SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16/04/2018, 03:42 PM   #1
ashhadali
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2017
Location: Earth
Posts: 11
Reputation: 3
Post SA-MP not launching neither Sanandreas Offline is

Hello there,
One of my friend is facing a problem that his Sanandreas offline is not launching neither his SA-MP launching, He is using Windows 7 64-bit.
SA-MP Version: 0.3.7
Whoever knows the solution for this error kindly share it with me

Thanks in Advance.
__________________
IP: samp.hl-rp.ovh:7777
ashhadali is offline   Reply With Quote
Old 16/04/2018, 08:55 PM   #2
RANGER44
Big Clucker
 
RANGER44's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: [SA-MP]
Posts: 80
Reputation: 25
Default Re: SA-MP not launching neither Sanandreas Offline is

It happen to me also!

Delete your gta sa saved file from document/ Run it in win xp service3 compability mode/ reinstall game / Upgrade drivers!
Rename the gta_sa.exe app file to gtasa.exe file and tell me if it works offline, because I know the exact problem of it
RANGER44 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disable orginal SanAndreas HUD zalix111 Scripting Help 4 13/05/2014 12:31 PM
My Sanandreas not woorking Zalance Server Support 4 24/04/2014 01:35 PM
Full SanAndreas Map Healian Scripting Help 0 13/08/2012 04:09 PM
Gta SanAndreas screenshots by me :) CAPTAIN.TINTIN Screenshots and Videos 0 29/01/2012 08:19 AM
[GameMode] [*GM*]*SanAndreas T-DeathMatch!* V0.1 Mr_Scripter Gamemode Scripts 14 23/11/2011 03:15 PM


All times are GMT. The time now is 01:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.