SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Gamemode Scripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08/07/2017, 03:47 AM   #1
turboxsamp
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 9
Reputation: 0
Post Deleting!

deleted..

Last edited by turboxsamp; 08/07/2017 at 01:54 PM.
turboxsamp is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 06:13 AM   #2
DonaldDuck
Big Clucker
 
DonaldDuck's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Philippines
Posts: 59
Reputation: 14
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

Trash!
DonaldDuck is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 06:23 AM   #3
turboxsamp
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

Quote:
Originally Posted by DonaldDuck View Post
Trash!
why?
turboxsamp is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 06:30 AM   #4
Infinity
High-roller
 
Infinity's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,552
Reputation: 952
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

Quote:
Originally Posted by turboxsamp View Post
why?
Maybe because you broken every rule in the book?

You're not allowed to have the SA-MP executables included in your download.
You're also required to include the source code, which you don't even have.
Finally, you may only release scripts you made or for which you have permission to release them.

It would be better to remove this yourself...
__________________

I apologize for the stupidity of my fellow members

Quote:
Originally Posted by !damo!spiderman View Post
Stand for something that's going to help the world rather than fill it with more hate. Give someone a hug, tell someone you care... Do something, do anything but do it with love not hate.
Infinity is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 06:35 AM   #5
turboxsamp
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

Quote:
Originally Posted by Infinity View Post
Maybe because you broken every rule in the book?

You're not allowed to have the SA-MP executables included in your download.
You're also required to include the source code, which you don't even have.
Finally, you may only release scripts you made or for which you have permission to release them.

It would be better to remove this yourself...
ok sorry me iam a fix my post and me dont have source code "pwn's" and me have all permission's for this owner Originally for post server thanks you from Warn me me fix this post
turboxsamp is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 06:40 AM   #6
turboxsamp
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

me I just wanted to release from So that others can Have fun with my gm sorry for bad english (me iam deleting this post iam sorry for all)
I feel indignant
turboxsamp is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 12:24 PM   #7
Chesher
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 47
Reputation: 1
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

This is not your own script bruh this is owned by Stranger and KevZ
__________________
Elites-Host.com Head Administrator
Chesher is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 12:43 PM   #8
turboxsamp
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

Quote:
Originally Posted by Chesher View Post
This is not your own script bruh this is owned by Stranger and KevZ
me iam a updating gm and back bugs in a register system for a registered automatyc acc [null] and other's! all credits to Stranger and KevZ me dont I want credits,
turboxsamp is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 12:49 PM   #9
Chesher
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 47
Reputation: 1
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

Hey Turbo, i am the real KevZ you can ask rifat about that bruh.
__________________
Elites-Host.com Head Administrator
Chesher is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2017, 12:54 PM   #10
turboxsamp
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: Gamemode NZTDM~RP [3d] update By EdgarHN

Quote:
Originally Posted by Chesher View Post
Hey Turbo, i am the real KevZ you can ask rifat about that bruh.
nothing me and script fix bug in a register's accounts and Release the Gamemode
turboxsamp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NZTDM script .pwn please Omarkhan122211 Scripting Help 1 04/10/2016 03:46 PM
Help Me To Update GameMode Persique Scripting Help 10 04/07/2013 10:45 AM
gamemode crashes when i update plugins Yves Server Support 4 25/02/2013 07:28 PM


All times are GMT. The time now is 10:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.