SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/05/2017, 04:40 AM   #1
1fret
Gangsta
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 501
Reputation: 6
Default tp to waypoint

is it possible to make if a player sets a waypoint once they r back IG(not in pause menu) they will be automatically tped to the waypoint they set? how will i go about doing that and is there any link to an tutorial that someone can show me? or could you make an example of the codeing below.

FOR YOU HORNY IDIOTS WHO LIKE TO POST "DONT REQUEST SCRIPT" .IM NOT REQUESTING ANY SCRIPT
__________________
[ENG] Caribbean Mafia Warz [NOW OPEN]
43.225.188.186:7830
1fret is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2017, 05:21 AM   #2
GoldenLion
Gangsta
 
GoldenLion's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Estonia
Posts: 962
Reputation: 124
Default Re: tp to waypoint

http://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerClickMap
GoldenLion is online now   Reply With Quote
Old 19/05/2017, 10:38 AM   #3
Sew_Sumi
High-roller
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4,720
Reputation: 323
Default Re: tp to waypoint

Quote:
Originally Posted by 1fret View Post
FOR YOU HORNY IDIOTS WHO LIKE TO POST "DONT REQUEST SCRIPT" .IM NOT REQUESTING ANY SCRIPT
You should really have abstained from posting that, as really, you've been told that when you have been asking examples to be written for you.

Every person throws that up as a literal 'make it for me so I can copy paste'.

If people hand you the function that you should be using, and you can't understand how to implement it, then maybe you need to learn to script, hire a scripter, or ask how to actually use it, in order to LEARN.

You asking for examples, and not providing any code that shows that you've even made effort, simply makes you look like you are simply looking for the answer to be made for you, and to have it handed to you on a platter.


Nothing horny about it, so next time you think it's smart to throw out silly crap like that, just remember, you will get less help due to that action.
__________________
** Drops mic **

Quote:
Originally Posted by NoOneInParticular
Thanks, I make a living as a programmer, so I'm fairly certain I know how scripting works. And thanks for the suggestion but it is not going to work, no matter how big a story you post.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2017, 03:19 PM   #4
1fret
Gangsta
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 501
Reputation: 6
Default Re: tp to waypoint

Quote:
Originally Posted by Sew_Sumi View Post
You should really have abstained from posting that, as really, you've been told that when you have been asking examples to be written for you.

Every person throws that up as a literal 'make it for me so I can copy paste'.

If people hand you the function that you should be using, and you can't understand how to implement it, then maybe you need to learn to script, hire a scripter, or ask how to actually use it, in order to LEARN.

You asking for examples, and not providing any code that shows that you've even made effort, simply makes you look like you are simply looking for the answer to be made for you, and to have it handed to you on a platter.


Nothing horny about it, so next time you think it's smart to throw out silly crap like that, just remember, you will get less help due to that action.
see what i mean, you wasted your time posting all that, which is not helping none at all to the topic... Don;t even waste your time cause i wont stop posting it because of people like you, instead of helping out you post stupid things that makes no sense and then saying "learn to script" . Thats not helping

@Goldenlion thank you for the help . rep+
__________________
[ENG] Caribbean Mafia Warz [NOW OPEN]
43.225.188.186:7830
1fret is offline   Reply With Quote
Old 19/05/2017, 06:21 PM   #5
Sew_Sumi
High-roller
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4,720
Reputation: 323
Default Re: tp to waypoint

Quote:
Originally Posted by 1fret View Post
see what i mean, you wasted your time posting all that, which is not helping none at all to the topic... Don;t even waste your time cause i wont stop posting it because of people like you, instead of helping out you post stupid things that makes no sense and then saying "learn to script" . Thats not helping
It is helping if you had any intention on progressing...

Hand everything to you on a platter, and you won't know how to script in the slightest, and in the end you'll only edit others code, and put out codes with severe bugs and quit.

But by all means, ignore the voice of reason and continue down the fumbling path that you make dismissing everything that contradicts your opinion.


Fact is I don't care if you think I wasted my time typing this out, it's less than 5 minutes of typing for someone such as myself.

What is a waste of time, is helping people who are disrespectful and rude, and think of 'help' as being provided with what they want on demand... Hence why you have been directed to the 'Looking for scripters/helpers' thread in the past.

Maybe you should learn why that is happening, rather than simply throwing out insults like some 'internet badass', then maybe you'd be helped a bit more promptly, rather than having to bump your thread every day.


After all, if I see someone who I know has merit, and wants to learn posting, I look at their thread, even if I may not be able to help, not necessarily replying, but looking. If I remember that someone faced it recently, I try PM them to help them out.


For you, I'd be doing none of that.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 20/05/2017, 04:15 AM   #6
silverms
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2016
Location: USA
Posts: 211
Reputation: 6
Default Re: tp to waypoint

Quote:
Originally Posted by 1fret View Post
see what i mean, you wasted your time posting all that, which is not helping none at all to the topic... Don;t even waste your time cause i wont stop posting it because of people like you, instead of helping out you post stupid things that makes no sense and then saying "learn to script" . Thats not helping

@Goldenlion thank you for the help . rep+
Well it wont be helpfull for idiots like u...
__________________
silverms is offline   Reply With Quote
Old 20/05/2017, 04:29 AM   #7
Hansrutger
Gangsta
 
Hansrutger's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Sweden
Posts: 903
Reputation: 136
Default Re: tp to waypoint

Greetings 1fret,

I am a horny idiot. Please don't request scripts in this section.

Sincerely,
The Horny Idiots' Commission
__________________



Current progression on roleplay gamemode:
Week 1 ( 22/04-30/04 ): 10524 loc
...
Week 15 ( 30/07-06/08 ): 72535 loc
Hansrutger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Its not setting the waypoint. lulo356 Scripting Help 2 16/02/2015 10:13 PM
Waypoint NPC Neutralneu Screenshots and Videos 4 03/09/2014 12:31 PM
How to set a waypoint to show another waypoint? MMOSlot Scripting Help 5 04/05/2014 12:07 AM
Need help for creating a waypoint. Zion22be Server Support 2 15/06/2013 12:20 AM
Get the coordinates of the waypoint? xXDaniiXx Help Archive 5 30/05/2011 05:52 PM


All times are GMT. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.