SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27/02/2012, 06:23 PM   #21
Gagi_Corleone
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2011
Location: Budjanovci,Serbia
Posts: 199
Reputation: 76
Default Re: Gagi's Dynamic House System

Quote:
Originally Posted by System64 View Post
cool

this password system (textdraws) is useful for big villas

rep++
Yes
Thank you
__________________
My Works

[FilterScript] GiDan Admin system
[FilterScript] Gagi's Dynamic House System
[FilterScript] IG Job Maker
[FilterScript] Car ownership
[FilterScript] Gagi's Dynamic Event System
Gagi_Corleone is offline   Reply With Quote
Old 27/02/2012, 06:26 PM   #22
NoobWeen
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Gagi's Dynamic House System

SERVER: Unknown Command. I put the filterscript (.pwn + .amx) in my filterscript folder and the folder "House" in scriptfiles...
NoobWeen is offline   Reply With Quote
Old 27/02/2012, 06:30 PM   #23
Gagi_Corleone
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2011
Location: Budjanovci,Serbia
Posts: 199
Reputation: 76
Default Re: Gagi's Dynamic House System

Quote:
Originally Posted by NoobWeen View Post
SERVER: Unknown Command. I put the filterscript (.pwn + .amx) in my filterscript folder and the folder "House" in scriptfiles...
Are you add in server.cfg? Reed first post
Quote:
Originally Posted by Gagi_Corleone View Post
How to:

1) Add this on my server.
-When you download .rar then unrar it in your server folder
-Then simply add House_System in server.cfg in line filterscripts
Example: filterscripts House_System
__________________
My Works

[FilterScript] GiDan Admin system
[FilterScript] Gagi's Dynamic House System
[FilterScript] IG Job Maker
[FilterScript] Car ownership
[FilterScript] Gagi's Dynamic Event System
Gagi_Corleone is offline   Reply With Quote
Old 27/02/2012, 06:39 PM   #24
NoobWeen
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Gagi's Dynamic House System

Yes...
NoobWeen is offline   Reply With Quote
Old 27/02/2012, 06:56 PM   #25
NeroX98
Huge Clucker
 
NeroX98's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Veles, Macedonia
Posts: 231
Reputation: 1
Default Re: Gagi's Dynamic House System

Please post me what plugins do i need becouse i use other server and i dont know what plugins do i have and what versions.

The amx and pwn files i put them in filterscripts and update the server.cfg. But i go to the server and the house system dont work...

I have one house system by the gamemode i found it but i can't erase it do i need to do that?
NeroX98 is offline   Reply With Quote
Old 27/02/2012, 07:00 PM   #26
Gagi_Corleone
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2011
Location: Budjanovci,Serbia
Posts: 199
Reputation: 76
Default Re: Gagi's Dynamic House System

Quote:
Originally Posted by NoobWeen View Post
Yes...
Check in server.log dose filterscript is loaded.
Which gamemode you use?
I don't have any idea why it doesn't work

@NeroX98
sscanf,foreach,YSI
Streamer
This include and plugins you need.
No, u don't have to erase your house system
__________________
My Works

[FilterScript] GiDan Admin system
[FilterScript] Gagi's Dynamic House System
[FilterScript] IG Job Maker
[FilterScript] Car ownership
[FilterScript] Gagi's Dynamic Event System
Gagi_Corleone is offline   Reply With Quote
Old 27/02/2012, 07:04 PM   #27
NoobWeen
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Gagi's Dynamic House System

Filterscripts log:
[20:32:23] Loading filterscript 'gl_actions.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'gl_realtime.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'gl_mapicon.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'ls_elevator.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'npc_record.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'F_Streamer.amx'...
[20:32:23] F_Streamer Loaded successful.
[20:32:23] Loading filterscript 'House_System.amx'...
[20:32:23] Loaded 7 filterscripts.
NoobWeen is offline   Reply With Quote
Old 29/02/2012, 03:13 PM   #28
RaZzoR96
Little Clucker
 
RaZzoR96's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 12
Reputation: 0
Default Re: Gagi's Dynamic House System

Best house system ever i love it
Bravo brate:Phillips je
RaZzoR96 is offline   Reply With Quote
Old 29/02/2012, 03:52 PM   #29
NoobWeen
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Gagi's Dynamic House System

Doesn't work... Someone help me? I put the filterscript (.pwn + .amx) in my filterscript folder and the folder "House" in scriptfiles...
When i load my server it says:
[20:32:23] Loading filterscript 'gl_actions.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'gl_realtime.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'gl_mapicon.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'ls_elevator.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'npc_record.amx'...
[20:32:23] Loading filterscript 'F_Streamer.amx'...
[20:32:23] F_Streamer Loaded successful.
[20:32:23] Loading filterscript 'House_System.amx'...
[20:32:23] Loaded 7 filterscripts.
But when i send command /chouse i get the message: SERVER: Unknown command.
NoobWeen is offline   Reply With Quote
Old 29/02/2012, 04:01 PM   #30
RaZzoR96
Little Clucker
 
RaZzoR96's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 12
Reputation: 0
Default Re: Gagi's Dynamic House System

It works fine to me no erorors or warnings
RaZzoR96 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] Sasinosoft Houses: Dynamic House-Business System Sasino97 Filterscripts 43 03/09/2012 09:16 PM
Dialog at dynamic house system Padarom Help Archive 2 07/01/2011 02:08 AM
[HELP] Dynamic house system Pooh7 Help Archive 5 01/01/2011 06:32 PM


All times are GMT. The time now is 08:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.