SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08/02/2018, 08:55 PM   #1
ZaikerH
Banned
 
Join Date: May 2017
Posts: 206
Reputation: 43
Default [Problem] Skins by catalog. (Solved)

Hello; I wanted to ask something.
How can I add new skins among the options of the skins by catalog, in the mSelection file?
From what I see, manually you can not. (adding the skin id in the .txt file)

Thanks.

Last edited by ZaikerH; 09/02/2018 at 12:28 AM. Reason: Test
ZaikerH is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2018, 10:02 PM   #2
dani18
Big Clucker
 
dani18's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 115
Reputation: 14
Default Re: [Problem] Skins by catalog.

Open the file 'mSelection.inc' and change this:

Code:
#define mS_TOTAL_ITEMS         	1000 // Max amount of items from all lists
to:

Code:
#define mS_TOTAL_ITEMS         	30000 // Max amount of items from all lists
__________________
RIP X
dani18 is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2018, 10:16 PM   #3
Private200
High-roller
 
Private200's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,224
Reputation: 205
Default Re: [Problem] Skins by catalog.

Quote:
Originally Posted by dani18 View Post
Open the file 'mSelection.inc' and change this:

Code:
#define mS_TOTAL_ITEMS         	1000 // Max amount of items from all lists
to:

Code:
#define mS_TOTAL_ITEMS         	30000 // Max amount of items from all lists
That doesn't even have anything to do with the new skins.
__________________
Mood: Young, dumb and broke
Young, wild and free

Will return to the SAMP scene soon with the development of a new Trucking gamemode for my own server (which will also be new).
Looking for mappers to help me; PM if interested.
Private200 is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2018, 10:22 PM   #4
TheCoopster
Big Clucker
 
Join Date: May 2014
Location: Dublin, Ireland
Posts: 55
Reputation: 16
Default Re: [Problem] Skins by catalog.

Well, you're better off just using an array in your script to store it all the skins you want to show.
TheCoopster is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2018, 10:24 PM   #5
ZaikerH
Banned
 
Join Date: May 2017
Posts: 206
Reputation: 43
Default Re: [Problem] Skins by catalog.

Quote:
Originally Posted by dani18 View Post
Open the file 'mSelection.inc' and change this:

Code:
#define mS_TOTAL_ITEMS         	1000 // Max amount of items from all lists
to:

Code:
#define mS_TOTAL_ITEMS         	30000 // Max amount of items from all lists
Hello Dani; Thanks for answering.
I just increased the slots as you indicated me, but still does not teach me the skin's added in artconfig, why?


Here is the clothing catalog.
Clic me

Here I added it in scriptfiles, but it does not show me the models that I added in artconfig.
Clic me
ZaikerH is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2018, 11:07 PM   #6
Locky_
High-roller
 
Locky_'s Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,584
Reputation: 318
Default Re: [Problem] Skins by catalog.

Try to use this version. I made changes so I could use with SA-MP 0.3.DL because mSelection has a limit of ids.
https://pastebin.com/raw/atM8HX4Q
__________________
Locky_ is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2018, 11:10 PM   #7
youthinkyoufunny
Little Clucker
 
youthinkyoufunny's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: caged
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: [Problem] Skins by catalog.

try to make your own system instead of using mSelection or any other dialogs selection
youthinkyoufunny is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2018, 11:15 PM   #8
ZaikerH
Banned
 
Join Date: May 2017
Posts: 206
Reputation: 43
Default Re: [Problem] Skins by catalog.

Quote:
Originally Posted by Locky_ View Post
Try to use this version. I made changes so I could use with SA-MP 0.3.DL because mSelection has a limit of ids.
https://pastebin.com/raw/atM8HX4Q
Hello, thanks for answering.
I just used your version, but it continues without showing me the two skins that I added.


Clic me

Quote:
Originally Posted by youthinkyoufunny View Post
try to make your own system instead of using mSelection or any other dialogs selection
Yes, I think I should do that, I have no other way, I think. :S
ZaikerH is offline   Reply With Quote
Old 09/02/2018, 12:18 AM   #9
dani18
Big Clucker
 
dani18's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 115
Reputation: 14
Default Re: [Problem] Skins by catalog.

Use this version of the mSelection edited by aoky, he helped me when i needed it.
__________________
RIP X
dani18 is offline   Reply With Quote
Old 09/02/2018, 12:28 AM   #10
ZaikerH
Banned
 
Join Date: May 2017
Posts: 206
Reputation: 43
Default Re: [Problem] Skins by catalog. (Solved)

Quote:
Originally Posted by dani18 View Post
Use this version of the mSelection edited by aoky, he helped me when i needed it.
I Love you!! xD
Thank you very muuuuuuuuuuuch.


Images
ZaikerH is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Carownerships/Catalog System Dynamic (By: Acke) Acke Screenshots and Videos 1 02/03/2016 08:17 PM
skins problem Swans Scripting Help 2 12/10/2015 10:47 AM
help stand catalog quark Scripting Help 9 20/05/2014 11:43 PM
Skins name problem ? esaone Client Support 2 20/03/2010 01:19 PM


All times are GMT. The time now is 06:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.