SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31/01/2018, 05:43 PM   #11
Sleepyboy
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Game locked at 60 FPS.

I'm not using windowed mode. But when I do ALT + Enter, my FPS increases to 100+, but I don't wanna play like that.

I'm playing with my charger plugged in.

nvidia contorl panel -> settings -> global settings -> vsync off - Didn't help

If you're using w10 try going to gta_sa.exe properties and tick the "disable fullscreen optimizations" - Didn't help

Tried crashes.asi - Didn't help

I seriously don't know what is going on. I didn't unpark my cores, and I don't know how to do it, maybe this would help?
Sleepyboy is offline   Reply With Quote
Old 31/01/2018, 06:34 PM   #12
][Noname][
Gangsta
 
][Noname]['s Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 600
Reputation: 72
Default Re: Game locked at 60 FPS.

1.test in singleplayer
2.test in singleplayer and change gta_sa.exe to other filename
__________________
Owner of Absolute Play and SAMP Addon
][Noname][ is offline   Reply With Quote
Old 31/01/2018, 07:41 PM   #13
Sleepyboy
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Game locked at 60 FPS.

How will changing the filename help in uncapping my FPS from 60?
Sleepyboy is offline   Reply With Quote
Old 31/01/2018, 08:24 PM   #14
][Noname][
Gangsta
 
][Noname]['s Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 600
Reputation: 72
Default Re: Game locked at 60 FPS.

did you try it?
it's not hard
__________________
Owner of Absolute Play and SAMP Addon
][Noname][ is offline   Reply With Quote
Old 31/01/2018, 10:00 PM   #15
Sleepyboy
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Game locked at 60 FPS.

I haven't tried it but I don't think that it would help.
Is it maybe because I have a cracked version of GTA San Andreas? I planned buying it from Steam but I've heard that it has some problems with playing SA-MP or something like that?

Btw, if anyone has a good working GTA San Andreas download link without bugs, mods, post the link down.
Sleepyboy is offline   Reply With Quote
Old 31/01/2018, 11:40 PM   #16
Gammix
High-roller
 
Gammix's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,637
Reputation: 751
Default Re: Game locked at 60 FPS.

If you haven't already, goto Properties (both Gta_sa.exe and sa-mp.exe) -> Compatibility -> Check "Disable full screen optimisation".
__________________
Gammix is online now   Reply With Quote
Old 01/02/2018, 01:07 AM   #17
GangstaSunny.
Big Clucker
 
GangstaSunny.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Hamburg - Germany
Posts: 188
Reputation: 20
Default Re: Game locked at 60 FPS.

Stupid question maybe, but did you tried /fpslimit 90?
__________________
Visit my Website
https://gangstasunny.de
GangstaSunny. is offline   Reply With Quote
Old 03/02/2018, 06:24 PM   #18
Sleepyboy
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: Game locked at 60 FPS.

Quote:
Originally Posted by Gammix View Post
If you haven't already, goto Properties (both Gta_sa.exe and sa-mp.exe) -> Compatibility -> Check "Disable full screen optimisation".
I tried it. Didn't work.
Sleepyboy is offline   Reply With Quote
Old 03/02/2018, 08:08 PM   #19
Hypex
Big Clucker
 
Hypex's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Somewhere in england madafaka
Posts: 51
Reputation: 4
Default Re: Game locked at 60 FPS.

Quote:
Originally Posted by Sleepyboy View Post
I'm not using windowed mode. But when I do ALT + Enter, my FPS increases to 100+, but I don't wanna play like that.

I'm playing with my charger plugged in.

nvidia contorl panel -> settings -> global settings -> vsync off - Didn't help

If you're using w10 try going to gta_sa.exe properties and tick the "disable fullscreen optimizations" - Didn't help

Tried crashes.asi - Didn't help

I seriously don't know what is going on. I didn't unpark my cores, and I don't know how to do it, maybe this would help?
Unpark your cores coderbag provides this software just search for it online
Hypex is offline   Reply With Quote
Old 03/02/2018, 09:40 PM   #20
Xhizors
Little Clucker
 
Xhizors's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 41
Reputation: 9
Default Re: Game locked at 60 FPS.

Seems like the hybrid graphic Intel HD Graphics == Nvidia switching isn't working properly?
Try to disable Intel HD Graphics FPS lock. You find these settings when you right click on desktop and choose "Graphics properties..."
Xhizors is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
car locked Loinal Scripting Help 3 08/04/2016 01:53 PM
[HELP] locked Luca12 Scripting Help 1 04/06/2014 10:41 PM
Locked car. budelis Scripting Help 2 16/06/2012 04:30 PM
This can be locked. Rzzr Help Archive 8 12/02/2010 11:09 PM
Car locked on a name adi360 Help Archive 0 12/08/2009 10:44 AM


All times are GMT. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.