SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24/01/2011, 11:10 PM   #1
Kieren
Huge Clucker
 
Kieren's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: West Yorkshire, England
Posts: 216
Reputation: 8
Default Connection Issues with Client

I've recently been having some problems with my line and broadband (which we're still working on ), and as part of the troubleshooting process we decided to bite the bullet and invest in a brand new router (Billion BiPac 7800N). Now don't get the wrong idea, this is a brilliant router, and although we still experience disconnections and loss of sync to our exchange, it still manages to hold on better than our previous routers.

Since upgrading to this new router, I've been having a few problems connecting to SA-MP servers. I click the green arrow button, as you would, to connect to the server. The client loads and I see the normal "Connecting to [IP Address]...". But after a few seconds, I'm presented with the irratating "You are banned from this server." It's as if the connection is timing out, but instead the client claims I am banned from that particular server (which is false, since I can usually connect after a few attempts).

Please note that these issues occur regardless of what server I'm attempting to connect to, and I can ping these servers from the server browser. I have also forwarded these ports to try and resolve this issue, but no luck.

Heres some screenshots:
http://img233.imageshack.us/g/clientingame.png/

A strange thing to note is that when I click on the "internet" or "hosted" tab, only few of the servers show what my current ping is while others show the ping as " - ". Also, when in-game, I originally see the "Server didn't respond..." but then the banned message appears.


Any advice would be appreciated, especially if you own a Billion router yourself

Many Thanks
Kieren
__________________

Last edited by Kieren; 24/01/2011 at 11:17 PM. Reason: Typos
Kieren is offline   Reply With Quote
Old 03/04/2011, 07:42 PM   #2
Kieren
Huge Clucker
 
Kieren's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: West Yorkshire, England
Posts: 216
Reputation: 8
Thumbs down Re: Connection Issues with Client

Hate to bump this, but I'm still experiencing these issues, and it wouldn't make sense to make a whole new thread about this.

The only thing I've been able to do recently is update my router Firmware, but the problems still exist.

Any help would be appreciated! Thanks
- Kie
__________________
Kieren is offline   Reply With Quote
Old 09/05/2011, 03:48 PM   #3
Kieren
Huge Clucker
 
Kieren's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: West Yorkshire, England
Posts: 216
Reputation: 8
Thumbs down Re: Connection Issues with Client

Again, hate to bump this up but I'm still experiencing these issues.

This only happens with SA-MP.
__________________
Kieren is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connection issues. Rokzlive Server Support 2 04/10/2010 10:10 PM
connection issues Th3Dark Client Support 0 06/02/2010 09:16 AM
Connection issues with all but 2 servers? Liens Client Support 2 07/10/2009 10:40 AM
Connection Issues through samp.exe SteveOYo Client Support 4 20/08/2009 12:52 AM


All times are GMT. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.