SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/03/2018, 05:10 PM   #1
Felipe1241421
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 109
Reputation: 1
Default Checkpoints!


Estava testando umas coisas, aí me deparo com um bug, quando entro em um checkpoint o que está do lado é substituído, tipo fica em cima do outro, sacam?! Eu achei esse checkpoint está em "SetPlayerCheckpoint" há alguma forma de criar um sistema de GPS sem que os checkpoints deem esse erro?!
Obs: os outros checkpoints como selecionar um dialog estão em "CPS_AddCheckpoint".
Se puderem ajudar agradeço.
__________________
Não sei kk
Felipe1241421 is offline   Reply With Quote
Old 13/03/2018, 05:51 PM   #2
HostedPlayerss
Little Clucker
 
HostedPlayerss's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 32
Reputation: 4
Default Re: Checkpoints!

PHP Code:
new bool:onCheck[MAX_PLAYERS];

public 
OnPlayerEnterCheckpoint(playerid)
{
    if(
onCheck[playerid])  
    { 
        
DisablePlayerCheckpoint(playerid);
        
onCheck[playerid] = false;
    }
    return 
1;

Ou Simplesmente use
PHP Code:
DisablePlayerCheckpoint(playerid); 
__________________
HostedPlayerss is offline   Reply With Quote
Old 13/03/2018, 07:36 PM   #3
F1N4L
High-roller
 
F1N4L's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Brazil
Posts: 2,675
Reputation: 242
Default Re: Checkpoints!

Quote:
Originally Posted by HostedPlayerss View Post
PHP Code:
new bool:onCheck[MAX_PLAYERS];

public 
OnPlayerEnterCheckpoint(playerid)
{
    if(
onCheck[playerid])  
    { 
        
DisablePlayerCheckpoint(playerid);
        
onCheck[playerid] = false;
    }
    return 
1;

Ou Simplesmente use
PHP Code:
DisablePlayerCheckpoint(playerid); 
A array onCheck sempre estará negativa, então qual o sentido?
F1N4L is offline   Reply With Quote
Old 13/03/2018, 10:05 PM   #4
PowerMwK
Big Clucker
 
PowerMwK's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Brazil - Ba
Posts: 143
Reputation: 4
Default Re: Checkpoints!

PHP Code:
if(PlayerToPoint(8.0,playerid,x,y,z)) //coordenadas
{
      
DisablePlayerCheckpoint(playerid);

__________________
Você acha que é melhor que todos, mas sinto em lhe informar. Você depende da opinião dos outros para construir sua identidade.
PowerMwK is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Include] Extreamer- Easily stream checkpoints,race checkpoints,objects and more! [XST]O_x Includes 61 04/04/2015 09:52 PM
[Ajuda] Checkpoints SkullFire Português/Portuguese 4 16/05/2014 09:28 PM
[Include] Dynamic Checkpoints || Create Checkpoints in 1 line! || BETA Snowman12 Includes 4 02/02/2012 04:38 AM
Checkpoint, checkpoints, checkpoints ft. driving school HrvojeCro Help Archive 6 21/10/2010 09:15 PM


All times are GMT. The time now is 07:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.