both versions in the same client.
Unrea1 is online now   Reply With Quote
Old 25/01/2018, 11:54 PM   #15
WingedFrostWolf
Big Clucker
 
WingedFrostWolf's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 65
Reputation: 14
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

Good stuff
WingedFrostWolf is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2018, 11:58 PM   #16
admantis
High-roller
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2,583
Reputation: 446
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

Quote:
Originally Posted by Unrea1 View Post
This will definitely divide the community, unless you can use both versions in the same client.
You could simply use 0.3.DL since it has new features. If everyone adapted to 0.3.DL there won;'t be no division.
admantis is offline   Reply With Quote
Old 26/01/2018, 12:14 AM   #17
Jeroen52
Gangsta
 
Jeroen52's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: The Netherlands
Posts: 833
Reputation: 66
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

Oh geez.
__________________
Jeroen52 is offline   Reply With Quote
Old 26/01/2018, 12:14 AM   #18
Locky_
High-roller
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,500
Reputation: 283
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

I do not know if it is a bug, but it is still shown internet / hosted listing of 0.3.8 and showing the same servers.

So when we connect in one that is 0.3.8 tells us that the version is incorrect as we are entering a server 0.3.8 instead of 0.3.DL

By what you yourself said Kalcor, 0.3.DL would have its own listing, but it seems that you simply renamed, since it continues listing servers 0.3.8 (and internet = hosted again)


PS: I added a server to the hosted listing in version 0.3.DL and it simply was not shown (in the browser). I believe this may be a mistake.

PS: It looks like it's working fine now.

Last edited by Locky_; 26/01/2018 at 10:36 AM.
Locky_ is offline   Reply With Quote
Old 26/01/2018, 12:34 AM   #19
Abagail
High-roller
 
Join Date: Dec 2013
Location: GetPlayerPos(playerid, pos); Scripter/Mapper.
Posts: 3,515
Reputation: 433
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

Interesting. I actually think this may be a good thing if "more types are planned", so those who want a more vanilla experience can stick to 0.3.7/etc while others go to this one. Plus, it's not that hard to have two different SA-MP folders with both versions.
Abagail is offline   Reply With Quote
Old 26/01/2018, 12:35 AM   #20
xo
Big Clucker
 
xo's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: I don't know.
Posts: 178
Reputation: 65
Default Re: SA-MP 0.3.DL R1 Release

What a good morning.
__________________
xo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[GameMode] [Whirlpool, Streamer, Sscanf] Call of Duty 2 Release [Release] DJTunes Gamemode Scripts 49 09/07/2013 05:11 AM
Should I release it? :) iPLEOMAX Everything and Nothing 54 01/03/2012 07:15 AM


All times are GMT. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.