SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20/06/2018, 08:27 AM   #11
[HLF]Southclaw
High-roller
 
[HLF]Southclaw's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: England
Posts: 4,947
Reputation: 1510
Default Re: my A Record for my server not working

This often happens when a firewall is blocking the query but not the game connection. I'm not sure what the solution is. What is your host provider and are you using an external firewall?
__________________
Tools:

Plugins:

Links:

[HLF]Southclaw is offline   Reply With Quote
Old 21/06/2018, 02:55 AM   #12
SeanDenZYR
Big Clucker
 
Join Date: May 2016
Location: Philippines!!
Posts: 167
Reputation: 20
Default Re: my A Record for my server not working

I use 1and1 for web hosting, and my server provider uses an OGP
SeanDenZYR is offline   Reply With Quote
Old 21/06/2018, 03:12 AM   #13
SeanDenZYR
Big Clucker
 
Join Date: May 2016
Location: Philippines!!
Posts: 167
Reputation: 20
Default Re: my A Record for my server not working

and as shown on my signature, it sees IP, Mode, Players, Map, Also the hostname on top, but it doesn't show in my samp server list.
SeanDenZYR is offline   Reply With Quote
Old 21/06/2018, 03:49 AM   #14
Weinz
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2018
Location: India
Posts: 5
Reputation: 2
Default Re: my A Record for my server not working

I had the same problem but it got fixed automatically either 1and1 hosted fixed or it was me.

-updated-

Something is wrong with your samp client, I guess. I wrote that thing on my sa-mp client and it working perfectly.

Weinz is offline   Reply With Quote
Old 21/06/2018, 06:01 AM   #15
iKarim
Gangsta
 
iKarim's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 584
Reputation: 135
Default Re: my A Record for my server not working

Try removing your server with the IP address and only keep the one with the hostname.
__________________
Quote:
Originally Posted by Maximun View Post
Did he requested you some 'Kilobytes' in order to post this thread?
iKarim is offline   Reply With Quote
Old 21/06/2018, 08:48 AM   #16
SeanDenZYR
Big Clucker
 
Join Date: May 2016
Location: Philippines!!
Posts: 167
Reputation: 20
Default Re: my A Record for my server not working

fixed now, thanks everyone!
SeanDenZYR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS SRV record for server Sanya161RU Server Support 1 08/08/2016 06:16 PM
How do i record the amount of time player has spent in the server? Type-R Scripting Help 9 17/06/2014 05:06 AM
Server does'nt record any changes - Urgent jackjamil Server Support 0 12/11/2010 10:40 AM


All times are GMT. The time now is 12:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.