SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04/01/2010, 09:09 AM   #21
Darkside210
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

It works but after 100%, it shows another error message
any help please?
Darkside210 is offline   Reply With Quote
Old 08/01/2010, 03:58 AM   #22
Jay_Duck
Little Clucker
 
Join Date: May 2008
Posts: 27
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

Yeah, This is starting to piss me off now. I have tried all the fix's in this thread and some others on other sites as well with no luck. I have to get my server ready for Beta release next week and I can't even get in game now. Any help would be appreciated.
Jay_Duck is offline   Reply With Quote
Old 09/01/2010, 01:02 PM   #23
patryk0o0
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

it not work

i have crash during play... what can i do?
patryk0o0 is offline   Reply With Quote
Old 13/01/2010, 05:19 PM   #24
KnooL
Huge Clucker
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 431
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

Quote:
Originally Posted by patryk0o0
it not work

i have crash during play... what can i do?
remove the mods you added to the game. (reinstall the game if you don't have backups)
__________________
217.18.70.94:7777
http://mafiacityrpg.com
Quote:
Originally Posted by bajskorv123 View Post
Will returning 0 at OnPlayerDisconnect work?
Just a quick question because im too lazy to test.
Would be nice if you could keep players on server xD
KnooL is offline   Reply With Quote
Old 13/01/2010, 05:45 PM   #25
patryk0o0
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

Quote:
Originally Posted by KnooL
Quote:
Originally Posted by patryk0o0
it not work

i have crash during play... what can i do?
remove the mods you added to the game. (reinstall the game if you don't have backups)

i have clear game, without mods. Reinstall didn't help
patryk0o0 is offline   Reply With Quote
Old 16/01/2010, 12:44 PM   #26
Mittnamn
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

I had that problem and i found a solution, atleast for windows 7 users.

Go to Coltrol Panel -> User accounts -> User acounts -> Change user accounts control settings

Then drag the thingy all the way to the bottom where it says "Never notify"

Hope this works for all out there that have this problem.
Mittnamn is offline   Reply With Quote
Old 20/01/2010, 07:09 PM   #27
addysnow1
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 151
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

Well i had the same problem. All I did so it works again was this:
Go to your rockstar folder.
Right click on the samp.exe
properties > Compatibility > Change settings for all users
-Run This program in compatibility mode for: (Don't use this)
-Run this program as an administrator (Don't use this)
Now just start samp.exe by clicking right mouse Run as administrator. Or just run it without administrator.
Its works for me
addysnow1 is offline   Reply With Quote
Old 21/01/2010, 11:29 AM   #28
EmricKaljo
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

Hi. i have windows 7, when i try to get inte to a server it stands "vorbisFile.dll" is missing from my computer. But under "samp.exe" it stands "vorbisFile.dll"

Why? plz help me!
EmricKaljo is offline   Reply With Quote
Old 21/01/2010, 11:29 AM   #29
EmricKaljo
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

Quote:
Originally Posted by [O_o
Alexxx ]
Quote:
Originally Posted by ReaperzYang
I cant even load, when i press start game, it just pop up crashed
Yes! Same with me can anyone help please?
Same here
EmricKaljo is offline   Reply With Quote
Old 22/01/2010, 01:45 AM   #30
HydraX
Gangsta
 
Join Date: Mar 2009
Location: Don`t stalk me..
Posts: 965
Reputation: 18
Default Re: [0.3a] Temporary fix for crashing on load (80% ish) for Windows 7 users

Quote:
Originally Posted by EmricKaljo
Quote:
Originally Posted by [O_o
Alexxx ]
Quote:
Originally Posted by ReaperzYang
I cant even load, when i press start game, it just pop up crashed
Yes! Same with me can anyone help please?
Same here
Re-install San Andreas is the best recommendation.
__________________
kthxbai.
http://pastebin.com/cLxes1HM

West Coast Generation - Alpha [0.3e]
108.213.37.171:7777
HydraX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Server 2008 Plugin load fails GeorgeBrown Scripting Help 9 22/11/2012 03:02 PM
Windows 7 Professional 64bit Crash on load. Think Client Support 7 07/05/2011 11:03 AM
Windows 7 RC :: Wont Load by 2 ways b00m Client Support 7 09/05/2009 10:16 PM


All times are GMT. The time now is 01:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.